Champagne køler med navn Super hurtig service og levering. Flot indgravering af navn og dato. Desværre er der tape rester og rester af en label i bunden som der er forsøgt fjernet. Ser rigtig træl... Leggi di più

Jeg er så ked af at have fået forsølvet min datters første sko her. De bliver konstant sorte og grimme og butikken siger blot, at det er fordi de står i et rum med vindue. De er blevet grimme og ødela... Leggi di più

Kontaktede firmaet pr. email i søndags da jeg ville have noget afklaret mht gravering inden bestilling. Fik svar i løbet af en time, sendte min bestilling søndag eftermiddag, modtog mandag besked om a... Leggi di più

Rigtig god kundeservice. Talte i tlf med dem onsdag, fik af vide jeg skulle bestille inden torsdag for at få dem med til butikken på Gasværksvej med afhentning mandag. En af bibs sutterne jeg havde be... Leggi di più

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,6

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Grov og ubehagelig behandling

Hvis det kunne lade sig gøre at give 0 stjerner, så var det desværre hvad jeg måtte vælge. Jeg har handlet ved dette firma over 2 gange. Første gang fik jeg mine varer som jeg havde bestilt dem indgraveret. Det var en fin oplevelse. Anden gang var de ikke graveret, som bestilt. Jeg kontakter derfor kundeservice. Behandlingen jeg fik var mildt sagt grov og ubehagelig. Vedkommende ringede mig op efter en kort SMS - korrespondance, og fortalte, at jeg ikke kunne få varerne graveret, som jeg ønskede. Jeg fortalte, at jeg havde bestilt hos dem 1 gang før, og der var det som bestilt. Forskellen på de to ordre var bl.a., at der på en af de bestilte julekugler skulle stå “mormor” (i den første ordre) I den næste ordre skulle der i stedet stå “farmor”. (Og lign. Udbytninger af ord på de resterende julekugler) Vedkommende blev direkte personlig og grov i sine udtalelser og holdt fast i, at jeg ikke havde ret i, at der kunne graveres på denne måde. Da jeg til slut ikke ville høre på personlige tilsvindelser mere, fortalte jeg, at jeg nok ikke kunne give særligt gode anmeldelser, hvorpå vedkommende truer med, at hvis jeg giver dårlige anmeldelser, så vil hun svarer personligt tilbage på den, og sørge for at ordlyden er så skarp, at selv mine venner ikke ville kunne kende mig i det. Jeg er mildest talt rystet over den behandling, jeg har modtaget ved dette firma. Jeg bad jo egentligt bare om den vare, jeg har bestilt.
Selve julekuglerne ser fine ud. Men servicen er ikke eksisterende, og personalet er grov, personlig og ubehagelig at snakke med.
Øv - for en dårlig oplevelse. :(

21 dicembre 2018

Jeg bestilte et dåbsrør med gravering

Jeg bestilte et dåbsrør med gravering, jeg valgte at det skulle sendes med post nord som pakke. Den flinke medarbejder spurgte pænt om jeg var sikker, hvilket jeg var. Pakken blev sendt mandag og kom her torsdag morgen i rigtig fin stand. Så 5 stjerner for kundeservice og også forsendelsen :)

1 novembre 2018

SUPER FANTASTISK STED AT HANDLE

Jeg VIL helt sikkert anbefale Navneparadis til alle

Selv om siden måske henvender sig mest til småbørn, så var der alligevel hjælp at hente til mit "store" barn

De har de sødeste julehjerter hvor man kan få indgraveret, ja i mit tilfælde valgfri tekst og jeg må indrømme jeg fik en tåre i øjnene, da jeg fik leveret mine PERSONLIGE hjerter, det betyder så meget for mig, at Navneparadis kunne hjælpe mig og jer er sikker på de også kan hjælpe DIG.
Jeg er ked af jeg ikke kan vedhæfte et billede, at et af de hjerter jeg har bestilt, ord kan slet ikke beskrive den leveret varer.
Tusinde tak for jeres hjælp, jeg vender helt sikkert tilbage til jer
PS - så fik jeg da tilføjet et billede - ved mit navn

4 settembre 2018

Intet mindre end SUPER tilfreds

Intet mindre end SUPER tilfreds - Sjældent, at man oplever, en så fin service, som her. Jeg har købt gaver to gange via Navneparadis - begge gange ‘lidt i sidste øjeblik’ - Super kundeservice - hurtig og hjælpsom samt hurtig levering.

