En fantastisk person. Man får virkelig den hjælp man har brug for. Gode måltidsplaner som man kan få udskiftet når man har lyst. God tilpasset træningsplan til både hjemme og fitnessbrug. Man kan alt... Leggi di più
Jeg har kun været glad for at jeg kontaktede Mie! Der har hele vejen igennem været en stor forståelse for hvor man er henne. For mig er det fantastisk at have en coach der selv har et lille bar... Leggi di più
Mie er utrolig dygtig og er god til at tilpasse kost og træning efter ens behov. Hun er støttende og nærværende og så er hun bare så god til at booste en når det er svært. Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har et fantastisk forløb med Mie. Der er god kommunikation og opbakning. Jeg kan virkelig anbefale Mie. Hun har hjælpt mig at gøre mig bevidst om mine madvaner og bevidst om hvordan jeg skal hold... Leggi di più
Hos os har vi altid dig som kunde i fokus. Det betyder at vi tager udgangspunkt i dig og din individuelle situation og sammen med dig finder en måde at opnå dine mål på. Det betyder også at vi har fokus på mindset, livssituation og mestringsstrategier, som alt sammen skaber rammerne for et godt forløb.
Danimarca
- miefitness.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Uge 5 og stadig motiveret trods tavle…
Uge 5 og stadig motiveret trods tavle dage. Mie guide, hepper og justere så jeg ikke drukner i madplaner og træning.
Er helt tryg.
Kan klart anbefales!!
Jeg er næsten lige starte i et 6 måneders forløb hos Mie, og har lige fra dag et af glædet mig til den rejse vi skal ud på sammen😍
Mie er en helt igennem en fantastisk coach… Hun er eksekverende og meget empatisk, samtidig med hun er enorm professionel, og ved hvad hun snakker om, efter som hun selv har været top atletiker indenfor bodybuilder verden.❤️
Mie har både fokus på kost, træning, forberedelse af mad, samt personlig udvikling. Hun er så nærværende og tillidsfuld en coach som lytter til ens behov, men som stadig kan komme med konstruktiv kritik. ❤️
Mie er altid hurtig til at svare og oprigtig når man skriver med hende, hun følge op på aftaler, samt altid klar til at besvare ens spørgsmål som dukker op.
Der bliver både lavet personlige video feedback, talebeskeder og skriftlige beskeder til en, og man kan mærke hende gennem det hele.
Mie’s enorme viden omkring kost og træning, samt hendes motiverende støtte gør, at man glæder sig hverdag til sin træning🙏🏻❤️
Jeg kan ikke anbefale en bedre coach end hende!
Af ❤️ tak for dig Mie🙏🏻❤️
Hun er mega sej sit job og alt det…
Hun er mega sej sit job og alt det kvinder hun hjælper det er mega sejt
Mie er simplehen en coach man kun kan…
Mie er simplehen en coach man kun kan smile af. Hun er så varmt, sødt og bare igennem et fantastisk menneske. Hun har en personlighed som gir en alt inden i. Hun booster en godt, og forlanger ikke st verdens af en. Og på allerede 14 dage, kunne jeg se forskel. Jeg har ikke sultet eller kørt død i det. Jeg værdsætter hun er min coach, og jeg har haft andre coaches før. Jeg ville til hver en tid altid blive hos Mie og komme igen.
Mad planerne er nemme, til både mig og min lille familie- Trænings skemaet er nemt og overskuelig og får sku 95% a gangene en øm krop efter træningen . Tak til dig Mie. Og din søn er heldig a få dig som mor om lidt :)
Meget tilfreds
Jeg har startet mit forløb his Mie i starten af februar, og vil sige der er fanme sket en del allerede! Mie er sindsyg godt og arbejde sammen med, da hun møder alle ens behov, og alligvel kan få det ind i en sund og træningsfyld hverdag. - som ikke er for uoverskuelig! Jeg vil sige jeg allerede er stærkt tilfreds med mit forløb, og at det kun kan gå den samme vej, med alt det støtte og vejledning jeg for af hende! Kan 100% anbefale hende hvis du vil tætter på dit mål!
Hårdt på den fede måde, hos en meget nærværende træner
Jeg har været i forløb hos Mie noget tid nu og jeg har kun gode ord at sige. Meget nærværende/tilstedeværende, sender personlige videoer med kommentarer og opmuntrende ord. Jeg synes hun har været meget tilstede og på 👏🏼
For en mor til 2 små børn som har stået i flytning og været ude at rejse samtidig med forløbet, har jeg mødt enorm støtte for hverdagens strabadser samtidig med en masse opmuntring og gode tips til kosten og korte træningspas, så det kan passe i min hverdag.
