Bondefangeri! Betalte for 6 personer…. Og fik samme materiale som havde vi været to! Den dyreste leg jeg har leget! Bevares det var da interessant nok at lære lidt om Kødbyen og quizzerne var sjove n... Leggi di più
Vi havde en hyggelig tur, opgaverne var ikke svære , så alle kan være med, så vi hyggede os meget , også dem i vores selvskab som var lidt nervøse for om de ville kunne finde ud af det.
Super fed oplevelse hos Mystery Makers med 15 unge mennesker i alderen 13-14 år. De blev hurtigt opslugte af opgaverne, og det var skønt at se deres samarbejde og engagement. Rummene var gennemførte... Leggi di più
Virkelig sjov og udfordrende aktivitet. Vi var en gruppe piger, der prøvede "The Ritual" og havde en super god oplevelse. Vores vært var imødekommende og meget hjælpsom. Alt var gennemført. Kan klart... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.
Grønningen 15, 1270, København K, Danimarca
- info@mysterymakers.dk
- mysterymakers.dk
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Topunderholdning - leveret af dig selv
Virkeligt sjovt at løse gåder sammen.
Et godt tilrettelagt mysterium, venligt og sympatisk personale - og en pædagogisk afslutning, hvor vi fik lov liiiige at gøre det sidste for at komme i mål.
Vi kommer igen!

Risposta di Mystery Makers
It was a fun way to finish a hard working day
It was a fun way to finish a hard working day with the team! It was creative/challenging enough for engineers, who love to crack codes ;)
It made a difference when the game master set the stage and introduced some tips, which could help to succeed as a team. This helped us to keep good spirits even more.

Birthday celebration for 13-year old
Birthday celebration for 13-year old
Nicolina was a welcoming and helpful gamemaster. The Lab was challenging, fun, and exciting! Everything was well-organized.
I highly recommend Mystery Makers.

Kronborg Mystery Hunt er super cool
Kronborg Mystery Hunt var en super sjov og indlevende måde at opleve Kronborg på. Vi - og særlig vores teenage-børn - fik laaangt mere ud af dette besøg end talrige andre museums og slots-besøg. Kan stærkt anbefales.

Skønt sted til skattejagt
Skønt sted til skattejagt. Man blivrr klogere på danmarks historie.
Det var svært og udfordrende. Vi måtte kigge lidt i facitlisten undervejs.
Man skal have en hvis alder!
Og det tog knap 4 timer, det var ikke bare...

Risposta di Mystery Makers
Synes ikke value for money hang sammen
Synes ikke value for money hang sammen. Synes faktisk selve spillet var sjovt, men for 1600kr for 4 mennesker var det slet ikke godt nok….

Sjovt og oplysende
Det var en god måde at være sammen; løse gåder mens vi gik rundt i smukke lokaler.
Alt var vel tilrette lagt samt forklaret i mail mm.

Fantastisk oplevelse
Mine kollegaer og jeg havde en fantastisk oplevelse hos Mystery Makers i deres "The Killing Room". Stemningen og indretningen var så gennemført, at vi blev helt opslugt af historien. Udfordringerne/gåderne var spændende og kreative, og der var lige den rette balance mellem gys og sjov. Det var lige hvad, vi havde brug for som team, for at blive rystet mere sammen.
Vores gamemaster Anna var fremragende og hjalp med at gøre oplevelsen helt perfekt. Vi kan klart anbefale det til alle, der elsker spænding og gåder – vi kommer helt sikkert igen!

Risposta di Mystery Makers
Skattejagt på Kronborg, en rigtig god oplevelse.
Vores selskab var på skattejagt på Kronborg og der var en rigtig god oplevelse. Opgaverne havde en tilpas sværhedsgrad og man kom godt rundt på hele slottet. Og så var det rigtig fint at der samtidig var flette oplysninger om slottet og personerne ind så man også lærte lidt nyt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Risposta di Mystery Makers
De leverede en helt oplevelse!!
Mystery Makers leverer en helt unik oplevelse, der kombinerer sjov, spænding og samarbejde på allerbedste vis. Deres koncept med mysterier som tema og muligheden for at dyste mod hinanden skaber en stemning, der både er intens og fyldt med grin.
Det tydeligt, at der er kælet for detaljerne. Deres gåder og opgaver er ikke bare udfordrende, men også intelligente og designet til at engagere hele gruppen.
Det bedste er dog, at det ikke kun handler om at løse mysterier – det handler også om at konkurrere! Når man deler sig op i hold og kæmper mod hinanden, stiger adrenalinen, og pludselig er det ikke bare et spil, men en kamp om æren.
Fra det øjeblik man træder ind i deres univers, bliver man draget ind i en verden, hvor hjernevridende opgaver, kreative løsninger og teamwork er i fokus.

