Motivesupplies Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

De service begint al goed doordat persoonlijk met je contact word gezocht om te controleren of de bestelling klopt. De module was snel in huis en na installatie werkte het goed. Helaas bij mijn model... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Motivesupplies, echt geweldig. 5 maanden geleden in onze BMW Z4 e89 2011, een CarPlay MMI laten bouwen door Jarno. Echt vakwerk afgeleverd door Jarno en duidelijke uitleg achteraf, of hulp via What... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na contact opgenomen te hebben ivm klein probleem met mijn unit, na opstarten binnen een tiental seconden verliezen van de verbinding. Super snel geholpen doormiddel van een update.ik zou eigenlijk n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een CarPlay module gekocht, ik kreeg de installatie niet helemaal goed en de touchscreen werkte niet. Heb contact opgenomen en met een minimale bijbetaling kon ik m ruilen voor een andere versi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per auto

Scritti dall'azienda

Motivesupplies offers the highest quality multimedia & tech solutions for various cars brands, shipping all over the world.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

166 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

66 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super service

Super service, snel antwoord op vragen, zelfs op tijden waar menig bedrijf gesloten is. Aanrader. Installatie is prima te doen volgens de duidelijke handleiding. Ik gebruik een module, waarbij mijn originele scherm gehandhaafd blijft. Zelfs touchscreen werkt in alle menu's, origineel en in carplay. Auto:bmw m2 competition uit 2018

9 dicembre 2025

Echt een topbedrijf

Echt een topbedrijf. Had eerst een scherm laten installeren bij een (bleek achteraf gewoon) hobbyist, met helaas alle gevolgen van dien. Slechte kwaliteit, goedkoop schermpje, scherm dat uitvalt etc. Meteen door naar Motive Supplies gegaan & vervangen: professioneel, snel, hoge kwaliteit display & meedenkend. Zoek je een nieuw scherm voor je auto, skip dan de hobbyist en doe het in 1 keer goed. Raad Motive Supplies bij iedereen aan. Super bedankt 💪🏻

4 dicembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Redelijke CarPlay-unit

[Herschreven nav e-mail MotiveSupplies op 29/3/2026:]

In november 2025 had ik bij MotiveSupplies een multimedia-scherm besteld. Mijn ervaring met deze unit in combinatie met Android-telefoons was destijds teleurstellend, voornamelijk door problemen met de audio en doordat de bekabeling via de voorkant zichtbaar was, wat niet zo "OEM-look" aanvoelt.

Ik ben later naar een iPhone overgestapt, die het audioprobleem niet had, en heb de bekabeling via de radio kunnen wegwerken. Uiteraard zijn er nog wat kleine frustraties, bijv. het handmatig moeten formatteren van de SD-kaart voor de dashcam; je zult net zien dat je iets gemist hebt omdat hij vol zat. Andere dashcams verwijderen automatisch de oudste bestanden. Ook in combinatie met Android-telefoons zit er nog steeds ruis op de navigatiestem.

De eigenaar heeft recent alsnog proactief contact gezocht met een erg net aanbod voor een retour of vervangende unit. Dit heb ik afgeslagen omdat mijn huidige setup nu naar wens is, maar ik vind dat gezegd mag worden dat dit van goede klantenservice getuigt.

8 novembre 2025
Logo di Motivesupplies

Risposta di Motivesupplies

Bedankt voor het bijwerken van je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het systeem in combinatie met de iPhone nu goed bevalt en dat je de bekabeling naar wens hebt kunnen wegwerken voor die strakke look.

Wat betreft je feedback op de overige punten, nog twee korte toelichtingen:

Android & Audio: Audio-ervaringen bij Android Auto kunnen helaas soms variëren per toestel en softwareversie. Omdat de hardware via CarPlay wel loepzuiver functioneert, wijst dit inderdaad op een specifieke compatibiliteit tussen de telefoon-software en het protocol, in plaats van een defect in de unit zelf.

SD-kaart Tip: Goed nieuws: je hoeft de kaart niet handmatig te formatteren om te kunnen blijven filmen. Het systeem overschrijft namelijk wél automatisch de oudste beelden (loop-recording). De melding die je krijgt is puur een 'onderhouds-reminder'. SD-kaarten gaan aanzienlijk langer mee als ze periodiek volledig gewist worden in plaats van constant cel-voor-cel overschreven te worden. Het is dus een extra beveiliging voor de betrouwbaarheid van je beelden, geen verplichting.

