Valutata 5 stelle su 5

Betyg 5 så här långt för bra information och sammanfattning av olika kort. Har kikat och läst på på er sida många gånger, men nu för första gången beställt ett kort via sidan. Om inga problem uppst... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

VARNING! Ville kolla villkoren för Norwegian kort och kontaktade dem. Visade sig vara via det här förbaskade Kortio. Jag tackade nej till Norwegian och annullerade min fråga till dem via trevlig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade svårt att välja kreditkort men efter att ha läst på Kortio kändes det mycket enklare. Jag sökte direkt på Kortio, så slapp jag göra flera olika ansökningar.

Valutata 5 stelle su 5

Jag ställde en fråga som dom inte hade svar på. Då fick jag ett snabbt svar och de tog reda på all information. Så fick jag rätt information efter några dagar. Toppen!

1. Servizio di consulenza crediti

Scritti dall'azienda

På Kortio är vår vision att göra det enklare för alla att fatta självständiga och trygga ekonomiska beslut. Vi vill erbjuda fullständig och opartisk information, kombinerad med egna bedömningar från vårt erfarna team. Vårt mål är att vara en pålitlig källa som ger klarhet och insikt i en ofta förvirrande kreditkortslabyrint. Vi stävar efter att bygga förtroende genom att dela expertintervjuer, genomföra undersökningar för att förstå vad folk faktiskt undrar över och presentera information på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Vi tror på öppenhet, ärlighet och professionell integritet i allt vi gör. Vårt team består av personer med både passion och kompetens inom finans, särskilt kreditkort. Vi arbetar ständigt med att förbättra tjänsten, lyssna på feedback från våra användare och utveckla nya funktioner. Vår ambition är att förbi den ledande jämförelsetjänsten för kreditkort i Sverige. Vi vill även lansera Kortio i fler länder och erbjuda ännu fler kreditkort att ansöka om direkt hos oss, alltid med en sak i fokus: att hjälpa användaren att fatta rätt beslut.

3,4

1 stella

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Meningslöst

Meningslöst. Villkoren var usla. För att se det måste man typ göra en ansökan. Nu bombas jag med mail. Kommer att lägga Kortio som spam från och med nu.

27 febbraio 2026

Tack för din feedback.
Det är inte nödvändigt att genomföra en ansökan för att ta del av kreditgivarens villkor, dessa presenteras under ansökningsformuläret.
Vi beklagar att kreditgivarens villkor inte motsvarade dina förväntningar.

VARNING

VARNING!
Ville kolla villkoren för Norwegian kort och kontaktade dem. Visade sig vara via det här förbaskade Kortio. Jag tackade nej till Norwegian och annullerade min fråga till dem via trevlig telefonkontakt med dem (Norwegian).
Nu har Kortio kapat mina uppgifter och skickar ut till andra kortutgivare! Jag har mailat dem i 3 dagar och försökt ringa men det går inte att nå dem! Jag får nya kreditupplysningsmeddelande från olika källor varje dag!
Ylva F
ps. Tack vare Trustpilot har jag nu äntligen fått Kortio att reagera!

18 febbraio 2026
Non scritta su invito

Tack för din feedback.

Vi vill förtydliga att vi inte har använt dina uppgifter på ett otillbörligt sätt. När du ansökte om kreditkort från Bank Norwegian via vår tjänst och ansökan inte beviljades, genomförde vi, i enlighet med våra villkor, en kontroll för att se om du kunde vara berättigad till andra kreditkort baserat på samma kreditupplysning. Syftet är att kunna visa alternativa erbjudanden utan att göra nya kreditupplysningar.

Vi vill också förtydliga att inga ytterligare kreditupplysningar har tagits. Det som används är en kopia av den ursprungliga kreditupplysningen, vilket framgår i våra villkor på hemsidan.

Vi erbjuder i dagsläget ingen telefonsupport, men du är varmt välkommen att kontakta oss på hello@kortio.se - där vi redan har återkopplat dig.

Löngnare

Löngnare. Först godkänner, sedan avvisar.

29 dicembre 2025

Risposta di Kortio

Vi förstår att det känns frustrerande när en ansökan först verkar gå igenom och sedan avslås. Det är dock viktigt att förtydliga att vi på Kortio inte fattar några beslut om godkännande eller avslag. Alla kreditbeslut tas uteslutande av den bank eller kortutgivare som ansökan skickas till, baserat på deras egna kreditprövningar och kriterier.

Vi vidarebefordrar endast information och hjälper till att jämföra alternativ. Kortio har tyvärr ingen möjlighet att påverka utfallet i en enskild ansökan.

Om du vill är du alltid välkommen att kontakta oss, så försöker vi hjälpa dig att hitta alternativ som kan passa bättre.

Tveksam tjänst

Inga goda alternativ presenterades av denna tjänst. Lågt kreditbelopp och dåliga villkor. Gjorde en enkel googling och hittade bästa alternativet själv.

27 ottobre 2025

Tack för din feedback!
Vi beklagar att du inte är nöjd med kortet du ansökte om via oss. Tyvärr har vi på Kortio ingen möjlighet att påverka vilken kreditgräns som beviljas, då detta beslut fattas av den aktuella kortutgivaren.
Vi är glada att höra att du har hittat ett alternativ som passar dig!

Dåligt

Dåligt dåligt dålig

24 settembre 2025

Risposta di Kortio

Vi uppskattar din feedback och beklagar att du haft en mindre bra upplevelse med oss. Vi strävar efter att erbjuda en så bra tjänst som möjligt och skulle gärna vilja förstå vad vi kan förbättra. Om du har möjlighet att dela med dig av mer specifik feedback, kontakta oss gärna på hello@kortio.se

Valutata 1 stelle su 5

Sökte för ett visst företags kreditkort…

Sökte för ett visst företags kreditkort men fick som förslag ett helt annat företags kort! Det berodde inte på kreditvärdighet!
Nu får jag hela tiden mail från det föreslagna företaget vars kreditkort jag inte vill ha!

1 settembre 2025

Risposta di Kortio

Hej Lasse, tack för att du delar din upplevelse.

Vi vill förtydliga att Kortio inte har någon påverkan på utfallet av en ansökan. Det är alltid kreditgivaren som beslutar om en ansökan beviljas eller nekas. Vi har tyvärr inte möjlighet att ge information om orsaken till beslutet eftersom denna information inte delas med oss.

Gällande mejl som du inte önskar få, rekommenderar vi att du kontaktar det aktuella företaget direkt för att avregistrera dig från deras utskick. Har du frågor kring din ansökan är du alltid välkommen att kontakta oss direkt på hello@kortio.se.

Kanonbra

Kanonbra hemsida som har all info man behöver när man letar efter ett nytt kreditkort. Kortio är kreditkort!

18 giugno 2025
Non scritta su invito

Tack för din feedback!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più