Champagne køler med navn Super hurtig service og levering. Flot indgravering af navn og dato. Desværre er der tape rester og rester af en label i bunden som der er forsøgt fjernet. Ser rigtig træl... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er så ked af at have fået forsølvet min datters første sko her. De bliver konstant sorte og grimme og butikken siger blot, at det er fordi de står i et rum med vindue. De er blevet grimme og ødela... Leggi di più
Kontaktede firmaet pr. email i søndags da jeg ville have noget afklaret mht gravering inden bestilling. Fik svar i løbet af en time, sendte min bestilling søndag eftermiddag, modtog mandag besked om a... Leggi di più
Rigtig god kundeservice. Talte i tlf med dem onsdag, fik af vide jeg skulle bestille inden torsdag for at få dem med til butikken på Gasværksvej med afhentning mandag. En af bibs sutterne jeg havde be... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk service
Super god kundeservice, bestilte en forsølvet racerbil med indgravering, men der var desværre en fejl i, de var meget hurtige til at svare tilbage, og ejeren nåede at bestille en ny, samt fik lavet indgravering i til dagen før barnedåben, det kan man da kun kalde god SERVICE.
Helt klart et sted jeg vil handle igen, stor anbefaling herfra :-) :-) :-)
Fremragende service og levering.
Fremragende service og levering.
Bestilte mandag kl 9 og havde bestillingen i hånden tirsdag kl 15.
Her bestiller jeg gerne fra igen!
Fantastiske service
Fantastiske service. Hurtig levering. Hurtig retur svar på mail. Og de flotteste ting. Har købt sutter -jule ting til juletræet. Flagstang . Forsølvet sut
Alt var super flot lavet . 😀
De får mine varmeste anbefalinger 👍
Super god oplevelse med hurtig levering…
Super god oplevelse med hurtig levering og gode produkter. Kan varmt anbefales
Meget tilfreds
Hurtig ekspedition, meget venlig kundeservice og flotte varer. Vil helt sikkert bestille varer her fra igen.
Meget tilfreds!!
Jeg var lidt sent ude med at købe barnedåbsgave og alle andre havde lang forsendelses tid, men takket være Navneparadis nåede jeg det. Jeg bestilte 3 produkter med indgravering lørdag og modtog en besked om, at jeg kunne komme og hente dem i deres butik allerede mandag. De var lige som de skulle være. Ingen fejl eller mangler og så endda så hurtigt. Jeg er meget glad for, at jeg så bort fra de utilfredse anmeldelser.
Tak for god service!😄👍🏼
Må være ærlig at sige at jeg var noget…
Må være ærlig at sige at jeg var noget skeptisk i starten over at handle på navneparadis, da jeg først så bagefter at jeg havde afgivet min ordre, at der desværre var nogle knap så positive tilbagemeldinger.
Må være ærlig at sige at jeg sjældent har oplevet så god kundeservice og produktet var bare i orden. Havde bestilt en drikkedunk med gravering og ville bestemt vælge at handle hos dem igen!
Hurtig levering og flotte navnesutter
Bestilte de smukkeste sutter med navn og havde dem i postkassen dagen efter.
Hurtig levering og flot vare
Kan anbefales:)
Navneparadis reddet os efter vi var…
Navneparadis reddet os efter vi var blevet brændt af af to steder! Vi fik lavet et så fint flag med indgraveret navn og dato. Det blev så fint! Vi skrev til dem aftenen før kl 22.00 og de svarede indenfor 10 min!
Dagen efter bestilte vi og hentede i butikken, hvor vores gave stod klar. Efter vi havde set den pakkende hun den simpelthen så fint og simpelt ind. Helt sikkert ikke sidste gang vi køber gaver hos dem! (De kan endda gravere mens man venter i butikken)
Jeg skulle nok have læst på trustpilot
Jeg skulle nok have læst på trustpilot, inden jeg bestilte Hos navneparadis.dk. Bestilte sutter med navn d. 20.3.2019. De sendte en ordrebekræftelse samme dag og siden har jeg intet hørt. Har prøvet at skrive til dem, men de svarer ikke.. Penge lige ud af vinduet. Møgfirma!
