Gelijkgeslaagd Recensioni 2.923

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Gelijk geslaagd 3 fouten Simple en duidelijk je kon alles vragen en werdt duidelijk uitgelegd vaak pauzes tussendoor. Les van Stan gehad:)

Valutata 5 stelle su 5

Me vader en ik hebben op 18-09-25 de motortheorie cursus gedaan. Wij hebben hier een hele prettige ervaring gehad met een hele goede docent. De docent bracht de lesstof vrij rustig maar wel effectief... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Net les gekregen van Ukë echt top uitgelegd en hij heeft alles op een leuke manier behandeld. Was me 1e keer auto theorie ennin een keer geslaagd Ty

Valutata 3 stelle su 5

1 stella

Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 1 stelle su 5

Als ik minder als 1 ster kon geven had…

Als ik minder als 1 ster kon geven had ik dat gedaan dit zijn de grootste oplichters een dag cursus is bij hun 3 uur met ze leren daarna je examen en als je zakt zeggen ze maakt niet uit volgende keer haal je het je krijgt een mail dan krijg je 50% korting geld wolven zijn het gatverdamme ik raad jullie zeker niet hier heen te gaan kijk ergens waar je je zuur verdiende geld aan uit wilt geven maar 1 tip blijf bij deze mensen uit de buurt

21 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Onbetrouwbaar en echt heel slecht…

Onbetrouwbaar en echt heel slecht bedrijf. Ik stond met mijn dochter in Eindhoven om 6:45 uur voor een dichte deur ondanks afspraakbevestigingen. Toch maar naar huis gegaan en om 9:00 uur gebeld. Ze waren ins vergetennre bellen. Vervolgens zouden we ons geld terugkrijgen masr tot op heden niks gekregen indanks diverse mails en belletjes. We hadden gehoopt dat onze dochter zelfvertrouwen zou krijgen maar dit is totaal mislukt.

29 aprile 2026

Perfect

Ty

11 maggio 2026

100% een aanrader!

De naam zegt het al, wat een toppers! Gelijk Geslaagd in 1 keer! Dagcursus gehad die écht werkte, dit is een aanrader als je echt wil slagen in 1 keer!

28 aprile 2026
Valutata 3 stelle su 5

Na eerst wat hevige discussie via…

Na eerst wat hevige discussie via whatsapp ( blijkt achter AI) over de cursus en examen die verplaatst waren ,telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Hier ook wat discussie en onenigheid. Door verbonden met de planning. Hier vriendelijk en spontaan ontvangen. En probleem rondom cursus en examen opgelost.
Agenda technisch kan er wel wat verbeteren. Maar ben blij dat het is opgelost.

15 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Makkelijk aanmelden maar geen concrete afspraak krijgen

Bij aanmelding werd al meteen duidelijk dat de datum die wij ingevuld hadden niet mogelijk was. Mailen ging niet je moest bellen. Dus gebeld en werd weer verzet. Een week van te voren een mail dat de afspraak weer niet door kon gaan en hij een maand later gezet word 😳 en dan natuurlijk zelfs de vraag wat gebeurd er die week daarvoor dan weer. Op deze manier komen autorijlessen en of examens niet op de goede manier meer uit. Aanmelden is allemaal zo makkelijk en snel en je kan mailen en appen staat er maar mail je dan krijg je constant een ai bericht terug dat je moet bellen, en bij whatsapp zeggen ze nee je moet bellen. Potverdorie dit is toch van de zotte als je je schriftelijk/online aanmeld moet je je ook kunnen afmelden via mail! Ik wil gewoon het geld terug want die onzekerheid heb je niks aan. We gaan niet maanden wachten. In de voorwaarden staat ook aangegeven dat je schriftelijk moet opzeggen dus waarom kan dat dan niet via die mail? En Jill en lois kunnen niet eens reageren zo snel is de ai al.

14 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik wilde een theorie cursus boeken…

Ik wilde een theorie cursus boeken zonder examen, maar ben niet overgegaan tot betaling omdat ik nog twijfelde. Nu krijg ik een “verplicht” betaalverzoek van €140,- terwijl er werd geadverteerd met €89. Ik zou ontzettend oppassen met het taalgebruik in jullie email, want deze gang van zaken is natuurlijk hartstikke illegaal.

12 aprile 2026
Logo di Gelijkgeslaagd

Risposta di Gelijkgeslaagd

Beste Maria,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is ontstaan.

De prijs van €89.95 betreft de kosten voor de theoriecursus. De examenkosten worden hier apart bij gerekend.

We willen dit graag samen met je uitzoeken en toelichten wat er precies is gebeurd. Helaas kunnen we op basis van de review niet achterhalen om welke aanmelding het gaat. We willen je daarom vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via e-mail, t.a.v. Jill, zodat we dit persoonlijk met je kunnen bespreken en tot een passende oplossing kunnen komen.

Jill van Gelijk Geslaagd

Valutata 2 stelle su 5

Kwamen te laat

Kwamen te laat, 6.45 verzamelen kwam zelf rond 7u aan en pas om 7.30 beginnen ivm ontbrekende kabel waardoor systeem niet kon starten. De cursus leek op zich aardig echter zijn er vd hele groep maar 3 geslaagd, de rest gezakt waaronder ik...

1 aprile 2026
Logo di Gelijkgeslaagd

Risposta di Gelijkgeslaagd

Beste Mike,

Bedankt voor je review. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we vinden het enorm vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad.

We willen dit graag verder met je uitzoeken en samen kijken wat er precies is misgegaan. Zou je ons daarom even willen bellen op 0854018734 en vragen naar Lois of Jill? Dan kunnen we direct met je meekijken en tot een passende oplossing komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen snel van je te horen.

Jill van Gelijk Geslaagd

Dagcursus

Zeer fijne dagcursus, stof word behandeld zoals het op het cbr examen komt. makkelijk geslaagd met behulp van Tommy

31 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più