Helt igennem en rigtig god oplevelse. Vi havde bestilt en babysengepakke, men modtog i første omgang kun tilbehøret. Vi kontaktede kundeservice og fik svar samme dag på en søndagen - og tirsdag ha... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk god service. Afgav en ordre søndag aften, hvorefter jeg mandag morgen blev kontaktet, fordi jeg havde bestilt en madras som var mindre end den som passer sengen jeg også havde købt. D... Leggi di più
Meget nem og overskuelig hjemmeside. Forklarer og guider en til det rigtige valg af bedside. Og så blev min pakke sendt utroligt hurtigt afsted :) Kun lidt ked af babybays eget mærke af sengerand.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk service fra start til slut! Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål over mail, og leveringen var både hurtig og problemfri. Indehaveren, Lailah, yder en enestående indsats og formår virkelig... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
my copenhagen kid er en dansk blogshop (blog & webshop) med familietestet børneudstyr i smukt design og lækker kvalitet. Forestil dig en butik med alverdens tilbehør til børn, men i stedet for en butik, er det en blog med personlige anbefalinger og beskrivelser af produkterne - en blogshop! Vi forhandler kendte brands som Konges Sløjd, Liewood, MarMar og Cam Cam, samt håndplukkede produkter fra eksklusive nichedesignere.
Informazioni di contatto
Sørens Alle 8, 3050, Humlebæk, Danimarca
- info@mycopenhagenkid.com
- mycopenhagenkid.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig god service
Virkelig god service! Bestilte en bedside crip inkl. tilbehør, desværre var dele af sengen blevet beskadiget under fragt. My Copenhagen Kid svarede hurtigt på vores henvendelse og sørgede for, at nye dele blev sendt direkte fra leverandøren. De nåede frem efter ca. 7 dage og der var intet bøvl forbundet med det - vi skulle ikke engang sende de defekte dele retur. Meget fornemt :) Sengen er nu samlet og virker til at være i høj kvalitet, vi glæder os til at tage den i brug.
Virkelig fin online shop
Virkelig fin online shop. Har købt noget tilbehør til BabyBay. Fik hurtigt besked om at pakken var på vej og der var hurtig levering. Helt klart ikke sidste gang jeg handler på den shop 😊
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Samme dag som jeg bestilte mine varer blev de pakket og afsendt. Det er rart når man opdager, at man”akut” mangler noget til sit spædbarn. Og så er det rigtig god kvalitet. Kan varmt anbefales.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Få timer efter min bestilling blev varen sendt og jeg modtog den dagen efter. Virkelig god service. Rigtig god kvalitet.
Kan varmt anbefales.
Super service og kundeservice
Har handlet flere gange ved my copenhagen kid og har altid oplevet god og hurtig service og uovertruffen kundeservice særligt ved problemer/udfordringer.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, vi købte en bedside crib med tilbehør (madras, lagner osv). Tingene kom hurtigt og vi ventede med at samle sengen til baby kom. Her opdagede vi desværre at det ene hjørne af sengen var knækket af, men en hurtig opringning og så var der en ny udgave af den beskadigede del på vej. 5 ud af 5 oplevelse, når man tænker på at der var sket en transportskade.
Kun ros herfra
Skøn hjemmeside, lækre produkter og lynhurtig levering. Så tak.
Kan uden tvivl anbefale at støtte!
Anbefalinger herfra⭐️
Bestilte en vare mandag aften kl. 22.40 og havde varen i dag onsdag kl. 7.20.
Fin emballering og god info.
Kun anbefalinger herfra⭐️
Fantastisk service
Jeg ringede, for råd og vejledning ang en madras, hun var så sød og hjælpsom trods de ikke havde den madras jeg skulle bruge, så blev jeg stadig grundigt vejledt og fik hjælp til hvor jeg så kunne finde den, MEGA GOD SERVICE 🙏🏻 dernæst bestilte jeg en afstiver, som jeg havde efter 18 timer, trods jeg bor i den anden ende af landet, fantastisk service 🌸
Ekstrem god kundeservice og lækre varer!
Det var anden gang i dag, at jeg fik hjælp af Lailah. Hun er altid meget hjælpsom og opmærksom. Vil helt klart købe fra hendes hjemmeside igen og anbefale det til andre!
Super god information og hurtig levering
Bestile torsdag aften kl 22, modtog min pakke lørdag morgen. Super hurtig levering og meget fine ting på hjemmesiden. God information. Kan varmt anbefales andre 🤗
Virkelig god service
Virkelig god service. Fik lov at bytte en fødselsdagsgave på trods af at jeg ikke havde et ordre nummer. Fik et gavekort i retur som jeg så kunne bruge i op til 1 år.
Fin og hurtig levering, vare som bestilt
Fin og hurtig levering. Vare svarer til beskrivelse og billeder.
Fin varer
Fin varer. Hurtigt leveret. Men virkelig irriterende i dagligt skriver til min mail om at bedømme jer! STOP!

Risposta di my copenhagen kid
Nem og hurtig bestilling og levering.
Super
Hjemmesiden er lidt rodet på mobiltelefon
Det kunne være dejligt vis man søge på mini eller Max og så kom tingen fra men
Var lidt sværet er finde det jeg ledte efter
Men når det er saget så er deres produkter i top og levering det finder man ikke ander steder bestilte kl 14 og dagen efter kunne jeg hente det kl 10

Risposta di my copenhagen kid
Usædvanlig god service!
Fantastisk service!
Leverandøren mistede min pakke fra mycopenhagenkid, og lailah stod klar til at hjælpe med det samme - selv en lørdag aften tog hun sig tiden til at undersøge sagen.
Der blev lynhurtigt leveret en ny til min hoveddør og jeg er SÅ glad for slyngen allerede. Kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk service og kommunikation!
Vi reklamerede på vores babybay bedside crip fordi skruerne havde gjort det umuligt at justere højden. MyCopenhagenKid svarede hurtigt og sørgede for kommunikation med producenten, således at vi hurtigst muligt fik tilsendt de dele, som vi blev nødt til at skifte på sengen.
Altid hurtig svartid fra MyCopenhagenKid og professionel samt venlig og hjælpsom kommunikation. Selvom vores bedside gik i stykker, har det været en fornøjelse at skulle igennem reklamation hos Lailah.
Tidl. Har vi uden problemer hurtigt fået en ny lampe tilsendt, da den vi havde købt fra Konges Sløjd hos MCK var gået i stykker i USB-porten. Også her var kommunikationen og service i top.
Vi giver en klar anbefaling herfra, og vender helt sikkert tilbage ved fremtidig shopping!
Super service :)
Vi bestilte et sæt L-kroge til vores Babybay hos Lailah - og allerede dagen efter var de på vej. Hun var også så søde at hjælpe os med en lille dims til sengen, som havde forputtet sig. Det er virkelig fornem service - og vi kan kun give fem stjerner til mycopenhagenkid 😊
Hurtig levering. Havde bestilt 3 produkter fra Studio Noos og jeg er meget tilfreds.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.