Bestilte i efteråret 25 en port som 3 uger senere blev opsat af to virkelige dygtige og behagelige montører. Porten virkede perfekt indtil ultimo maj 26, hvor porten ikke altid åbnede, når vi benyt... Leggi di più
God hjælp inden køb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsætning Pæn port og god kvalitet. Den er lydløs og kører godt. Fik kodetastatur som også fungerer godt. Under installering borede... Leggi di più
Så har vi haft besøg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs.... Leggi di più
Så fik vi vores nye port :-) Alt er gået som aftalt og porten er mega flot. Alle jeg har talt med har været flinke og serviceminded. til slut kom Brian og satte porten i, dette gjorde han UG. Så hvi... Leggi di più
NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af højeste kvalitet.
Krogagervej 2, 5750, Ringe, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Hele forløbet har været top professionelt

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Fantastisk rådgivnig og support - alt virkede fra start til slut. Og flot produkt!

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Der var sprunget en fjeder i min carport hvad gør man så man kontakter Nassau Door så får den bedste service flinke og hjælpsomme gennem hele forløbet kan varmt anbefales mvh Jørgen mildahl

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Karina og Ali har bare været nogle kæmpe stjener ift. tilbud og rep. af mine to garageporte. Kan klart anbefales. Tak!

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Jeg skriver nok overvejende positive anmeldelser men med god og gensidig ærlig kommunikation med de danske firmaer jeg handler med bliver resultatet tit godt og som forventet. En ny garageport blev bestilt leveret, dog monteret af mig selv. NASSAU forbedrede endda portens endelige mål så portåbningen udnyttes optimalt med maksimal højde i åben stilling. Porten kan fjernbetjenes med ja fjernbetjening, eller via bilens infotainment system. For at få sidstnævnte til at fungere er der visse ting som skal fungere i huset, som NASSAU ikke ikke har indflydelse på . ( adgang til trådløst netværk i selve garagen). Men så kan jeg også se på telefonen om porten er åben eller lukket. NASSAU kan varmt anbefales

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Jeg vil lige give NASSAU min bedste anbefaling, så ønsker du en port af dansk kvalitet og en port som holder mange år frem, så er det NASSAU du skal vælge.
Hele processen med bestillingen på deres webside, opmåling, levering og montering alt gik som for ventet.
Hilsen Chris Larsen

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Det var bare en god oplevelse
Nassau Door har levet op til alle mine forventninger! og gør det stadig!

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Vi fik porten leveret med ret kort varsel og I kom endda ud og monterede den før lovet tid, da vi stod og skulle på ferie. Meget fint service.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
God hjælp på fabrikken til at få læsset porten på trailer,
Porten køre bare, det er en ren fornøjelse .

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Alt gik - næsten - som håbet. Købte hele pakken med opmåling og montering. Efter opmålingen skete der så en kommunikationsbrist, hvor opmåleren havde ændret overfladen. Opdagede det så på ordrebekræftelsen og det blev hurtigt ændret. Monteringen var virkelig fin og grundig og jeg syntes samlet set at det var god value for money det hele. Det ser super godt ud.

Hej Nassau
Tak for en virkelig god oplevelse ved køb af port hos Jer. Porten i leverede var i maksimum bredde på 5 meter.
Jeg har aldrig modtaget varer i sådanne ordentligt beskyttet indpakning og oplevet så smertefri montage.
Stor ros til hele teamet (salg, opmåling, planlægning, levering og montering) herfra, imponerende.
Det er blevet så godt!

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Sidste uge kom I UANMELDT forbi og hamrede på hos os.
Hvorfor kommer I uanmeldt og hamrer løs på vor dør? Har selv skiftende arbejdstider, havde haft SEN vagt, og sov derfor og fik et chok. Hund begyndte at gø og ville få styr på hende og vores andre dyr, inden jeg kunne åbne..... Det nåede jeg så ikke.
Kl. 07.45 var der så lavet en AFTALE med Peter om at I skulle komme idag.
Kl. 09.00 valgte Peter at rykke og ups, aftalen var glemt. Om I kunne komme i morgen i stedet for?
NEJ, og hvor er det bare useriøst.
Vi havde rykket rundt på alt i garagen og Peter stod klar.
Det er virkelig mangel på respekt
* Både at komme uanmeldt og hamre løs på vor dør.
* Og at lave en tidlig aftale, hvor Peter er hjemme udelukkende for at tage imod og få lavet den service, som I har kontaktet os omkring.
Hvis vi fortsat skal benytte jer vil vi gerne serviceres og respekteres som kunde.
Dvs. I bedes undlade at komme uanmeldt.
I bedes overholde AFTALE, I selv laver, samt fremadrettet bekræfte AFTALE skriftligt, så I også selv har det stående og holder styr på jeres aftaler.
Hilsner meget skuffet Kunde i Terslev, 4690 Haslev

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
God service, kvalitet porte der fungere godt.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Du kan ikke købe en port på mål fra NASSAU som de ellers reklamerer med. Du får et større samlesæt som du så skal skille yderligere ad for derefter selv at skulle skære profiler på mål. Direkte misvisende reklame og forstår ikke hvorfor de ikke leverer på mål. Henvendelse til kundeservice er en rigtig dårlig oplevelse hvor du blot får at vide du kan læse din monteringsbejledning. En vejledning du først får efter du har købt en port “på mål” Arrogant markedsleder der ikke er velegnet til privat salg!

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
super service og alle aftaler overholdt. Montørerne var meget præcise og kan kun anbefale at købe dansk, og derved støtte danske arbejdspladser.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Super service gennem hele processen - lige fra bestilling opmåling, levering og montering. Det er muligt jeg kunne have fundet en billigere port, men jeg tror ikke på at resultat havde været lige så godt, og noget jeg havde været lige så tilfreds med. Det små bumb der var på vejen, tog Nassau det fulde ansvar for, og jeg endte med en bedre løsning end den jeg faktisk havde bestilt - uden at der blev ændret på prisen.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Endnu en gang faldt jeg for mærket og den 'gode kvalitet' til lidt dyrere penge.
Porten giver op til 10-15 mm efter når det blæser, så vinden suser ind.
Iflg. Nassau passer det ikke, for det står ikke i deres beregnings-skemaer, at den skal kunne gøre det..
Jeg har gentagne gange forsøgt at komme igennem med problemet, hvor en sælger køre forbi en tilfældig dag og kigger på porten ude fra - 'den fejler jo intet'.. Men det gør den når det blæser!