Morningstar Sleeps  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Lang moeten zoeken naar kussen dat voldoet aan mijn eisen: door rugklachten zijslaper, altijd op dezelfde kant, geen draaier. Kussen moet dus voldoende steun geven, zacht genoeg om geen oorpijn t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na de hel genaamd Emma Sleep was dit echt een verademing. Emma sleep lag als een blok beton en het retourproces was een grote onklantvriendelijke horror. Dan toch maar even 100 euro meer neerleggen… e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Matras wat we in de eerste instantie hadden besteld (200x200 refurbished) was helaas niet leverbaar. Als oplossing kwam Morningstar met een aanbod voor een kleine bijbetaling en dan zou hetzelfde matr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een spierziekte jammer genoeg Progressief met veel pijn. Meerdere matrassen van andere bekende merken gehad maar deze matras van Morningstar bevalt mij uitstekend vanaf de eerste moment. D... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materassi
  2. Negozio di letti
  3. Negozio di biancheria da letto
  4. Negozio di mobili per camere da letto
  5. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Een jong bedrijf binnen de slaapindustrie die het verschil maakt met een prijs/kwaliteit verhouding die ongeëvenaard is. De allesomvattende kwaliteit van onze matrassen en bedden zijn het resultaat van alle beschikbare data en jarenlange innovatie uit de slaapbranche in combinatie met de beste materialen die daarvoor beschikbaar zijn. Daarmee hebben we naar eigen zeggen het beste matras op de markt weten te produceren, waarbij aan ieder detail is gedacht. Ook hebben we deze kwaliteit betaalbaar weten te houden door middel van geautomatiseerde productie, het compact opslaan en transporteren van de matrassen en het elimineren van fysieke winkels. Alles gaat via de webshop. Wij zijn overtuigd dat we het verschil kunnen maken. Probeer daarom onze matrassen 100 nachten gratis. Bevalt het niet? Dan halen we het matras gewoon weer bij je op. Daarnaast bieden wij razendsnelle service met gratis bezorging en retour. Tot slot krijg je 10 jaar garantie! Overtuig jezelf en word elke dag stralend wakker!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

476 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

59 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ik was om......

Na Claus aan de lijn gehad te hebben was ik om en bestelde een matras!!
Zegt genoeg denk😊

23 settembre 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Super om te horen :) en dankjewel voor je positieve review. We wensen je nog heel veel fijne nachten toe op je nieuwe Stellar matras.

Top bedrijf

Top bedrijf! Vanaf bestelling tot levering uitstekend geregeld.

19 settembre 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Wat fijn dat je zo tevreden bent! Heel erg bedankt voor je positieve review.

Valutata 4 stelle su 5

Top topper

Bedankt! Mijn matras van ongeveer twee jaar oud zakte in, maar met de toevoeging van een topper is dit probleem nu opgelost en slaap ik weer als een roos!

2 settembre 2024

Beste Erwin,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat onze topper je slaapcomfort heeft kunnen verbeteren.

We hopen dan ook dat je nog lang als een roos mag slapen ;).

Valutata 5 stelle su 5

Netjes op de hoogte gehouden. Zelfs toen bleek dat onze maat van matrassen toch niet op voorraad was binnen 5 werkdagen geleverd. Slaapt heerlijk.

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat het matras goed bevalt :).

Nog heel veel fijne nachten toegewenst,

Valutata 5 stelle su 5

Het bedrijf is zeer goed bereikbaar per…

Het bedrijf is zeer goed bereikbaar per telefoon. In tegenstelling tot mijn ervaring met chat boxen die alleen maar op standaard vragen kunnen reageren.
De informatie over de matrassen (daar ging het mij om) was zeer overtuigend en eerlijk. Dat maakte mijn keuze gemakkelijker. Heel goede service.

4 settembre 2024
Non scritta su invito

Beste Albert,

Wat fijn om te lezen dat je onze bereikbaarheid en service kunt waarderen! We streven er altijd naar om persoonlijk en eerlijk advies te geven - iets waar geen chatbot tegenop kan ;).

Bedankt voor je review!

Het Morningstar Sleeps Team

Valutata 3 stelle su 5

Kunnen levering op datum niet waarmaken

Op 28 Aug hun matras via de website besteld. Ten tijde van de bestelling de leverdatum op 23 september gezet. Dit was in hun systeem mogelijk en voor mij erg belangrijk omdat ik er speciaal vrij voor moet nemen.

