Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bondefangeri! Betalte for 6 personer…. Og fik samme materiale som havde vi været to! Den dyreste leg jeg har leget! Bevares det var da interessant nok at lære lidt om Kødbyen og quizzerne var sjove n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en hyggelig tur, opgaverne var ikke svære , så alle kan være med, så vi hyggede os meget , også dem i vores selvskab som var lidt nervøse for om de ville kunne finde ud af det.

Valutata 5 stelle su 5

Super fed oplevelse hos Mystery Makers med 15 unge mennesker i alderen 13-14 år. De blev hurtigt opslugte af opgaverne, og det var skønt at se deres samarbejde og engagement. Rummene var gennemførte... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig sjov og udfordrende aktivitet. Vi var en gruppe piger, der prøvede "The Ritual" og havde en super god oplevelse. Vores vært var imødekommende og meget hjælpsom. Alt var gennemført. Kan klart... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di gestione di eventi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Sjov fødselsdagsaktivitet

Jeg havde booket "The Killing Room" til min fødselsdag, og det var en sjov oplevelse. Vi var 11 personer, vi blev inddelt i to rum, og så skulle vi samarbejde om først at nå ind til hinanden og derefter at komme ud i tide. Der var mange spændende gåder at løse, og der var nok til at aktivere os alle, selvom vi var mange.

Kære Nanna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er jeg glad for at høre, at I havde en sjov oplevelse hos os, og at vi måtte være med til at fejre din fødselsdag :-D

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en sjov oplevelse i den nærmeste fremtid.

Mystery makers - super oplevelse

Vi var et hold på 6 venner, hvor nogle havde prøvet det før- mens nogle var helt nye i feltet.
Det var spændende, så tiden ikke blev tænkt meget på.
“ Vi var for optaget af, at løse gåder”.
Fin lokation- rum og imødekommende og venligt personale.

En god og sjov start på en aften i byen.
Kan varmt anbefales.

29 marzo 2025

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din anbefaling! Det lyder som en fantastisk start på aftenen – og skønt at både nye og erfarne gik op i spillet sammen. Vi håber, vi får lov at byde jer velkommen igen til flere gådefulde oplevelser!

Valutata 5 stelle su 5

En super god modtagelse og introduktion…

En super god modtagelse og introduktion til rummet, gjorde det til en kanon oplevelse. Endvidere vat den afsluttende evaluering af løsningerne meget brugbart. Alt i alt en meget anbefalelsesværdig oplevelse, som vi klart vender tilbage til, for at prøve andre rum.

22 marzo 2025

Kære Andersen,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at give jer endnu en kanon oplevelse i den nærmeste fremtid :-)

Mystery Hunt

Vi var på Mystery Hunt på Assistent Kirkegård - min niece på 13 år og jeg. Den var helt perfekt til os. Godt planlagt, god rød tråd i temaet. Lærerigt, interessant og gav lidt at tænke over.

Den eneste vi ikke kunne løse uden hjælp, var på den gravsten med et par på, hvor man skulle finde en finger, tæer, kniv osv. Vi kunne intet finde på den meget krakelerede gravsten og vi fandt aldrig rigtig ud af, hvor de tegn var.

Men vi havde en skøn skøn dag ☀️

Kan absolut anbefales alligevel.

Købte oplevelsen i december og vi kunne selv bestemme, hvornår den skulle hentes og bruges, så det var kæmpe fedt at man lige kunne være spontan. Den blev først brugt i søndags.

9 marzo 2025

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at Mystery Hunt på Assistens Kirkegård var en lærerig og spændende oplevelse for jer.
Beklager udfordringen med én af gåderne, vi håber at facitlisten kunne hjælpe jer lidt på vej her.
Skønt at I stadig havde en fantastisk dag. – vi håber at se jer igen! 😊🔍☀️

Sjovt med vennerne

2 febbraio 2025

Risposta di Mystery Makers

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en sjov oplevelse med vennerne. Håber at se jer igen til flere mysterier! 😊🔍

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse! Rummet var gennemført med spændene gåder. Kan klart anbefales! (Og gode priser)

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en super fed oplevelse og nød de spændende gåder. Tak for din anbefaling

Vi oplevede the Killing room

Vi oplevede the Killing room, spændende, fyldt med udfordrende opgaver, Vores vært var imødekommende, og hjalp på de rigtige tidspunkter.

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at I fandt "The Killing Room" spændende og udfordrende, og at jeres vært skabte den rette balance med hjælp undervejs.

