Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bondefangeri! Betalte for 6 personer…. Og fik samme materiale som havde vi været to! Den dyreste leg jeg har leget! Bevares det var da interessant nok at lære lidt om Kødbyen og quizzerne var sjove n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en hyggelig tur, opgaverne var ikke svære , så alle kan være med, så vi hyggede os meget , også dem i vores selvskab som var lidt nervøse for om de ville kunne finde ud af det.

Valutata 5 stelle su 5

Super fed oplevelse hos Mystery Makers med 15 unge mennesker i alderen 13-14 år. De blev hurtigt opslugte af opgaverne, og det var skønt at se deres samarbejde og engagement. Rummene var gennemførte... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig sjov og udfordrende aktivitet. Vi var en gruppe piger, der prøvede "The Ritual" og havde en super god oplevelse. Vores vært var imødekommende og meget hjælpsom. Alt var gennemført. Kan klart... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di gestione di eventi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Topunderholdning - leveret af dig selv

Virkeligt sjovt at løse gåder sammen.
Et godt tilrettelagt mysterium, venligt og sympatisk personale - og en pædagogisk afslutning, hvor vi fik lov liiiige at gøre det sidste for at komme i mål.

Vi kommer igen!

18 gennaio 2025

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det lyder som om, I virkelig fik det bedste ud af mysteriet. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til endnu flere gådefulde eventyr! 😊🔍✨

Valutata 5 stelle su 5

It was a fun way to finish a hard working day

It was a fun way to finish a hard working day with the team! It was creative/challenging enough for engineers, who love to crack codes ;)
It made a difference when the game master set the stage and introduced some tips, which could help to succeed as a team. This helped us to keep good spirits even more.

14 gennaio 2025

Risposta di Mystery Makers

Thank you for your fantastic review! We're delighted to hear that our experience was the perfect way to wrap up a hard-working day with your team!🔍✨

Birthday celebration for 13-year old

Birthday celebration for 13-year old

Nicolina was a welcoming and helpful gamemaster. The Lab was challenging, fun, and exciting! Everything was well-organized.

I highly recommend Mystery Makers.

11 gennaio 2025

Risposta di Mystery Makers

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that your birthday celebration was a success and that "The Lab" provided a fun and exciting challenge.

Thank you for recommending us – we hope to welcome you back for more mysteries and fun in the future! 😊🎉

Kronborg Mystery Hunt er super cool

Kronborg Mystery Hunt var en super sjov og indlevende måde at opleve Kronborg på. Vi - og særlig vores teenage-børn - fik laaangt mere ud af dette besøg end talrige andre museums og slots-besøg. Kan stærkt anbefales.

5 gennaio 2025

Kære Jonas,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os!

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en sjov og indlevende oplevelse. Det er præcis det, vi prøver at bestræbe os efter i vores produkter :-)

Vi håber meget, at vi kan få lov til at give jer en god oplevelse igen på vores andre lokationer!

Skønt sted til skattejagt

Skønt sted til skattejagt. Man blivrr klogere på danmarks historie.
Det var svært og udfordrende. Vi måtte kigge lidt i facitlisten undervejs.
Man skal have en hvis alder!
Og det tog knap 4 timer, det var ikke bare...

29 dicembre 2024

Kære Sonny,

Hvor er det dejligt at høre, at det virker til at I havde en skøn oplevelse! Der er ingen skam i at kigge i facitlisten ;-)

Vi håber meget, at vi kan få lov til at give jer endnu en skøn og udfordrende oplevelse en anden god gang :-)

Mia fra Mystery Makers

Valutata 2 stelle su 5

Synes ikke value for money hang sammen

Synes ikke value for money hang sammen. Synes faktisk selve spillet var sjovt, men for 1600kr for 4 mennesker var det slet ikke godt nok….

27 dicembre 2024

Kære Amanda,

Først og fremmest er vi så glade for at høre, at I synes spillet var sjovt! Jeg er helt enig med dig, at oplevelsen og pris selvfølgelig skal hænge sammen.

