L'azienda ha risposto
Voor in mijn nieuwe woning gekozen voor een Pullman bed en matras. Sleepfast in Breda was eigenlijk de eerste winkel waar ik direct weg was van het uiterlijk van de bedden en waar ik heel goed geholp... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het contact met Sleepfast via WhatsApp verliep snel, vriendelijk en duidelijk. Er werd goed meegedacht over de prijs voor twee matrassen en de service kwam professioneel en klantgericht over. Gesproke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goed advies, goede afspraken, goede levering. Contact gelegd via de chatbot op de website die heel snel doorschakelde naar een medewerker toen ik een aanvullende vraag had. Via app contact heel goed... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sleepfast is een familiebedrijf dat sinds 1992 gespecialiseerd is in matrassen, bedden en boxsprings van toonaangevende A-merken. Door onze grootschalige inkoop hebben we altijd duizenden matrassen op voorraad van merken als M line, Tempur, Pullman, Eastborn en meer. Hierdoor profiteer jij niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een razendsnelle levering. Wij begrijpen dat een goede nachtrust onbetaalbaar is, en daarom bieden we op ál onze A-merk matrassen een unieke ‘niet goed = geld terug’ garantie – iets wat je nergens anders vindt. Onze ervaren sleepcoaches staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte slaapoplossing, of je nu online shopt of een bezoek brengt aan een van onze Sleepfast winkels in Amsterdam, Harderwijk, Huizen, Breda, Lunteren en Rotterdam. We nemen de tijd om jouw persoonlijke wensen te inventariseren en adviseren je graag over de best passende matras of boxspring van bijvoorbeeld Avek, Pullman, Caresse, Cinderella, Eastborn, M line of Tempur. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en meetsystemen, zodat je altijd verzekerd bent van het juiste slaapcomfort. Bij Sleepfast geloven we dat iedereen recht heeft op een heerlijke nachtrust, en daar werken we elke dag met liefde en toewijding aan. Of je nu een zijslaper of rugslaper bent, een voorkeur hebt voor zacht of juist stevig, of kampt met specifieke lichamelijke klachten: wij hebben de kennis én de beste bedden, boxsprings en matrassen om jou te helpen. Laat ons je begeleiden naar de beste nachten van je leven, zodat je elke ochtend fris en energiek kunt opstaan.
Op alle A merk matrassen!

Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Prettige en deskundige hulp bij het zoeken naar de juiste matras

Risposta di Sleepfast
Afspraken waren duidelijk en zijn goed nagekomen.

Risposta di Sleepfast
Het contact met Sleepfast via WhatsApp verliep snel, vriendelijk en duidelijk. Er werd goed meegedacht over de prijs voor twee matrassen en de service kwam professioneel en klantgericht over. Gesproken met Ruud.

Risposta di Sleepfast
Vriendelijke verkoper, heeft goed geluisterd naar wat onze 17-jarige zoon wou (Winkel Breda)
Prijs-kwaliteit is uitstekend.
Goede communicatie over levertijd.
Bezorging en monteren van het bed verliep vlekkeloos.

Risposta di Sleepfast
De matras slaapt prima. Moest erg wennen aan de hardheid als je net gaat liggen, maar ben daar nu aan gewend en slaap er geweldig goed op.
Ik ben niet meer elk uur met pijn wakker, slaap aan een stuk wel 7 of 8 uur door met soms 1 keer wakker worden.
Ik ben erg blij met jullie bed! Het was een forse inverstering maar het geld zeer waard!
Hartelijk dank voor de uitstekende advisering van het matras dat voor mij geschikt bleek.
Vriendelijke groet,
Hanke

Risposta di Sleepfast
Fijne en vriendelijke medewerkers die goed met je meedenken

Risposta di Sleepfast
Goede uitleg door verkoper. Snelle levering. Voldoet aan de verwachting.

Risposta di Sleepfast
Prettig geholpen in de winkel. De verkoper nam echt de tijd voor ons! Heel blij met ons nieuwe bed. De levering en montage waren ook goed.

Risposta di Sleepfast
Voor in mijn nieuwe woning gekozen voor een Pullman bed en matras. Sleepfast in Breda was eigenlijk de eerste winkel waar ik direct weg was van het uiterlijk van de bedden en waar ik heel goed geholpen ben.
Ook de levertermijn en levering ging vloeiend zoals afgesproken. Na de eerste paar nachten ook heel tevreden over het comfort!

Risposta di Sleepfast
Goed advies in de winkel, prima aflevering thuis.Afspraken worden prima nagekomen!

Risposta di Sleepfast
Annemarie vestiging Harderwijk is een pracht mens wat zo goed weet waar ze het over heeft. Fantastisch geholpen en zeer tevreden over de Mline matrassen. En wat betreft levering ruim binnen de 6 weken die er voor waren vermeld. Bezorger keurig op tijd en netjes werk geleverd

Risposta di Sleepfast
Goed advies, goede afspraken, goede levering.
Contact gelegd via de chatbot op de website die heel snel doorschakelde naar een medewerker toen ik een aanvullende vraag had. Via app contact heel goed en snel verder geholpen en een mooi aanbod ontvangen. Ik wilde nog even nadenken of nu wel het goede moment was en dat was geen probleem na een paar dagen via de app terug gekomen en net zo fijn geholpen.

Risposta di Sleepfast
We werden in de winkel erg goed en deskundig geholpen. We hebben beiden nogal wat klachten in rug en schouder, daar werd goed naar geluisterd.
Ook na het bestellen werden we goed geinformeerd over de levering.
We slapen nu een week heerlijk op ons nieuwe bed!

Risposta di Sleepfast
I had a great experience with Sleepfast. My contact was Ruud, and he helped me a lot in choosing the right bed and mattress. He was knowledgeable, patient, and very supportive throughout the process. The pricing was competitive, and the service and support were excellent. I really appreciated the help, highly recommended!

Risposta di Sleepfast
prima service en goede prijs. bed kwam pas na 4 maanden maar kreeg in tussentijd een vervangend electrisch bed.

Risposta di Sleepfast
Onze Tempur Arc Boxspring met electrische verstelling zijn gisteren geleverd en keurig geplaatst door zeer nette monteurs. Wij hebben gekozen voor Termpur pro plus matrassen medium firm. Door onze eerdere ervaring met Tempur waren wij wel verrast, Smartcool werkt fantastisch. Zeker in combinatie met de Bella Donna Clima matrashoes en Bella Donna Jerseys. Het past allemaal geweldig, ook als de bodems elektrisch versteld worden. Een goede tip van Ruud van Sleepfast. Waarom Sleepfast? Snelle levering, binnen 4 weken en dan ook nog eens voor een scherpe prijs. Ook de levering via Montrieurs is zeker 5 sterren. Al met al zijn wij erg blij met onze aankoop!

Risposta di Sleepfast
Goed geholpen door Ischa! Geholpen met de hopelijk juiste matras. Geweldige service i.v.m. 100 dagen testfase. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Risposta di Sleepfast
Online een bed samengesteld van Caresse omdat we al wisten wat we wilden. Via WhatsApp het bed besteld. Goede service. Onze vragen tussendoor werden ook telkens goed beantwoord. Heerlijk fijn bed!

Risposta di Sleepfast
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.