Team building at Thorvaldsens museum

We had a great team-building experience for 12 people at the Thorvaldsens Museum.
Mystery Makers responded to all my emails within a few hours and accommodated all my requests.
It took the 2 groups just under 2 hours to solve the mysteries. The instructions were clear and included fun activities along with a good amount of history.
However, it would have been great to have more focus on the figures of the Danish Golden Age, which the museum mainly covers, such as sculptors, painters, etc. Also to test our knowledge of famous Danish artists.
But overall, it was a good tour of the museum. While the activities could have been more focused on the museum itself rather than just "challenges," it was still a lot of fun. Highly recommended! :)

28 febbraio 2025

Risposta di Mystery Makers

Thank you for your review! We're glad you enjoyed the team-building experience and appreciate your feedback on the historical focus. Hope to see you again for more mysteries! 😊🔍

Valutata 5 stelle su 5

A great team-building experience!

A great team-building experience with colleagues! We had good fun and appreciated the flexibility around start and end time.

28 febbraio 2025

Risposta di Mystery Makers

Thank you for your review! We're delighted to hear that you had a great team-building experience with your colleagues and that you enjoyed the flexibility.

Valutata 5 stelle su 5

Vi var på Thorvaldsens museum og havde…

Vi var på Thorvaldsens museum og havde en super sjov tur gennem hans livshistorie. Det er en sjov og underholdende måde at komme rundt og se det hele. Helt klart en anbefaling værd!

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det lyder som om, I havde en fantastisk tur gennem Thorvaldsens livshistorie!

Valutata 5 stelle su 5

Spændende medrivende oplevelse for…

Spændende medrivende oplevelse for voksne og unge (alder fra 11 til 56 år), der alle blev opslugt af at løse gåderne. Vi vil prøve næste Mystery Makers udfordring inden længe!

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at hele jeres gruppe – på tværs af aldre – blev opslugt af gåderne og havde en spændende oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Sjov og spændende oplevelse!

Fantastisk venlig og serviceminded kommunikation før og under oplevelsen.
Selve oplevelsen var også mega god og The Killing Room passede perfekt til os 8, hvoraf 2 aldrig havde prøvet et Escape Room før. Det var ikke for uhyggeligt eller nervepirrende men helt perfekt spændende.
Husk at tale højt om alle spor og samarbejde tæt med alle…

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både kommunikationen før og under oplevelsen levede op til forventningerne, og at "The Killing Room" var den perfekte udfordring for jeres gruppe.

Og ja, du har helt ret – samarbejde og højlydt kommunikation er nøglen til succes! 😊🔍 Vi håber at se jer igen til flere spændende mysterier!

Valutata 2 stelle su 5

Det var lidt for svært

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at høre, at I synes det var lidt for svært. Jeg vil rigtig gerne høre, hvilken oplevelse I har prøvet?

Vi prøver altid at pege vores gæster i den rigtige retning i forhold til vores oplevelsers sværhedsgrader. Så jeg vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde den helt rigtige oplevelse, som passer til jer, så I kan få en super oplevelse! :-)

Du er meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her: https://mysterymakers.dk/kontakt/

Med venlig hilsen,

Valutata 5 stelle su 5

Det var en god oplevelse for mine…

Det var en god oplevelse for mine gæster og jeg. Kan varmt anbefale det.
Vh Malene

Kære Malene,

Det er vi så glade for at høre!

Tusind tak for din anmeldelse og vi håber at du vil invitere flere gæster ud på en Mystery Hunt i fremtiden ;-)

Niklas fra Mystery Makers

Valutata 5 stelle su 5

Sjov måde at opleve Thorvaldsens Museum…

Sjov måde at opleve Thorvaldsens Museum på.

Rigtig god oplevelse, som gav både viden om Thorvaldsen og hans kunst, gode grin, samarbejde og udfordringer til de små grå.

Kære Anne,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det er altid dejligt at høre at i både har det sjovt og lærerigt undervejs i vores Mystery Hunt ;-)

Vi håber, at vi kan give jer endnu en sjov oplevelse på en af vores mange andre lokationer også.

Niklas fra Mystery Makers

4 venner på tur

4 venner på tur. Vi havde virkelig en sjov eftermiddag på Kronborg, hvor vi løste gåder og fik den spændene historie om Kronborg på samme tid. Vi skal helt sikkert prøve Mystery Makers igen.

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er så glade for at høre at i havde en spændene tur på Kronborg!

Vi glæder os til at give jer endnu en god oplevelse snart ;-)

Venlig hilsen,
Niklas fra Mystery Makers.

Super oplevelse!

