Ik ben heel tevreden met instructeur Alime (Rotterdam). Ik heb in een keer geslaagd. Tijdens lessen alles is heel duidelijk en meerder keer uitgelegd. Bovendien Alime is heel vriendelijk geweest en m... Leggi di più
Ik leste bij Radwan in Spijkenisse, geweldige en lieve rijinstructeur. Hij had een hele simpele manier van uitleg die iedereen kan begrijpen. Nationale Rijschool heeft altijd klaar gestaan bij elke vr... Leggi di più
Echt een top ervaring. Onze zoon Wilco trof een hele goeie en fijne rijinstructeur Redouan. Wilco had al eerder rijles gehad maar we waren niet tevreden. Wilco ging weer lessen en het was gewoon top.... Leggi di più
ik heb zojuist mijn rijbewijs gehaald bij nationale rijschool. ik vind het een fijne rijschool en mijn rijinstructeur salahhedine was ook een fijne man om naast te zitten in de auto. eerste keer helaa... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Goede ervaring gehad,
Goede ervaring gehad,
Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij shanti en het verliep allemaal goed. Helaas heb ik de eerste keer me rijbewijs niet gehaald maar doordat we het pakket hadden gehaald. Hebben we het herexamen er gratis bij gekregen. Ook vond ik het fijn dat toen ik zakte, we gelijk gingen werken aan wat niet goed ging en uiteindelijk heb ik hem de tweede keer gehaald. Dus alles was top en niks te klagen gehand.
Driving licence exam
I'm so glad that I passed my driving exam in 1x un mierlo thank to Zakaria and nationale rijschool with 15 lessons I was able to understand so well what a great instructor Zakaria..thanks so much
Top ervaring
Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij rijinstructeur Sharrif en ben super tevreden. Sharrif is geduldig, legt alles duidelijk uit en geeft je precies het vertrouwen dat je nodig hebt achter het stuur. Elke les voelde gestructureerd en ik merkte dat ik met elke rit vooruitging.
Fijne ervaring gehad met instructeur…
Fijne ervaring gehad met instructeur Cengiz. Heb nog veel mogen leren tijdens de lessen en met goed vertrouwen het examen in gegaan, en geslaagd :)
Mijn kleinzoon heeft rijlessen gehad…
Mijn kleinzoon heeft rijlessen gehad van rij- instructeur Majid. Door geduld en duidelijke uitleg van Majid heeft mijn kleinzoon z’n rijbewijs examen gehaald. Fantastisch! Als je een goede rijschool én een goede rij-instructeur zoekt: Nationale rijschool met Majid als rij-instructeur!
Was geweldig goed gelachen met deniz
Was geweldig goed gelachen met deniz
Hij geeft goed uitleg rustige uitleg dat je het ook snapt binnen 14 dagen me rijbewijs top kerel dankjewel
Groetjes brammeke
FRAUD
FRAUD! I booked a trial lesson on an automatic car and the instructor shows up in manual car. I refused to take the trial and requested for a refund. They refuse to refund my money. They provide misleading information and try to cover for it. There Administration is rude and so was the instructor.
Zeker een aanrader!
Al met al een top ervaring gehad hier! Super fijne lessen van rijinstructeur Bilal, vragen werden concreet en snel beantwoord en een algemeen fijne sfeer in de auto. Zeker een aanrader!
Rijinstructeur Changur
Changur was een fijne rijinstructeur die het uitermate goed wist uit te leggen. Het was dan ook geen verrassing toen ik in 1 keer slaagde!
Eind goed al goed
Na een wat minderen ervaring gehad te hebben bij instructeur Mustapha ben ik later verandert van rijinstructeur en kwam ik terecht bij Elmahdi.
Elmahdi is een rustige aardige instructeur en is goed in zijn vak. Hij staat altijd open voor een leuk praatje of grapt over het een en ander. Ik ben bij Elmahdi in een keer geslaagd voor mijn B rijbewijs.
Met hulp van mijn les structeur ferit…
Met hulp van mijn instructeur Ferit ben ik geslaagd in een keer. Ferit heeft mij goed begeleid en was gezellig in de auto. Erg bedankt!
Aygun is een goede rijinstructeur
Hallo! Mijn naam is Ilyas en ik heb in 2026 bij Aygun in de auto gezeten.
Ik vind Aygun een goede rijinstructeur.
Hij is iemand die meteen met jou richting het examen oefent.
We gingen bijvoorbeeld de eerste les al meteen de snelweg op.
De laatste 10 lessen deden we ook een soort tussentijdse toetsen om extra goed voorbereid te zijn op het examen.
Ik weet van vrienden dat niet veel instructeurs dat doen.
Verder heeft hij pakkende zinnetjes die je op een gegeven moment zelf in je hoofd herhaalt wanneer je in dezelfde situaties terechtkomt.
