Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren. Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne... Leggi di più

Står på nettsiden at man skal få varene raskt. La inn en bestilling 2.mars, nå to uker etterpå er den fortsatt under behandling. Kontaktet nettbutikken uten svar. Kunne gjerne ha fått beskjed ved... Leggi di più

God hjelp i forhold til retur. Hadde vert fint om det var retur lapp i pakken, slik det blir lettere og sende tilbake. Retur skjema kan enn printe ut. Men man må selv kjøpe retur på posten og betale... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per bambini

Velkommen til vår nettbutikk for barneklær! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nøye utvalgt sortiment av barneklær, babyklær, barnesko og ungdomsklær – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer på salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver måned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for å gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. Når du handler hos oss, støtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til å pakke din bestilling!

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 82% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Useriøs butikk

Bruker altfor lang tid på bestillingen min. Jeg har sendt flere eposter, til begge adressene jeg finner på hjemmesiden og Facebook. Har ringt mange ganger, men får ikke svar.

14 aprile 2026

Hei Angela,

Vi ser at bestillingen din ble sendt i dag, fem dager etter at den ble lagt inn. Det har dessverre vært en helg imellom, og i perioder med høy ordreinngang kan behandlingstiden hos oss bli noe lengre enn normalt.

Vi beklager dersom dette ikke stod til forventningene dine. Vi er en liten bedrift, og gjør alltid vårt beste for å få sendt ut bestillinger så raskt som mulig.

Vi ser også at du har sendt flere henvendelser til oss det siste døgnet. Disse blir behandlet fortløpende, men i perioder prioriterer vi først å få sendt ut bestillinger før postbilene henter pakkene.

Takk for tålmodigheten din, og for at du tok kontakt med oss.

Vennlig hilsen Sam & Sofie

Kjøpte en rosa kivat hettelue/balaclava…

Kjøpte en rosa kivat hettelue/balaclava i bomull og den revner i sømmen og dusken på enesiden henger bare i en tråd nå.

10 aprile 2026

Hei Caroline,

Så leit å høre at du ikke er fornøyd med kvaliteten på luen du har mottatt. Dette tar vi på alvor, og vi ønsker selvfølgelig å følge det opp videre med produsenten.

Det hadde vært veldig fint om du kunne sende oss noen bilder av luen, slik at vi raskt kan vurdere saken og finne en god løsning for deg.
Du når oss på mail : sissel@samsofie.no
Takk for at du gir oss beskjed – vi setter stor pris på det.

Vennlig hilsen Sam & Sofie

Veldig dårlig service

Veldig dårlig service, ingen hjelp, du får ikke takke når du ringer eller skriver mail, helt håpløst når du vil returnere varen (selv om du fikk feil produkt), Veldig uhøflig svar når du endelig får svar på en melding, uprofesjonelt som bare det, ingenting som står på nettside i kjøpsbetingelser stemmer , anbefaler ikke. Styr unna. Allerede gikk lang tid da retur ble tatt imot men kjøpet ble ikke kreditert, ikke frakt heller som betalte selv. Føler meg lurt av butikken. Dere kan se på ordre#112749. Dere skriver på nettside at dere er hjelpsom hvis det skjer noe, men jeg ringte flere ganger- ikke en gang som ble svart, skrevet mail og sms- vanskelig å få takke, og da jeg fikk svar ble den uhøflig mot meg. Det går nå nesten måned da saken går, over 14 dager da dere mottatt produkt tilbake og retur ble ikke oppgjørt selv om jeg ba om det flere ganger. Dere behandler kunder som luft. Jeg hadde ikke tent å se her på trustpilot- men så i går og leste anmeldelser- og ser at flere er negativ og flere opplevde som jeg dårlig behandling fra dere, må jeg vet at aldri mer kjøper hos dere. Bare ber dere om oppgjør retur. Vil minne at gikk over 14 dager som dere mottatt varen tilbake, dere bryter loven at retur tar så lang tid. Som gjelder info på nettside- stemmer ikke at dere er hjelpsom til å få svar på spørsmål og umulig å få takke i mobilen.

