Ik ben heel tevreden met instructeur Alime (Rotterdam). Ik heb in een keer geslaagd. Tijdens lessen alles is heel duidelijk en meerder keer uitgelegd. Bovendien Alime is heel vriendelijk geweest en m... Leggi di più
Ik heb via Nationale Rijschool bij Rijschool Deniz lessen gevolgd in Bergen op Zoom. Het contact met Nationale rijschool als fijn ervaren! De lessen met Deniz waren altijd gezellig en had goed ged... Leggi di più
Ik leste bij Radwan in Spijkenisse, geweldige en lieve rijinstructeur. Hij had een hele simpele manier van uitleg die iedereen kan begrijpen. Nationale Rijschool heeft altijd klaar gestaan bij elke vr... Leggi di più
Echt een top ervaring. Onze zoon Wilco trof een hele goeie en fijne rijinstructeur Redouan. Wilco had al eerder rijles gehad maar we waren niet tevreden. Wilco ging weer lessen en het was gewoon top.... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Fijne rijschool
Ik heb een fijne tijd bij de Nationale Rijschool gehad. Ik had een gezellige instructeur (Shantie) die me goed geholpen had en veel ervaring heeft. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!
in 1 keer geslaagd
dit waren mijn allereerste lessen ooit en ze gingen geweldig door me rijinstructeur zakaria, hij was een beetje streng maar dat was zeker nodig naast dat hij streng was, was hij ook erg aardig leuk om mee te praten en kan zeker met je lachen. beste rijinstructeur die ik kon hebben. door hem ben ik in 1 keer geslaagd bij nationale rijschool. bij het cbr in mierlo was het ook erg fijn en me examinator was erg chill goeie conversatie en lekker muziek geluisterd. dank naar iedereen van nationale rijschool om mij te helpen.
Goede communicatie en een uitstekende…
Goede communicatie en een uitstekende instructeur Redouan. Met goede uitleg en lessen over de locatie Schelluinen.
Redouan rijinstructeur
Ben zeer goed geholpen om mijn examen te kunnen behalen. Top instructeur aanradertje
eerste proef less was fijn
eerste proef less was fijn. daarna had ik de rij instructuur spara. lessen waaren goed gegaan en de rij insturctuur was fijn. paar keer gebeld en de persoon die ik aan de telefoon kreeg was ook altijd fijn en hulpvol.
Dankzij instructeur Ilhan Dag in 1 keer…
Dankzij instructeur Ilhan Dag in 1 keer geslaagd. Fijne rustige man die alles duidelijk en goed uitlegt.
Baray is a great driving instructor*
I had a total of 24 hours of driving lessons with Baray. Under his detailed, accurate, responsible, direct, and kind guidance, I passed my test on the first try today. I highly recommend him to anyone who wants to pass their exam efficiently and with a great instructor.
Dank Majid voor de goede begeleiding
Dank Majid voor de goede begeleiding!
Majid is een goede instructeur die direct feedback geeft wat er beter kan en erg flexibel qua tijden ('s avonds & in het weekend). Ook is het gezellig in de auto en kan je goed lachen met Majid!
PS: Majid is altijd om te kopen met een kopje koffie :-).
fijne rijlessen
mijn rijinstructeur Canan is erg geduldig en ze legt alles rustig, goed en duidelijk uit. Ze houd de voortgang goed bij met een les kaart. Ze komt altijd optijd en zet me af waar ik heen moet. Een fijne en goede rijinstructeur💕
Cetin was een hele fijne rijinstructeur…
Cetin was een hele fijne rijinstructeur die me het hele traject geduldig heeft begeleid bij het behalen van mijn rijbewijs.
Ik heb via Nationale Rijschool rijlessen gevolgd en vond de ervaring erg positief. Wat vooral opviel is de goede klantenservice en de handige app, waardoor je als leerling zelf volledig in controle bent over je planning en lessen. Dat maakte het hele proces een stuk overzichtelijker en makkelijker.
Ook wil ik John bedanken, die me snel en vriendelijk heeft geholpen met de technische zaken.
Kortom: een fijne rijschool met betrokken instructeurs en goede ondersteuning. Ik geef ze dan ook graag een 10/10!
vriendelijke rij instructeur goede…
vriendelijke rij instructeur goede tijden en een nette schone auto
Fijne rijschool en Majid was een goede…
Fijne rijschool en Majid was een goede duidelijke instructeur. Hierdoor heb ik binnen de gewenste tijd van 2 maanden mijn rijbewijs kunnen halen.
Ik ben nu net 4 lessen bezig en ondanks…
Ik ben nu net 4 lessen bezig en ondanks de spanning word ik goed geholpen en gecorrigeerd, het lessen is rustig zonder teveel druk, mijn rijinstructeur is Ali een rustige man die alles 2 keer uitlegt zodat je goed kan focussen
Goede rijinstructeur
Ik heb met veel plezier rijles gehad. Ze is een rustige en geduldige rijinstructeur die alles duidelijk uitlegt en de tijd neemt om ervoor te zorgen dat je alles goed begrijpt. Ze laat niets onbesproken en besteedt aandacht aan alle belangrijke onderdelen van het autorijden.
In 1 keer geslaagd
Erg goed geholpen door Mesut! In een keer geslaagd!
Een hele fijne rijschool
Een hele fijne rijschool. Vanaf het begin contact loopt goed via app. Mustafa de rij-instructeur een hele goede leermeester. Rustig en goed uitleggen.
Geslaagd in 1x
Ik heb gisteren mijn praktijkexamen voor de eerste keer mogen doen waarbij Ali Cetin mij het afgelopen jaar voor mocht voorbereiden. Ik heb met veel plezier samen met hem geoefend door Zaandam en het heeft resultaat opgeleverd want ik ben voor de eerste keer geslaagd. Top rijschool die je helpt waar nodig. Je kan met al je vragen snel de rijschool bereiken door te bellen of te mailen. Er wordt altijd snel op gereageerd en gekeken naar de meest passende oplossing. Bedankt Ali & Nationale rijschool!
Wat een geweldige ervaring
Wat een geweldige ervaring! Ik heb ontzettend fijne en professionele rijlessen gehad van Radjen Changur. Dankzij zijn goede begeleiding heb ik met een spoedcursus in één keer mijn rijbewijs behaald. Absoluut een aanrader!
Nationale Rijschool
Ik ben heel blij dat ik rijinstructeur Elmahadi heb gekregen. Bij elke rijles leerde ik weer iets nieuws en hij gaf altijd duidelijke uitleg. Dankzij zijn goede begeleiding ben ik in één keer geslaagd. Zeker een aanrader!
Review
Cemal was a great instructor and I am very happy with my experience with Nationale Rijschool.