Kollerup Construction ApS Recensioni 23

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Tagskift Hele processen var en god oplevelse. Lars er lydhør for sine kunders ønsker og behov, har styr på sin planlægning og giver klar besked ved ændringer. Han er til rådighed med spørgsmål unde... Leggi di più

1. Carpentiere

Kollerup Construction er et alsidigt tømrerfirma, som dagligt er drevet af Lars Kollerup Madsen. Firmaet drives fra Nordjylland med base nær Støvring.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Effektivt og ordentligt

Vi fik skiftet en del af taget. Lars gav et rigtig fint tilbud. Arbejdet blev udført effektivt og på aftalt tidspunkt, og alt er i skønneste orden. Arbejdsteamet var rare og dygtige. Vi kan kun meget varmt anbefale Kollerup construction.

9 dicembre 2025

Super god oplevelse

Kan kun anbefale Lars og hans team. Fik udskiftet og indrykket gavl og forhøjet tagkant på garage mm. Positiv oplevelse, alt blev lavet som vi ønskede, og tilmed hurtigt og til aftalt tid. Både Lars og hans team var super professionelle.

29 settembre 2025

Over alle forventninger

Vi har fået lavet nyt tag, og vi er meget tilfredse med resultatet. Arbejdet blev udført professionelt, med tydelig fokus på kvalitet og detaljer. Håndværkerne var punktlige, effektive og ryddede pænt op efter sig. Taget står flot og giver huset et helt nyt udtryk – kan varmt anbefales!

2 settembre 2025

Tagskift

Tagskift
Hele processen var en god oplevelse. Lars er lydhør for sine kunders ønsker og behov, har styr på sin planlægning og giver klar besked ved ændringer. Han er til rådighed med spørgsmål under processen og man føler sig tryg, selv når der sker noget uventet. Håndværkerne var ordentlige, respektfulde og særdeles hjælpsomme. De bedste anbefalinger til hele holdet.

13 aprile 2025

Kæmpe anbefaling af Kollerup Construction (Tilbygning til 60'er villa)

Vi har brugt Kollerup Construction som byggeleder og tømre på vores tilbygning (50 kvm. nybyg indeholdende 2 børneværelser, kontor og entre - derudover 20 kvm. renovering af det eksisterende hus, indeholdende bryggers og badeværelse)

Vi mærkede fra første samtale med Lars, hans lune humor og store dedikation og proffesionelle tilgang til arbejdet.
Lars er utrolig dygtig og har altid et smil på læben.

Vi fik et gennemarbejdet tilbud på tilbygningen hvor alt var indtænkt.

Sammen med tilbuddet var ligeledes en liste med kontaktinformation og firmanavn på alt fra VVS'er, elektriker, entreprenør mm.

Da aftalen var indgået, blev der afholdt byggemøde med alle håndværkere - hvorefter Lars kom med en tidsplan for projektet.

Byggeriet gik som smurt, alle håndværkere var fantastisk dygtige, imødekommende og leverede udover det forventede.

Kollerup Construction er et skønt team, med søde og dygtige tømre der har styr på deres arbejde. De sørgede altid for at der var ryddet fint op og der blev gået op i detaljerne.

Vi har som førstegangs bygherre, følt os taget rigtig godt hånd om - de spørgsmål vi har haft undervejs er altid blevet imødekommet og svaret kompetent på.

Vi har været enormt glade for at vi valgte Lars og Kollerup Construction til at stå for vores tilbygning.

Budgettet holdt, alt var med fra første tilbud - og der var ingen ubehagelige overraskelser.

Vi giver Lars og hans kollegaer, både i firmaet men også i de andre faggrupper de varmeste anbefalinger.

Hvis man kunne give 5 stjerne med pil opad, ville vi gøre det.

Mange tak til Lars og hele holdet, der har hjulpet os i mål med vores boligdrøm.

11 luglio 2025

Vores tagprojekt med Lars Kollerup har…

Vores tagprojekt med Lars Kollerup har fra start til slut været en fornøjelse. De startede og blev færdige til tiden, og til aftalt pris. Resultatet er vi 100% tilfredse med og byggeprocessen har været super. Hele teamet har leveret med smil på læberne.
Vi kan varmt anbefale Kollerup til andre.

20 giugno 2025

Stod i en svær situation med et…

Stod i en svær situation med et ufuldstændig tag som var lavet forkert af et andet tømrer firma. Ringede til Lars som kom dagen efter og startede opgaven 3 dage senere.
Alle fordomme om tømrer blev gjort til skamme og kan kun anbefale Lars. Alle i firmaet var yderst professionelle og kom alle dage til aftalt tid.

3 marzo 2025

Vi anbefaler fuldt ud Kollerup…

Vi anbefaler fuldt ud Kollerup Construction. Vi fik lavet et stort tagprojekt, hvor lederen Lars sørgede for, at alting blev lavet grundigt og efter aftalen.
Vi har KUN godt at sige om Lars og hans ansatte, som er utroligt hensynsfulde og hyggelige folk!

28 febbraio 2025

Meget tilfreds

Intet at klage over. De var effektive og blev hurtigt færdig. Søde og venlige håndværkere. Jeg er meget tilfreds med mine nye gavle, godt arbejde👍🏼

24 settembre 2024

Utæt tag

Efter at have opdaget vand indenfor efter de seneste regnskyl, så havde jeg besøg af Lars - han opdagede problemet med det samme og løste det på samme besøg.
Jeg kan kun anbefale at ringe til Kollerup Construction, du vil mødt af både venlighed og dygtig håndtering af din sag.

