Banner for Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk Recensioni 97

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Generelt godt tilfreds med ydet service, altid blevet imødekommet med en frisk tone, af glade mennesker, og et tilfredsstillende resultat. Sidst i forb. m refusion af ubrugt klippekort, samt ældre bor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget glad for min søde klaverlærer hos Musikundervisning.dk . Dejligt man kan have en klippekortordning og aftale tid, når det passer med arbejde og øvning.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Via Musikundervisning.dk har jeg fundet den underviser, som passer præcist til mig. Altid effektiv og venlig respons når jeg har behov for bistand. Bl.a. var jeg ikke opmærksom på, at der var udløb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse! Min datter gik til guitar undervisning hos Nicolai i Ørestad og hun var mega glad for det og lærte mere, end hun tidligere har gjort og synes samtidig, at det var både hyggeligt o... Leggi di più

L'azienda ha risposto

5. Servizi di tutoraggio

Informazioni su Musikundervisning.dk

Scritti dall'azienda

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en dansk online musikskole, der gør det nemt at finde, booke og administrere privat musikundervisning. Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden er i top.

For elever og forældre tilbyder vi et overskueligt overblik over kvalificerede undervisere inden for en bred vifte af instrumenter. Det er nemt og trygt at tage kontakt, aftale forløb og håndtere betaling ét samlet sted.

Alle forløb administreres direkte på platformen, hvor kommunikation, planlægning og betaling er samlet. Det skaber gennemsigtighed og tryghed for både elever og undervisere og sikrer en professionel ramme omkring undervisningen.

Vi arbejder for at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan fokusere på at udforske musikken.

Sådan finder du en underviser

Du finder din næste musikunderviser på vores søgeside. Du skal bare skrive hvor og i hvilket instrument, du vil have undervisning, så viser vi dig alle undervisere i nærheden.

Du kontakter undervisere via deres profiler og får besked, så snart de vender tilbage på din henvendelse.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@musikundervisning.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigt og hjælpe dig godt videre.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

1 år udløb på klippekort, aldrig mere klippekort..

Har været glad for den underviser jeg gik ved, men syntes 1 år udløb på klippekort er at røve folk og i sær her hvor der er corona.
køber ikke klippekort mere da jeg gerne vil kunne holde pauser hvis der kommer noget i vejen i livet.

31 agosto 2020

Hej Dennis.

Dejligt at høre du har været glad for din underviser! Og jeg er selvfølgelig ærgerlig over at du ikke tog kontakt direkte før du skrev denne anmeldelse, for som vi har skrevet ud på mail til alle vores elever, så refunderer vi faktisk ubrugte klip helt op til 12 måneder efter deres udløb. Det gælder naturligvis også for dig.

Vi sidder altid klar til at hjælpe på kontakt@musikundervisning.dk eller du kan ringe på 50 50 12 03, hvis man har spørgsmål eller kommentarer. Vi vil sørge for at kontakte dig i denne uge, for at se hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til din situation.

Filip Koch Gregersen
Direktør

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service - og meget profesionel undervisning.

Fantastisk service. Jeg var ikke opmærksom på at klippekort kunne blive for gamle, og pga sygdom og Covid19 var de resterende klip pludselig udløbet. Jeg kontaktede Musikundervisning og fik at vide at det var lovgivnings bestemt at klip skulle udløbe efter et år. Men at de ville iværksætte tilbagebetalingen af ubrugte klip. Jeg har nu fået pengene retur, og kan dermed købe nye klip.
Super service!!
Vi har længe været glad for den meget professionelle undervisning. Kan varmt anbefale musikundervisning.dk

7 giugno 2020
Valutata 1 stelle su 5

Forretningsmodellen synes at basere sig…

Forretningsmodellen synes at basere sig på udløbne klippekort? Modstanden mod refusion af ens penge efter 1 år synes stor. Kan se ud fra div anmeldelser at det er et generelt problem. Af samme årsag 1 stjerne.

