Dettagli dell'azienda

3. Servizio di leasing di auto
  4. Servizio di leasing
  5. Elaborazione di auto

Scritti dall'azienda

Hos MotorPower yder vi seriøs og uvildig rådgivning til virksomhedsejere om anskaffelse, finansiering og optimering af den næste premium- eller performancebil. Vi er eksperter i at levere de bedste leasingaftaler og motoroptimeringer, når det gælder premium-biler fra mærker, som f.eks. Audi, BMW, Mercedes og Porsche, herunder deres store og kraftige performance-modeller. Vi kombinerer bilsælgerens eller leasingrådgiverens ekspertise om f.eks. bilens værditab med revisorens viden om skat. Vi er stor viden om bilers værditab – den viden kombinerer vi med vores viden om risikoafdækning, valg af finansieringsform, beskatning af firmabil, herunder personskat, samt virksomhedens regnskabsmæssige behandling af bilen. Den kombination af viden er unik – og vi følger udviklingen i markedet til din fordel.

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt en Heico Volvo brugt

Jeg har købt en Heico Volvo brugt, hvor Heico fælgene manglede til.
Derfor kontaktede jeg Motorpower som er dansk forhandler af Heico.
De var utrolig hjælpsomme og der var god og hurtig service.

Så tak for hjælpen :)

30 gennaio 2023
Non scritta su invito
Logo di Motorpower

Risposta di Motorpower

Hej Kim,

Først og fremmest tak for din interesse i MotorPower og vores leverandør, HEICO SPORTIV. Det var dejligt, at vi kunne være behjælpelige med din forespørgsel.

Tak for de flotte ord. Det er virkelig noget vi værdsætter hos MotorPower.

Du ønskes en god dag,
Malthe // MotorPower

Valutata 5 stelle su 5

Professionel og ærlig leasing af biler.

Professionel og ærlig leasing af biler.
Har netop fået ny bil fra MP, de har været super hjælpsomme med at finde den rigtige bil til mig, og ikke mindst, finde bil til det rette budget.
MP er en af to virksomheder i min verden, som agerer top proff, har styr på sagerne, og går det ekstra skridt for kunden, som nogen gange skal til, for at få en god aftale strikket sammen, til gavn for begge parter.
Tak for aftalen, det blir ikke den sidste herfra.

27 settembre 2022
Non scritta su invito
Logo di Motorpower

Risposta di Motorpower

Hej Brian,

Det har været en fornøjelse, at kunne levere din nye bil til dig, som levede op til både forventninger og økonomi. Det har været en god proces at arbejde sammen med dig.

Vi er utrolig beæret over din anmeldelse, og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Malthe // MotorPower

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più