Vi har tidligere modtaget spørgsmål og kommentarer omkring vores prisstruktur, og derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at give en forklaring på, hvorfor vores priser er sat op, som de er:

Vi forstår godt, hvorfor man kan undre sig over, at prisen på en Mystery Hunt oplevelse er, som den er.
Prisen for en Mystery Hunt er sat per person, netop som det er ved andre levende oplevelser, hvor udbyderen har de samme udgifter, uanset om der er få eller mange deltagere, som for eksempel i biografen, til koncerter eller kurser. Vi har tidligere kørt med en pakkepris, men det gjorde desværre heller ikke alle tilfredse.

En Mystery Hunt bliver skabt af vores hold af spildesignere, researchere og kunstnere i samarbejde med det unikke sted, hvor spillet foregår. Det er afgørende for os, at oplevelsen er spændende, uden at slide på det vigtige historiske sted. Processen med at udvikle en Mystery Hunt tager flere år, og oplevelsen skal løbende holdes ved lige. Det er den primære grund til, at oplevelsen koster, hvad den gør.

Det er også en faktor, at der kun kan sendes et begrænset antal grupper til det pågældende sted. For at løse gåderne skal man stå på bestemte steder, og vi synes ikke, det er optimalt, hvis flere grupper står og blokerer det samme sted. Særligt på populære tidspunkter kan vi ikke have så mange gæster, som vi gerne ville.

Endelig er der materialerne. Æsken med spilmaterialer kan måske ligne et brætspil, men det er faktisk noget helt andet. Materialerne er skræddersyet til stedet og tilpasses hver sæson. Det betyder, at vi kun kan producere små oplag, som vi efterfølgende pakker i hånden. Vi kunne vælge en app-løsning, men vi mener, at papir og fysisk materiale skaber mere nærvær og værdi.

Hvis man har været på en indendørs Mystery Hunt, har man selvfølgelig også betalt entré. Entréen går dog ubeskåret til vedligeholdelse af kulturinstitutionen og ikke til Mystery Makers. Faktisk kommer man billigere ind, når man er på Mystery Hunt.

I sidste ende handler det selvfølgelig om, hvor meget oplevelsen er værd for én selv. Vi er oprigtigt kede af, at du ikke har syntes, oplevelsen var dine penge værd.

Mvh.,
Mystery Makers

Sjovt og oplysende

Det var en god måde at være sammen; løse gåder mens vi gik rundt i smukke lokaler.
Alt var vel tilrette lagt samt forklaret i mail mm.

21 dicembre 2024

Kære Lise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er så glade for, at I havde en sjov og oplysende oplevelse.

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en sjov oplevelse engang i fremtiden :-)

Fantastisk oplevelse

Mine kollegaer og jeg havde en fantastisk oplevelse hos Mystery Makers i deres "The Killing Room". Stemningen og indretningen var så gennemført, at vi blev helt opslugt af historien. Udfordringerne/gåderne var spændende og kreative, og der var lige den rette balance mellem gys og sjov. Det var lige hvad, vi havde brug for som team, for at blive rystet mere sammen.

Vores gamemaster Anna var fremragende og hjalp med at gøre oplevelsen helt perfekt. Vi kan klart anbefale det til alle, der elsker spænding og gåder – vi kommer helt sikkert igen!

16 dicembre 2024

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er skønt at høre, at I havde en gennemført og spændende oplevelse i The Killing Room.

Vi skal nok sørge for, at Anna får din ros – det vil hun sætte stor pris på! 😊

Valutata 4 stelle su 5

Skattejagt på Kronborg, en rigtig god oplevelse.

Vores selskab var på skattejagt på Kronborg og der var en rigtig god oplevelse. Opgaverne havde en tilpas sværhedsgrad og man kom godt rundt på hele slottet. Og så var det rigtig fint at der samtidig var flette oplysninger om slottet og personerne ind så man også lærte lidt nyt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

13 dicembre 2024

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os, at jeres skattejagt på Kronborg var en god oplevelse. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til flere spændende oplevelser!