7 gennaio 2020
Valutata 2 stelle su 5

Selve deres kundeservice og side…

Selve deres kundeservice og side fungerer fint nok, grundidéen er supergod og underviser er også flink, men det er dybt problematisk at der er en udløbsfrist på alle købte klip UDEN nogen mulighed for at få noget tilbage, hvis man uheldigvis ikke har været i stand til at nå at bruge dem og uden at der drages megen opmærksomhed herpå - for da går de hverken til fordel for underviseren eller køber på nogen måde.
Jeg havde aldrig hørt om at ens købte klippekort ville blive forældet på et år, fra hverken underviser eller kunne læse det på lige de sektioner/sider hvor jeg var, og finder derfor først efterfølgende ud af, at alle penge og afbetalinger er havnet ude i 'ingenting', så at sige. Det havde været rart, hvis man kunne have det til gode, man havde betalt for, eller i det mindste kunne omvende det til en form for rabat på køb af et *næste* klippekort. Eller hvis det bare stod tydeligere, for det er mange penge der er spil, i de størrelser som klippekortene er.
Man kan slf. sige, at det 'bare' kunne være forhindret ved at benytte chancen indenfor de måneder, men i det menneskelige liv kan der opstå diverse tilstande som kan forhindre én i at slå til og nå hvad man vil - som depressioner, angst, stress eller ubehandlet AD(H)D og dermed et eksekutivt underskud af opmærksomhed på den slags detaljer. Udover det, så kan betingelser være nemme at overse, når der kan være sidevis af paragraffer for hver eneste hjemmeside eller evt. produkt, man benytter. Det havde været meget bedre, med nogle muligheder á la ovennævnte, som f.eks. få det overført til en rabat, e.a., og ikke at skulle havne i en sådan fælde over den slags situationer. Der var heller ikke nogen mail der mindede om det, så vidt jeg kunne se.

12 novembre 2019

Hej Lone,
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores underviser, kundeservice og overordnede koncept.
Der er 1 års gyldighed på alle klippekort, og dette gør vi opmærksom på i både vores handelsbetingelser og på kvitteringen for købet af klippekort, som kan ses på skærmen umiddelbart efter købet, og der bliver sendt en kopi af kvitteringen til køberens registrerede mail.
Her hos Musikundervisning.dk, gør vi vores bedste for at yde den bedst mulige service, og vi synes naturligvis, at det er ærgerligt, at du ikke nåede at bruge dine klip, inden udløbsdatoen var overskredet.
Du nævner nogle gode ideer om brug af det tilgodehavende, og som en service tilbyder vi at kunne bruge ubrugte klip på eksempelvis en anden underviser, eller at kunne forære klippene væk til en ven, hvis man på forhånd kan se, at man ikke kan nå at bruge klippene inden udløbsdatoen oprinder.
Vi takker for din feedback og den tid, du har brugt på at skrive denne anmeldelse.
Mvh Sofie fra Musikundervisning.dk

Køb IKKE deres klippekort

Blev tilbage da man kunne betale undevisningen fra gang til gang, overtalt til at købe et klippekort selvom jeg var usikker på om jeg ville dette.
Jeg fik at vide at jeg altid kunne få resten af klippekortene refunderet.
Jeg stopper så før alle klip er brugt, men tænker måske at bruge resten senere.
Da jeg så endelig kontakter dem for refundering kan det pludselig ikke lade sig gøre pga. en forældelsesfrist.
En forældelsesfrist som de undlod at orientere om da de ville have jeg skulle købe klippekortet.
Jeg har skrevet gentagne gange og de er nu holdt op med at svare.
Jeg har ikke optaget de telefonsamtaler jeg havde med dem hvor de garanterede at jeg ikke ville miste mine penge, men de vil nu ikke stå ved hvad de på det tidspunkt lovede telefonisk.

23 agosto 2019

Hej EKH,
Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores klippekort. Da jeg ikke kan se dit navn på anmeldelsen, kan jeg desværre ikke finde dig i systemet og se din præcise sag. Jeg vil dog gerne hjælpe med at løse den, så du må meget gerne sende mig en mail på skh@musikundervisning.dk eller ringe til 5050 1203 i hverdagene mellem 8-15 med din info og sagens omfang.
Vh Sofie.

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig dårlig service og…

Virkelig dårlig service og kommunikation. Vores søn havde 2 gange undervisning og var nød til at ændre hans undervisningstid pga en pludselig og uventede skoleskift. Underviseren blev informeret, men skrev ikke tilbage om mulige tidspunkter til undervisning. Nu flytter vores familie til udlandet og vi har flere tusind kroner på et klippekort som vi ikke kan bruge og musikundervisning.dk vil ikke refundere pengene. Kommunikation med musikundervisning.dk har været meget dårlig....de svarer meget langsomt og på trods af at jeg har sendt dokumentation af mine SMS’er med underviseren (som de har bedt om), vender de tilbage og siger at der er ingenting de kan gøre. Jeg betaler gerne et gebyr (under omstændighederne at vi flytter) men jeg synes ikke at vi skal miste alle pengene når vi ikke har fået undervisning.
Super frusterende situation og jeg vil advare andre at ikke bruge klippekort....og måske at undgå dette firma.

