Banner for Bestway - Customer Service Netherlands

Bestway - Customer Service Netherlands Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Op mijn vraag over een defect werd snel en correct om wat info gevraagd. De gevraagde info was duidelijk een eenvoudig te sturen. Zonder veel woorden werd meteen het juiste vervangend artikel gestuu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn hoe ze mijn probleem afgehandeld hebben. Eerlijke open communicatie. Door de storing van warmteelement sprong stop eruit. De juiste informatie opgestuurd. En opgelost bedankt.

Valutata 4 stelle su 5

Ik kreeg een nieuwe pomp omdat na het vervangen van een onderdeel de klacht nog steeds niet was verholpen. De defecte pomp was trouwens vanaf het begin niet goed. Dus de nieuwe pomp was de meest log... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in piscine
  2. Produttore di beni di largo consumo
  3. Negozio di arredamento da giardino
  4. Negozio di vasche idromassaggio
  5. Piscina all'aperto
  6. Negozio di forniture per piscine

Scritti dall'azienda

YOUR FUN IS OUR BUSINESS™ Since 1994, our vision has been to create fun, memorable experiences for everyone in the world through our innovative, dependable products. Now, just over 25 years later, Bestway has forged a global presence in more than 100 countries by developing an extensive product line and becoming forward thinkers about sustainable business practices. Today, we manufacture and sell more than 1,100 different products within four core categories: above ground pools and portable spas, recreational products, sporting goods, and camping products. SERVICE Bestway is committed to customer satisfaction and providing you with the best product solutions. That’s why every department in Bestway works closely together - from our technology and quality assurance centers to our laboratories, vertically integrated manufacturing systems and after-sales service centers around the globe. Bestway’s advanced online services and regional call centers allow customers to easily resolve issues that arise with their products, offering downloadable manuals, instructional videos, and 24/7 call support. Visit our support website: https://support.bestway.eu

Molto buono

TrustScore 4 su 5

883 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

172 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nieuw product ontvangen

Ik kreeg een nieuwe pomp omdat na het vervangen van een onderdeel de klacht nog steeds niet was verholpen. De defecte pomp was trouwens vanaf het begin niet goed. Dus de nieuwe pomp was de meest logische oplossing

11 agosto 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Blij dat het in orde is gekomen!

Valutata 5 stelle su 5

Op mijn vraag over een defect werd snel…

Zonder veel woorden werd meteen het juiste vervangend artikel gestuurd. Alle reacties snel en vriendelijk echt top.

8 agosto 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Super, dank je wel voor deze leuke feedback!

Valutata 1 stelle su 5

Nieuw zwembad geleverd met gaatjes in bodem

Nieuw zwembad gekocht 488 doorsnee en 122 diep. Veel werk gestopt en geld gestopt om hem überhaupt te kunnen opzetten zodat hij recht en veilig staat. In elkaar gezet, laagje water erin en ja hoor een mini gaatje. Genoeg om te lekken en dat het opgemerkt is door ons

aan de liner kunnen jullie ook wel zien dat we er onmogelijk in gezwommen hebben, dat er geen water in gezeten heeft en het dus defect geleverd is. Een plakker erop zou een juiste oplossing zijn als we er daadwerkelijk gebruik van hadden gemaakt en het door gebruik stuk is gegaan. Echter hebben we nu veel geld betaald voor iets wat we niet hebben kunnen gebruiken.

Het zwembad is dus defect geleverd. Ik heb het zwembad volledig opgebouwd en ben hier lange tijd mee bezig geweest. Tijdens het vullen heb ik vastgesteld dat de liner lek is. Ik wens geen reparatie en ook geen verdere werkzaamheden aan dit defecte zwembad. Indien jullie het zwembad retour wensen, kunnen jullie het bij mij laten ophalen. Ik ga het defecte zwembad niet op eigen kosten demonteren, verpakken en terugsturen. Ik verzoek om een oplossing in het kader van de wettelijke garantie.

6 agosto 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Beste, u mag ons een mailtje sturen naar service@bestwaycorp.nl zodat onze collega's je kunnen helpen. Fijne dag verder.

Snelle reactie

Snelle reactie, en product is vervangen voor een beter product (nieuwer model) dan aangeschaft

5 agosto 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Super, dank je wel voor de feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke mensen aan de telefoon

Vriendelijke mensen aan de telefoon, duidelijke antwoorden en goede communicatie. Duidelijk en een super service want ondanks dat de garantie net was verlopen toch een nieuwe pomp mogen ontvangen.