Valutata 5 stelle su 5

De leverede en helt oplevelse!!

Mystery Makers leverer en helt unik oplevelse, der kombinerer sjov, spænding og samarbejde på allerbedste vis. Deres koncept med mysterier som tema og muligheden for at dyste mod hinanden skaber en stemning, der både er intens og fyldt med grin.

Det tydeligt, at der er kælet for detaljerne. Deres gåder og opgaver er ikke bare udfordrende, men også intelligente og designet til at engagere hele gruppen.

Det bedste er dog, at det ikke kun handler om at løse mysterier – det handler også om at konkurrere! Når man deler sig op i hold og kæmper mod hinanden, stiger adrenalinen, og pludselig er det ikke bare et spil, men en kamp om æren.

Fra det øjeblik man træder ind i deres univers, bliver man draget ind i en verden, hvor hjernevridende opgaver, kreative løsninger og teamwork er i fokus.

6 dicembre 2024

Hej Thea.

Tusind tak for din super flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at i havde en skøn oplevelse.
Vi håber at i har lyst til at besøge os igen en dag i fremtiden, til flere gode mysterier og konkurrencer!

Mvh:
Frederik

Valutata 5 stelle su 5

God optakt til julehygge frokost

Det var en sjov team opgave - nye sider viste sig og vi var gode til at samarbejde for demokratiet.

29 novembre 2024

Kære Jette,

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god og sjov oplevelse!
Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en god oplevelse i den kommende fremtid.

Valutata 4 stelle su 5

Gode tilgængelige gåder, men mange mennesker

Vi var med familien på Kronborg og selve mysteriet fungerede ok. Det er nemme gåder skrevet i forståeligt sprog, så alle kan være med. Det, der var forstyrrende for os var at der var rigtig mange hold i gang på samme tid og man stod lidt oven i hinanden flere steder.

23 novembre 2024

Risposta di Mystery Makers

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er glade for at i havde det sjovt med mysteriet og er selvfølgelig kede af at i lige er ramt ind i et tidspunkt med rigtig meget trængsel.
Vi prøver så vidt muligt altid at skabe luft imellem alle vores Mystery Hunt hold. Dog kan forsinkelser og andet, en sjælden gang imellem, være skyld i at nogle hold løber ind i hinanden.

Vi arbejder aktivt i Mystery Makers for at bevæge os mod at det helt skal undgå at forekomme. Vi håber at i har lyst til at komme igen til en ny, og mere privat oplevelse hos os.

Jeg har været i to Escape Rooms

Jeg har været i to Escape Rooms. The rituals og killing room.

Det er begge mega gode og udfordrende oplevelser som kan deles med venner og/eller familie!!

23 novembre 2024

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft to gode og udfordrende oplevelser i både "The Ritual" og "The Killing Room"
Vi håber på at få lov til at give dig endnu en fed oplevelse i The Lab i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

De bedste escape rooms i København

De bedste escape rooms i København.

Vores gruppe har prøvet mange Escape Rooms i København, og da den ene af os som normalt bor i Canada er på besøg, så er det mystery makers som vi bestiller tid hos.

.. nu er vi bare løbet tør for rum hos Mystery Makers 😅

24 novembre 2024

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at I betragter vores escape rooms som de bedste i København – især når I har prøvet så mange andre! 😊
Hvis i leder efter flere gådefulde oplevelser, er i altid velkomne til at kigge på vores Mystery Hunts. Måske er de også noget for jer!

Gave til vores naboer

Gav oplevelsen som gave til vores naboer, som var meget begejstrede.

9 novembre 2024

Risposta di Mystery Makers

Tak for jeres anmeldelse. Vi er glade for at gaven ramte det rigtige sted!