22 luglio 2019

Kære Kirsten.
Mange tak for, at du har taget dig tid til at give feedback til vores musikskole.
Jeres situation er selvfølgelig ærgerlig, at I ikke har nået at få brugt jeres klippekort, inden I skulle flytte til udlandet. Her på Musikundervisning.dk vil vi altid gøre, hvad vi kan for at hjælpe vores elever med at finde en anden underviser, hvis der opstår situationer, hvor det skulle være nødvendigt. Vi ville meget gerne have været behjælpelige med en løsning, havde I blot kontaktet os tilbage i januar, hvor problemet opstod og ikke ventet til et par uger før jeres afrejse. Vi har nemlig mange andre undervisere i jeres område, og vi kunne have flyttet klippekortet til en af dem. Det var også en mulighed for jer at gemme klippene, til når I vender tilbage til DK.
Ift. vores betalingsløsning er det ikke et krav at købe et klippekort eller binde sig til et fast forløb, da det er muligt blot at betale fra gang til gang for undervisningen. Vi sørger også for at nævne i vores handelsbetingelser, at der er 14 dages fortrydelsesret på ubrugte klippekort, og derefter kan man ikke få klippekortet refunderet.
Ang. dårlig kommunikation vil jeg nævne, at vi holdt sommerferielukket på kontoret to uger henover slut juli/start august, hvor der ikke var nogen på kontoret til at svare på henvendelser, så det er også meget beklageligt, at det skulle gå ud over din sag.
Som jeg nævnte i vores korrespondance med hinanden, er det muligt at overdrage dine klip til en anden elev, hvilket også er blevet gjort. Jeg er derfor glad for, at vi i sidste ende kunne få løst sagen, og at du ikke brændte inde med dine klip.
Når alt kommer til stykket, er jeg ked af, at du føler, at du har oplevet dårlig service og kommunikation gennem os, da vi værdsætter et højt serviceniveau over for vores elever og gerne vil gøre det bedste vi kan.
Vh Sofie fra Musikundervisning.dk

Valutata 5 stelle su 5

Du får mulighed for at skabe lige præcis den musikundervisning, som DU ønsker

Musikundervisning.dk er en unik mulighed for dig, som har lyst til at udfolde dit musikalske potentiale hvad end det omfatter sang, trommer, kor, børnerytmik, musikproduktion, rap, guitar, klaver osv. osv.
Det geniale ved konceptet er, at du som elev får mulighed for at skabe lige præcis den musikundervisning, som DU ønsker: Du kan vælge netop den underviser, som passer til dit behov udfra et større udvalg af kompetente undervisere; Du kan typisk selv vælge om undervisningen skal foregå hos dig eller hos underviseren; I flere tilfælde kan du vælge om du vil undervises som hold eller individuelt; Du kan finde undervisere i hele landet; Du kan selv vælge hvor mange timer, du har brug for; Og endnu bedre, så sidder der de flinkeste mennesker i administration, som altid er friske på at guide dig og finde den perfekte musikunderviser for dig!

4 giugno 2018

Under al kritik

Bookede en tid og betalte, men underviseren var der ikke på aftalte tid og sted. Han tog heller ikke sin tlf eller ringede tilbage. Musikundervisning.dk er informeret, men har ikke tilbudt mig mine penge tilbage.

8 maggio 2018

Risposta di Musikundervisning.dk

Hej Maria. Vi er meget kede af at du gik forgæves til undervisningen. Vores underviser var desværre blevet syg, så der gik lidt tid før vi fik svar fra ham om hvad der var sket. Det var ikke vores hensigt, at du skulle vente en uge på svar fra os. Sådan arbejder vi normalt ikke. Vi har refunderet din betaling for undervisnigen og givet dig en kompensation for din oplevelse, og håber, at du får lyst til at prøve en anden underviser. Du er altid velkommen. Mvh Asbjørn

Nemt og sikkert

En nem og sikker hjemmeside, hvor jeg hurtigt fandt frem til de guitar undervisere, som befandt sig i mit område. 2 dage senere startede jeg undervisningen. Som nybegynder betød det meget for mig, at jeg kunne booke og betale for 1 lektion af gangen, og ikke var tvunget til at betale for en hel sæson som man er på andre musikskoler.

4 settembre 2015

Meget enkelt og let

Jeg har i lang tid overvejet at få opdateret mine "klaver-evner". Men hvor finder jeg lige en underviser. På Musikundervisning.dk fandt jeg meget hurtigt et overblik over mange undervisere i Aarhus og kunne booke en tid direkte.

1 agosto 2014

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più