Verdens bedste klemmer. De holder til at hænge ude altid, de findes i fede farver, de ruster ikke og tøjet blæser ikke væk i kraftig blæst Geniale poselukkere. Hvis dit mel bliver angrebet af m... Leggi di più
Købte 2 par bløde og floffy sutsko, og jeg er meget tilfredse! De er varme og bløde at have på, de har en solid bund, så man kan have dem på ud i haven, uden man bliver kold eller fugtig. De skri... Leggi di più
Jeg havde bestilt et par hjemmesko, som desværre var for små. Der var lidt besvær i DAO-shoppen ifm. returnering, men The Comfies løste det på allerbedste vis og leverede kundeservice udover det sæd... Leggi di più
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di abbigliamento uomo
- Negozio di scarpe
- Negozio di abbigliamento donna
Komfort er nøglen til vores eksistens! Vi er ikke bare en webshop; vi er en bevægelse, et univers for alt, der er hyggeligt og behageligt. Lad os tage dig med på en rejse bag facaden af vores verden af komfort.
Behrendtsvej 13, , 5500 , Middelfart, Danimarca
- kontakt@thecomfies.dk
- thecomfies.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche

Lækre produkter
Virkelig hurtig og nem bestilling. Lækreste produkter og god kunde service

Ombytning
Skulle have byttet i par til en større str og da jeg ikke hørte noget fra dem, skrev jeg til dem og inden for 2 dage var de her. De beklagede meget fin service 👍

Super lækre sko
Super lækre sko - overstiger langt mine forventninger. De er virkelig behagelige og sidder godt på foden.

Lækreste produkter
Lækreste produkter
Har både to slags sutsko, og joggingsættet, elsker det

Risposta di Thecomfies
Nemt og bekvemt og forholdsvis hurtigt…
Nemt og bekvemt og forholdsvis hurtigt levering

Risposta di Thecomfies
Dejlig lækre futter som er af god…
Dejlig lækre futter som er af god kvalitet samt behagelige og have på. Fra jeg bestilte til jeg havde pakken gik der cirka 1,5 dag, så det er helt perfekt. Det eneste man skal være opmærksom på, er og bestille en størrelse større end hvad man normalt bruger 😁

Købte 2 par bløde og floffy sutsko
Købte 2 par bløde og floffy sutsko, og jeg er meget tilfredse!
De skriver at de er små i størrelserne, men efter at have gået dem til, passer de faktisk fint i den rette størrelse (købte i min normale størrelse og nummeret større) dem i nummer større, blev for store efter et par dage.
Kan varmt anbefale!

Lækre sutsko
Super nemt at bestille
Hurtig levering og så er hele familien bare vilde med sutskoene