Appen man bruger er helt vildt fed og træningspassene sparker rumpe 💪🏼😂 Kæft det er hårdt, på den fede måde.
Mie har formået at være mit sidste skub…
Mie har formået at være mit sidste skub til at tage skridtet med at opstarte et vægttabsforløb hos hende. Mie er den absolutte bedste coach man kan have, der skræddersyer et træningsprogram, der passer lige perfekt til ens behov og mål. Hendes ekspertise skinner igennem hende, da hun tager tiden til at lytte til mine ønsker og behov - og er herunder den mest støttende coach man nogensinde kunne tænke sig. På trods af det er onlinecoaching så formår Mie virkelig bare at støtte en så meget og lytter til ens kommende udfordringer undervejs. Hvilket understøttes af vores ugentlige check-ins.
Det, der virkelig skiller Mie ud, er hendes venlighed og dedikation til lige nøjagtigt dine mål. Første gang jeg sad i opkald med Mie, så var hun så imødekommende og kunne sætte sig ind i at man kom fra en anden kultur - herunder hvor madvaner er noget anderledes. Hvilket er den bedste følelse, at blive forstået på trods af en anden kultur.
Under forløbet sender Mie undervejs videoer der både er facts, men også svar på nogle spørgsmål man altid har undret sig over. Mies passion for træning og velvære er smitsom, hvilket motivere en endnu mere til at opnå sine mål!
Jeg føler mig i virkelige gode hænder med at nå motiveret mine mål i Mies forløb. Jeg kan varmt anbefale Miefitness.dk til alle, der søger en personlig træner, der virkelig gør noget ekstra for at sikre ens succes. Så hvis du overvejer et forløb, SÅ TAG MIE!😍😍
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse! Planer for kost, træning og opfølgning er perfekt. Feedback (ris/ro) gør at motivationen er i top. God energi og jeg glæder mig til at se mit resultat
Kan varmt anbefale Mie som tager ens ønsker seriøs
Super tilfreds med Mie❤️❤️
Super tilfreds med Mie❤️❤️
Jeg havde en stor drøm om at tabe mig, men kunne ikke rigtige lysten.
Da fitness center ikke lige er mig.
Så havde faktisk opgivet, lige indtil at Mie kom frem inde på Facebook.
Fik en uforpligtende snak med Mie, og vi fandt hurtige vejen frem.
Jeg er stadig igang med mit forløb og er super glad for det😊
Mie er et glad og positivt menneske og det smitter❤️😊
Man kan alt komme i kontakt med Mie hvis der er noget man er i tvivl med😊
Kostplan, træningsplan er bare god og hvis man ønsker det, kan man få nye kostplan, træning kan man godt for så man kan klare det hjemme fra super fedt.
Det også super fedt st man får en videohilsen fra Mie en gang om ugen😊det er bare dejligt❤️
Så Mie tusinde tak for at jeg kom ind hos dig❤️❤️ og for alt de hjælp❤️
Skønt forløb🤗
Jeg er stadig igang med mit forløb hos Mie😉 jeg er mega glad for det og synes det hjælper mig til at få et andet syn på kost og motion.
Jeg er ikke i tvivl om at jeg når i mål - og jeg føler at Mie lytter når jeg har ønsker / ændringer eller bare et spørgsmål til maden / træningen.
Det hårde arbejde skal man selvfølgelig stadig selv klare - men der er heller ingen der lover at det bliver nemt.
For mig er det skønt at have Mie med på sidelinien, så man ved man er på rette vej hele tiden 🤗😉👍
Fantastiske M.
Mie er mega sej og enormt sød, og da det virkelig ned af bakke med vægten så kunne man altid skrive. Jeg har nydt hver dag det forløb hun har givet. M er virkelig fantastisk og hjælper virkelig med ens mål
Vil aldrig fortryde mit forløb
Jeg har nu i en måned været klient hos Mie Fitness, og fortryder ikke et sekund. Følelsen af at man har en person til at hjælpe sig, som har styr på tingene men som også kan sætte sig i ens sted, er fantastisk. Man kan få både kost og træningsplan tilpasset ens hverdag. Går det godt får man kæmpe ros, og de uger hvor det måske ikke er gået så godt får man en løfte pegefinger og et klap på skulderen, fordi man har gjort sit bedste. Man lærer rigtig mange ting af de små videoer som Mie sender under hele forløbet med de forskellige stadier man er i, fordeling af tallerken hvis man skal ud og spise, hvorfor man får ømme muskler efter træning osv. Og hvis man er i tvivl om noget kan man altid skrive og hun svare med en personlig video hvor hun forklare så alle kan forstå det.