5 agosto 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Super, dank je wel voor deze woorden! Fijne zomer nog!

Valutata 1 stelle su 5

Bestway klantenservice had zijn oordeel al gemaakt...

Nieuw bad bij Intratuin gekocht een Lay-Z-Spa Miami. Leuk ding, service intratuin goed. Maar... Na het vullen met schoon water uit de kraan (PH 7,6 volgens Vitens) heb ik een teststrip erin gehouden en kom ik uit op PH 7,2 (althans de kleur is hetzelfde volgens de Bestway teststrip). Prima, dus filter uit de verpakking in het filterhuis en onderdompelen om lucht eruit te krijgen en dan erop draaien en pomp aan. Lijkt allemaal goed te gaan, tot na een uurtje de pomp fout / error E02 aangaf. Laat ik even zeggen dat het water nog vrij koud was en ik dus nog niet in het bad had gezeten. Dus nog steeds schoon water met een nieuw filter.

Na eerst testen en gebruik maken van het bad, want mijn dochter kon niet wachten, heb ik toch maar eens contact gezocht met Bestway. Want ondertussen een maand verder werd ik toch lichtelijk ge-irriteert door de hoeveelheid keren dat ik de error E02 te zien kreeg.
Mijn buurman heeft hetzelfde bad al jaren en zei dat hij deze error nog nooit had gezien.

Contact Bestway, gelijk defensief en beschuldigend naar mij. Want ik had een filmpje laten zien van de error waarbij het water niet helemaal glanzend schoon was. Maar dat was ook gelijk het bewijs dat het allemaal aan mij lag. Ik heb ze meerdere keren in e-mails proberen uit te leggen dat dit probleem zich met nieuw water en een nieuw filter ook voor doet, maar nee dat had geen nut meer Bestway klantenservice had zijn oordeel al gemaakt. Nu ben ik er klaar mee en krijgen ze deze review als resultaat.
Overigens ben ik niet de enige met deze error en ook niet de enige met deze service ervaring (zoek maar op internet).

26 giugno 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Frits, jammer om je ervaring zo te lezen. Elk dossier wordt op dezelfde manier verwerkt : 2 testen om te zien of het aan de pomp of het bad ligt. Omdat het in uw dossier niet duidelijk was, en het water ten tijde van het filmpje vuil was, kunnen we niet met zekerheid zeggen of de pomp een probleem heeft.

Wij pikken het dossier met veel plezier terug op zodra we zien dat het ook met proper water niet lukt.

Fijne zomer nog!

Valutata 1 stelle su 5

Wij hebben een zwembad van 2500…

Wij hebben een zwembad van 2500 aangekocht. Bij het opzetten begin juli merken we dat er eenngaatje in de liner zit. Wij melden dit onmiddelijk, maar tot op heden nog altijd geen nieuwe liner ontvangen.

2 agosto 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Kevin, zoals de collega's lieten weten was dit bad helaas niet op voorraad. Het werd meteen besteld en is onderweg naar u op dit moment. Fijne dag verder.

Zwembad pomp was stuk

Zwembad pomp was stuk. Kreeg netjes contact. Moest foto's maken van de pomp.Heb daarna een nieuwe pomp gekregen.

2 agosto 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Dank je wel voor de leuke feedback!

klacht afwerking

Keurige klacht afwerking dank voor het oplossen

29 luglio 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Dank je wel voor de lieve woorden, fijne zomer nog!

Valutata 2 stelle su 5

Oplossing uiteindelijk gekregen na een zeer moeizaam proces

Onze zandfilterpomp ging kapot na net een jaar, dus ruim binnen de garantie periode. De verkoper (zwembad.shop) verwees mij direct door naar bestway om daar een support ticket aan te maken, dit lukte alleen via de mobile website en het proces daaromheen was erg frustrerend.

Na ontzettend veel moeite en geduld is de vervangende pomp uiteindelijk netjes geleverd. Die tweede ster is dan ook puur voor het feit dat het probleem aan het einde van de rit wel is opgelost.

​De weg daar naartoe verdient helaas niet meer dan 1 ster. Het garantietraject heeft extreem lang geduurd en was een bureaucratisch moeras:

* ​Ik heb meerdere supporttickets moeten aanmaken omdat dossiers tussentijds automatisch werden gesloten.

