Valutata 5 stelle su 5

Två jättetrevliga killar kom hem till mig och tvättade min matta. Jag har tre barn, så mattan var väldigt smutsig med massor av fläckar. Jag blev verkligen överraskad över resultatet – mattan blev som... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är jättenöjd med rengöring av min soffgrupp! Trodde aldrig att det skulle gå att få rent de armstöden men nu ser den ut som den gjorde när den var ny. En trevlig kille som gjorde ett riktigt bra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag bokade sofftvätt och är väldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla fläckar försvann oc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det är andra gången nu ja anlitade möbelrent för rengöring av min soffa och matta och är mycket nöjd med resultatet. Två personer kom i tid och arbetade noggrant och professionellt. De lyckades... Leggi di più

1. Servizio di pulizia di fodere e rivestimenti
  2. Servizio di pulizia tappeti
  3. Pulitura a secco
  4. Lavanderia
  5. Servizio di lavanderia

Scritti dall'azienda

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Superbra service och bra utfört arbete

Superbra service och bra utfört arbete! Mattorna blev som nya! Galet äckligt att få se filtret och vad som gömde sig i mattorna!

14 dicembre 2017

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för ditt omdöme! Roligt att få fint innan julen! Välkommen åter.

Supernöjd

Supernöjd! Nu får soffan hänga med något år till!😊

Härligt! Välkommen åter

Proffsig möbelvård

Ett jättebra sätt att få möblerna att hålla längre. Vår tio år gamla soffa blev som ny. Tack!

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Bra för både plånbok och miljö att inte köpa nytt i onödan. Välkommen åter

Proffsigt utfört jobb

Proffsigt utfört jobb, pedagogiskt förklarat och bara gott intryck! Det var andra gången vi fick hjälp av samma person och intrycket är odelat positivt!

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Roligt att höra att vi levt upp till dina förväntningar. Välkommen åter.

Valutata 5 stelle su 5

Våra mattor har aldrig varit renare

Våra mattor har aldrig varit renare! Mycket proffsigt och smidigt, allt från bokning till betalning. Kan verkligen rekommendera detta företag.

12 dicembre 2017

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Härligt att höra! Tack för ditt omdöme. Välkommen åter.

Snabbt och effektivt.

Snabbt och effektivt.
Äntligen rena hallmattor
Rekommenderas!

8 dicembre 2017

Underbart att få julfint. Tack för ditt omdöme. Välkommen åter

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt som tidigare.

7 dicembre 2017

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Skönt, det är ju så vi vill att det skall vara! Välkommen åter

Excellent work

Excellent work. My sofa and rug are like new!

5 dicembre 2017

Valutata 5 stelle su 5

Noggrant och bra utfört jobb

Noggrant och bra utfört jobb.
Våra två ullmattor blev som nya.

4 dicembre 2017

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Roligt att höra att vi levt upp till dina förväntningar. Välkommen åter!

Mycket nöjd kund

Inte nog med att jag fick en snabb tid, jobbet utfördes mycket noggrant och min matta blev som ny igen. Trevligt bemötande och bra priser! Skall varmt rekommendera er vidare!

3 dicembre 2017

Underbart! Välkommen åter!

Valutata 5 stelle su 5

Jag njuter av mina nu rena o fina …

Jag njuter av mina nu rena o fina mattor Kan varmt rekommendera MöbelRent . Poffsig genomgång o väl utfört arbete

3 dicembre 2017

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för ditt omdöme. Skönt att få julfint, välkommen åter!

Mycket bra

Mycket bra, finns absolut ingenting att anmärka på. Vi är väldigt nöjda och kommer att använda av oss av företagets tjänster igen.

2 dicembre 2017

Valutata 5 stelle su 5

Jättenöjd!Supertrevlig o duktig kille o …

Jättenöjd!Supertrevlig o duktig kille o resultatet blev SÅ bra!Kommer definitivt använda mig av möbelrent igen.Lätt att boka tid online.

1 dicembre 2017

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tusen tack för ditt omdöme. Välkommen åter

Valutata 4 stelle su 5

Bra och trevligt omhändertagande

Bra och trevligt omhändertagande. Det blev lite strul med bokningen annars fungerade allt perfekt.

1 dicembre 2017

Valutata 5 stelle su 5

Detta var första gången som vi anlitade …

Detta var första gången som vi anlitade Möbelrent. Mattor, soffor samt bäddmadrasser... en härlig känsla efteråt. Men så mycket ofattbart "osynligt" damm och smuts samlat i vårt hem.
Vi är så nöjda över resultatet samt också det ödmjuka beteendet.
Mannens närvaro i arbetsprocessen imponerade stort. Under en kort fikastund få höra hans berättelse om hur han tog sig till Sverige... gav verkligen perspektiv på livet och hur olika det kan se ut, trots att vi lever i den här tiden och på samma planet!? Intressant.
Önskar fortsatt Lycka till med företagandet. Vi hör av oss snart igen.
Varm hälsning
Margaretha i Fjärås

30 novembre 2017

Hej Margaretha!
Tusen tack för ditt fina omdöme. Det är många av vår kunder som tycker att det är en underbar känsla att få rena möbler innan jul! Roligt att kunna göra en insatts i all julstädning! Välkommen åter vid behov.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più