Valutata 1 stelle su 5

Ett företag som initialt gav ett väldigt seriöst och professionellt intryck. Allt fungerade bra i början, kommunikationen var tydlig och upplägget kändes tryggt. Tyvärr förändrades bilden helt nä... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fast, easy and correct. Conversing with their bot was nearly as good as “talking” with a human rep The bot understood my questions, and have good answers. Can highly recommend

Valutata 5 stelle su 5

We’ve been using this app in our company for a while now, and honestly, it has made a huge difference in our day-to-day operations. Everything feels smoother, more organized, and much more effi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mynt is a fantastic tool for our business. Love the integration to "Spris", it makes everything so much easier. The support Nikki was very helpful and very polite. One thing I wish for is that whe... Leggi di più

1. Servizio di consulenza crediti
  2. Banca fiduciaria

Scritti dall'azienda

Mynt grundades 2018 och erbjuder smarta företagskort till tusentals svenska företagskunder. Med Mynts mobilapp kan anställda fota kvittot och skicka in det direkt, utan att behöva spara på kvitton. Mynt är en helhetslösning som minimerar administrationen och frigör tid till det som skapar värde.

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Awesome

Awesome support when needed, over all service and integration with Fortnox and PE Accounting works perfectly!

10 maggio 2022

Bokade tid för support

Bokade tid för support. Var enkelt att hitta en tid som passade mig.
Pratade med Rebecca och hon svarade snabbt och tydligt på mina frågor. Fick bra hjälp och är jättenöjd!

1 aprile 2022

Nöjd!

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse och kan starkt rekommendera Mynt.se till övrig befolkning. Ni kommer inte ångra er!

12 novembre 2021

Tack

Tack vare Mynt har vi automatiserat hela vår utläggshantering. Alla medarbetare har ett eget företagskort och våra kvitton hamnar direkt i bokföringen i PE Accounting. Kan varmt rekommenderas.

12 novembre 2021
Valutata 3 stelle su 5

Inget mer mynt för mig

Svag och buggig app och webbplats. Kvittohanteringen är helt oanvändbar eftersom att man bilder av kvitto måste tas med myntappen. Upplösningen blir ca 360p vilket är helt oläsbart. Vid internetköp kan man inte ladda in tex en printscreen eftersom att man enbart kan infoga kvitton med app-kameran.

Uppdatering:
Ny förbättrad app, fortfarande dålig kamera (säkert bättre på iPhone)en man kan nu ladda in foton från galleriet vilket är en ordentlig förbättring.

3 stjärnor för för att jag han bli så less på tidigare appen att jag inte orkar prova den nya.

11 novembre 2021
Logo di Mynt

Risposta di Mynt

Hej Samuel,
Först och främst vill vi säga att vi uppskattar din feedback - tack för att du tog dig tiden att skriva! Vi beklagar verkligen att du haft en dålig upplevelse. Men jag vill också passa på att nämna att vår helt nya mobilapp - byggd från scratch - släpptes igår och den löser de problem du beskriver. Vi utvecklar hela tiden Mynt tillsammans med våra kunder med målsättningen att lösa problem och göra vardagen enklare för företagare. Jag ser också att du inte använt kortet ännu och det skulle vara värdefullt om du ville börja och ge dina synpunkter med den nya mobilappen, och vi hoppas givetvis att du vill ge oss en chans till och ett fortsatt förtroende.
Viktor Lundberg
Marknadschef

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più