Super modtagelse og introduktion til oplevelsen The Killing room. Sjovt, at vores gruppe på 6 personer skulle deles i to mindre hold, der undervejs skulle samarbejde for at alle kunne komme ud.

16 febbraio 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en super oplevelse i The Killing Room :-)

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en super oplevelse i den nærmeste fremtid.

Valutata 3 stelle su 5

Hyggeligt familiespil

Hyggeligt familiespil. Havde dog forventet mere… alt for dyrt ift hvad man “får pengene”

16 febbraio 2025

Kære Helen,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en hyggelig familie tur! Jeg vil klart anbefale vores Mystery Hunt i Ørstedsparken til jeres næste besøg, da den er designet til familie ture :-)

Du er meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular og fortælle os hvilken oplevelse I prøvede, og hvad I havde forventet: https://mysterymakers.dk/kontakt/

Vi bestræber os nemlig altid efter at blive bedre og sætter stor pris på, når vores kunder giver os feedback! :-)

Valutata 2 stelle su 5

For dyrt i forhold til oplevelsen

For dyrt i forhold til oplevelsen.
Vi havde mystery makers på Christiansborg slot.
Først efter man har booket og betalt de 200kr per person får man at vide at man skal betale 100kr per person oveni for indgang til slottet. Da vi var 4 blev det nu en regning på 1200kr. Det var oplevelsen ikke værd.

25 gennaio 2025

Kære Pernille,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har følt dig misinformeret, og vi sætter stor pris på muligheden for at forklare situationen.

Vi bestræber os på at være tydelige omkring vores priser og har derfor specifikt nævnt på vores hjemmeside, at prisen for Mystery Hunt er eksklusiv entré til Christiansborg Slot. Dette fremgår både under sektionen "Pris" og på bookingsiden. Vi gentager også informationen i den bookingbekræftelse, der sendes efter køb. Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt nok for dig – vi tager din feedback til efterretning og vil undersøge, hvordan vi kan gøre det endnu mere synligt fremover.

Angående entréprisen til slottet vil vi gerne understrege, at den er nedsat for Mystery Hunt-deltagere. Normalt koster adgang til de kongelige repræsentationslokaler 140 kr. per person, men for Mystery Hunt-grupper er prisen reduceret til 95 kr. Entréen går ubeskåret til vedligeholdelse af kulturinstitutionen og ikke til Mystery Makers.

Når det kommer til prisen for oplevelsen, vil vi gerne give en forklaring på baggrunden for vores prissætning. En Mystery Hunt er skabt af vores hold af spildesignere, researchere og kunstnere i samarbejde med det unikke sted, hvor spillet foregår. Det er afgørende for os, at oplevelsen er spændende, uden at slide på det vigtige historiske sted. Processen med at udvikle en Mystery Hunt tager flere år, og oplevelsen skal løbende holdes ved lige. Det er den primære grund til, at oplevelsen koster, hvad den gør.

Det er også en faktor, at der kun kan sendes et begrænset antal grupper til det pågældende sted. For at løse gåderne skal man stå på bestemte steder, og vi synes ikke, det er optimalt, hvis flere grupper står og blokerer det samme sted. Særligt på populære tidspunkter kan vi ikke have så mange gæster, som vi gerne ville.

Endelig er der materialerne. Æsken med spilmaterialer kan måske ligne et brætspil, men det er faktisk noget helt andet. Materialerne er skræddersyet til stedet og tilpasses hver sæson. Det betyder, at vi kun kan producere små oplag, som vi efterfølgende pakker i hånden. Vi kunne vælge en app-løsning, men vi mener, at papir og fysisk materiale skaber mere nærvær og værdi.

Vi forstår, at det kan være meget individuelt, hvad man oplever som dyrt. Hvis I synes, prisen for oplevelsen på Christiansborg Slot var for høj, kan jeg anbefale vores udendørs Mystery Hunt-oplevelser, som ikke kræver entré, eller oplevelser designet til mindre grupper (1-4 personer), som dem på Assistens Kirkegård, Christiania eller i Ørstedsparken. Vi tilbyder oplevelser i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Vi er kede af, at du ikke synes, oplevelsen har været dine penge værd, og vi håber, at denne forklaring giver lidt indsigt i, hvorfor prisen er, som den er. Hvis du har yderligere spørgsmål eller input, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker, at alle vores gæster får en fantastisk oplevelse, og vi er oprigtigt kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang.

Med venlig hilsen,
Marie fra Mystery Makers

Valutata 4 stelle su 5

God oplevelse

God service. Havde brug for et kald og fik god betjening i telefonen. God instruktion på mail.

21 gennaio 2025

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più