Risposta di Mystery Makers
God optakt til julehygge frokost
Det var en sjov team opgave - nye sider viste sig og vi var gode til at samarbejde for demokratiet.

Risposta di Mystery Makers
Gode tilgængelige gåder, men mange mennesker
Vi var med familien på Kronborg og selve mysteriet fungerede ok. Det er nemme gåder skrevet i forståeligt sprog, så alle kan være med. Det, der var forstyrrende for os var at der var rigtig mange hold i gang på samme tid og man stod lidt oven i hinanden flere steder.

Jeg har været i to Escape Rooms
Jeg har været i to Escape Rooms. The rituals og killing room.
Det er begge mega gode og udfordrende oplevelser som kan deles med venner og/eller familie!!

Risposta di Mystery Makers
De bedste escape rooms i København
De bedste escape rooms i København.
Vores gruppe har prøvet mange Escape Rooms i København, og da den ene af os som normalt bor i Canada er på besøg, så er det mystery makers som vi bestiller tid hos.
.. nu er vi bare løbet tør for rum hos Mystery Makers 😅

Gave til vores naboer
Gav oplevelsen som gave til vores naboer, som var meget begejstrede.

Risposta di Mystery Makers
Godt konstrueret rum, men dårlig oplevelse
Vi var 4 i rummet the ritual. Rummet var godt konstrueret og opgaven var relativt svær. Vi nåede kun at løse 25%. Og det er sådan set fint nok. Der er jo ingen garanti for at komme ud og det skal udfordre. Men i løbet af timen fik vi kun et hint. Og det formåede vi ikke st bruge. Til sidst sagde flere deltagere: “hvis du er derude, så kan vi godt bruge et hint nu”, da vi var gået i stå. Det skabte frustration, hvor det skulle være en god oplevelse. Men der kom ikke mere. Og da vi ved gennemgang bagefter, hvor vi alligevel får hele løsningen forklaret, forholder os undrende over, at vi ikke fik flere hints, sagde gamemaster: “nu er det jo noget jeg bestemmer”. Vores oplevelse er, at der ikke er nogen der holdt øje med vores fremskridt eller manglen på samme. Jeg har været i flere andre rum hos konkurrenter, hvor man trods alt ikke har været overladt til sig selv. Og at give os flere hints, så vi trods alt kommer videre uden at servere hele løsningen for os, er jo uden betydning, når vi alligevel bagefter får det hele at vide. Det er jo ikke sådan, at vi kommer tilbage for at fuldføre.
Konklusion: godt konstrueret rum, men dårlig oplevelse.

SUPER introduktion og MEGA sjovt
SUPER introduktion og fantastisk måde at være sammen med sine kollegaer på.
Vi oplevede - The Ritual - som var en MEGA god oplevelse. Ingen af os havde tidligere prøvet et Mystery Room. Det var rigtig sjovt og til at finde ud af. Vi vil helt klart anbefale dette til andre.

Risposta di Mystery Makers
Velfungerende og velafprøvet rum.
Velfungerende og velafprøvet rum.
En enkelt fejl ved, at et enkelt ark indeholdt noter fra et tidligere hold.

Risposta di Mystery Makers
Oplevelse i Escape Room "Rituals"…
Vi besøgte jeres Escape Room "Rituals" og havde en rigtigt god oplevelse, både sjov og udfordrende. Og en virkelig god vært, behagelig og information - til en vis grænse, naturligvis ;-)

Risposta di Mystery Makers
Endnu en sjov oplevelse med en god gåde…
Endnu en sjov oplevelse med en god gåde i Kongens have. Ikke så svær som en af de andre vi har prøvet, men ganske underholdende.
Smukke omgivelser