Kan anbefale et forløb til alle som har brug for hjælp med kroppen og en ven som holder en i hånden på hele rejsen
5 stjerner til Mie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Efter mange forgæves forsøg på en livsstilsændring, besluttede jeg at lade Mie hjælpe mig.
Det er den bedste beslutning jeg har taget, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt 💪🏼
Efter kort tid har jeg kunne set resultater og jeg er allerede blevet en bedre og sundere udgave af mig selv!
Mie er super sød, motiverende og vigtigste af alt, så tror hun på dig! 💪🏼 ❤️
Mit ugentlige tjek-in og Mies respons derpå har gjort at jeg altid ser frem til onsdag! 😊
Fantastisk støttende og inspirerende coach!
Jeg havde prøvet alverdens kurer og intet havde en vedvarerne effekt. Jeg faldt over MieFitness, da hendes budskaber og holdninger ift mad og restriktioner, virkelig talte til mig. Jeg har nu været i et forløb med Mie i 5-6 uger og det har allerede været den fedeste oplevelse! 💪🏼 Jeg har allerede nu, fået værktøjer til hvordan jeg takler de udfordringer jeg havde og har en energi, jeg aldrig har haft før. Mine før/efter billeder taler for sig selv. Mie er en fantastisk, støttende, opmuntrende og ikke mindst inspirerende coach! Jeg vil klart anbefale at starte et forløb med Mie👍🏼😊 Jeg har rykket mig så meget og vi har 20 uger endnu, er spændt på hvor jeg ender!
Fantatisk 🥰
Fantatisk 🥰
Det bedste jeg har gjord for mig selv i meget lang tid. Mie er helt igennem fantastisk at være i forløb hos, man får den opbakning der er brug for.
Og den måde hun er på og gør tingene på, gør at det ikke er en sur pligt at komme i form.
Jeg har prøvet en anden coach for en del år tilbage, og må vare sige at være hos Mie er bedst.
Hver uge når man har lavet sit check in går man en video hilsen om hvad hun syntes om ugen er gået og der er så fedt og meget personligt.
Kæmpe anbefalding her fra 🤩
Et godt koncept 💪🔥
Et dejligt stykke menneske, som ved hvad hun taler om 🔥 kost, træningsplan, vægttab og muskelopbygning💪🙏❤️ jeg vil altid vælge en personlig træner som har prøvet det meste på egen krop, og det er her Mie Fitness kom ind i mit billede 😊
Dejlig personlighed og forståelse, mega positiv og også er du handlingsklar 🔥
I love it 🔥❤️
Mit bedste valg
Det er til dags dato den bedste beslutning jeg har valgt at tage for mig selv!
Jeg er lykkelig for jeg lige netop har valgt Mie som min coach og har aldrig været i tvivl! Hun er min klippe, min støtte altid aldrig ville jeg være foruden.
Hun giver mig blod på tanden, smil på læben og mest af alt energi!
Kort sagt elsker hende som lige netop det menneske hun er!
Jeg nyder min rejse hverdag i fælles skab med Mie og vil gøre det til jeg er i mål!
Det er så dejlig lige til og nemt at…
Det er så dejlig lige til og nemt at følge Mies gode råd. Hun er ekstremt god til at rose og motivere! Maden er super lækker og nem at lave - mine børn ELSKER maden og spiser meget mere til aftensmad, end de plejer.
Elsker det her koncept.⭐️
Elsker det her koncept.⭐️
Efter 5 uger kan jeg se en ændring både på vægten og kroppen.
Super lækker og nem madplan, og intet er forbudt.
Og så er Mie bare super at have i ryggen.. altid sød og reagere hurtigt hvis der er noget man er i tvivl om. Kostplanen bliver lavet efter egne ønsker, og man får en træningsplan som man ikke går sur i. 😄
Kan kun anbefale dette til alle der overvejer et kost og træningsforløb. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Så meget mere end en online coach
Jeg havde hårdt brug for en livsstilsændring, både med selvværd og kost/motion. Faldt så over MieFitness' kursus og har kun haft meget positive erfaringer med hendes online coaching. Hun er så meget mere end en online coaching, der hjælper mig på rette vej mod mit mål. Jeg har allerede tabt mig og er så småt begyndt at få en bedre hverdag. Kan varmt anbefales, hvis du også ønsker en bedre hverdag, blive stærkere og bare have det skide godt med dig selv!