Zoals: "Blijven ademhalen, blijven kijken." Voor als het je even te veel wordt op de weg. Dit hielp ook tijdens het examen.
Hij denkt mee over de plek waar hij jou ophaalt en afzet.
Dat is fijn in combinatie met een school/werkagenda, of als ik bijvoorbeeld naar de kapper moest. 😉
Aygun geeft je ook handige tips en tricks mee die helpen bij de bijzondere verrichtingen, zoals de stickers op de deuren.
Hij is gezellig in de auto en moedigt je altijd aan. Net zoals de mooie speech die hij iedereen voor het examen geeft.
Al met al ging het prima en ben ik met zijn hulp in één keer geslaagd!
Ik kan Aygun dan ook zeker aanbevelen!
Majid, een zeer prettige en betrokken instructeur.
Wat een ontzettend fijne instructeur is Majid. Het heerste altijd rust in de lesauto. Majid is rustig, geeft duidelijke feedback en heeft veel geduld. Hij is een ontzettend betrokken instructeur die echt werkt aan de punten die ik moeilijk vond. Daarnaast is Majid heel flexibel. Ook s'avonds en in het weekend kon er gereden worden. Ik vond het examen heel spannend, maar dankzij Majid heb ik uiteindelijk het vertrouwen gekregen dat ik het wel kan. Ik heb mijn rijlessen bij hem zeer positief ervaren. Bedankt daarvoor Majid!
Ook vanuit de administratieve kant heb ik het goed ervaren. Ik werd vlot gebeld na mijn proefles en alles was snel geregeld. Via de app is alles makkelijk bij te houden. En de dag nadat ik geslaagd ben voor mijn examen, werd ik nog even netjes gebeld voor een felicitatie en om nog te horen hoe ik het ervaren heb. Zeer netjes gedaan. 1 klein aandachtspuntje voor de app. Toen ik meerdere losse lessen wou bijkopen, kreeg ik het in de app niet voor elkaar om die tegelijkertijd in te kopen. Mischien is die functie er wel, maar ik kon het niet vinden. Die heb ik dus allemaal los van elkaar moeten inkopen. Verder was de app goed duidelijk en kan je makkelijk je lessen en beoordelingen inzien.
Onduidelijk partij
Niet de spreken over de administratieve onduidelijkheid rondom het betaalproces en de algemene voorwaarden. Ik heb in de laatste weken veel van me af laten glijden, maar nu dit erbovenop komt ben ik er wel klaar mee.
Ik heb mijn rijexamen in één keer…
Ik heb mijn rijexamen in één keer gehaald dankzij Karel Bhaggoe. Hij heeft mij niet alleen geholpen om te slagen voor het examen, maar vooral om met vertrouwen en op een ontspannen manier auto te leren rijden.
Karel geeft duidelijke en rustige uitleg, waardoor je precies weet wat er van je verwacht wordt. Hij was altijd op tijd en dacht graag mee over mijn planning. Omdat ik alleen ’s avonds rijlessen kon volgen, was hij erg flexibel en bereid om zijn agenda daarop aan te passen.
Ik kan Karel van harte aanbevelen aan iedereen die niet alleen zijn rijbewijs wil halen, maar ook een zelfverzekerde en veilige bestuurder wil worden. Bedankt voor alle goede begeleiding!
Rijles van Majid
Binnen een paar weken heeft Majid doormiddel van zijn professionele houding, kennis en ervaring binnen het vak mij klaargestoomd om mijn praktijkexamen te halen.
Zijn rustige aanpak waarbij hij de ruimte laat om zelfstandig te leren waar hij hier en daar een tikje links of tikje rechts geeft was erg prettig.
Fijne rijschool
Ik heb een fijne tijd bij de Nationale Rijschool gehad. Ik had een gezellige instructeur (Shantie) die me goed geholpen had en veel ervaring heeft. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!
in 1 keer geslaagd
dit waren mijn allereerste lessen ooit en ze gingen geweldig door me rijinstructeur zakaria, hij was een beetje streng maar dat was zeker nodig naast dat hij streng was, was hij ook erg aardig leuk om mee te praten en kan zeker met je lachen. beste rijinstructeur die ik kon hebben. door hem ben ik in 1 keer geslaagd bij nationale rijschool. bij het cbr in mierlo was het ook erg fijn en me examinator was erg chill goeie conversatie en lekker muziek geluisterd. dank naar iedereen van nationale rijschool om mij te helpen.
Goede communicatie en een uitstekende…
Goede communicatie en een uitstekende instructeur Redouan. Met goede uitleg en lessen over de locatie Schelluinen.
Redouan rijinstructeur
Ben zeer goed geholpen om mijn examen te kunnen behalen. Top instructeur aanradertje