We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om de review aan te passen naar de huidige situatie. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over de instellingen, dan weet je ons te vinden.

Veel plezier nog met het systeem en veilige kilometers gewenst!

Team MotiveSupplies

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte probleemoplossing

Na melding van een probleem steeds binnen aanvaarbare tijd een antwoord gekregen. Toen het duidelijk werd dat standaard oplossingen niet voorhande waren werd mij een software update voorgesteld wat het probleem verhielp. Knap gedaan Motivesupplies

18 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Na ontvangen van bestelling en zelf…

Na ontvangen van bestelling en zelf ombouwen van de set, was er toch een verrassing dat onze up een andere zekeringen kast had op andere locatie na communicatie via de app werd er op zondag tijdens vakantie goede ondersteuning gegeven waardoor scherm naar tevredenheid kon worden gemonteerd en functioneert geweldig.

Dank voor hulp op afstand

Simon

12 ottobre 2025

Super gast.

Super gast.
M,n 2e bmw met een pracht scherm op gepimpt. Wat een zalige ervaring is dat tijdens het rijden. Simkaart er in en hup altijd werkend.
Geweldige service, zelfs in zijn vakantie heeft hij me super goed geholpen via de app, om een storing op te lossen..
Erg blij. En als er een andere auto zou komen, gaat direct weer zo,n scherm in.

12 ottobre 2025

WOW!!!!!!

WOW! The product (dash display for BMW F10) was PERFECT for my vehicle. My car is 10 years old, and I feel like I can keep it for another 10 years. The service and assistance to properly install my unit was A1, SUPERB! My questions, concerns were promptly answered. The team even called me to address my issues. This is the BEST SERVICE that I have received from ANY company that I bought an online product. If you want to upgrade your displays and other auto electronics, THESE ARE THE GUYS YOU NEED!!! EXCELLENT!!!!!!

1 ottobre 2025

Aangekocht een Carplay

Aangekocht een Carplay, Android Auto module voor MINI Connect NBT, CIC, CCC & EVO - Motivesupplies MMI (Multimedia Interface), ik was wat huiverig betreft de aankoop ivm slechte ervaringen betreft aftermarket. Maar ze hebben me overtuigd en met de volle 100%, na het installeren een klein instellingsfoutje en dit hebben we via whatts-app en telefonisch overleg snel getackeld. Ook de bijgeleverde camera, super kwaliteit en ook dit werkte in 1x.
In overleg kon ik het ook snel ophalen 👍🏻👍🏻

22 settembre 2025

Top service

Binnen minder dan drie kwartier had Jarno me op afstand door alle instructies heen gelopen en werkte mijn Carplay in full screen modus. Fijne en snelle communicatie, bedankt Jarno!

12 settembre 2025

MMI inbouw

Onlangs voor de derde keer langs geweest bij Motivesupplies. De eerste keer heb ik een custom stuurtje laten maken en installeren. De tweede keer heb ik dat stuurtje laten verbouwen en werd het allemaal nog iets meer speciaal. De derde keer had ik Jarno, zijn expertise en kwaliteitsaanbod echt nodig, omdat ik niet tevreden was met het aftermarktescherm in mijn auto *van een andere aanbieder*. Helaas had ik dit scherm al voor mijn eerste bezoek aan Motivesupplies, maar gelukkig kon het opgelost worden. Het scherm is uitgebouwd, mijn oude scherm is teruggezet met een MMI box die echt fantastisch werkt. Ik hoef alleen maar in te stappen en alles werkt zoals ik wil. Meteen Android Auto of Apple Carplay, alles via de iDrive-controller, via het stuur of voice-command. Ik had ook nog wat problemen omdat ik rommelen met Bimmercode leuk vind, dat was binnen 2 minuten ook opgelost door Jarno en alle software via back-up teruggezet. Ook heeft Jarno mijn achteruitrijdcamera netjes aangesloten en werkt alles prima met mijn Gladen sound system en versterker. Tot slot heb ik nog werkende M1 en M2 knoppen laten installeren en weer een ander trimmetje laten plaatsen in mijn stuur. Of dit mijn laatste bezoek aan het pittoreske Appelscha was? Zeker niet.

7 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden, alles werkt prima

Zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Dashcam voor en achter gemonteerd, en daarna nog een keer geweest voor Carplay module.
Goede uitleg gehad. Nog een filmpje gemaakt met uitleg en mij via Whatsapp toegestuurd. Aanrader! Jarno is een vakman

12 agosto 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più