17 marzo 2026

Risposta di Sam&Sofie barneklær

Hei Agnes; Så leit at du har opplevd dette. Jeg finner ikke umiddelbart noen henvendelse fra deg - er du snill og sender oss ordrenummeret ditt - og spesifiser veldig gjerne hva det er som ikke stemmer både med leveransen og på nettsidene våre slik at vi kan se på det og få korrigert.
Hei igjen; Vi kan godt ta dialogen her også :) Ser det var problemer med en dress fra Molo som var merket med feil størrelse fra Molo. Vi følger jo de størrelsene som emballasjen er merket med - så beklager at du her fikk en størrelse mindre enn forventet. Det er forhold vi selvfølgelig tar opp med produsenten. Vi behandler selvfølgelig returen din . Ser den er hentet - men ikke behandlet. Vi har hatt det svært hektisk på grunn av sykemelding hos oss - noe vi jo informerte om , men som vi selvfølgelig synes er leit å ikke klare raskere. Supert om du gir oss beskjed om det som er feil på nettsidene våre , siden det jo påvirker andre også vil vi gjerne få rettet opp i det.
Veldig leit at du opplever kundebehandlingen vår slik - vi er stort sett på jobb både på dagtid , kveldstid og i helger , men vi er bare 2 stykker og når en da er sykemeldt blir det travelt for den som er på jobb. Vi har derfor prioritert ordrebehandlingen for å få sendt ut så mye som mulig, samtidig som ordrer er behandlet. Men da beklager vi selvfølgelig at det har tatt lengre tid for deg. Vet vi har informert om dette - og vi mente slettes ikke å være ubehagelige mot deg.

Dårlig kundeservice.

Jeg har tidligere vært fornøyd med denne nettbutikken, men nå er jeg utrolig skuffet over kunderservicen og kan dessverre ikke anbefale noen å handle i denne nettbutikken.

Jeg sendte første henvendelse til nettbutikken 12 januar, og har purret jevnlig på mail siden det. Jeg har også prøvd å ringe (uten å få svar) og sendt melding på facebook. Nå over 2 måneder senere har jeg fremdeles ikke fått svar. Utrolig dårlig. Neste mail går til Forbrukerrådet.

Jeg håper jeg skulle slippe å legge ut en dårlig anmeldese her, men ser dere har svar på de andre anmeldelsene her, så håper er at denne nå også tilslutt kan bli svart på.

20 marzo 2026

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding – og først og fremst, vi beklager på det sterkeste opplevelsen du har hatt med oss.

Dette er absolutt ikke slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve kundeservicen vår. Du har helt rett i at så lang responstid ikke er akseptabelt, og vi forstår godt frustrasjonen din etter gjentatte henvendelser uten svar.

Årsaken til forsinkelsen er som meldt på facebooksiden vår at vi over en lengre periode har hatt sykdom, inkludert sykehusopphold, noe som dessverre har påvirket kapasiteten vår betydelig. Det er likevel vårt ansvar å følge opp kundene våre, og vi beklager at dette ikke har blitt håndtert bedre.

Vi har nå tatt saken din videre med Gullkorn, og de pleier å være raske på tilbakemeldinger. De svarer normalt ikke i helgene, men vi forventer en avklaring derfra så snart som mulig og følger opp saken din videre.

Igjen, vi beklager virkelig det du har opplevd, og setter stor pris på tålmodigheten din. Vi håper vi får mulighet til å rette opp inntrykket. Du er selvfølgelig velkommen til å ta saken med Forbrukerrådet hvis du ønsker det.

Lang leveringstid uten forvarsel

Står på nettsiden at man skal få varene raskt.
Kontaktet nettbutikken uten svar.
Kunne gjerne ha fått beskjed ved bestilling at det kunne ta lenger tid en vanlig, så jeg heller kunne ha bestilt fra et annet sted da regnsettet jeg bestilte helst skulle ha vært i bruk forrige uke..