* ​Ik heb keer op keer documentatie opnieuw moeten uploaden. Er werd herhaaldelijk aangegeven dat bijlagen niet ontvangen waren, terwijl deze aantoonbaar waren meegestuurd.

​Pas na talloze e-mails (ze zijn niet telefonisch bereikbaar) en het uiteindelijk aanbieden van de bestanden via een externe WeTransfer-link kwam er beweging in de zaak.

​Fijn dat er uiteindelijk een nieuwe pomp staat, maar dit proces vergt zoveel doorzettingsvermogen dat de gemiddelde consument het halverwege al lang opgesplitst of opgegeven had.

29 luglio 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Martijn, wat jammer dit te lezen.
Er zitten helaas nog wat kinderziektes in ons nieuwe systeem van online tickets. Bijvoorbeeld een melding dat het zou afgesloten zijn terwijl dat helemaal niet het geval is.

De bijlages werden niet ontvangen, dat is ook iets waar onze diensten naar kijken. Ik vind het erg jammer dat u hierdoor een langer proces had dan nodig. Maar ik ben inderdaad ook blij dat het allemaal in orde is gekomen. Fijne zomer nog.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, probleem perfect opgelost. Pomp was defect en een nieuwe gekregen compleet met hulpstukken

27 luglio 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Hallo, bedankt voor de leuke feedback!

Valutata 3 stelle su 5

Prima geholpen, maar lang wachten op nieuw bad

Ik ben prima geholpen. Alleen duurde het uiteindelijk 4 weken voordat ik een nieuw bad had. In de tussentijd heb ik maar alvast een nieuw gekocht ivm het hete weer. Ik had het dus handiger gevonden als ik het bad gewoon in de winkel waar ik het gekocht had, had kunnen terugbrengen.

27 luglio 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Wij trachten in de zomer te reageren binnen de 48u werkende uren maar ik merk dat het niet altijd gehouden werd in jouw dossier. Onze excuses hiervoor, blij dat het wel allemaal in orde is!

Super service!!!

Super service!!!
Dit team verdiend een dikke pluim

21 luglio 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Oh, dank je wel! Ik laat het zeker weten aan het team!

Valutata 1 stelle su 5

Ik ben al meer als een week in contact…

Ik ben al meer als een week in contact via de mail met bestway voor mijn kapotte zandfilterpomp. Ze vragen geregeld nieuwe informatie en dan moet ik weer dagen wachten op antwoord. Nu is het bijna weekend en verwacht ik geen reactie meer. Het zal zoieso niet voor dinsdag geleverd zijn en dan duurt het al 2 weken voor ik een vervangend onderdeel krijg. Ik vind dit erg jammer, want mij kids vragen iedere dag om het zwembad maar ik kan het zwembad zo niet op orde houden. Daarvoor was ik ook al meer als een week bezig om contact te krijgen met de verkopende partij die mij weer zelf doorstuurde naar bestway. Al om al jammer dat het lang duurt voor reactie.

15 luglio 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Beste Janneke, bedankt voor deze feedback. In de zomer tracht ons team telkens binnen de 48 werkende uren te reageren en ik merk dat dit ook in jouw dossier gelukt is. Ik vind het jammer dat dit niet naar wens was, maar ik ben wel blij dat alles helemaal in orde is. Fijne zomer nog!

Vervanging bad na lekkages

Na lekkage van het bad is deze vervangen. Nieuw bad gekregen maar hier zat een fabricage fout in. Weer een nieuw bad ontvangen maar toen paste de verlichting jets niet. Opnieuw opgestuurd gekregen. Dit is allemaal goed gekomen.
Min punt is de lange levering en dat alles via mail moet wat ook weer tijd kost.v

22 luglio 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Miranda, bedankt voor de feedback. Inderdaad, als het kon mislopen, deed het dat ook. Ons team heeft wel alles gedaan om je te helpen, dus erg bedankt voor de 4 sterren. Geniet nog van je zomer!

duurde wel lang

duurde wel lang
pomp twee keer opgestuurd met zelfde fout melding
kreeg eindelijk naar drie maanden een nieuwe pomp
wel jammer kon mijn bad niet gebruiken
maar is eindelijk goed opgelost
toch nog een goede service

5 luglio 2026

Risposta di Bestway - Customer Service Netherlands

Bedankt voor de feedback! Geniet nog van je zomer

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più