14 giugno 2024

Kan varmt anbefale Kollerup Construction

Efter at have shoppet rundt efter flere tilbud på et nyt tag, endte vi med at takke ja til et tilbud fra Lars fra Kollerup Construction. Lars kom med nogle rigtig gode forslag til det nye tag, som vi ikke selv tidligere havde tænkt over. Det var blandt andet valget af tegltag i en flot ædelengoberet finish, samt input til udseendet på et nyt gavlvindue. Dem og andre forslag endte vi med at takke ja til, og det har vi slet ikke fortrudt.

Gennem hele forløbet har der været god kommunikation og humør. Tilbuddet kom kort tid efter første møde, og var billigere end andre tilbud vi tidligere havde modtaget. Ikke lang tid efter vi takkede ja gik Lars og Co. i gang, anført af to rare håndværkere.

Efter godt og vel halvanden måned efter de startede med at stille stillads op står vi nu med et tag, som vi synes løfter huset op på et nyt niveau, og som høster ros fra naboer og bekendte (der kan ses billeder af det færdige resultat på deres hjemmeside). Jeg vil til enhver tid anbefale Kollerup Construction, hvis man skal have lavet nyt tag eller lignende.

10 aprile 2024

Ikke en finger at sætte på noget

Vi fik lavet en tagtjek og efterfølgende udbedret nogle fejl og mangler på taget, så det kan klare sig i nogle år endnu.
Lars var nem at kommunikere med og pålidelig. Han kom som aftalt og sendte en uddybende opfølgning efter tagtjekket. Prisen på udbedringerne var som aftalt og blev udført som aftalt af et par søde medarbejdere.

Jeg har ikke en finger at sætte på noget, og vil til en hver tid anbefale Lars og hans medarbejdere.

15 febbraio 2024

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Lars og hans dygtige medarbejdere har her i december 2023 færdiggjort udskiftningen af vores tag til et nyt flot betontagstens tag. Vi kan kun give Lars og hans medarbejdere de varmeste anbefalinger. Alt arbejde er udført til perfektion, aftalt tid og i henhold til det oprindelige tilbud. Lars er utrolig behagelig, yder god rådgivning undervejs i processen og gør at du som bygherre føler dig i trygge hænder. Kæmpe anbefaling herfra! :-)

8 dicembre 2023

5 stjerner herfra

Vi skulle have skiftet vinduer og lavet en ny terrasse. Virkelig positiv oplevelse, allerede da Lars var ude og give et tilbud, som allerede der gjorde os sikker på, at det var dem som vi skulle vælge. Nu er de blevet færdige med vores byggeprojekt, som vi virkelige, kun kan komme med rosende ord om og sige, at det er virkelig blevet kanont flot stykke arbejde de har lavet, så 5 stjerner herfra. Vi vil helt klart vælge Kollerup Construction igen næste gang.

13 novembre 2023

Jeg har haft Lars og hans kollegaer til…

Jeg har haft Lars og hans kollegaer til at beklæde mit hus med klikfals stål-tag. Og sætte ovenlys vindue i. Og meget mere. Jeg har været super glad for det hele. Professionelt og godt arbejde og til en fornuftig pris. Kun rosende ord herfra. 😄

11 ottobre 2023

Startede med fugning af 2 ydredøre.

Vi havde haft Lars på besøg til fugning af nogle udvendige døre i slutningen af 2022. Her talte vi om de andre jobs som de også udføre hos Kollerup Construction ApS. Så vi bestilte dem til at sætte 2 stk. ovenlysvinduer i vores køkken.(vinduerne kom de med) Hvilket vi er meget tilfredse med.
Vi kan kun anbefale dem til andre. De kommer til den aftalte tid. Samt arbejdet er udført til UG.
Næste opgave er de bestiller nye vinduer til vores køkken samt det ene toilet.
Kunne vi give mere end 5 stjerne. Gjorde vi dette.

16 febbraio 2023

Stabile, dygtige og venlige mennesker

Stabile, dygtige og venlige mennesker. Kan absolut anbefales! Fik lagt tag på sommeren 2023. Altid godt humør og har man noget ekstra er de gode til at lytte til en og komme med gode råd til løsninger. 5 stjerner herfra.
Hilsen Jan og Sanne

27 giugno 2023

Yderst tilfreds med Kollerup Construction

Jeg fandt Kollerup Construction gennem 3-byggetilbud.dk og valgte dem fordi de var gode til at spare med løsninger og alternativer til løsning af opgaven. De var også konkurrencedygtige på prisen.
Jeg er meget glad for valget - de var altid i godt humør og meget villige til at forklare hvad de lavede og hvorfor og hvordan jeg selv kommer videre (jeg skal selv lave gavle).
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen!
De varmeste anbefalinger herfra!!!

15 giugno 2023

Fremragende tag-team!

Vi har fået nyt tag og er ovenud tilfredse med Kollerup Constructions arbejde. Lars Kollerup er god at rådføre sig med. Arbejdshumøret i teamet er højt, og der er drøn på, de kan virkelig deres kram og er rimelige mht. pris. Vi giver dem vores bedste anbefaling.

5 giugno 2023