En fantastisk person. Man får virkelig den hjælp man har brug for. Gode måltidsplaner som man kan få udskiftet når man har lyst. God tilpasset træningsplan til både hjemme og fitnessbrug. Man kan alt... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har kun været glad for at jeg kontaktede Mie! Der har hele vejen igennem været en stor forståelse for hvor man er henne. For mig er det fantastisk at have en coach der selv har et lille bar... Leggi di più
Mie er utrolig dygtig og er god til at tilpasse kost og træning efter ens behov. Hun er støttende og nærværende og så er hun bare så god til at booste en når det er svært. Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har et fantastisk forløb med Mie. Der er god kommunikation og opbakning. Jeg kan virkelig anbefale Mie. Hun har hjælpt mig at gøre mig bevidst om mine madvaner og bevidst om hvordan jeg skal hold... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos os har vi altid dig som kunde i fokus. Det betyder at vi tager udgangspunkt i dig og din individuelle situation og sammen med dig finder en måde at opnå dine mål på. Det betyder også at vi har fokus på mindset, livssituation og mestringsstrategier, som alt sammen skaber rammerne for et godt forløb.
Informazioni di contatto
Danimarca
- miefitness.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Kæmpe stor anbefaling af Mie som coach
Kæmpe stor anbefaling af Mie som coach.
Det er ikke fordi jeg trængte til at tabe helt vildt mange kilo, men trængte til at finde energi og ro i hverdagen. Trængte til at prioritere min træning og min kost og slippe de dårlige vaner.
Et forløb her er det absolut bedste jeg længe har gjort for mig selv.
Jeg er på nuværende tidspunkt i et…
Jeg er på nuværende tidspunkt i et forløb hos Mie, og det er den bedste beslutning jeg har taget. Jeg har tidligere været under en online coach, men det her er langt fra det samme. Mie har lagt et trænings program der 100% matcher mig, og mine præferencer, samtidig med at hun er lyttende omkring kosten. På nuværende tidspunkt, og hun med til at motivere mig meget, til at opnå mine mål og hun hjælper mig med at rette ind, så jeg hele tiden har nyt fokus område. Appen er nem, og check in er nem. Jeg er rigtig glad for mit forløb hos Mie.
Kæmpe anbefaling herfra ❤️
Den bedste beslutning jeg har taget for mig selv.
Jeg stod ved en skillevej for 2måneder siden, jeg havde været gravid og efter 1,5år var jeg ikke kommet op på mine sunde vaner eller livstil igen.
Jeg besluttede at kontakte Mie, som bare var så SØD og IMØDEKOMMENDE, og virkelig hjalp mig med at forstå at det er skide svært at komme tilbage til de vaner når man har været van til noget andet så længe..
Jeg begyndte i forløbet med Mie, og nu vil jeg ikke give slip på min kostplan eller træningsplan, det giver mig så meget energi og overskud til mine børn og mand i hverdagen.
Jeg nyder at stå op kl. 5:00 for at smutte ned og træne inden hele huset vågner..
Kosten er noget hele familien kan være med på, og ungerne elsker det. :)
Jeg glæder mig til mit videre forløb ved Mie som slutter til December.🤩
Miefitness får min bedste anmeldelse
Mie er god til at få en igang og holde en op på det, lige præcis hvad jeg havde brug for. Lækker lækker mad, og med plads til hverdag og fest.
Jeg anbefaler Mie !
Mie er en FANTASTISK coach
Mie er en FANTASTISK coach! Aldrig har jeg troet at en online coach ville være så motiverende, hjælpsom og sindssyg god til at guide. Hun har fået mig til at tænke fuldstændig anderledes ift. kost og trænings alternativer hvis jeg havde for mange smerter og hun har virkelig været ved min side hvis jeg synes det hele er træls. Et forløb ved Mie er ALLE pengene værd! Tak Mie ❤️❤️
Kæmpe anbefaling 😍…
Kæmpe anbefaling 😍 Mie er en fantastisk person som gør meget for at hendes klienter føler sig trykke! Hun er god til at lave trænings og mad plan som passer til hele familien og ens eget behov 🤩 Er så glad for jeg valgte Mie 🤩
Har længe gået med tanken om at vil…ty
Har længe gået med tanken om at vil tabe mig, men har haft svært ved at finde gnisten til det. Men efter en god samtale med Mie, så fik vi lagt en plan og vægten er nu på vej nedad. Mie er fantastisk coach, som altid er der for en når man har nogle spørgsmål. Er så glad for jeg tog det valg at starte hos lige præcis Mie❤️
Min skepsis blev gjort til skamme
Min skepsis blev gjort til skamme
Jeg var noget skeptik i forhold til online forløb, men det er bare noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og min familie. Det er det helt rigtige valg jeg har truffet. Har har oplevelsen at Mie er med hele tiden, både ift træningsprogrammer, madplan, hep, inspiration, motivation, ros - også kan man stort set få fat i Mie 24-7, når man har brug for hjælp. Jeg har følelsen af at vi træner sammen, hver for sig 💪
Også er hun også med på en Challenge, som jeg glæder mig til at vinde 😂
Jeg kunne blive ved med at skrive rosende ord, Mie er bare det bedste valg jeg har gjort.
