Scopri cosa dicono le persone
Jeg er meget glad for min søde klaverlærer hos Musikundervisning.dk . Dejligt man kan have en klippekortordning og aftale tid, når det passer med arbejde og øvning.
L'azienda ha risposto
Via Musikundervisning.dk har jeg fundet den underviser, som passer præcist til mig. Altid effektiv og venlig respons når jeg har behov for bistand. Bl.a. var jeg ikke opmærksom på, at der var udløb... Leggi di più
Super god oplevelse! Min datter gik til guitar undervisning hos Nicolai i Ørestad og hun var mega glad for det og lærte mere, end hun tidligere har gjort og synes samtidig, at det var både hyggeligt o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Scuola di musica
- Corsi di formazione per adulti
- Azienda di software
- Scuola di studio da casa
- Servizi di tutoraggio
Informazioni su Musikundervisning.dk
Scritti dall'azienda
Hvem er Musikundervisning.dk?
Musikundervisning.dk er en dansk online musikskole, der gør det nemt at finde, booke og administrere privat musikundervisning. Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden er i top.
For elever og forældre tilbyder vi et overskueligt overblik over kvalificerede undervisere inden for en bred vifte af instrumenter. Det er nemt og trygt at tage kontakt, aftale forløb og håndtere betaling ét samlet sted.
Alle forløb administreres direkte på platformen, hvor kommunikation, planlægning og betaling er samlet. Det skaber gennemsigtighed og tryghed for både elever og undervisere og sikrer en professionel ramme omkring undervisningen.
Vi arbejder for at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan fokusere på at udforske musikken.
Sådan finder du en underviser
Du finder din næste musikunderviser på vores søgeside. Du skal bare skrive hvor og i hvilket instrument, du vil have undervisning, så viser vi dig alle undervisere i nærheden.
Du kontakter undervisere via deres profiler og får besked, så snart de vender tilbage på din henvendelse.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@musikundervisning.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigt og hjælpe dig godt videre.
Informazioni di contatto
Universitetsbyen 71, 8000, Aarhus C, Danimarca
- kontakt@musikundervisning.dk
- musikundervisning.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Kan anbefale musikerundervisning.dk
Jeg er blevet undervist i både sang, klaver og rytmik hos underviserne på musikundervisning.dk. Jeg har kun haft gode oplevelser med underviserne. Undervisning handler jo også om kemi, og der er det jo en fordel, at man kan "afprøve" de undervisere, som man har udset sig - indtil man finder den, som kan det, som man gerne vil lære og kemien er god. Søgefunktionen på hjemmesiden giver mulighed for at søge på profiler og geografi, og gør det nemt at finde de relevante undervisere. Administrationen hos musikundervisning.dk er også meget serviceorienterede og professionelle, når man henvender sig. Derfor kan jeg kun anbefale musikundervisning.dk som musikskole.
Rigtig fin service og god underviser.
Kom let i kontakt med en musikunderviser
Musikundervisning.dk er en glimrende portal, hvor elever på ethvert niveau let kan komme i kontakt med en bred vifte af musikundervisere.
Det fungerer rigtig fint med kontakten…
Det fungerer rigtig fint med kontakten mellem elev og underviser.
Klippekortordning fungerer perfekt og er lige til at gå til.
Er der ændringer i din hverdag med flytning til et andet geografisk område, er de meget forstående på kontoret med at få tingene til at passe. En god oplevelse af et professionelt team der står bag dig og klar til at hjælpe.
Fint og velfungerende
Fint og velfungerende. Fandt dygtig underviser. Ok pris. God kommunikation.
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale…
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale musikundervisning.dk hvis man gerne vil lære at spille på et instrument. Jeg har modtaget online undervisning af to af deres instruktører på to forskellige instrumenter. Begge undervisere har været rigtig gode og professionelle.
God service, sød og dygtig underviser. Kan klart anbefales!
Jeg har kun gode ting at sige om…
Jeg har kun gode ting at sige om musikundervisning.dk og de erfaringer jeg har med dem. Super kundeservice og hurtig svartider. Underviseren jeg har haft igennem musikundervisning.dk har jeg udelukkende gode oplevelser med :)
Musikundervisning har bare de sødeste…
Musikundervisning har bare de sødeste og mest kompetente underviser. Det er nemt at komme i kontakt med både dem og kundeservice og køb af timer eller klippekort og betaling løber fejlfrit.
Rigtig god og fleksibel undervisning…
Rigtig god og fleksibel undervisning som man selv kan tilrettelægge. Stort udvalg af lærere med gode kvalifikationer. Kan varmt anbefales.
Kompetent og fleksibel musikundervisning på nem og tilgængelig platform
Super nem og tilgængelig platform for både undervisere og elever. God mulighed for at få kompetent musikundervisning på en meget fleksibel måde.
TILFREDS:)
Generelt godt tilfreds med ydet service, altid blevet imødekommet med en frisk tone, af glade mennesker, og et tilfredsstillende resultat. Sidst i forb. m refusion af ubrugt klippekort, samt ældre bortkommet gavekort, som man ihærdigt brugte lang tid på at finde i arkiverne. Alt på plads. Jeg kommer igen:)
Super god service
Super god service
Kan klart anbefales
Mvh Johnny Boesen
Rigtig gode underviser og også…
Rigtig gode undervisere og også kundeservice.
Varmt anbefales
I forbindelse med en særlig hændelse i…
I forbindelse med en særlig hændelse i mit liv, besluttede jeg at lære at spille cello. Min ældste søn anbefalede musikundervisning.dk.
Alt lever op til min forventning, også, især, min underviser Hannah-Re.
Kanon service
Kanon service, imødekommenhed og hjælpsomhed. Stor anbefaling herfra.
Musikundervisning.dk er super
Musikundervisning.dk er super, og jeg kan kun anbefale det. Både hvad angår deres service og deres musikundervisning!
Venlig og kompetent undervisning
Fungerer upåklageligt. Også online.
Jeg har fået venlig og kompetent klaverundervisning.
Meget tilfreds
Bl.a. var jeg ikke opmærksom på, at der var udløb på klippekort jfr. handelsbetingelserne, men her viste Musikundervisning.dk sig yderst imødekommende og fleksible.
Fleksibel undervisning af højeste…
Fleksibel undervisning af højeste kvalitet. Musikunderviseren.dk er super engagerede undervisere, som i den grad kan tilrettelægge god musikundervisning efter den enkelte niveau! Musik når det rykker!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.