2 marzo 2026

Risposta di Sam&Sofie barneklær

Hei Stine Marie; Veldig lei oss om du ikke har fått beskjed. Vi har sendt ut til veldig mange, men finner ingen mail fra deg og heller ikke noen melding via facebook eller insta. Vår lagermedarbeider havnet akutt på sykehuset torsdag for halvannen uke siden og ble deretter sykemeldt i over en uke. I mellomtiden har jeg lagt min andre jobb tilside og pakket det jeg har klart - men jeg har ikke oversikt over hvor alt er plassert - så det har tatt lenger tid enn normalt samtidig som pågangen har vært veldig stor. Nå er lagermedarbeideren vår endelig på plass igjen og pakker ordre her :)
Hei igjen; Ser pakken er levert hos deg i dag

Bestillingen min er fortsatt under…

Bestillingen min er fortsatt under behandling, to uker at jeg bestilte

26 febbraio 2026

Risposta di Sam&Sofie barneklær

Hei Ingunn; Det beklager vi ! Lageransvarlig hos oss havnet akutt på sykehuset og er enda sykemeldt , så jeg som ikke er så kjent på lageret pakker alt jeg klarer - men jeg bruker lenger tid dessverre. Beklager virkelig.

Forferdelig kundeservice

Forferdelig kundeservice!
Skulle sende en jakke i retur etter samtale med eier av butikken. Den ble sendt med angrerettskjema som var tilsendt fra butikken, hvor bla adresse og telefonnummer til bedriften står ferdig utfylt. Jeg sendte pakken via posten med sporing. Posten varslet om at pakken var hentet noen dager etter. Deretter hørte jeg ikke fra butikken og tok selv kontakt. Eier av butikken sa hun hadde ikke hentet ut pakken, og heller ikke fått varsel om å hente, men hun skulle sjekke opp. Etter dette hørte jeg ikke noe på lenge, og jeg måtte mase og mase og mase før jeg fikk svar. Eier fremstår svært uprofesjonell i møte med kunder og det kom stadig unnskyldninger for å ikke følge opp!

4 febbraio 2026

Risposta di Sam&Sofie barneklær

Hei Velaug; Som jeg informerte deg om er jeg i gang med min tredje uke på influensa, At det er en dårlig unnskyldning , ja - helt sikkert. Andre klarer nok å jobbe da , men med feber på mellom 39 pg 40 har jeg ligget rett ut. Grunnen til at det tar såpass med tid er jo også at jeg forsøker det jeg kan , men det er rett og slett umulig å rekke gjennom alt. Beklager det ! Og beklager selvfølgelig om det ble støtende at jeg opplyste om hvorfor det hadde tatt tid. Returen din ble ordnet straks pakken kom til oss - og som vi også informerte om kreditert via Klarna for 6 dager siden. Vi har dessverre ikke mulighet til å tilbakeføre pengene til andre personer eller på andre måter enn måten det er betalt for.

Styr unna denne butikken

Styr unna denne butikken! Jeg sendte en pakke i retur, den ble ikke hentet og kom tilbake til meg. Kontaktet kundeservice for snart 3 uker siden, fikk til svar om jeg hadde skrevet inn nummeret deres. Jeg svarte samme dag at jeg var ganske sikker på det, og spurte hvordan vi skulle løse dette. Siden har jeg sendt 3 mailer til hvor jeg har etterspurt svar. De har vært aktive på Facebook, så jeg sendte melding der også. Ikke fått svar fra de noen steder siden 3.februar!

3 febbraio 2026

Bestilte en hårbøyle som ikke var som…

Bestilte en hårbøyle som ikke var som forventet, ødealgt.
Prøvd å vært i kontakt me dere sånn at jeg ka returnere å få ny.
Men umulig å komme i kontakt med. Sendt e-post, ringt, Messenger melding.

2 febbraio 2026

Risposta di Sam&Sofie barneklær

Hei Maria; Vi har dessverre ikke folk på jobb på lørdag/søndag, men vi ser på dette på mandag :)
Hei igjen; Er du fornøyd med løsningen fra oss i dag ?
Hei igjen Maria; Ble du fornøyd med løsningen ?

Jeg har fått et annet produkt enn det…

Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden.

Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren.
Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne sende de i retur. Kan du ordne returlapp til meg?

Oppdatering 19.02: jeg ser at pakken er kommet i retur, når får jeg kreditnota/pengene tilbake?

