Bestilte i efteråret 25 en port som 3 uger senere blev opsat af to virkelige dygtige og behagelige montører. Porten virkede perfekt indtil ultimo maj 26, hvor porten ikke altid åbnede, når vi benyt... Leggi di più
God hjælp inden køb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsætning Pæn port og god kvalitet. Den er lydløs og kører godt. Fik kodetastatur som også fungerer godt. Under installering borede... Leggi di più
Så har vi haft besøg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs.... Leggi di più
Så fik vi vores nye port :-) Alt er gået som aftalt og porten er mega flot. Alle jeg har talt med har været flinke og serviceminded. til slut kom Brian og satte porten i, dette gjorde han UG. Så hvi... Leggi di più
NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af højeste kvalitet.
Krogagervej 2, 5750, Ringe, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super god service og et lækkert produkt 👍👍👍👍👍🙂
Helt igennem flot design, med vindue placeret harmonisk. Stort plus er Aluport istedet for Stålport. Problemfrit hele vejen igennem fra bestilling til afhentning.
Super rådgivning og montering.
Absolut intet at klage over. Overholder tidspunkter og tilbud samt har en professionel tilgang til opgaven.
Super service, god pris, hurtig levering og en rigtig flot port. Mvh Henrik
Fra opmåling til montage og aflevering er alt forløbet meget proffesionelt.
Alle aftaler overholdt punktligt. God information.
Perfekt montage af portene.
Kan bestemt anbefale Nassau.
Mvh Martin.
Nemt at bestille. Hurtigt levering. Fine videoer på YouTube med anvisninger til opsætningen.
Truly amazing service!
The online support helped so much with the programming of the gate, step by step. Truly pristine service!
And after mounting the gate, we realized there was a small crack on the remote’s shell. 24h later they’ve sent me an another one.
Can only recommend.
Salg og service samt senere aftermarket service.
Altid hurtige til at svare, servicen var helt i top og prisen god. Hurtig levering og montering. Super oplevelse!

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
God hjælp inden køb telefonisk med NASSAU.
Hurtigt levering og opsætning
Pæn port og god kvalitet. Den er lydløs og kører godt.
Fik kodetastatur som også fungerer godt.
Under installering borede montør op i skjult ledning i loft. Fik efterfølgende elektriker regning refunderet. Rigtig fint

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Sublim service af Emil Jensen, og jeg ser frem til at modtage min nye Nassau port.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Jeg syntes det var super god service hele vejen igennem. Både med svar på lidt forskelligt når jeg ringet til jer inden bestilling af port, men og også gennem hele forløbet med opmåling, montering osv. Der var kun lige en smutter med at jeg fik en rykker på den indvendige åbnekontakt den var lidt svært at betale den første regning når jeg ikke havde modtaget den. Men det blev også løst uden problemer. Tak for handlen og god service😀

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Levering til tiden- super fragtmand - god support - nem bestilling på nette.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Porten er høj kvalitet, og proff montering.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
God rådgivning, og en super montør. Derudover et kvalitets produkt til en acceptabel pris. Sidst og ikke mindst er det produceret i Danmark, hvilket var vigtigt for os!0

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Gratis farveprøver gjorde det nemt at se hvilke farver der passede til bygningen.
Bestilling direkte fra hjemmeside var meget brugervenlig opsat. Hvilket gjorde det nemt at bestille efter opmåling.
Montøren var hurtig og dygtig til opsætningen.
Alt i alt en meget positiv oplevelse 🙂

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Jeg fik den 06.07.2022 udført en reparation på en af mine ledhejseporte.
Den 07.09.2022 får jeg en regning på 12.057,14 kr. + moms
Jeg finder prisen meget voldsom, da det kun er en bundliste inkl. kassette, som er skiftet.
Jeg kontakter Nassau telefonisk for at få en nærmere forklaring på den voldsomme pris.
Jeg får at vide, at jeg vil blive kontaktet snarest.
Jeg hører dog ikke noget fra Nassau og den 05.10.2022 modtager jeg den første rykker fra dem.
Jeg kontakter dem igen den 06.10.2022 og får at vide, at jeg vil blive kontaktet dagen efter den 07.10.2022.
Jeg har endnu ikke hørt noget fra jer.
I mellemtiden har jeg fået lavet nøjagtig den samme reparation på en af mine andre ledhejseporte.
Denne gang valgte jeg dog Dansk Portservice, da jeg er lidt ked af den måde Nassau har behandlet mig på.
Det skulle da også vise sig at give syn for sagen, at vælge en anden montør.
Det fremgår af regningerne, at det har kostet mig 881,29 kr. + moms pr. meter (4,2 meter) at få repareret min port af Dansk Portservice, mens det har kostet hele 2.270,65 kr. + moms pr. meter (5,31 meter) at få repareret min port af Nassau.
Jeg har så lige modtaget et opkald, at der er ikke noget at gøre, end bare at betale.
Jeg har brugt Nassau i mange år, men det er da bestemt slut nu.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Bestilte en port på deres hjemmeside. De kom ud og målte op og leverede porten samt monterede den. Ingen problemer hele vejen igennem og de var meget venlige og hjælpsomme hele vejen igennem.
Fantastisk oplevelse.