Tot en met 22 sept vervolgens complete radiostilte. Heb ze de dag ervoor maar een mailtje gestuurd of het goed kwam, want had het vermoeden dat ze het vergeten waren. Zondagmiddag, eindelijk een track en trace van postnl. Morningstar sleeps gaat er vanuit dat als ze iets op het laatste moment meegeven aan postnl, het wel goed komt. Niet dus, het wordt pas de 24ste bezorgd.

Na telefonisch contact kwam ik helaas niets verder. Een hoop geblabla over hun logistieke proces en dat het op de website vermeld staat dat het vertraagd kan zijn. Ik kon nog wel een kortingscode krijgen voor een toekomstig product. Nou, dank je wel hoor, ik bestel wel ergens anders voortaan.

Tip voor dit bedrijf: als je logistiek niet geschikt is voor dit soort leveringen, kun je een kalender met leverdatum beter uit je bestelproces halen. Nu heb je een ontevreden klant.

Zal de review aanpassen naar 3 sterren, mocht het matras alsnog bevallen.

Edit 13-10-24: Het matras slaapt heerlijk, daar gaat het uiteindelijk gelukkig om. Zoals belooft een extra ster toegevoegd

23 settembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als een levering niet op de geplande datum plaatsvindt, zeker als je daar speciaal vrij voor hebt genomen.

Onze excuses voor de verwarring en het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Hoewel we er alles aan doen om leveringen volgens planning te laten verlopen, zijn we afhankelijk van externe logistieke partners, zoals PostNL, en kan er soms onvoorziene vertraging optreden.

We begrijpen echter dat dit geen oplossing biedt voor de vertraging die je hebt ervaren.

We nemen je feedback over onze kalenderoptie serieus en zullen dit bespreken om te kijken hoe we dit proces en onze communicatie hierover kunnen verbeteren.

Nogmaals onze excuses en we hopen dat het matras alsnog naar verwachting bevalt.

Mocht je nog vragen hebben, horen we het graag.

Het Morningstar Sleeps Team

Ligt super

Ligt super. Makkelijk aan te passen. Ben er heel blij mee.
Heb ook minder rugklachten.

11 settembre 2024

Beste Johan,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe matras.

Nog veel fijne nachten gewenst!

Super

Zit nog in de testfase. Slaap er nu een week op. Tot nu toe perfect. Bestellen, bezorging en contact tot nu toe ook super.

8 settembre 2024

Beste Jennifer,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je matras en onze service. Bedankt voor het achterlaten van je review!

We wensen je – ook na de testfase 😉 – nog veel heerlijke nachten toe.

Valutata 3 stelle su 5

Na veel gedoe eindelijk een goed matras

Nadat ik het matras had uitgepakt bleek dat de rits van de hoes kapot was. Er zou een nieuwe hoes worden opgestuurd. Ik kreeg geen bevestiging (track and tracelink) dat de hoes in iedere geval onderweg was. Op e-mailvragen hierover werd niet gereageerd omdat men overgestapt was op een ander e-mailadres. Intussen heb ik na bijna twee weken de hoes eindelijk ontvangen en kan ik weer normaal slapen. Wel heb ik die in een andere wijk moeten ophalen met een hoop gedoe, omdat ik geen track@tracelink kreeg en daarom niet thuis was en (dus) ook van de 'bezorging' geen e-mailbevestiging kreeg en ook geen ophaalcode kon krijgen. Intussen heb ik op het matras geslapen. Het is een goed matras en heb daarom het aantal sterren met vijftig procent verhoogd naar drie.

6 settembre 2024

Beste Peter,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad met het matras en de communicatie rondom de levering. Dit is natuurlijk niet wat je van ons mag verwachten, en we bieden onze excuses aan voor het ongemak.

We zorgen ervoor dat iemand van ons team snel contact met je opneemt, zodat we dit voor je kunnen oplossen.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, uitstekende kwaliteit!

24 agosto 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je positieve feedback, Ronald. We zijn blij dat je enthousiast bent over onze service en kwaliteit.

Nog veel slaapplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Хорошо спится на матрасе с топпером!