Sååååå de aller bedste anbefalinger fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg var ikke et sekund i tvivl om at…r
Jeg var ikke et sekund i tvivl da jeg valgte Mie. Jeg har nu været hos Mie i 5 uger og ser fremskridt stille og roligt. 💪Mie ved hvad hun snakker om og hendes madplaner er rigtige lækre. Mie er super rar og lige til at snakke med, man kan tale frit fra leveren og hun lytter og svare ærligt så fedt. Jeg er tryk ved Mie og vi er på god bølgelængde hvilket også har stor betydning. Mie er hurtig til at svare tilbage. Super træningsplaner til hjemmet som hurtigt og nemt klares. Mie ved hvad der skal til, hun er super sød og guider/peptalker på en fantastisk måde whats not to like. Mie is the best 🫶
Mie er en fantastisk coach! Tak!
Mie er en fantastisk coach!
Jeg ville tabe mig, men kunne ikke tage mig sammen, kontaktede Mie og hun ringede mig op og vi snakkede om mine mål, drømme og mine udfordringer i hverdagen.
Takket være Mie er jeg kommet utrolig langt med mit vægttab - jeg var ikke nået hertil uden hende ❤️
Mie er forstående, lyttende og er den bedste til at lave madplaner til selv de mest kræsne!
- og at hun kan ligge en kostplan, samt træningsplan som ikke kræver alverdens tid i et træningscenter og flere timer foran komfuret er fantastisk!
Kommer aldrig til at fortryde jeg netop valgte Mie til at hjælpe mig på min rejse til en ny krop & nyt selvværd.
Jeg tog en stor beslutning for mig…
Jeg tog en stor beslutning for mig selv. Og jeg har aldrig fortrudt. Jeg kontaktede søde Mie, jeg var super nervøs, hun har været et forbillede for mig længe. Men nu til sagen. Mie ringede til mig og hold op hvor er hun dejlig og forstående. Efter at have siddet doven i sofaen i mange år, fik Mie med hendes støtte og søde ord, hun fik mig op og nu er jeg oppe på at gå 2 meget små ture om dagen. Mie er bare altid klar med trøst,gode råd/råd.
Jeg ved denne gang lykkes det, Mie laver mad plan til mig som min famlie også kan spise. Alt i alt dette at kontakte Mie er det bedste jeg har gjort for mig selv. Så mange tak for Mie. Tro mig i vil ALDRIG fortryde. KONTAKT Mie
Hun får kun 5**** fordi jeg ikke kan give hende flere. Hun fortjener alle de stjerner i verden
Kan på det varmeste anbefale Mie
Kan på det varmeste anbefale Mie. Er i overgangsalderen og for første gang kan jeg se resultater på vægten. Træningsprogrammet er lige til og glæder mig til at træne. Madplanen er simpel og god i en travl hverdag.
Mie er utrolig motiverende og super empatisk.
Mie får min varmeste anbefaling
Jeg kontaktede Mie, fordi jeg var rigtig træt og ked af hvad jeg så i spejlet. Og hér, 4 måneder efter har jeg aldrig været gladere for hvad jeg ser. Mie har lært mig at tallet ikke er det vigtigste, men følelsen indeni. Jeg har fået skabt nye og gode vaner. Jeg er blevet meget klogere på, hvad min krop har brug for. Jeg har fået meget mere livsglæde, energi og overskud. Mie er en fantastisk, omsorgsfuld og hensynsfuld coach. En coach med meget viden, som hun flittigt deler ud af. Jeg har hele vejen igennem følt mig set, hørt og forstået. Og jeg føler mig så godt klædt på til nu at stå på egne ben og én gang for alle holde fast i de gode vaner. Jeg har ikke én finger at sætte på mit forløb hos Mie. Hér til slut vil jeg bare sige dig tak (igen) Mie, for alt hvad du gør og alt hvad du er. ❤️
Jeg startede forløbe hos Mie for lidt…
Jeg startede forløbe hos Mie for lidt over 1 mdr siden og hold da helt op 🤩🤩🤩. Har aldrig haft en coach, som er så nærværende og omsorgsfuld, som Mie er ❤️.
