My hollidayfinds is aSCAM. I tried to purchase a pool online and landed on this scamming site. They gained access through the "pool purchase" and started debiting money, without my consent. I did not... Leggi di più
Elsa resolved my issue. I submitted an online survey to receive a free emergency car kit and was told to pay for the shipping cost. I entered my credit card details for this. Next thing I know I have... Leggi di più
Its really not a great experience but after contacting the support team, everything went different. Im so grateful for the kind and great customer service you have, thank you!
Buenos días a quienes correspondan ,un agradecimiento alas personas que se dieron el tiempo de ver mi caso y darle solución en poco tiempo, muchas gracias,..
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ondersteuningsteam heeft hulp geboden
Ondersteuningsteam heeft hulp geboden. Terugbetaling heeft nog niet plaatsgevonden, maar ik ga er vanuit dat dit snel ontvangen zal worden.
Большое спасибо за быстрый ответ.
Çok güzel İyi 👍
Sorunumu Yükseltme Ekibi ele alıyor çok…
Sorunumu Yükseltme Ekibi ele alıyor çok yardımcı oldular
Mon problème est en train d’être traité
Mon problème est en train d’être traité
Me equivoqué al darme de alta y me devolvieron los cargos que estaban haciendo en cuenta
Me equivoqué al darme de alta y me devolvieron los cargos que me hicieron en la tarjeta
Good place to get all of your beach…
Good place to get all of your beach accessories great customer service
Gracias al equipo de escalamiento y a Eugene.
Gracias al equipo de escalamiento y a Eugene. Por toda la ayuda que me han brindado en este proceso de poder realizar la gestión de cancelación de suscripción la verdad me han ayudado en todo.
Eugene ha sido muy útil.
Muy agradecida
Ik ben zonder medeweten een abonnement…
Ik ben zonder medeweten een abonnement aangegaan en zou nu mijn geld moeten terug krijgen. Nog in afwachting van. Kenny helpt bij het oplossen van het probleem
Cancel of subscription
I try to cancel this subscription and the response on my request was done good time.
Me solucionaron el problema rápido
Me solucionaron el problema rápido y pongo las 4 estrellas por que me obligan.
Compensation Request.
The sincere attention I received concerning the explained situation.
Yours JC Verburg