Helt igennem en rigtig god oplevelse. Vi havde bestilt en babysengepakke, men modtog i første omgang kun tilbehøret. Vi kontaktede kundeservice og fik svar samme dag på en søndagen - og tirsdag ha... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk god service. Afgav en ordre søndag aften, hvorefter jeg mandag morgen blev kontaktet, fordi jeg havde bestilt en madras som var mindre end den som passer sengen jeg også havde købt. D... Leggi di più
Meget nem og overskuelig hjemmeside. Forklarer og guider en til det rigtige valg af bedside. Og så blev min pakke sendt utroligt hurtigt afsted :) Kun lidt ked af babybays eget mærke af sengerand.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk service fra start til slut! Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål over mail, og leveringen var både hurtig og problemfri. Indehaveren, Lailah, yder en enestående indsats og formår virkelig... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
my copenhagen kid er en dansk blogshop (blog & webshop) med familietestet børneudstyr i smukt design og lækker kvalitet. Forestil dig en butik med alverdens tilbehør til børn, men i stedet for en butik, er det en blog med personlige anbefalinger og beskrivelser af produkterne - en blogshop! Vi forhandler kendte brands som Konges Sløjd, Liewood, MarMar og Cam Cam, samt håndplukkede produkter fra eksklusive nichedesignere.
Informazioni di contatto
Sørens Alle 8, 3050, Humlebæk, Danimarca
- info@mycopenhagenkid.com
- mycopenhagenkid.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering, og vi er så glade for vores nye udstyr
Hurtig svar og levering
Hurtigt svar på spørgsmål.
Meget hurtig levering😃
Jeg vil helt sikkert handle der igen og anbefale Mycopenhagenkid.com til andre.
Mvh Iben
Super god service og lækre produkter :)
God service!
Super god service fra den flinke indehaver, da GLS havde forlagt min pakke. Min henvendelse blev besvaret med det samme.

Risposta di my copenhagen kid
Fantastisk service og lækre produkter!
Jeg bestilte for et par år siden en…
Jeg bestilte for et par år siden en bedside crip. Efter brug blev det svært at justere højden. Lailah fra my copenhagen kid har været utrolig hjælpsom og hurtig til at svare. Nu har jeg fået tilsendt nye skruer. Virkelig god kundeservice.
Virkelig god service og ekstrem hurtig…
Virkelig god service og ekstrem hurtig levering 🙏🏻 De har så mange fine ting, og er altid opdateret på det nyeste. Kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk service samt hurtig levering…
Fantastisk service samt hurtig levering og respons
Bestilte en Baby Bay bedside, som desværre var gået i stykker under transport. Der blev hurtigt svaret og uden problemer bliver der sendt en ny del 😀.
Quick service and amazing customer…
Quick delivery and amazing customer service!!! The product I had ordered arrived with a defect. I wrote them on a Saturday with a response same day and they sent me a new one the following Monday as promised with same day delivery. I will definitely be purchasing from here again and highly recommend.
Hurtig levering og god service
Nem og hurtig levering af lækre produkter. God service med hurtige svartider ved henvendelse.
Sindssygt hurtig levering
Flot webside, fine produkter (købte en madras afstiver til Nature’s Sway gyngevugge) og sindssygt hurtig levering (fra den ene dag til den anden)!!
Bedste webshop med den mest søde og…
Bedste webshop med den mest søde og hjælpsomme indehaver 😍 Jeg vender helt sikkert tilbage!!
Fin seng med tilbehør der ankom som…
Fin seng med tilbehør der ankom som lovet. Den er såvidt jeg kan se forsvarligt pakket ind (den står stadig i kælderen) og det var rart der var en “pakke” så vi får både den rigtige madras og det rigtige lagen med.
Eneste ting der trækker ned er at der står med store reklamebogstaver at man kan få rabat såfremt man tilmelder sig deres mailing liste. Som sagt så gjort. For derefter at få at vide at det mærke jeg har valgt ikke er en del af det tilbud. Det var lidt træls.
Redigeret: Det viste sig der var en produktionsfejl ved den leverede seng. Service i forhold til at få den fejlbehæftet del ombyttet var tip top så stjernerne er gået fra 3 til 4.

Risposta di my copenhagen kid
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.