1. Elaborazione di auto

Supreme performance car parts

2,3

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

KØB IKKE HER !!! SVINDEL !!!

KØB IKKE HER !!! SVINDEL !!! Elendigt firma. Bestilte turbolader til 12.300 kr, som hæves samme dag. Det var 28.07, altså for en måned siden. Han svarer ikke telefon, svarer ikke sms, svarer ikke mail. Varen er aldrig kommet, der kommer ikke nogen Faktura, ingen form for beskeder fra firmaet overhovedet. KØB IKKE HER !!! SVINDEL !!!

28 luglio 2023

Ikke modtaget pakke

Købte en luftfilter kit. De trak pengene dagen efter, men jeg har aldrig modtaget min vare. Der er heller ingen kontakt til firmaet. Bestiller aldrig fra dem igen.

Ren scam

1 agosto 2023

Hobby firma

Jeg har bestilt en turbo og intercooler. der er igen kontakt til firmaet, svare ikke på mail eller på telefon nummeret som står på hjemmesiden.

Fik aldrig en bekræftelses mail efter de havde trukket pengene.

14 giugno 2023

Til grin.

Jeg har bestilt en turbo. der er igen kontakt til firmaet. kan se han læser mine sms'r men svare ikke. har prøvet og ringe skrive. mail. intet retur.

hold dig fra stedet.!!!!!

13 giugno 2023

Ikke modtaget bestilt turbo. MODTAGET:-)

For nu er jeg da ikke tilfreds, da jeg ikke har modtaget den turbo jeg har bestilt og BETALT!

UPDATE: Har nu modtaget min Turbo og den er MEGA fin. og til en god pris.
Forslag til forbedring hos Tuned.dk træk først pengene fra kundens kort når varen ER sendt og send kunden en T&T mail så kunden selv kan følge pakken, så er i også fri for mails om hvornår jeg kan forvente at modtage pakken og vedr. pakkenummer mm og jeg er fri for bekymring. Vh. Kevin.

Tuned.dk har svaret på alle mine mails hurtigt!

14 ottobre 2022

Billige bildele

Jeg får altid de ting jeg bestiller, hvis der er noget som ikke er på hjemmesiden kan man skrive til dem og så ser de om de kan finde det til en god pris.
Jeg har bestilt dæk, catch can, diff, trækaksler, dyser og bundplade igennem Tuned.

19 agosto 2021

Mercedes w211 e320cdi hybridturbo

Awesome service. Fast and easy communication. Guy knows what he talks about. Hybridturbo works perfect. Even after pushing max power. Intercooler fit easy and pipe fittings were easy to install. Will definitely use these services again!

18 agosto 2021