Ikke særlig køn 😘 men professionel til sit arbejde. Hurtigt og professionel til jobbet! Møbler til få tusinde kroner, tager tid at samle. Man skal derfor være opmærksom på, at prisen for monte... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Ringede med opgave, som hastede - Allerede næste dag kom Roger og løste opgaven med at samle en seng og nogle skabe - Opgaven blev løst hurtigt.. Han gav også lige en hånd til dem som var ved... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Roger er absolut den bedste håndværker, man kan ønske sig. Han har samlet reoler, hængt billeder og skabe op, og det har alt sammen været med stor præcision og effektivitet. Han kommer altid på a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skulle have flyttet 4 store Ikea Pax…
Skulle have flyttet 4 store Ikea Pax skabe; skilt ad, transporteret og samlet igen. Jeg fandt Rodger på Facebook og efter de anmeldelser han havde fået, var jeg ikke i tvivl om, han var manden til opgaven. Vi ringede sammen, han kom som planlagt og opgaven blev løst til UG. Jeg vil til hver en tid ringe til Rodger, når jeg næste gang står med en håndværker opgave og anbefaler ham på det varmeste. Han er utrolig venlig og smilende, super dygtig og pålidelig.
Virkeligt professionelt arbejde udført…
Virkeligt professionelt arbejde udført af Rodger. Skabet samlet perfekt. Samtidig rigtig rar og serviceminded. Kan kun anbefales.
Hans samarbejdspartner der skulle stå…
Hans samarbejdspartner der skulle stå for vvs, har nu på 7. måned stadig ikke lavet vandinstallationerne i badeværelset færdigt.
Helt fantastisk og u undværlig hjælp…
Helt fantastisk og u undværlig hjælp uden din hjælp havde jeg aldrig fået mit store klædeskab samlet og sat op godt nok nogen år siden men virkelig den bedste hjælp man ka ønske og få
Jeg kan ikke udtale mig om hans faglige…
Jeg kan ikke udtale mig om hans faglige kvalifikationer - kun om at han “sygemeldte” sig aftenen før han skulle komme og så lovede at ringe - men det skete aldrig - så regn ikke med noget
Super service og job veludført!
Jeg har haft fornøjelsen af at anvende mobelsamler.dk da jeg skulle have malet mit 110 m2 hus indvendigt. Rodger (indehaver) har udvist den bedste service for at imødekomme mine ønsker. Jeg er ovenud tilfreds med arbejdet der er blevet udført og den service jeg har fået. Det er derfor uden vaklen at jeg medgiver mobelsamler.dk min bedste anbefaling!
Har nydt godt af Rodgers arbejde op til flere gange
Har nydt godt af Rodgers arbejde op til flere gange og er yderst tilfreds.
Han er meget perfektionistisk og har altid gode løsninger på en udfordring. Et stort plus er at han altid rydder op efter sig og er meget omgængelig.
Når man ringer efter Rodger : Så kører TILFREDSHEDS-BUSSEN`! :-)
Jeg hyrede Rodger til, at samle mine nye møbler. VUPTI, det klarede han på omkring 4 timer. Og oveni det, var det 4 timer i SUPER selskab! Og alle møblerne står TOP SKARPE.!
Næste gang, jeg skal have noget samlet, SÅ ringer jeg efter Rodger igen. Og jeg anbefaler alle andre, til at gøre det samme! :-)
Fortjener mere end 5 stjerner!
Rodger skal have mere end 5 stjerner, det er kun fordi trustpilot ikke har udvidet deres stjernebarometer. Det arbejde han har leveret i dag, er over alle forventninger! Han er super sød og venlig og imødekommende og har enormt meget styr på tingene.
Allerede da han tog telefonen på en lørdag, vidste jeg at han er et serviceminded menneske! Det er vildt imponerende og jeg har fået samlet min seng. Rodger lever op til rekordtid og orden! Tusind tak for din hjælp, den værdsætter jeg!
De varmeste anbefalinger
De varmeste anbefalinger til Rodger som vi har haft fornøjelsen af i sommer 2021 til opsætning af vores køkken. Han kom til aftalt tid, var grundig og udførte et rigtig flot stykke arbejde.
En helt fantastisk oplevelse - TAK🙏🏻
At have fundet Rodger er det bedste der er sket for vores lille familie i mange år🙏🏻Efter en periode med minus overskud, skulle vi til at samle vores nyindkøbte, større klædeskab, og vi så allerede 6-8 timers arbejde foran os, med skruer og frustration alle vegne. Det tog kun Rodger to timer, han kiggede ikke engang på instruktionerne, så stod det flot og boret op på væggen og det hele. Ualmindeligt fair priser, verdens sødeste “multimand”. Du kan godt regne med at se os igen, TAK😊🙏🏻
Sej handymand 👍💪 behalig og professionel handymand.
Behalig og professionel handymand 💪👍 sej.
