Ei näin. Olen aikaisemmin täältä tilannut ja olin tyytyväinen niin toimitukseen kuin tuotteeseen. Tilasin nyt täsmälleen saman tuotteen ja huomasin samantien, että laatu on mennyt alaspäin. Toi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Olen tässä jo kohta kuukauden odotellut pakettia ja kun katsoin tilauskoodilla seurantaa, niin ilmoittaa että paketti olisi toimitettu minulle, jota en kuitenkaan ole saanut. Lähetin asiakaspalveluun... Leggi di più
Tuotteet olivat toivotunlaisia ja ehjiä, mutta pakkaukset litistyneet ja rikkinäiset jotka on ikävä antaa lahjaksi. Ilmoituksessa luki että toimitus 1-2 päivää, mutta kestikin 24 päivää. Jos olet osta... Leggi di più
Nimilaput vaikuttavat laadukkailta ja mukautuvat liimattavaan pintaan, kuten kenkään joka ei ole tasainen. Toimitus oli myös nopea ja kaikki sujui kaikenkaikkiaan helposti ja hyvin.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.
Informazioni di contatto
Pohjoisesplanadi 11-13, 00170, Helsinki, Finlandia
- info@minun-pikkuiseni.fi
- minun-pikkuiseni.fi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 35% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Virhe tilauksen lähettämisessä.
Tilasimme yhden tuotteen, mutta saimme jotain aivan muuta. Mutta myyjä piti ensimmäisen tuotteen lahjana ja lähetti meille juuri sen, mitä tarvitsimme.

Huijausta
Lelut oli pakattu muovipussiin ja lelujen laatikot olivat vaurioituneet kuljetuksessa. Tilauksestani puuttui yksi lelu. Lelut eivät olleet laadukkaita, vaan halpaa kiinatuotetta. Sähköposteihini taitaa vastata tekoäly. Tavaroiden palautus oli kallis Hollantiin, tietysti piti itse maksaa. He eivät ole vieläkään mitätöineet laskuani Klarnalla. Älkää antako hienojen nettisivujen hämätä. Tämä on huijarifirma!
vauvojen tossut
Tilasin vauvojen söpöt tossut, olivat kuvan mukaiset. Yksi piste meni siitä, että tilaus kesti kauan tulla.

Myydään ihan pilipali tuotteita
Myydään ihan pilipali tuotteita, tilasin joulujunat ja ei ole kuin korkeintaan 5€ arvoisia.Mitään vastausta ei ole tullut, kun haluan palauttaa tuotteet, mistä saan seurantakoodin, kun sellainen pitää olla!!Miten palautus onnistuu ilman maksua!!Ikinä en enää tilaa ja älkää menkö tilaamaan muutkaan!!
…Kokemus
Tuotteesta puuttui yksi olenbsinen liitin.Sain sovittua niin,että hintaa alennettiin.Kokemus oli niin myönteinen,että tilaan varmaan jatkossakin.

Ihania lahjaideoita
Ihania lahjaideoita. Tilasin lapsenlapselle söpöt tossut joululahjaksi.

Risposta di Minun Pikkuiseni
Kesti kauan ennen kun tuote saapui eikä…
Kesti kauan ennen kun tuote saapui eikä ole mikä suomalainen yritys. Tuotteen voi heittää suora roskiin. En suosittele kenellekään

Risposta di Minun Pikkuiseni
Tuote ei ollut sellainen kuin kuvissa
Tuote ei ollut sellainen kuin kuvassa. Lisäksi palautus tehty mahdottomaksi.

Risposta di Minun Pikkuiseni
Hyvä tiedonvälitys ja hyvät tuotteet!

Kiinankauppa naamioituna suomalaiseksi…
Kiinankauppa naamioituna suomalaiseksi kaupaksi. Samat lelut myynnissä kuin temussa, hinta vaan moninkertainen. Esim. Lelu, joka maksoi sivulla 35e, löysin täsmälleen saman lelun temusta 7 eurolla. Toimitus kestää pitkään ja asiakaspalvelu vastaa huonosti. En suosittele kenellekkään! Älkää hurahtako näihin

Tilasimme lapselle potan
Tilasimme lapselle potan. Tilauksen "saapumisessa" kesti monta viikkoa. Kun paketti vihdoin "saapui", eli näkyi tilauksen tiedoissa, että paketti on toimitettu, se oli viety väärään osoitteeseen. Tilauksessamme osoite oli aivan oikein laitettu tietoihin.
Laitoin heti viestiä asiasta, useampana päivänä.
Mitään vastausta emme ole saaneet. Ilmeisesti ei kiinnosta, minne asiakkaiden tilaukset päätyvät.
Viimeinen kerta, kun täältä tilaamme enkä suosittele kenellekkään.

Temua kalliiseen hintaan
Varokaa vaa, Toimitus aika oli todella pitkä ja TEMU:sta tilattu temppuauto tuli hintaan 44.95, pahvipakkaus oli aivan rytyssä ei kehdannut eteenpäin edes siinä antaa. Palautus maksaa ulkomaille monta kymppiä joten pelaavat aika varman päälle ettei kukaan palauta kun se menee omasta pussista. Ihan haistkukkanen.

Suuri pettymys
Sivustolla väitettiin tuotteen saapuvan noin viikon sisällä, mutta siihen menikin kolme viikkoa.
Tuote vaikuttaa Temu-laatuiselta kiinakrääsältä ja saapui tallotun näköisessä valmiiksi avatussa paketissa. Annoin kaksi tähteä yhden sijaan, koska tuote edes saapui perille

baby pool
We are happy with baby pool’s quality and delivery. It would have helped us, if pump had been encluded or if we could have bought it at the same time.

Risposta di Minun Pikkuiseni
Älkää missään nimessä ostako täältä…
Älkää missään nimessä ostako täältä mitään. Käytännössä myyvät Temusta tilattua tavaraa ja jatkotoimittaa sen moninkertaisella hinnalla.

Epäluotettava, ikävä kokemus
Tilaukseni sisälsi 3 tuotetta. Kolmen viikon kuluttua (3-5 päivän sijasta)lopulta tuli 2 tuotetta ( palapelit ok) , mutta kolmas puuttui ja ilmoitettiin että tulossa on. Ei kuulunut, tiedusteluihin tuli luultavasti tekoälyn laatimia nonsense vastauksia , mutta tuotetta ei kuulunut. Lopulta tuli ilmoitus että tuote loppu toimittajalta, ei tulekaan. Laskun eräpäivänä odotin vielä puuttuvaa tuotetta, jonka rahallinen arvo oli yli puolet koko summasta, Onneksi käytin Klarnaa ja saatoin keskeyttää perinnän ja Klarnan avulla sain lopulta uuden laskun, jonka maksoin. Erittäin hermoja repivä ja työläs kokemus. Epäluotettava firma.

Risposta di Minun Pikkuiseni
No home deliver like wedsite said.
No home deliver like wedsite said.. Way too long deliver.

Sivustolla luki toimitus 1-3 päivää
Sivustolla luki toimitus 1-3 päivää. Se in vale. Kun otin yhteyttä heihin tämän johdosta sieltä puhuttiin puuta heinää kuten muutkin ovat kertoneet. Älkää ikinä tilauksesi täältä mitään. Huijareita.

Hyvä kokemus
Tuote saapui arvioidun ajan puitteissa ja hyvässä kunnossa.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.