Bondefangeri! Betalte for 6 personer…. Og fik samme materiale som havde vi været to! Den dyreste leg jeg har leget! Bevares det var da interessant nok at lære lidt om Kødbyen og quizzerne var sjove n... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi havde en hyggelig tur, opgaverne var ikke svære , så alle kan være med, så vi hyggede os meget , også dem i vores selvskab som var lidt nervøse for om de ville kunne finde ud af det.
Super fed oplevelse hos Mystery Makers med 15 unge mennesker i alderen 13-14 år. De blev hurtigt opslugte af opgaverne, og det var skønt at se deres samarbejde og engagement. Rummene var gennemførte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Virkelig sjov og udfordrende aktivitet. Vi var en gruppe piger, der prøvede "The Ritual" og havde en super god oplevelse. Vores vært var imødekommende og meget hjælpsom. Alt var gennemført. Kan klart... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.
Informazioni di contatto
Grønningen 15, 1270, København K, Danimarca
- info@mysterymakers.dk
- mysterymakers.dk
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Vi prøvede en Mystery Hunt i Kgs have…
Vi prøvede en Mystery Hunt i Kgs have og var alle 8 godt underholdt i 2 timer. Det fungerede rigtigt godt.

Risposta di Mystery Makers
Super god gamemaster og gode gåder i…
Super god gamemaster og gode gåder i killing room

A must try for Team Building Activity
It was a very nice and interesting experience. Highly recommended for Team buildings. Our Game Master Nicoline was amazing!

Risposta di Mystery Makers
Amzing game masters and mysterious…
Amzing game masters and mysterious rooms. Must for team activity

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Vi følte os taget rigtig godt imod, og spillet var både originalt og underholdende. Vi var 4 personer i The Ritual, og sværhedsgraden passede perfekt til os.

Simon som vært
5 stjerner om oplevelsen, mest af alt pga. vores vært Simon!

Risposta di Mystery Makers
Vi havde en rigtig god guide
Vi havde en rigtig god guide, Nikoline løftede vores oplevelse fra god til fantastisk!

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Nemt at booke, god info, godt mysterie med både lette og svære opgaver og god feeedback fra vores game master efter vi havde været igennem mysteriet

En klar anbefaling!
Vores Mystery-Hunt på Kastellet gik mega-godt! Nem udlevering af vores kit og helt tilpas mængde vejledning så alle kunne være med (vi var 5 kollegaer afsted sammen). Kan helt klart anbefales!

Risposta di Mystery Makers
Godt og sjovt, men kun lige akkurat.
Gamemasteren gjorde det rigtig godt! og vi hyggede os og havde det sjovt.
Men.. Syntes godt nok rummet var lidt skrabet og kedeligt i forhold til så mange andre escaperooms og det var ikke fordi de var billigere end andre steder.

Risposta di Mystery Makers
Sjovt og dejligt at komme rundt på…
Sjovt og dejligt at komme rundt på Kronborg med hele arbejdet og kæmpe for at løse koderne ! Meget populært !

Dyrt og for nemt
Vi afholdte et firmaarrangement, og havde i den forbindelse købt Mystery Makers' oplevelse i Kødbyen.
Det gik fint at afhente spil-boksene tæt på Kødbyen - dog i et hotel, hvor de ikke kender til detaljerne for spillet.
Oplevelsen kostede 299kr. pr. person, hvilket jeg synes er alt for dyrt for hvad det er. Dertil synes jeg det er grisk at tage betalt pr. person, når det er boksen man reelt set betaler for. Det betyder altså, at du får samme "oplevelse" uanset om du betaler for fx 9 eller 16 personer (da antallet af spil-bokse er bestemt ud fra et fast antal personer), hvilket er en ret stor prisforskel.
Så kom selve oplevelsen. Det var hyggeligt at gå rundt i Kødbyen med kollegaer, men selve spillet for alt for nemt. Der stod i informationen, at det tager mellem 1,5-2 timer, men i virkeligheden var vi færdige på 45-50 minutter. Man brugte ikke mere end 1-2 minutter på at løse gåderne ved hvert stop. Der blev brugt markant mere tid i spillet på at læse (til tider uinteressante) fun facts om Kødbyen end rent faktisk at bruge hovedet. Lidt ærgerligt.
Noget jeg synes er helt grotesk er prisdiskriminationen som bliver ført i virksomheden. På deres hjemmeside skriver de: "Alle priser er eksklusiv moms for erhverv og inklusiv moms for private". Dette er på trods af at "begge produkter" koster 299kr pr. person, hvilket oversættes til at virksomheder betaler 374kr. pr. person.
Det betyder altså, at virksomheder betaler 25% mere for præcist samme oplevelse, hvilket virker som noget, der er på grænsen til ulovligt.
Om ikke andet er det noget, der virker vildledende og forretningsmæssigt ulogisk.
Jeg ender med at give Mystery Makers 2/5 stjerner, hvoraf den sidste stjerne mest skyldes at vi som kollegaer hyggede os i hinandens selskab, og ikke har så meget med selve spillet at gøre.
Jeg vil nok vælge en anden leverandør, hvis vi en anden gang skal lave noget lignende.

Risposta di Mystery Makers
Hyggelig oplevelse, der ryster folk sammen
Nemt at bestille, hurtige til at svare på mails og telefon. Handikapvenligt for kørestol.
Vi var en gruppe på seks personer afsted, og alt kørte gnidningsfrit.

Super god oplevelse
Super god oplevelse! Virkelig godt, sjovt og oplysende materiale og opgaver i helt passende sværhedsgrad 👍🏼😊
Dejligt at der ikke er tid på, så man også kan tillade sig at nyde museet undervejs😊

Risposta di Mystery Makers
Det var ett roligt upplägg och en bra…
Det var ett roligt upplägg och en bra lösning för ett så stort sällskap (vi var 10 st).
Ivan, vår Game Master, var 10/10.

Risposta di Mystery Makers
Sjov oplevelse og vi fik nemt ombooket…
Sjov oplevelse og vi fik nemt ombooket vores tidspunkt til 2 timer før uden problemer 👍

Risposta di Mystery Makers
Super god oplevelse og god gamemaster
Super god oplevelse og god gamemaster - meget gennemført !
Vi fik af vide at kun 30% gennemfører the Ritual, vi ville ønske at I lavet nogle af gåderne lidt nemmere, så en højere procentdel gennemførte, inklusiv os selv ;)

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.