Thank you Rodjer for everything that we…
Thank you Rodjer for everything that we acomplished in the period of two weaks. This man is increduble always relaxed and full with humor. He made our kitchen and brogers like from a design magazin great expirience to have him work for you you wont regret it. the best handværker i have met he is dedicated in to details that make the projekt to shine at the end. Thank you Rodjer for everything and from now on you gona be involved in every projekt around my house becouse from our mutual expiriens i know that you know almost every thing around the renovation projekts. Thank you from Julia Dabic and Mile petrovski
Den perfekte handyman/håndværker
Her har vi en mand, der spreder glæde med sit altid gode humør. Han overholder sine aftaler, men trafikken gør, at han måske bliver lidt forsinket, men så ringer han altid og siger det. Han gør et super godt stykke arbejde og rydder pænt op efter sig. Han er omhyggelig med sit arbejde og jeg er super glad for, at det efter 6 mdr endelig lykkes mig at få sat mit walk in klædeskab med skydedøre op og det blev flot, selvom jeg havde taget et lidt forkert mål på højden Ca 2 cm, så tryllede han, så det kom til at passe alligevel. Han er også hurtig og spilder ikke tiden. Tager sig kun en lille kort og velfortjent pause engang imellem på ca 5 minutter, men når han er her i næsten 5 timer, så er det i orden. Nogen kan måske synes, han er lidt dyr, men det er ok, når det man får leveret af arbejde er i top. Kvalitet koster jo og hans arbejde er topkvalitet og det bedste af det bedste. Han måtte først reparere en væg, førend vi kunne sætte skabet op og derfor måtte han køre efter materialer først, da boligselskabet, jeg bor i, havde lavet hul i væggen for at sætte et klædeskab ind i boligen og det var faktisk ganske unødvendigt - om skabet havde stået 5 cm længere inde i rummet havde ingen bemærket, men det kostede lige 3500 kr ekstra for mig og gjorde, at han måtte komme igen for at sætte selve det nye skab op, da malingen var tør. Derfor blev den samlede udgift på 7000 kr for mit vedkommende, men det er det hele værd, for nu har jeg fået mit drømmeklædeskab i soveværelset takket være Rodger. Det er ikke sidste gang, jeg bruger ham for har sagt, jeg har nogle andre småting, jeg gerne vil have ordnet, så han kommer nok snart igen. Jeg kan varmt anbefale ham. Han er sød, flink og dygtig.
Tak fordi du fik sat mit skab op og gjorde min drøm til virkelighed. Nu skal jeg bare have ordnet lyset i skabet, så er mit miniholywoodskab en realitet. Tusind tak for hjælpen Rodger.
Knus
Susanne Schlippe-Steffensen
Hørsholm
Vi fik i sidste uge sat et garderobeskab op fra ILVA, og Rodger løste opgaven perfekt. Virkelig service-minded og venlig, og bestemt ikke sidste gang vi benytter Møbelsamler.
Rasmus - Farum
De varmeste anbefalinger til…
De varmeste anbefalinger til møbelsamler v/Rodger Rajovic.
Fik samlet et stort skab - hvor der blev arbejdet professionelt og effektivt. Endvidere højt serviceniveau.
Tina - Frederiksberg
Super dygtig møbelsamler Rodger…
Super dygtig møbelsamler Rodger Rajovic, han er en mand der kan løse alle problemer, super dygtig, super kompetent til alle opgaver, løser alt.
Når han går i gang, kan du gå ud og lave en kop kaffe og Wupti, så er det møbel samlet når du kommer tilbage, til alle jer der skal have samlet møbler brug Rodger Rajovic han er en supermand 💪 jeg kan varmt anbefale ham Christensen
SUPER KOMPETENT
SUPER KOMPETENT - EFFEKTIV - DYGTIG MØBELSAMLER/ HÅNDVÆRKER
Bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge Rodger, Samlede mit nye garderobeskab til perfektion.
Tusind tak for det Rodger.
meget servicemindet
Han gav også lige en hånd til dem som var ved at ligge gulv.
meget servicemindet og opsat på at gøre et ordenligt stykke arbejde.
Har allerede ringet med ny opgave :-)

Risposta di Mobelsamler
Super håndværker
Roger har fuldt mig som min faste håndværker gennem nu to istandsættelser af lejligheder. Han har fjernet køkken, fjernet fliser, revet bad ned, sat nyt bad op, bygget skabe, hængt hylder og andre ting op. Roger udfører al sit arbejde meget professionelt og ingen ting blir gjort i hastværk. Han er perfektionist og oven i det er han virkelig til at stole på. Han kommer som aftalt og er tilmed behagelig og sjov at have i sit hjem. Jeg bruger ikke andre for jeg ved at jeg blir ikke skuffet med Roger. Jeg kan varmt anbefale ham 😊🙏🏼⛏🪚🔩
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.