Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Ei näin. Olen aikaisemmin täältä tilannut ja olin tyytyväinen niin toimitukseen kuin tuotteeseen. Tilasin nyt täsmälleen saman tuotteen ja huomasin samantien, että laatu on mennyt alaspäin. Toi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Olen tässä jo kohta kuukauden odotellut pakettia ja kun katsoin tilauskoodilla seurantaa, niin ilmoittaa että paketti olisi toimitettu minulle, jota en kuitenkaan ole saanut. Lähetin asiakaspalveluun... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Tuotteet olivat toivotunlaisia ja ehjiä, mutta pakkaukset litistyneet ja rikkinäiset jotka on ikävä antaa lahjaksi. Ilmoituksessa luki että toimitus 1-2 päivää, mutta kestikin 24 päivää. Jos olet osta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nimilaput vaikuttavat laadukkailta ja mukautuvat liimattavaan pintaan, kuten kenkään joka ei ole tasainen. Toimitus oli myös nopea ja kaikki sujui kaikenkaikkiaan helposti ja hyvin.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Scritti dall'azienda

Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 35% delle recensioni negative ricevute

(245)

94 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virhe tilauksen lähettämisessä.

Tilasimme yhden tuotteen, mutta saimme jotain aivan muuta. Mutta myyjä piti ensimmäisen tuotteen lahjana ja lähetti meille juuri sen, mitä tarvitsimme.

20 ottobre 2025

Hei Ksenia,

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että tilanne saatiin ratkaistua ja saitte lopulta tarvitsemanne tuotteen. Olemme iloisia, että voimme palvella teitä myös tulevaisuudessa.

Huijausta

Lelut oli pakattu muovipussiin ja lelujen laatikot olivat vaurioituneet kuljetuksessa. Tilauksestani puuttui yksi lelu. Lelut eivät olleet laadukkaita, vaan halpaa kiinatuotetta. Sähköposteihini taitaa vastata tekoäly. Tavaroiden palautus oli kallis Hollantiin, tietysti piti itse maksaa. He eivät ole vieläkään mitätöineet laskuani Klarnalla. Älkää antako hienojen nettisivujen hämätä. Tämä on huijarifirma!

28 novembre 2025

vauvojen tossut

Tilasin vauvojen söpöt tossut, olivat kuvan mukaiset. Yksi piste meni siitä, että tilaus kesti kauan tulla.

28 novembre 2025

Hei Ritta,

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että tossut vastasivat odotuksia. Pahoittelemme, että toimitus kesti kauan. Otathan yhteyttä sähköpostitse, jos haluat, että tarkistamme toimituksen.

Myydään ihan pilipali tuotteita

Myydään ihan pilipali tuotteita, tilasin joulujunat ja ei ole kuin korkeintaan 5€ arvoisia.Mitään vastausta ei ole tullut, kun haluan palauttaa tuotteet, mistä saan seurantakoodin, kun sellainen pitää olla!!Miten palautus onnistuu ilman maksua!!Ikinä en enää tilaa ja älkää menkö tilaamaan muutkaan!!

21 novembre 2025

…Kokemus

Tuotteesta puuttui yksi olenbsinen liitin.Sain sovittua niin,että hintaa alennettiin.Kokemus oli niin myönteinen,että tilaan varmaan jatkossakin.

12 novembre 2025

Hei Päivi,

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että asia saatiin ratkaistua ja että kokemuksesi oli myönteinen. Odotamme innolla seuraavia tilauksiasi.

Valutata 5 stelle su 5

Ihania lahjaideoita

Ihania lahjaideoita. Tilasin lapsenlapselle söpöt tossut joululahjaksi.

3 novembre 2025

Hei Taina,

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että löysit ihania lahjaideoita ja että tossut olivat mieluisia joululahjaksi.

Valutata 1 stelle su 5

Kesti kauan ennen kun tuote saapui eikä…

Kesti kauan ennen kun tuote saapui eikä ole mikä suomalainen yritys. Tuotteen voi heittää suora roskiin. En suosittele kenellekään

28 ottobre 2025

Hei Eve,
Kiitos palautteestasi. Ikävää kuulla, että toimitus kesti odotettua pidempään ja ettei tuote vastannut tarpeitasi. Jos haluat, että tarkistamme tilauksesi tai autamme sinua eteenpäin, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Valutata 1 stelle su 5

Tuote ei ollut sellainen kuin kuvissa

Tuote ei ollut sellainen kuin kuvassa. Lisäksi palautus tehty mahdottomaksi.

14 ottobre 2025

Hei Virpi,
Kiitos palautteestasi. Ikävää kuulla, että tuote ei vastannut kuvaa ja että palautus koitui hankalaksi. Otaathan meihin yhteyttä sähköpostitse tilaus­tiedoillasi, niin voimme selvittää asian ja auttaa eteenpäin.

Kiinankauppa naamioituna suomalaiseksi…

Kiinankauppa naamioituna suomalaiseksi kaupaksi. Samat lelut myynnissä kuin temussa, hinta vaan moninkertainen. Esim. Lelu, joka maksoi sivulla 35e, löysin täsmälleen saman lelun temusta 7 eurolla. Toimitus kestää pitkään ja asiakaspalvelu vastaa huonosti. En suosittele kenellekkään! Älkää hurahtako näihin

21 ottobre 2025

Hei Kerttu,

Kiitos palautteestasi. Pahoittelemme, että kokemuksesi ei ollut odotusten mukainen ja että toimitus kesti liian kauan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme suoraan tilausnumerosi kanssa, niin voimme tarkistaa tilanteen ja auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilasimme lapselle potan

Tilasimme lapselle potan. Tilauksen "saapumisessa" kesti monta viikkoa. Kun paketti vihdoin "saapui", eli näkyi tilauksen tiedoissa, että paketti on toimitettu, se oli viety väärään osoitteeseen. Tilauksessamme osoite oli aivan oikein laitettu tietoihin.
Laitoin heti viestiä asiasta, useampana päivänä.
Mitään vastausta emme ole saaneet. Ilmeisesti ei kiinnosta, minne asiakkaiden tilaukset päätyvät.
Viimeinen kerta, kun täältä tilaamme enkä suosittele kenellekkään.

