Dochter heeft een bestelling geplaats, helaas niet aangekomen. Meerdere keren gemaild of telefonisch contact gezocht om dit op te lossen. Was toch een uitgave van 50 euro. Helaas, tot op heden,... Leggi di più
Ik zocht iets bijzonders en twijfelde eerst of de kwaliteit en details wel goed zouden zijn. Maar het mozaïek van Mosafy heeft al mijn verwachtingen overtroffen: prachtig gemaakt, luxe uitstraling, mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kinkerstraat 139 C, 1053DM, Amsterdam, Paesi Bassi
- Support@mosafy.com
- mosafy.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Via Mosafy een fotomozaiek samengesteld…
Via Mosafy een fotomozaiek samengesteld voor de trouwdag van familie. Bedrag is afgeschreven, maar geen bevestiging via de mail. Contact via de mail gehad over een mogelijke oplossing, hier wordt niet meer op gereageerd. Telefonisch onbereikbaar. Niet betrouwbaar!
Bestelling niet aangekomen, geen reactie
Helaas, tot op heden, geen reactie.
Na deze review prettig contact gehad met Mosafy, ze geven aan het op te gaan lossen.
Bleek dat het huisnummer niet goed was doorgekomen bij de bestelling.
Voor nu lijkt het opgelost te worden.
Bestelling geplaats.
Bestelling geplaats.
Product nog niet ontvangen, daar kan ik ook nog geen oordeel over geven...
Product niet zoals het moet zijn
Product niet zoals het moet zijn , maar netjes reactie eigenaar terug gekregen en nu opgelost
Super geholpen toen ik om hulp vroeg
Super geholpen toen ik om hulp vroeg
Super mooie foto gekregen
Heel blij mee
Heel goed opgelost en fijn contact gehad
Na meerdere keren heen en weer gemaild te hebben en uiteindelijk telefonisch contact met de eigenaar, pas ik mijn minder goede review aan. Ze hebben me een zeer goede oplossing geboden, en hij ( de eigenaar) heeft me begeleid hoe ik het beste met de instellingen kon werken. Hij heeft me ook uitgelegd dat de minder goede kwaliteit van mijn eerdere bestelling vooral kon komen door het vele groen wat in de vorige hoofdfoto zat.
Ik heb meerdere voorbeelden met verschillende hoofdfoto’s gemaakt en samen bekeken welke de beste optie was en die inmiddels nu besteld.
Ik kijk terug op een fijn gesprek en samenwerking. Ben erg benieuwd naar mijn nieuwe foto.
Snelle levering.
Slechte kwaliteit
Je kan de kleine foto's bijna niet zien, ook al is de poster in A3 format. Het was een teleurstelling, want de kosten waren rond de 50 euro en ik kan dit eigenlijk niet cadeau geven.

Risposta di Mosafy
Foto ingestuurd met voldoende ruimte…
Foto ingestuurd met voldoende ruimte aan de zijkanten. Resultaat gezicht uitgelijnd aan de zijkant puntje kin eraf. Kortom niet mooi. Ik vond ook dat er veel dezelfde foto’s zijn geplaatst terwijl ik er 150 had ingestuurd en dat het formaat van de foto’s wel heel erg klein is

Een prachtig aandenken!
Een zeer mooie tegel van mijn overleden zoon !
Prachtig gewoon ,dit betekent zeer veel voor mij ,dankjewel

Risposta di Mosafy
Ik vind de kwaliteit echt niet mooi
Ik vind de kwaliteit echt niet mooi, ik heb er wel wat geld voor gegeven maar niet mooi
Levering van pakket duurde een tijdje
Levering van pakket duurde een tijdje. Na navraag snel antwoord en een mooie oplossing.

Risposta di Mosafy
Mozaïek vorm is niet netjes
Mozaïek vorm is niet netjes. Zit geen mooie opvolging in. Heel jammer uiteindelijk toch veel geld betaald.

Mooi en fijn gebaar
Via een vriend kwam ik bij Mosafy terecht met het resultaat een leuk en origineel cadeau voor mijn jongste zusje te scoren. En dat was gelukt.
Een mooie foto van haar samen met ons overleden zus. Zou ook een mooi en waardevol cadeau zijn. Iets blijvend om dagelijks de mooie en waardevolle momenten in leven te houden. Echter had ik bij het invullen van haar adresgegevens zelf een fout gemaakt. Huisnummer klopte niet terwijl ik een bevestiging had ontvangen van de bezorgdienst, dat het bezorgd zou zijn. Niets was minder waar helaas, maar waar mensen werken kunnen fouten worden genaakt.
Door nog even te willen afwachten met het contact te leggen, klom ik in de telefoon en lichte mijn verhaal toe aan Jort. Hij betreurde de situatie, en niet veel later ontving ik het bericht dat mijn bestelling kosteloos opnieuw was opgestuurd.. nu wel met het juiste huisnummer. Het tegeltje is dan ook door mijn zusje ontvangen! En heeft een mooi plekje gekregen. Bedankt voor deze geweldige service!

Risposta di Mosafy
Ik heb op 15 juni een bestelling…
Ik heb op 15 juni een bestelling geplaats van een Delfts Blauw tegeltje met foto. Ik heb niets ontvangen. Ik heb drie keer gemaild waar mijn bestelling voor vaderdag blijft maar geen enkele reactie ontvangen. Vandaag geprobeerd te bellen naar het 06 nummer war op site staat maar krijg de voicemail. Ingesproken maar niets gehoord. Slechte service en mijn bestelling niet. Ik heb de reactie ontvangen en gelezen. Ik heb hierop gereageerd dat ik geen mail van het bedrijf heb ontvangen. Ik heb gisteren terug gemaild maar geen reactie meer ontvangen. Vandaag ook weer geprobeerdtebellen met het 06 nummer wat onder de reactie staat maar weer de voicemail. Ik wil graag mijn bestelling ontvangen.

Snelle levering, mooi resultaat
Donkere kleuren wel erg donker, dus daar zijn de foto's wat minder goed te zien