Jeg kan virkelig mærke, at Mie ånder og lever for det hun gør og får det bedste frem i mig 🥰.
Den rejse som jeg har startet kører bare med 110 derud af og lysten,glæden og motivationen ligger bare Max i top 🤩🤩.
Så jeg vil til hver en tid anbefale andre, tage at Mie som coach ❤️❤️
Den bedste investering i mig selv…
Mie er en fantastisk coach, som formår at udfordre dig i det rette tempo. Hun ser dit potientiale og dine fremskridt.
Mie er en nærværende og omsorgsfuld coach, som svarer hurtigt tilbage med den hjælp du behøver. Der er ingen tvivl om, at Mie laver det hun gør, fordi at hun elsker det. Du er ikke bare én klient ud af mange, og hun sætter sig grundigt ind i den rejse i er på sammen, for at konstant at hjælpe dig videre i forløbet.
Jeg giver 5 stjerner til Mie, for hendes forståelse, fantastiske mad- og træningsplaner og altid personlige feedback.
Du står aldrig alene i et forløb hos Mie.
Miefitness er den bedste coach…
Miefitness er den bedste coach jeg har haft. Hun er der når man deler de gode oplevelser og succeser, men også når man deler de dyk og hårde bump kan kommer til under et større vægttab. Mie er enormt nærværende med hendes personlige videoer og man er ikke i tvivl om at hun ønsker det bedste for hendes klienter.
Hun tilbyder lækre opskrifter og ny kostplan en gang om ugen så man ikke kører træt i maden. Jeg er SÅ glad for at jeg har valgt Mie fitness og heldigvis går der længe før mit forløb er slut hos hende😊
Den bedste gave til dig selv
Jeg startede i forløb hos Mie tilbage i september 2023. Nu er jeg igang med min sidste måned, for Mie har hjulpet mig med at kunne stå på egen ben.
Mit forløb hos Mie er det bedste jeg nogensinde har givet mig selv. Jeg har tabt mange kilo og er blevet trimmet og virkelig stærk. Min familie og jeg elsker mit “nye” gladere, stolte og energifyldt jeg.
TAK FOR DIG MIE ❤️
Motiverende med fokus på balance
Motiverende med fokus på balance !
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Mie, til trods for jeg kun har været igang 4 uger.
Det som jeg lægger vægt på, er at få skabt balance i hverdags/familie livet. At der er plads til hygge og ferie, og ikke føle dårlig samvittighed overfor mest sig selv, men også Mie. Mie sætter stort ind på, at give plads til det hele, men samtidigt også motivere til at opnå resultater. - dette skaber gejst og målrettethed for at kæmpe videre. At man ikke skal slå sig selv oveni i hovedet, for ikke at have skabt resultat, i sociale sammenhænge.
Derudover, altid hurtigt svar, og lækre måltider, som er lige i min ånd. - intet er forbudt!
Jeg ser frem til mit forløb fremadrettet, og glæder mig til at skabe spændende resultater.
Stor ros til Mie 🙌🏼
Et valg man ikke fortryder
Mie er en helt fantastisk støtte og motivator. Der er ikke kun fokus på kost og motionen, men også på den mentale del af rejsen. Det er et personligt forløb, hvor videobeskeder gør en kæmpe forskel.
Hun hjælper dig op når du falder og giver dig troen på sig selv, når du selv mister den.
En kæmpe anbefaling her fra
At være på rejse med Mie
At være på rejse med Mie, er det bedste jeg har gjort. Jeg har været ved andre Coach, men de har ikke kunne det samme som Mie.
Første telefonsamtale med Mie var mega god, jeg blev glad og virkelig spændt på de næste måneder. Hun er god til at forklare, hvis der opstår spørgsmål, og mit behov ses, og ud fra det sammensætter hun en mega god/motiverende trænings og madplan. Hun svare hurtigt og hun er altid smilende i de beskeder man får.
Jeg har været ved Mie i godt en måned og jeg kan se en forskel nu, både på min energi, min krops og vægten😁 det er hårdt, men det motivere mig at komme afsted, når man rent faktisk kan se der sker noget.
Jeg vil klart anbefale Mie og jeg kommer tilbage til hende hvis jeg efter endt forløb skulle få brug for en hjælpende hånd igen. ❤️
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.