25 agosto 2018

Kan varmt anbefale Navneparadis.dk

Kan varmt anbefale Navneparadis.dk
Jeg bestilte en dåbsrulle og en anden lille ting.
Jeg skrev en SMS til det tlf der var opgivet, og fik lynhurtigt svar på alle mine spørgsmål.
Men midt i alt mit stress og jag fik jeg skrevet dåbsdatoen forkert.
Dette opdager jeg faktisk først dagen efter barnedåben.
Jeg henvender mig igen til navneparadis for at høre om der er noget man kan gøre.
De er utroligt hjælpsomme igen. Og siger at de vil undersøge om man evt kan nøjes med at bestille reservedele til den. Det kunne man heldigvis og til kun 100 kr. Så den er bestilt og med ny indgravering.
Jeg er fuldt ud tilfreds med den service, det er ikke tit man oplever så god service efterhånden.

18 agosto 2018

Bestilte en SISTEMA lunch plus madkasse…

Bestilte en SISTEMA lunch plus madkasse med navn og to SNACK ATTACK FRUGT fra sistema med navn den 13/7. Pengene blev trukket den 18/7 dog uden nogen mail om at min ordre var sendt fra deres lager.

Jeg har nu den 4/8 først modtaget en pakke, efter en længere mailkorrespondance, hvor skylden gentagende gange er lagt over på PostNord.

Jeg fik den 31/7 besked om, at nu havde de sendt en ny pakke afsted, men denne gang med DAO da de var mere pålidelige. Da der ikke kom en sms fra DAO vedr. pakken (som jeg var blevet oplyst, at jeg skulle være opmærksom på) kontaktede jeg dem igen.

De sendte derfor en ny pakke afsted den 1/8 som jeg i dag har modtaget.
Jeg har så desværre bare ikke modtaget det jeg havde bestilt, men en Lunch attack Duo madkasse og to SNACK ATTACK FRUGT madkasser med farvet kant, som ikke var på det billede jeg bestilte efter på hjemmesiden.

Det har virkelig været under al kritik at handle hos dem. En dårlig oplevelse, hvor de som virksomhed ikke tog ansvar undervejs for fejlen og ydede en service, men i stedet lagde ansvaret fra sig og gav postnord skylden gang på gang.

En positiv ting er dog, at jeg har fået svar på mine mails dagligt.

4 agosto 2018

Forkert gravering

Jeg har fået lavet et vedhæng med gravering - her har jeg ønsket noget tekst, som så ikke kunne være på smykket, det er selvfølgelig hvad der kan ske på de små vedhæng. Det kan bare være svært som kunde at vide hvor meget der kan stå, i stedet for at ringe eller skrive en mail, så laver Navneparadiset bare det de tænker der skal stå, så nu står jeg med en halskæde jeg ikke kan bruge til noget.
Jeg henvender mig på mail- men her skriver navneparadiset blot at det ikke kan være der, rigtig dårlig kundeservice mener jeg !!!

8 giugno 2018

I forbindelse med bestilling af et Piet…

I forbindelse med bestilling af et Piet Hein flag hvor der skulle indgraveres på foden fik jeg nogle enestående gode råd - tilsendt billeder - super dejligt.
Resultatet blev rigtig fint og netop som ønsket. Tusind tak v

22 aprile 2018

Seriøst professionel service og hurtig levering

Så sent som tidligt i går morges bestilte jeg en sparebøsse med personlig indgravering, og allerede i dag lå denne på posthuset til mig c",) Varen lever 110% op til mine forventninger, hvorfor det bestemt ikke er sidste gang, jeg benytter mig af denne fantastiske hjemmeside c",)

7 aprile 2018

Super lækre ting de har

Super lækre ting de har!
Dog havde jeg glemt at sende dem billede af min datter til hendes sutter. Men så fik jeg varerne af to omgange (eller, får, da jeg stadig venter på sutterne). De får dog kun 4 stjerner, da det er 11 dage siden jeg sendte billedet, og stadig venter på sutter. Samt der var sket en fejl ved Post Nord med deres pakke, så der stod den var klar til afhentning nær Aalborg! Og jeg bor i Struer, men har tidligere boet i Aalborg, så gik helt i panik. De var dog hurtige til at svare, men stadig lidt træls ;-)

26 novembre 2017

Superb service

Superb service, pakken kom hurtigt og præcis som ønsket.
Kundeservice svarede indenfor en time, faktisk under en halv time tror jeg.

Klart anbefalet.

30 ottobre 2017

Bestilte i går en dåbsgave med …

Bestilte i går en dåbsgave med gravering efter at have sent en e-mail for at høre til leveringstiden. E-mailen var der svar på indenfor 10 min og har i dag hentet den fineste sparebøsse med gravering under 24 timer efter at det er bestilt. Det kalder jeg super service.

19 ottobre 2017

God service.

Bestilte mam sutter med indgravering af navn. Super god service, god kommunikation og flot produkt. Kan klart anbefales.

18 ottobre 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito