Morningstar Sleeps  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Lang moeten zoeken naar kussen dat voldoet aan mijn eisen: door rugklachten zijslaper, altijd op dezelfde kant, geen draaier. Kussen moet dus voldoende steun geven, zacht genoeg om geen oorpijn t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na de hel genaamd Emma Sleep was dit echt een verademing. Emma sleep lag als een blok beton en het retourproces was een grote onklantvriendelijke horror. Dan toch maar even 100 euro meer neerleggen… e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Matras wat we in de eerste instantie hadden besteld (200x200 refurbished) was helaas niet leverbaar. Als oplossing kwam Morningstar met een aanbod voor een kleine bijbetaling en dan zou hetzelfde matr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een spierziekte jammer genoeg Progressief met veel pijn. Meerdere matrassen van andere bekende merken gehad maar deze matras van Morningstar bevalt mij uitstekend vanaf de eerste moment. D... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materassi
  2. Negozio di letti
  3. Negozio di biancheria da letto
  4. Negozio di mobili per camere da letto
  5. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Een jong bedrijf binnen de slaapindustrie die het verschil maakt met een prijs/kwaliteit verhouding die ongeëvenaard is. De allesomvattende kwaliteit van onze matrassen en bedden zijn het resultaat van alle beschikbare data en jarenlange innovatie uit de slaapbranche in combinatie met de beste materialen die daarvoor beschikbaar zijn. Daarmee hebben we naar eigen zeggen het beste matras op de markt weten te produceren, waarbij aan ieder detail is gedacht. Ook hebben we deze kwaliteit betaalbaar weten te houden door middel van geautomatiseerde productie, het compact opslaan en transporteren van de matrassen en het elimineren van fysieke winkels. Alles gaat via de webshop. Wij zijn overtuigd dat we het verschil kunnen maken. Probeer daarom onze matrassen 100 nachten gratis. Bevalt het niet? Dan halen we het matras gewoon weer bij je op. Daarnaast bieden wij razendsnelle service met gratis bezorging en retour. Tot slot krijg je 10 jaar garantie! Overtuig jezelf en word elke dag stralend wakker!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

476 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

59 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snelle bezorging

Bezorging 2 dagen na bestellen dus echt heel snel. Tijdblok van 't bezorgen netjes doorgegeven.

26 novembre 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Dankjewel voor je positieve review, Nathalie! Fijn dat de bezorging ondanks de drukke dagen goed en snel is verlopen.

Nog veel slaapplezier gewenst.

Meer dan tevreden

Fijne klantenservice, menselijk en persoonlijk bedrijf, heerlijk matras.

6 novembre 2024

Beste Nienke,

Bedankt voor je positieve review. We streven inderdaad altijd naar een menselijke aanpak - zonder robots ;). Heel fijn dat je zowel onze service als matras kunt waarderen.

We wensen je nog veel heerlijke nachten toe!

Valutata 1 stelle su 5

Ligt veel te hard

Ligt veel te hard. Aanpassing voel je nauwelijks en het matras ruikt erg chemisch. Op het schuim stond ook een datum van een jaar oud. Ik heb er geen goed gevoel over.

29 novembre 2024
Non scritta su invito

Geweldig!

Een bedrijf wat supergoed bereikbaar is, direct antwoord op je vragen heeft en nog eens heel snel kan leveren. En dan ook nog een geweldig product levert.
In 1 woord, geweldig!
Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

13 novembre 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Wat een mooie review, heel erg bedankt! Super om te horen dat je zo blij bent met onze service én ons matras.

We wensen je nog heerlijke nachten toe.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle communicatie en fijne matras

De communicatie verliep goed en snel. Mijn ervaring met het bedrijf is prima en de matras ligt heerlijk. Ik ben eindelijk verlost van mijn rugpijn:)

7 ottobre 2024

Beste Merijn,

Dankjewel voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en je matras – en nog fijner: dat je geen rugpijn meer hebt. Daar doen we het voor :).