Valutata 2 stelle su 5

Godt konstrueret rum, men dårlig oplevelse

Vi var 4 i rummet the ritual. Rummet var godt konstrueret og opgaven var relativt svær. Vi nåede kun at løse 25%. Og det er sådan set fint nok. Der er jo ingen garanti for at komme ud og det skal udfordre. Men i løbet af timen fik vi kun et hint. Og det formåede vi ikke st bruge. Til sidst sagde flere deltagere: “hvis du er derude, så kan vi godt bruge et hint nu”, da vi var gået i stå. Det skabte frustration, hvor det skulle være en god oplevelse. Men der kom ikke mere. Og da vi ved gennemgang bagefter, hvor vi alligevel får hele løsningen forklaret, forholder os undrende over, at vi ikke fik flere hints, sagde gamemaster: “nu er det jo noget jeg bestemmer”. Vores oplevelse er, at der ikke er nogen der holdt øje med vores fremskridt eller manglen på samme. Jeg har været i flere andre rum hos konkurrenter, hvor man trods alt ikke har været overladt til sig selv. Og at give os flere hints, så vi trods alt kommer videre uden at servere hele løsningen for os, er jo uden betydning, når vi alligevel bagefter får det hele at vide. Det er jo ikke sådan, at vi kommer tilbage for at fuldføre.
Konklusion: godt konstrueret rum, men dårlig oplevelse.

2 novembre 2024

Kære Kenneth,

Først og fremmest tusind tak for din feedback og for at gøre os opmærksom på dette.

Jeg forstår 100% jeres frustration, og er helt enig i, at jeres gamemaster skulle have håndteret situationen anderledes.

Som I selv nævner, er hints tænkt som en støtte til at holde spillet i gang og sikre, at oplevelsen forbliver underholdende, selv når I støder på udfordringer.
Det er gamemasterens ansvar, at være opmærksom på sit holds behov og justere oplevelsen/antal hints derefter.

Jeg er meget ked af, at det ikke skete i jeres tilfælde.
Det tager vi selvfølgelig meget alvorligt.

Vi sætter stor pris på, at I nævner, at rummet var godt konstrueret, det er dog klart, at en god oplevelse handler om meget mere end det.
Jeres oplevelse skal både være udfordrende og sjov.

Vi vil meget gerne vise jer, hvad Mystery Makers virkelig står for.
Så du må meget gerne kontakte os via vores kontaktformular: https://mysterymakers.dk/kontakt/

Med venlig hilsen,

SUPER introduktion og MEGA sjovt

SUPER introduktion og fantastisk måde at være sammen med sine kollegaer på.
Vi oplevede - The Ritual - som var en MEGA god oplevelse. Ingen af os havde tidligere prøvet et Mystery Room. Det var rigtig sjovt og til at finde ud af. Vi vil helt klart anbefale dette til andre.

1 novembre 2024

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din begejstrede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at I havde en MEGA god oplevelse med "The Ritual" og nød den sjove og samarbejdende atmosfære med jeres kollegaer. Vi er glade for, at det var en succes, selvom det var jeres første Mystery Room. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber at se jer igen til flere spændende udfordringer!

Valutata 4 stelle su 5

Velfungerende og velafprøvet rum.

Velfungerende og velafprøvet rum.
En enkelt fejl ved, at et enkelt ark indeholdt noter fra et tidligere hold.

30 ottobre 2024

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at I havde en god oplevelse trods den enkelte fejl. Det beklager vi selvfølgelig!

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en god oplevelse, uden fejl, en anden god gang :-)

Med venlig hilsen,
Mia fra Mystery Makers

Valutata 4 stelle su 5

Oplevelse i Escape Room "Rituals"…

Vi besøgte jeres Escape Room "Rituals" og havde en rigtigt god oplevelse, både sjov og udfordrende. Og en virkelig god vært, behagelig og information - til en vis grænse, naturligvis ;-)

21 ottobre 2024

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at I havde en sjov og udfordrende oplevelse i vores Mystery Room The Ritual. :)

Valutata 4 stelle su 5

Endnu en sjov oplevelse med en god gåde…

Endnu en sjov oplevelse med en god gåde i Kongens have. Ikke så svær som en af de andre vi har prøvet, men ganske underholdende.
Smukke omgivelser

19 ottobre 2024

Risposta di Mystery Makers

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at I havde en sjov og underholdende oplevelse i Kongens Have.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più