Ikke særlig køn 😘 men professionel til sit arbejde. Hurtigt og professionel til jobbet! Møbler til få tusinde kroner, tager tid at samle. Man skal derfor være opmærksom på, at prisen for monte... Leggi di più

Ringede med opgave, som hastede - Allerede næste dag kom Roger og løste opgaven med at samle en seng og nogle skabe - Opgaven blev løst hurtigt.. Han gav også lige en hånd til dem som var ved... Leggi di più

At have fundet Rodger er det bedste der er sket for vores lille familie i mange år🙏🏻Efter en periode med minus overskud, skulle vi til at samle vores nyindkøbte, større klædeskab, og vi så allerede... Leggi di più

Roger er absolut den bedste håndværker, man kan ønske sig. Han har samlet reoler, hængt billeder og skabe op, og det har alt sammen været med stor præcision og effektivitet. Han kommer altid på a... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ikke særlig køn 🤪

Ikke særlig køn 😘 men professionel til sit arbejde.

Hurtigt og professionel til jobbet! Møbler til få tusinde kroner, tager tid at samle. Man skal derfor være opmærksom på, at prisen for montering, ikke nødvendigvis står mål med møblernes kostpris.
Jeg er pensionist, og tilfreds med arbejdets udførelse og aftalte pris.

Bestilte montering af 2 senge til senere montering.

25 aprile 2026

Rodger er sød og venlig

Rodger er sød og venlig, og kan sit kram, man er ikke i tvivl om han har prøvet det før. Han er grundig og jobbet blev udført perfekt.
Jeg vil anbefale Rodger til hver en tid, og bruger ham, næste gang jeg skal have samlet noget.

11 aprile 2026

Rodger er en stjerne

Rodger er en stjerne.
Alt udføres præcist og som
aftalt.
Rodger har stor omhu således resultatet bliver som man havde tænkt sig.
Rodger har oveni et godt humør,
som smitter.
Jeg vil til hver en tid anbefale Rodger,
særligt når man tænker man ikke lige gør det selv.
Prisen er fuldstændig ok,
arbejdet udføres hurtigt og ordentligt.

14 febbraio 2026

Super super super flot arbejde du har…

Super super super flot maler arbejde du har lavet i min mor’s køkken 👍👍👍kan varmt anbefales👍sød flink og rar og lækker mand❤️

25 agosto 2025

Risposta di Mobelsamler

Hej Annette. 1000 tak for de pæne ord. Det har været en fornøjelse at være hos din mor, og male hendes køkken..
Vh. Rodger

Kan anbefale Rodger

Rodger har lavet en indbygget seng og et skrivebord til vores datter, som hun er meget glad for.

25 giugno 2025

Hej..

Det har været yderst fornøjelse at være hjemme ved Jer, og dejligt med en god dialog. Vh. Rodger

Top professionel og service minded

Han kommer altid på aftalte tidspunkt, er altid venlig og positiv.

Jeg vil give ham mine varmeste anbefalinger.

4 luglio 2024

Hej..

1000 tak for de pæne ord.. god dag!

Perfektionist til fingerspidserne.

Perfektionist til fingerspidserne og det var lige noget min gamle mor satte pris på. Det er længe siden vi har mødt så dygtig håndværker.
Rodger var hurtig til sit arbejde og overså ikke noget.
Vi bruger ham helt sikkert en anden gang.
Kan varmt anbefale ham.
Hilsen Annette fra Baltorpstræde/Ballerup

31 maggio 2024

Dygtig, effektiv og ordentlig !

Kan klart anbefales ! Vi fik hjælp til at få samlet IKEA møbler til en hel lejlighed - Rodger var effektiv, dygtig og fokuseret på at levere det bedste stykke arbejde og samtidig passe på gulve, nymalede vægge mv under montering og opsætning af alle møbler. Tusind tak for den gode service!

7 marzo 2024

Rodger reddede mig og mit reolsystem!

Rodger reddede mig og mit reolsystem, da jeg akut sendte et SOS til ham, hvor han stillede på adressen 2 timer senere. Min ene hængevitrine var faldet ned, mens jeg ikke var hjemme!
Han havde endda advaret mig 6 år tidligere, da han lavede andre ting hos mig, hvor han påpegede, at den pågældende tømrer, der havde monteret reolen nok havde haft en dårlig dag! 😱
Skabet var fyldt med vinglas, champagneglas etc.
Heldigvis havde jeg sat en lille IKEA musik højtaler på underdelen af reolen. Skabet landede lige akkurat midt på højtaleren, så skabet bare hældte lidt til den ene side.
Pyha Jette sagde han...set ser ikke godt ud! Jeg sagde det jo!!!
Han fik bakset glaslågen op. Så jeg kunne tage alle mine ting ud! Det skulle vise sig, st IKEA's lille Sonos højtaler reddede alle mine glas på nær 3 stk. 😅
Højtaleren havde ikke en skramme! 🤣🙈
Mit reolsystem overlevede og jeg ligeså, så 1000 tak til IKEA og Rodger.
Rodger you're a star!
👍😊❤️🤗
PS! Billederne taler for sig selv.

9 gennaio 2024

Opsætning af garderobeskabe

Jeg vil til hver en tid anbefale Rodger, da han er super dygtig, venlig og grundig. Vi kontaktede ham fordi vi skulle havde sat vores garderobeskabe op, hvilket var mere kompliceret end vi havde regnet med. Rodger formåede at sætte skabene op, så de står præcis som vi havde håbet på og super skarpt!
Det er ikke sidste gang vi kontakter ham.

30 novembre 2023

Great Job - well done!

I have hired Rodger to break the wall between two small rooms and make one big room. He was very professional in advising all the necessary steps I need to take care. He hired other people to break the wall but thereafter he was the one, who furnished the room, repaired the wall, windows, painting, also installed new floor. I must say he is an artist; he does the job with sincerity and self-motivated to do the good work. So happy to have him as contractor for my home renovation project.

15 settembre 2023

Fliser - flot arbejde

Rodger kom i højt humør som altid og leverede topklasse kvalitet. Jeg fik sat fliser op i køkkenet og resultatet blev lige som jeg ønskede. Jeg vil til hver en tid anbefale ham!

28 settembre 2023

Varmeste anbefaling herfra!!

Fik samlet vores hjørnesofa hvor vi selv havde givet op. Hurtigt og professionelt.
Super behagelig med et smittende humør.
kan KUN anfale Rodger!!! 5 stjerner er ikke nok

29 agosto 2023

Vi har hyret Rodger til opsætning af lærred m.m

Vi har hyret Rodger til opsætning af et lærred, og andre opgaver i hjemmet. Det klarede Rodger til topkarakter, hans engagement, faglighed, hurtighed, det gode humør som smitter positivt af på andre, kan varmt anbefales👌I øvrigt, så er han også et ordens menneske ✨De bedste oplevelser med hans arbejdsindsats og service generelt.

13 febbraio 2023

Samling af 2 lænestole

Fik hentet og samlet 2 lænestole.
Perfekt og hurtigt arbejde.
Gammel stol og emballage fjernet efter samling. Ikke en stump tilbage.
- og så på en lørdag😊
- og et humør uden lige 😊
Ikke sidste gang vi bruger Rodger/Møbelsamler også til andet arbejde.
Kan anbefales på det bedste

/Sonja og Jim Iversen Skovlunde

10 febbraio 2023