Nog veel fijne nachten gewenst,

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering van top matrassen

Per ongeluk één van de twee matrassen verkeerde maat geleverd, dit werd echt meteen opgelost!
Top service 👌
En de matrassen liggen echt fantastisch, aanrader!!!

14 novembre 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je enthousiaste review, Angela! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de matrassen en onze service.

Onze excuses voor het leveren van de verkeerde maat... gelukkig heeft dit de slaappret niet mogen drukken ;).

We wensen je nog heerlijke nachten toe.

Valutata 2 stelle su 5

Helaas retour

In eerste instantie lag het matras lekker, maar na een week of 4 hadden we al het idee dat er een kuil vormde. Het terugsturen ging relatief makkelijk.

19 giugno 2024

Beste Annemiek,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Wat jammer om te horen dat het matras niet aan je verwachtingen voldeed. Tegelijkertijd zijn we blij dat het retourproces soepel en naar tevredenheid is verlopen.

Onze matrassen worden met zorg ontworpen om jarenlang voor optimaal comfort en ondersteuning te zorgen. Omdat we volledig vertrouwen op de kwaliteit, bieden we 10 jaar garantie op kuilvorming. Dat dit al binnen vier weken optreedt, is dan ook zeer ongebruikelijk. We vermoeden dat er sprake was van een ander probleem en hadden graag samen naar een passende oplossing gezocht.

We waarderen je eerlijke feedback – het helpt ons om onze producten en service te blijven verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of een van onze producten overwegen, dan staan we graag voor je klaar.

Snel en correct bezorgd

Zaterdag besteld en dinsdag bezorgd. Hoe snel is dat!

10 novembre 2024

Beste Geer,

Bedankt voor je postieve review. Fijn om te lezen dat je de snelheid van onze service waardeert.

Veel fijne nachten gewenst op je nieuwe matras!

Valutata 4 stelle su 5

Netjes en snel

Reageren netjes en snel en ook na bestelling snel geleverd.

11 novembre 2024

Beste Marie,

Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We hopen dat het Stellar matras je veel fijne nachten gaat bezorgen.

Valutata 5 stelle su 5

Ondanks dat de levering gesplitst…

Ondanks dat de levering gesplitst binnenkwam waren we compleet in 3 werkdagen om te slapen.

Tot nu toe ligt het heerlijk, we hadden ook hele oude matrassen, maar dat doet er niet aan af dat het heel comfortabel ligt.

8 novembre 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je review! Oude matrassen vervangen maakt inderdaad vaak een groot verschil. We zijn blij te horen dat het Stellar matras direct voor comfort zorgt.

We wensen jullie nog veel fijne nachten toe.

Snelle levering na 1 dag👍

Snelle levering na 1 dag👍
Eerste indruk met slapen heel goed en niet te warm zoals het matras van Matt,ben nog aan het uitproberen welke aanpassingen voor mij het beste is?
Na 2 weken proberen ben heel tevreden met het matras voor mij is de zachte kant met grote schouderzone het beste en hij ligt heerlijk en eindelijk na jaren met rugpijn wakker worden op een pocketvering matras nu geen last meer met opstaan👌👍😁

18 novembre 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de eerste indruk meteen goed was.

Neem vooral de tijd om de verschillende samenstellingen te testen; mocht je hier hulp of advies bij nodig hebben, staan we voor je klaar.

Het Morningstar Sleeps Team

Valutata 4 stelle su 5

Heel fijn matras

Heel fijn matras. De eerste nachten zijn top! Wel erg jammer dat de tencel hoes al is ingescheurd bij de banden terwijl ik het matras wilde verplaatsen. Hopelijk kan daar nog iets aan gedaan worden door Morningstar!

2 novembre 2024

Beste Stijn,

Bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat de eerste nachten goed zijn bevallen.

Het inscheuren van de Tencel hoes mag natuurlijk niet gebeuren - onze excuses! Zou je ons een berichtje kunnen sturen via onze live chat WhatsApp-service*? Dan lossen we dit graag zo snel mogelijk voor je op.

Het Morningstar Sleeps team

*ps. Je kunt deze optie o.a. hier vinden: https://morningstarsleeps.com/nl/contact/

Heerlijke matrassen

Ik had 1 refurbished en 1 nieuwe matras besteld. Ze kwamen op dezelfde dag in 2 verschillende leveringen. Dat was van te voren gecommuniceerd. Meteen na de eerste nacht sliep het matras fantastisch. Niet te warm niet te koud en goede ondersteuning.

28 ottobre 2024

Beste Elly,

Heel erg bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen je meteen goed op het matras sliep - dat het is het allerbelangrijkste.

We wensen je nog veel fijne nachten toe.

Fijn bedrijf

Snelle reacties op je vragen, product is goed verpakt en snel geleverd.

26 settembre 2024

Beste Miranda,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles snel en netjes is verlopen.

Nog heel veel fijne nachten gewenst op je nieuwe Stellar matras,

Valutata 5 stelle su 5

De uitleg dmv filmpjes is echt…

De uitleg dmv filmpjes is echt geweldig
Duidelijk en toepasbaar op alle vormen van lichamen en personen

9 ottobre 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Dankjewel, Albert! Heel fijn om te horen dat de uitleg in onze video's zo goed in de smaak valt :).

Geniet van je nieuwe matras!

Valutata 5 stelle su 5

Bezorging was heel snel ( 3 dagen na…

Bezorging was heel snel ( 3 dagen na bestelling). Het vergeten doosje met handleiding e.d. werd 1 dag later bezorgd na telefoontje ( fijn als je een bedrijf kan bereiken
En als belangrijkste: matras en topper liggen heel lekker

9 ottobre 2024

Beste Johan,

Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat de bezorging zo snel ging, en dat het vergeten doosje gelukkig snel bij je terecht is gekomen. En natuurlijk het allerfijnst dat het matras en de topper lekker liggen :)

Nog veel slaapplezier gewenst,

Een aanrader!

De eerste matras die ik had besteld was eigenlijk te zacht. Na contact hadden ze voorgesteld om nog een oudere versie van de matras te bezorgen. Deze zou steviger zijn (geen comfortlaag). De oude matras werd gratis opgehaald en de andere nieuwe gratis bezorgd. Bovendien kreeg ik nog geld terug omdat het een oud model betrof.

Het contact met de klantendienst was perfect. Zelfs tot s'avonds laat kon ik er met vragen terecht en kreeg ik direct nog een antwoord. Ook de extra moeite die ze gedaan hadden om een oplossing te zoeken en dit dan nog allemaal gratis te ruilen... hier kunnen nog veel bedrijven iets van leren! Een echte aanrader!

18 ottobre 2024
Non scritta su invito

Beste Sander,

Bedankt voor deze mooie review!

We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, en het doet ons goed dat dit gewaardeerd wordt :).

Fijn dat we een passende oplossing hebben kunnen vinden... en hopelijk zorgt het 'oudere model' van ons matras voor heel veel fijne nachten.

Super snel geleverd slapen heerlijk

Super snel geleverd slapen heerlijk
En ze niet duur

23 settembre 2024

Risposta di Morningstar Sleeps

Super om te horen dat je nieuwe matras heerlijk slaapt.
Bedankt voor je positieve review, Antoinette!

Nog heel veel slaapplezier gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle communicatie en een heerlijk matras

Na veel miskoop van matrassen bij grote bedrijven, nu maar eens op internet gaan zoeken naar wat mensen aanraden. Morningstar sleep stelt niet teleur! Ik had ze met wat vragen benaderd, en service was uitstekend. Matras binnen een week in huis en gelijk de eerste nacht een enorme verbetering in slaapcomfort. We zijn beide in het hoge gewichtsklasse 120+, maar het matras ligt nog steeds fijn zacht + stevig.

24 settembre 2024

Beste Hendrik,

Dit soort reviews lezen we graag, dankjewel! Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service, en minstens zo belangrijk, dat het matras goed bevalt.

Geniet van nog heel veel goede nachten op jullie nieuwe Morningstar matras!

Het Morningstar Sleeps team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più