Lang moeten zoeken naar kussen dat voldoet aan mijn eisen: door rugklachten zijslaper, altijd op dezelfde kant, geen draaier. Kussen moet dus voldoende steun geven, zacht genoeg om geen oorpijn t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na de hel genaamd Emma Sleep was dit echt een verademing. Emma sleep lag als een blok beton en het retourproces was een grote onklantvriendelijke horror. Dan toch maar even 100 euro meer neerleggen… e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Matras wat we in de eerste instantie hadden besteld (200x200 refurbished) was helaas niet leverbaar. Als oplossing kwam Morningstar met een aanbod voor een kleine bijbetaling en dan zou hetzelfde matr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb een spierziekte jammer genoeg Progressief met veel pijn. Meerdere matrassen van andere bekende merken gehad maar deze matras van Morningstar bevalt mij uitstekend vanaf de eerste moment. D... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een jong bedrijf binnen de slaapindustrie die het verschil maakt met een prijs/kwaliteit verhouding die ongeëvenaard is. De allesomvattende kwaliteit van onze matrassen en bedden zijn het resultaat van alle beschikbare data en jarenlange innovatie uit de slaapbranche in combinatie met de beste materialen die daarvoor beschikbaar zijn. Daarmee hebben we naar eigen zeggen het beste matras op de markt weten te produceren, waarbij aan ieder detail is gedacht. Ook hebben we deze kwaliteit betaalbaar weten te houden door middel van geautomatiseerde productie, het compact opslaan en transporteren van de matrassen en het elimineren van fysieke winkels. Alles gaat via de webshop. Wij zijn overtuigd dat we het verschil kunnen maken. Probeer daarom onze matrassen 100 nachten gratis. Bevalt het niet? Dan halen we het matras gewoon weer bij je op. Daarnaast bieden wij razendsnelle service met gratis bezorging en retour. Tot slot krijg je 10 jaar garantie! Overtuig jezelf en word elke dag stralend wakker!
Schuufdam 16a, 4357 EW, Domburg, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Bezorging 2 dagen na bestellen dus echt heel snel. Tijdblok van 't bezorgen netjes doorgegeven.

Risposta di Morningstar Sleeps
Fijne klantenservice, menselijk en persoonlijk bedrijf, heerlijk matras.

Risposta di Morningstar Sleeps
Ligt veel te hard. Aanpassing voel je nauwelijks en het matras ruikt erg chemisch. Op het schuim stond ook een datum van een jaar oud. Ik heb er geen goed gevoel over.
Een bedrijf wat supergoed bereikbaar is, direct antwoord op je vragen heeft en nog eens heel snel kan leveren. En dan ook nog een geweldig product levert.
In 1 woord, geweldig!
Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Risposta di Morningstar Sleeps
De communicatie verliep goed en snel. Mijn ervaring met het bedrijf is prima en de matras ligt heerlijk. Ik ben eindelijk verlost van mijn rugpijn:)

Risposta di Morningstar Sleeps
Per ongeluk één van de twee matrassen verkeerde maat geleverd, dit werd echt meteen opgelost!
Top service 👌
En de matrassen liggen echt fantastisch, aanrader!!!

Risposta di Morningstar Sleeps
In eerste instantie lag het matras lekker, maar na een week of 4 hadden we al het idee dat er een kuil vormde. Het terugsturen ging relatief makkelijk.

Risposta di Morningstar Sleeps
Ondanks dat de levering gesplitst binnenkwam waren we compleet in 3 werkdagen om te slapen.
Tot nu toe ligt het heerlijk, we hadden ook hele oude matrassen, maar dat doet er niet aan af dat het heel comfortabel ligt.

Snelle levering na 1 dag👍
Eerste indruk met slapen heel goed en niet te warm zoals het matras van Matt,ben nog aan het uitproberen welke aanpassingen voor mij het beste is?
Na 2 weken proberen ben heel tevreden met het matras voor mij is de zachte kant met grote schouderzone het beste en hij ligt heerlijk en eindelijk na jaren met rugpijn wakker worden op een pocketvering matras nu geen last meer met opstaan👌👍😁

Risposta di Morningstar Sleeps
Heel fijn matras. De eerste nachten zijn top! Wel erg jammer dat de tencel hoes al is ingescheurd bij de banden terwijl ik het matras wilde verplaatsen. Hopelijk kan daar nog iets aan gedaan worden door Morningstar!

Risposta di Morningstar Sleeps
Ik had 1 refurbished en 1 nieuwe matras besteld. Ze kwamen op dezelfde dag in 2 verschillende leveringen. Dat was van te voren gecommuniceerd. Meteen na de eerste nacht sliep het matras fantastisch. Niet te warm niet te koud en goede ondersteuning.

Risposta di Morningstar Sleeps
Snelle reacties op je vragen, product is goed verpakt en snel geleverd.

Risposta di Morningstar Sleeps
De uitleg dmv filmpjes is echt geweldig
Duidelijk en toepasbaar op alle vormen van lichamen en personen

Risposta di Morningstar Sleeps
Bezorging was heel snel ( 3 dagen na bestelling). Het vergeten doosje met handleiding e.d. werd 1 dag later bezorgd na telefoontje ( fijn als je een bedrijf kan bereiken
En als belangrijkste: matras en topper liggen heel lekker

Risposta di Morningstar Sleeps
De eerste matras die ik had besteld was eigenlijk te zacht. Na contact hadden ze voorgesteld om nog een oudere versie van de matras te bezorgen. Deze zou steviger zijn (geen comfortlaag). De oude matras werd gratis opgehaald en de andere nieuwe gratis bezorgd. Bovendien kreeg ik nog geld terug omdat het een oud model betrof.
Het contact met de klantendienst was perfect. Zelfs tot s'avonds laat kon ik er met vragen terecht en kreeg ik direct nog een antwoord. Ook de extra moeite die ze gedaan hadden om een oplossing te zoeken en dit dan nog allemaal gratis te ruilen... hier kunnen nog veel bedrijven iets van leren! Een echte aanrader!

Risposta di Morningstar Sleeps
Super snel geleverd slapen heerlijk
En ze niet duur

Risposta di Morningstar Sleeps
Na veel miskoop van matrassen bij grote bedrijven, nu maar eens op internet gaan zoeken naar wat mensen aanraden. Morningstar sleep stelt niet teleur! Ik had ze met wat vragen benaderd, en service was uitstekend. Matras binnen een week in huis en gelijk de eerste nacht een enorme verbetering in slaapcomfort. We zijn beide in het hoge gewichtsklasse 120+, maar het matras ligt nog steeds fijn zacht + stevig.