Компания всё сделала хорошо: продукт высокого качества, доставка вовремя,упаковка удобная для транспортировки.

Risposta di Morningstar Sleeps

Большое спасибо за ваш отзыв, Ирина! Мы рады услышать, что вы довольны. Желаем вам приятного сна!

С уважением,

команда Morningstar Sleeps

Goede Bezorgservice

Meedenkend : Na transportproblemen met POSTnl, zelf de matrassen komen brengen tot in de slaapkamer zoals agfesproken en helemaal vanuit zeeland .Wij wonen in Ugchelen dat is niet naast de deur.

Matras(sen) nu 3 weken op geslapen .
Pijn in mijn rug is veeel minder (bijna weg)
Wordt s'nachts niet meer wakker van de pijn .

slapen is nog wat onwennig omdat ik de harde kant
heb gekozen . geeft de minste pijn

Mijn vrouw slaapt er overigens prima op

19 agosto 2024

Beste Rob,

Bedankt voor de mooie review!

Wat fijn om te horen dat onze persoonlijke bezorgservice wordt gewaardeerd. Voor ons staat de klant voorop, en als dat betekent dat we zelf met een busje het land door moeten... dan doen we dat graag. :)

Hopelijk went het slapen snel en wordt het comfort steeds beter. Het is in ieder geval fijn om te horen dat de rugpijn al minder is.

Nog veel slaapplezier gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Ik wil alleen nog maar slapen op een Morningstar Sleeps matras!

Circa een jaar geleden heb ik een matras van Morningstar Sleeps gekocht voor mijn tweepersoonsbed welke mij uitstekend bevalt. Toen ik een éénpersoonsmatras nodig had hoefde ik dan ook niet lang na te denken wat voor een matras dit moest worden. Tuurlijk wilde ik er weer één van Morningstar Sleeps!

Beste Bertie,

Dit is een review waar wij goed van slapen! Wat fijn om te horen dat je opnieuw voor Morningstar Sleeps hebt gekozen.

Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen dat ook dit matras je heerlijke nachten bezorgt.

Top kwaliteit en service

Ruim jaar geleden matras gekocht en vorige week ook nog een topper voor het logeerbed besteld. Top contact en service via whatsapp gehad!

31 agosto 2024

Beste Tim,

Superbedankt voor je review en het vertrouwen in onze producten! We hopen dat de topper net zo goed bevalt als het matras.

Fijne zachte topper

Fijne zachte topper. Werd snel geleverd.

14 agosto 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Fijn om te horen, Roos, en bedankt voor je positieve review!

Nog veel slaapplezier toegewenst.

Valutata 4 stelle su 5

uiteindelijk geen match

helaas bleek dit matras niet goed te matchen met mijn rug, dus na lang uitproberen toch besloten het terug te sturen.
En al vaker hier gelezen: Milan van de klantenservice is een topper, hele goede communicatie.
Vanwege de uitstekende service 4 sterren.
Morningstar heeft voor mij de gunfactor, maar het matras is uiteindelijk toch terug gegaan

13 agosto 2024

Hoi!

Heel erg bedankt voor je review en feedback.

Hoewel ons matras kan worden afgestemd op verschillende soorten slapers, kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat het niet (meteen) fijn ligt. We raden dan ook altijd aan om het matras meerdere weken uit te proberen.

Mocht het alsnog niet de beste keuze zijn voor jou, kun je altijd contact met ons opnemen voor advies (info@morningstarsleeps.nl). Dit is ook precies waarom we de 100-nachten proefslaapperiode bieden.

Een zachtere topper kan zeker helpen het slaapoppervlak wat te verzachten.

Als we je verder kunnen helpen horen we het graag!

Valutata 5 stelle su 5

Bezorging via post nl ging niet goed

Bezorging via post nl ging niet goed, daarop heeft de eigenaar een bus gehuurd , en is de matrassen zelf door half Nederland gaan brengen , deze actie word zeer gewaardeerd
M.v.G. Rick

25 agosto 2024

Beste Rick,

Goed om te horen dat je onze inzet kunt waarderen. De tevredenheid van klanten staat voorop, dus we zijn blij dat we het op deze manier hebben kunnen oplossen.

Bedankt voor je review en veel plezier met je matras!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, prima prijs kwaliteit

2 agosto 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Het Morningstar Sleeps team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più