Scopri cosa dicono le persone
Super professionel og god behandling. Reginald var meget hurtig til at kontakte mig efter min første henvendelse på hjemmesiden, hvilket betød, jeg hurtigt kunne komme i behandling for en skade. Alle... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
sankthans gade 31, 4000, Roskilde, Danimarca
- kontakt@min-krop.dk
- min-krop.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Tilbage på vandretur
Har døjet med hælspore, hvilket har sat en stopper for mine vandreture, efter 7 behandlinger har jeg lige gået en del af caminoen
Nu har jeg kun været hos Reginald to…
Nu har jeg kun været hos Reginald to gange pga ondt i knæ, så dette er kun en midlertidig anmeldelse, men det tegner godt. Får shockwave behandling. Efter første behandling gik jeg, efter tre-fire dage, en lang tur uden smerter. Ligeså i går. I dag har jeg igen modtaget behandling, og x´er fingre for, at helbredelsen fortsætter. Udover, at jeg simpelthen tror, jeg har fundet løsningen på mit problem, så er det betryggende, at Reginald virker som meget fagligt kompetent, og er et virkelig et rart menneske. Tak! Og jeg kommer helt sikkert igen.
Min oplevelse er
Min oplevelse er, fra jeg begyndte, at nu har jeg ikke kolde knæ, men kan arbejde bedre end før.
Jeg har mindre irritation.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, en fin mand med respekt og venlighed..
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra, har døjet med problemer i knæ i over 1 år, Reginald har fået mig tilbage på padelbanen som var drømmen!
Jeg har været hos Reginald for at få…
Jeg har været hos Reginald for at få behandling af smerter og dårlig bevægelighed i min skulder, og jeg er utrolig tilfreds med resultatet. Efter kun fem behandlinger med shockwave terapi er min skulder som ny. Reginald er en fatastisk behandler, som virkelig ved, hvad han laver. Jeg har følt mig i gode hænder hele vejen igennem, og jeg kan varmt anbefale Reginald til alle, der har behov for effektiv og professionel behandling.
Jeg har døjet med rejsningsproblemer
Jeg har døjet med rejsningsproblemer, hvor jeg kun kunne holde den oppe i omkring 4 minutter før den faldt igen. Jeg tog til Reginald, som scannede mig og gav shockwave behandling. Efter behandlingen fungerer alt normalt igen, og jeg kan nu holde erektionen som før.
Jeg kan varmt anbefale denne osteopat
Jeg kan varmt anbefale denne osteopat! Jeg led af begrænset bevægelse i min skulder, men efter et par sessioner har jeg nu fuld bevægelse igen. Osteopaten var professionel, lyttede opmærksomt og skabte en effektiv behandlingsplan. Jeg er virkelig taknemmelig for den positive forandring og vil helt sikkert vende tilbage ved behov.
Jeg kan varmt anbefale Reginald som…
Jeg kan varmt anbefale Reginald som osteopat. Han har hjulpet mig med forskellige problemer, uanset hvad jeg har haft, har han formået at finde og rette problemet. jeg er meget taknemmelig for den hjælp, han har givet mig. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at besøge ham, når jeg har brug for behandling. Tak, Reginald
beste hilsner fra Charlotte
Professionel behandling, nærværende og opmærksom
Professionel behandling, opmærksom og villig til at afprøve forskellige metoder.
God til at lytte og vejlede ift. hjemmeøvelser.
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos osteopat Reginald. Han var utrolig dygtig til at undersøge mig og fik lavet en grundig udredning af mine problemer. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem, og jeg er meget tilfreds med den behandling, jeg har fået. Jeg kan varmt anbefale Reginald til alle, der har brug for professionel og effektiv behandling.
jeg må sige
jeg må sige, at Reginald, har virkelig gjort underværker for mine rygproblemer! Jeg døjede med en diskusprolaps og de irriterende iskiassmerter, der sendte jag gennem mit ben. Efter et par besøg hos Reginald er jeg helt smertefri nu! Han er ikke kun super dygtig, men også virkelig venlig og lyttende. Jeg kan ikke takke ham nok for at have fået mig tilbage på fødderne (bogstaveligt talt)! Hvis du kæmper med lignende issues, så er Reginald helt sikkert en, du bør prøve. Han har virkelig magiske hænder!
Reginald, du er en helt.
Super service og så kan han sit håndværk.
Jeg kan varmt anbefale denne Osteopat…
Jeg kan varmt anbefale denne Osteopat klinik til alle, der har brug for professionel og effektiv behandling af diverse muskuloskeletale problemer. Jeg har haft fornøjelsen af at blive behandlet af Reginald for forskellige skader og smerter i både knæ, ryg, skulder og nakke, og jeg er utrolig imponeret over den positive effekt, behandlingerne har haft på min krop.
Reginald formår virkelig at lytte til mine problemer og skræddersy behandlingen efter mine behov. Han har en imponerende viden om kroppens anatomi og muskuloskeletale system, og jeg føler mig i trygge hænder, hver gang jeg besøger klinikken.
Efter behandlinger har jeg oplevet markant forbedring af mine smerter og bevægelighed, og jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, jeg har modtaget.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til denne osteopat klinik. Hvis du har brug for hjælp til at komme af med smerter og gener i kroppen, så er dette stedet, hvor du vil blive taget godt imod og få den bedst mulige behandling
Jeg har haft fornøjelsen af at modtage…
Jeg har haft fornøjelsen af at modtage behandling hos Reginald, og jeg er utroligt tilfreds med resultatet. Efter at have døjet med smerter i nakken, besluttede jeg mig for at opsøge professionel hjælp, og det viste sig at være et godt valg.
Reginald har en enestående evne til at forstå kroppens kompleksitet og har gjort en bemærkelsesværdig forskel for mine nakkesmerter. Hans dedikation og ekspertise har været afgørende for min velvære, og jeg føler mig nu meget bedre tilpas og uden daglige smerter
Derudover er reginald yderst professionel og empatisk. Han tog sig tid til at lytte til mine bekymringer og forklarede hver behandlingstrin, hvilket skabte en tryg atmosfære.
Jeg kan uden tøven anbefale reginald til alle, der søger en dygtig osteopat. Tak for den fremragende oplevelse, og jeg ser frem til at komme igen hvis der skulle opstå nye skavanker
Fantastisk behandling
Jeg kom i sin tid efter en diskusprolaps, hvor jeg stort set ikke kunne gå. Reginal fik rettet min ryg op igen, så jeg nu igen kan have en aktiv hverdag.
Min varmeste anbefaling her fra.
Stor tilfredshed
Jeg modtager behandlinger af en håndledsganglion med shockwave. Og det VIRKER!
Dygtig og behagelig behandler. Reginald er meget fleksibel med tider, og er god til at beramme behandlingstider hvilket betyder, at jeg aldrig har oplevet ventetid hos ham før behandling.
Kan klart anbefale Reginald.
Meget professionel hjælp
Meget professionel hjælp, genoptræning og vedligehold af gamle skader. Har virket rigtig godt for mig over en længere periode efter stress og skader. Man bliver altid mødt velkommen og generelt rigtig god service. Også mulighed for akuttider.
kom med hælspore
kom med hælspore, og allerede efter 4 behandling kunne jeg mærke forbedringer.
kan endelig gå normalt igen.
Stor tak til Min-Krop for professionel hjælp
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.