Jeg hadde bestilt sekker og drikkeflasker som det skulle trykkes navn på. Jeg hadde ved en feil bestilt rosa flasker, noe de fanget opp siden sekkene var blå- jeg fikk da en tekstmelding der de ville... Leggi di più

Fantastisk service!! 😁Jeg fikk rask sms etter bestilling om at jeg hadde glemt å skive adressen.. I tillegg fikk jeg bilde av produktet med navnet på 🤩 Det er bare så utrolig hyggelig gjort, det lil... Leggi di più

God service. Kjøp: Rosa kanin med navnetrykk i ene øret- bokstavene sitter dårlig, samt den ser bedre ut på bilder enn IRL. Ikke fornøyd prisen tatt i betraktning, dessverre.

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di articoli per neonati
  3. Negozio di abbigliamento per bambini
  4. Negozio di cappelli
  5. Arredatore d'interni

Miniverden.no er en norsk nettbutikk med et godt utvalg av sjarmerende elementer til barnerommet. Dette er stedet hvor du kan finne glede og inspirasjon, basert på et meget gjennomtenkt varesortiment. Vårt ønske er å tilby unike produkter som kanskje ikke alle andre har som er både trygge, bærekraftige og med høy kvalitet.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

God service.

Jeg er kjempe fornøyd. Rask behandling av bestillingen og det tok ikke mange dagene fra jeg bestilte til pakken var på tur. En virkelig god service. Sekken ble kjempe fin med navnet på, regner med det blir ei som blir glad nå.

25 febbraio 2026

Veldig dårlig trykker på bokstaver som…

Veldig dårlig trykker på bokstaver som kan flasser av...Liker ikke,bedre søm på bokstaver..

29 dicembre 2025
Logo di Miniverden

Risposta di Miniverden

Hei Vårin,
Vi har solgt mange produkter og har mottat svært sjelden klager på at navnet har falt av. I slike tilfeller fikser vi alltid navnet gratis eller sender et nytt produkt. Hvis navnet begynner å falle av på julestrømpene, ta kontakt med oss, vi fikser det gjerne. Vårt mål er å gjøre alle kunder fornøyde❤️

Mvh Miniverden AS