17 ottobre 2025

Hei Mariia,
Kiitos palautteestasi. Pahoittelemme, että tilauksesi toimitus viivästyi ja päätyi väärään osoitteeseen, sekä että et saanut vastausta viesteihisi. Ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme selvittää tilanteen ja löytää ratkaisun.

Temua kalliiseen hintaan

Varokaa vaa, Toimitus aika oli todella pitkä ja TEMU:sta tilattu temppuauto tuli hintaan 44.95, pahvipakkaus oli aivan rytyssä ei kehdannut eteenpäin edes siinä antaa. Palautus maksaa ulkomaille monta kymppiä joten pelaavat aika varman päälle ettei kukaan palauta kun se menee omasta pussista. Ihan haistkukkanen.

12 ottobre 2025

Hei Tittelityy,
Kiitos palautteestasi. Pahoittelemme, että toimitus kesti pitkään ja että pakkaus oli vaurioitunut. Ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme tarkastella tilannetta ja löytää mahdollisen ratkaisun.

Valutata 2 stelle su 5

Suuri pettymys

Sivustolla väitettiin tuotteen saapuvan noin viikon sisällä, mutta siihen menikin kolme viikkoa.
Tuote vaikuttaa Temu-laatuiselta kiinakrääsältä ja saapui tallotun näköisessä valmiiksi avatussa paketissa. Annoin kaksi tähteä yhden sijaan, koska tuote edes saapui perille

22 settembre 2025

Hei Samu,
Kiitos palautteestasi. Pahoittelemme, että toimitus kesti odotettua kauemmin ja että tuote saapui huonossa kunnossa. Ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme tarkastella tilannetta ja etsiä ratkaisua.

baby pool

We are happy with baby pool’s quality and delivery. It would have helped us, if pump had been encluded or if we could have bought it at the same time.

1 agosto 2025

Hi Anne,

Thanks for your nice review! We’re glad you’re happy with the baby pool. Your feedback about the pump is appreciated, and we’ll keep it in mind. If you have any questions, feel free to email us anytime!

Valutata 1 stelle su 5

Älkää missään nimessä ostako täältä…

Älkää missään nimessä ostako täältä mitään. Käytännössä myyvät Temusta tilattua tavaraa ja jatkotoimittaa sen moninkertaisella hinnalla.

26 agosto 2025

Hei Tuomas,

Kiitos palautteestasi. Ymmärrämme huolesi ja haluamme auttaa, jos sinulla on kysyttävää. Olethan yhteydessä sähköpostitse, niin selvitämme asian kanssasi mielellämme. Olemme täällä sinua varten!

Epäluotettava, ikävä kokemus

Tilaukseni sisälsi 3 tuotetta. Kolmen viikon kuluttua (3-5 päivän sijasta)lopulta tuli 2 tuotetta ( palapelit ok) , mutta kolmas puuttui ja ilmoitettiin että tulossa on. Ei kuulunut, tiedusteluihin tuli luultavasti tekoälyn laatimia nonsense vastauksia , mutta tuotetta ei kuulunut. Lopulta tuli ilmoitus että tuote loppu toimittajalta, ei tulekaan. Laskun eräpäivänä odotin vielä puuttuvaa tuotetta, jonka rahallinen arvo oli yli puolet koko summasta, Onneksi käytin Klarnaa ja saatoin keskeyttää perinnän ja Klarnan avulla sain lopulta uuden laskun, jonka maksoin. Erittäin hermoja repivä ja työläs kokemus. Epäluotettava firma.

6 agosto 2025

Hei Turun,
Pahoittelemme kokemustasi ja ymmärrämme turhautumisesi. Teemme parhaamme parantaaksemme palvelua. Jos haluat, ota yhteyttä sähköpostitse, niin autamme mielellämme.

Valutata 2 stelle su 5

No home deliver like wedsite said.

No home deliver like wedsite said.. Way too long deliver.

4 agosto 2025

Dear Asta,
We’re sorry for the inconvenience and the delay. We strive to improve our delivery service. Please feel free to email us if you have any questions or need assistance.

Sivustolla luki toimitus 1-3 päivää

Sivustolla luki toimitus 1-3 päivää. Se in vale. Kun otin yhteyttä heihin tämän johdosta sieltä puhuttiin puuta heinää kuten muutkin ovat kertoneet. Älkää ikinä tilauksesi täältä mitään. Huijareita.

6 luglio 2025

Hyvä Tiia,
Kiitos palautteestasi. Pahoittelemme, että toimitusaika ei vastannut odotuksiasi. Otamme palautteesi vakavasti ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tiedottamista ja asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

Hyvä kokemus

Tuote saapui arvioidun ajan puitteissa ja hyvässä kunnossa.

30 maggio 2025

Hei Milla,
Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että tuote saapui ajallaan ja hyvässä kunnossa. Toivomme, että olet tyytyväinen ostokseesi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua jatkossa!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più