Utrolig rask levering og nydelige produkter! Bestilte en mandag, og varene ble levert dagen etter, uten at jeg hadde betalt for ekspresslevering. Nettsiden oppleves som veldig seriøs, og jeg er 100%... Leggi di più

Jeg har handlet hos Pippei en gang, og er veldig fornøyd. Produktene de tilbyr er av god kvalitet, giftfrie og pene. Det er tydelig at eierene har jobbet med vareutvalget for å sikre kvalitet og try... Leggi di più

Jeg fikk ikke varsel fra Postnord om at pakken var klar til henting, av den grunn ble pakken sendt i retur til Pippei. I den sammenheng så har Pippei gått langt for å få rette opp i feilen hos Pos... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio per bambini
  3. Negozio di cosmetici
  4. Negozio di articoli da cucina

Vi er Henriette og Knut og med våre to små gutter er vi et lite norsk familieforetak med stort engasjement for trygghet, bærekraft og kvalitet i barnas hverdag. Etter mange runder med research og frustrasjon over et marked preget av plast, uklar informasjon og produkter vi rett og slett ikke stolte på, tok vi saken i egne hender. Vi startet Pippei AS – en liten, personlig nettbutikk for foreldre som ønsker noe bedre. Her finner du produkter laget av materialer vi selv ville brukt hjemme, valgt ut med tanke på både helse, funksjon og lang levetid. Pippei er mer enn bare en nettbutikk – det er et lite prosjekt drevet av kjærlighet, erfaring og et sterkt ønske om å tilby noe vi selv savnet da vi ble foreldre. Gjennom grundig utvalg og ærlig kommunikasjon ønsker vi å skape en trygg plass hvor du som forelder kan føle deg informert, inspirert og ivaretatt

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Utrolig rask levering og nydelige…

Utrolig rask levering og nydelige produkter!
Bestilte en mandag, og varene ble levert dagen etter, uten at jeg hadde betalt for ekspresslevering. Nettsiden oppleves som veldig seriøs, og jeg er 100% sikker på at jeg kommer til å handle her mange flere ganger.

13 aprile 2026

Pippei har på kort tid blitt min nummer…

Pippei har på kort tid blitt min nummer en nettbutikk, har bestilt så mye der og alt har svart til forventning, eller vært bedre enn forventet. Kundeservice er supert, får alltid superraskt, hyggelig og godt svar dersom jeg har kontaktet de vedrørende produkter jeg har spørsmål til før jeg kjøper. Anbefaler pippei til alle jeg kjenner. Føles alltid godt å legge penger igjen her.

30 marzo 2026

Jeg ville returnere en vare som ikke…

Jeg ville returnere en vare som ikke var som forventet. Fikk da til svar fra pippei at de frarådet "en kostbar retur". De sendte heller en video av hvordan bruke produktet. Useriøst aktør. Vil ikke handle her mer..

Oppdatering etter svar:
Dersom dere faktisk var en seriøs aktør, hadde dere akseptert returforespørselen med en gang når kunden opplever at varen ikke er som forventet. At dere i stedet forsøker å fraråde retur og sender en video endrer ikke at produktet ikke fungerer slik man hadde tenkt.
Det eneste som burde vært nødvendig, var en enkel forklaring på hvordan varen kunne returneres. Når dette ikke blir gjort, oppleves håndteringen lite kundevennlig og useriøs.

25 marzo 2026
Logo di Pippei AS

Risposta di Pippei AS

Hei,

Du ba om retur for 5 dager siden av en silikonkopp vi i produktbeskrivelsen omtaler som myk, fordi du syntes den var for myk. Da vi forsøkte å hjelpe ved å forklare bruk og viste til video vi har lastet opp på produktsiden, velger du å kalle det useriøst.

Det synes vi er en urimelig karakteristikk.

Når en vare koster kr 199 og returfrakten utgjør en stor del av beløpet, mener vi det er både relevant og serviceorientert å forsøke å avklare om produktet fungerer som tenkt før det sendes i retur.

Du meldte tidligere i dag at du fortsatt ønsker retur og før vi rakk å svare på dette, la du ut denne vurderingen.

Du står selvsagt fritt til å handle andre steder. Vi står samtidig inne for at vi håndterte saken saklig og ryddig.

Hilsen
Knut, pippei.no

Liten kvalitetsbedrift

Jeg har handlet hos Pippei en gang, og er veldig fornøyd. Produktene de tilbyr er av god kvalitet, giftfrie og pene. Det er tydelig at eierene har jobbet med vareutvalget for å sikre kvalitet og trygghet.

Jeg har henvendt meg til kundeservice fordi den leveringsmåten jeg valgte ikke var så effektiv som jeg forventet. Jeg fikk snarlig svar, slik at jeg kunne være sikker på at varene kom i tide. Dette er en liten bedrift med egen varebeholdning (ingen dropshipping) og eiere som jobber for at kunden skal bli fornøyd. 5/5 🌟

16 marzo 2026