28 gennaio 2026

Risposta di Sam&Sofie barneklær

Hei Iona; Takk for samtalen vår tidligere i dag. Som jeg sa til deg ville jeg sjekke opp med Kattnakken om vi har fått feil bilder av jakken. Vi sendte en forespørsel til Kattnakken om det med det samme. Vi har dessverre ikke fått svar helt enda - men oppdaterer gjerne her når vi får det. Jakken er solgt til rundt 30 andre kunder de siste månedene uten at vi har fått tilbakemeldinger om dette - så det er selvfølgelig viktig for oss å finne ut av det. Vi oppdaterer deg straks vi hører fra leverandør. Returlapp er sendt deg på mail.

Hei igjen; Da har vi fått snakket med Kattnakken , de er på messe - så derfor tok det noen timer å få svar, beklager at du måtte vente.
Håndsokkene er tatt vekk for barna dette året etter ønsker fra kundene , så det har vært feil produktbilde hos oss. Lengden er den samme - så hvis den dere kjenner har en lengre jakke ( i samme størrelse) er det nok en kåpe de har.
Vil du vi skal sende deg en returlapp til jakken ?

Veldig fornøyd

Flott nettside , enkelt å bestille, rask levering

27 dicembre 2025

Risposta di Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Jakken som jeg bestillte hadde en…

Jakken som jeg bestillte hadde en veldig rar lukt. Litt sånn innestengt sigarettlukt. Til og med 4-åringen som skulle ha den sa at den luktet rart. Litt kjedelig å måtte vaske en ytterjakke med en gang man har fått den. Tenkte jeg måtte prøve å lufte den først. Lukta gikk vekk etter ett par timer med lufting. Ellers var jeg litt misfornøyd med at det tok litt langt tid før den ble sendt og levert ( skjønner at det var noen helligdager mellom, men allikavel..) Ellers var jeg fornøyd med varen som sto til forventningene🙂

27 dicembre 2025

Har ikke mottatt varen

26 dicembre 2025

Risposta di Sam&Sofie barneklær

Hei Torill; Postnord som har fraktet denne har sendt deg varsel om hvor denne kan hentes. Når vi sender med gratis frakt bruker vi Postnords Parcel tjeneste og pakken ligger og venter på deg på PAKKEAUTOMAT GABBEN BENSINSTASJON . Du kan også se det på sporingsnummeret vi sendte deg da vi sendte ordren fra oss :) Veldig kjekt om du sjekker opp sendingsnummeret eller varsler sendt deg , eller evt tar kontakt med oss på annen måte før du gir oss en 1-stjerne her :) VH Sissel

Fraværende svar fra kundeservice

Bestilte en Wheat-ytterdress som mistet 3 av 4 knapper på fotstrikkene etter å ha blitt brukt to ganger. Tok kontakt først via mail uten å få svar, og deretter via kontaktskjema på nettsiden. Mottok da svar og fikk beskjed om at jeg ville få en tilbakemelding innen kort tid. Er nå gått 6 måneder og har enda ikke hørt noe mer fra dem tiltross for at jeg gjentatte ganger har prøvd å ta kontakt. Synd da jeg tidligere har hatt god erfaring med å bestille fra denne nettsiden, men så har jeg jo aldri hatt behov for å ta kontakt med kundeservice før da...

6 giugno 2025

God hjelp i forhold til retur.

God hjelp i forhold til retur.
Hadde vert fint om det var retur lapp i pakken, slik det blir lettere og sende tilbake. Retur skjema kan enn printe ut. Men man må selv kjøpe retur på posten og betale selv, å det er litt styr.
Men ellers veldig fornøyd både me varen og hjelpen på mail.

29 novembre 2025

Risposta di Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for både hyggelig og konstruktiv tilbakemelding Stina ! Utfordringen vår i forhold til returer er at transportørene tar høyere priser av oss som bedrift enn de gjør av forbrukerne. Man kan veldig enkelt ordne returbestilling på posten.no , men vi skal se om vi kan få innarbeidet det i nettbutikken , så det blir en tjeneste direkte fra siden. Ser poenget ditt :)