1. Servizio componenti elettrici per auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Servizio auto

Eye4Audio is specialist in CarPlay inbouwen, dashcams en audio-upgrades. Wij installeren professioneel, OEM-stijl en veilig in onze werkplaats in Esbeek, regio Tilburg.

3,4

Nella media

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Ik heb bij Eye4Audio Apple CarPlay…

Ik heb bij Eye4Audio Apple CarPlay laten inbouwen in mijn auto en ben echt positief verrast door het resultaat. Vooraf kreeg ik duidelijk advies over de mogelijkheden en werd er uitgelegd wat technisch het beste bij mijn systeem paste. Geen verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies.

26 febbraio 2026

Geen goede service

Geen goede service. Ik heb door Eye4Audio een radio laten inbouwen die navigatie moest hebben en CarPlay. Na het inbouwen bleek dat er geen radio meer luisterbaar was. Dit bleek te komen omdat er een stekkertje niet paste. (dit werd me later verteld na klacht van mij hierover) Tevens werkte een usb aansluiting die in de auto zat niet meer. Dit kwam omdat er een ander kabeltje niet aangesloten zou kunnen. Na mijn klacht aan het bedrijf duidelijk gemaakt te hebben zouden deze e.e.a. herstellen. En zou ik opgebeld worden erover. Dit is niet gebeurd. Na herhaaldelijk contact van mijn kant met de navraag over de status van 'bestelde' kabel nooit meer iets vernomen van het bedrijf. De fm ontvangst werkt nog steeds niet. En de usb aansluiting is ook nog steeds niet werkend. Kortom mooie praatjes als je iets komt bestellen. Veel beloven maar weinig geven (doet een gek in vreugde leven zullen ze wel gedacht hebben.

30 settembre 2025