Advarsel
Advarsel - Ingen varer modtaget.
Bestilte den 21-4 det er så 17 dage siden og jeg har stadig ikke modtaget noget, blir ved med at få dårlige undskyldninger, og de vil ikke tage ansvar for noget som helst.
Vild uproffesionel kundeservice, flabet og arrogant.
Nu må jeg så kontakte banken og anmelde svindel og bede dem trække pengene retur.
Endnu ikke modtaget min forsendelse 13…
Endnu ikke modtaget min forsendelse 13 dage efter jeg bestilte via webshoppen, 2 stk drikkedunke med navn. Tager kontakt via mail 9 dage efter bestilling. Firmaet melder tilbage at de vil følge op på ordren via Gls, da pakken angiveligt er afsendt. Hører derefter ikke fra dem, det er nu 4 dage siden. Afventer svar og min forsendelse!!
En kanon sød og meget hjælpsom
kanon sød og meget hjælpsom. Jeg vi kan andebeafle 100% 👍👍de er kanon dygtig og ved hvad de laver mange 1000 tak for det smukke arbejde pensle er så perfekt....😁😁😁😁👍👍👍
Uha uha.
Uha... Man skulle nok have tjekket trustpilot først. Bestilte en dåbsgave - en indgraveret børnetallerken. Det er nu ikke hvad jeg forstår ved en indgravering, men nærmere en gang skæv overmaling. Desuden er tallerkenen lidt misfarvet i sig selv.
Bestilte lørdag aften, og fik den torsdag. Det lader til at GLS ikke har levet op til tidsløftet. Desuden har de spillet bold med den.
Klage? Nope. Barnedåben er søndag...
Ingen kontakt når der er fejl i deres leverance.
Bestilte 3 drikkedunke hos dem med navn.
De kom forholdsvis hurtigt, dog manglede der navn på den ene drikkedunk. Jeg gik ud fra at det ville være en form sag, men de ville da gerne trykke navn på, men da jeg ikke vil betale for at sende en drikkedunk til sjælland for at de kan rette op på deres fejl, så endte kommunikationen her.
Jeg er helt sikker på at jeg udfyldte alle tre med navn, da jeg tjekkede for stavefejl meget omhyggeligt for ikke at være skyld i at der bliver trykt forkert.
Men uanset om jeg skulle have glemt det, burde service niveauet så være på et niveau hvor man jo nok kan sige sig selv at tre drikkedunke, i hver sin farve, men kun navn på to? Vi kontakter lige kunden og hører.
I bekræftigelses mailen var der heller ikke påført navne, hvilket kunne have reddet situationen hvis deres computer ikke lige fangede navnet.
Jeg bestiller fremover andre steder, og trykker så selv navn på.
Dårlig service ingen kontakt
Dårlig service ingen kontakt , har fået lavet min datters fødselsdags gave og der er nu gået syv dage Og jeg har stadigvæk ingenting hørt
Kan ikke anbefale at handle der
Imponeret & tilfreds!
Sidder en aften og har brug for hjælp til en hasteopgave.
De svarer saftsuseme prompte og de kan faktisk løse den, trods min stramme deadline !
Kan kun sige, at jeg er imponeret over Navneparadis!!
Utilfreds med gravering
Utilfreds med gravering, da jeg mener at det er dem der har lavet en fejl ved at gravere det på hovedet, hvor de mener at det er korrekt, hvilket er helt absurd.
De ville ikke give pengene tilbage, men slibe det gamle ned og gravere nyt, hvilket resulterede i at det ikke blev særlig pænt.
Handler ikke her igen.
Dårlig service / Ingen kontakt.
Når man ønsker at handle ved dem er det meget hurtige og reagerer promte.. Når man så modtager en vare hvor der er problemer er der INTET svar at hente fra dem.
Den ene stjerne får de for den hurtige levering, ellers intet positivt herfra :(
Magen til dårlig firma skal man lede…
Magen til dårlig firma skal man lede længe efter. Lad vær med at handle der!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.