En fantastisk person. Man får virkelig den hjælp man har brug for. Gode måltidsplaner som man kan få udskiftet når man har lyst. God tilpasset træningsplan til både hjemme og fitnessbrug. Man kan alt... Leggi di più
Jeg har kun været glad for at jeg kontaktede Mie! Der har hele vejen igennem været en stor forståelse for hvor man er henne. For mig er det fantastisk at have en coach der selv har et lille bar... Leggi di più
Mie er utrolig dygtig og er god til at tilpasse kost og træning efter ens behov. Hun er støttende og nærværende og så er hun bare så god til at booste en når det er svært. Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har et fantastisk forløb med Mie. Der er god kommunikation og opbakning. Jeg kan virkelig anbefale Mie. Hun har hjælpt mig at gøre mig bevidst om mine madvaner og bevidst om hvordan jeg skal hold... Leggi di più
Hos os har vi altid dig som kunde i fokus. Det betyder at vi tager udgangspunkt i dig og din individuelle situation og sammen med dig finder en måde at opnå dine mål på. Det betyder også at vi har fokus på mindset, livssituation og mestringsstrategier, som alt sammen skaber rammerne for et godt forløb.
Danimarca
- miefitness.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg kan KUN anbefale Mie
Jeg kan KUN anbefale Mie - af hele mit hjerte 🩷
Jeg har prøvet et par andre coaches, og ingen af dem når Mie til sokkeholderne 🙌
Hun forstår én, hører én, ser én og møder én lige præcis der hvor man er, og gerne vil hen.
Jeg er i forløb hos Mie lige nu, og det er den bedste beslutning og investering for mig, og jeg vil altid vælge Mie hvis jeg skulle få brug for lidt hjælp igen 🙏🏼
Mange mange kærlige hilsner fra mig 🩷

Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Mie er god til at rose, god til at komme med alternativer, kræver ikke strenge diæter, som ikke kan overholdes.
Mie er sygt god til at komplimentere og det gør bare, at man selv får lyst til lige at gi den en ekstra skalle.
Tak for dig, Mie

Risposta di Miefitness
Helt fantastisk coach som virkelig gør…
Helt fantastisk coach som virkelig gør alt for at hjælpe ❤️

Risposta di Miefitness
Et skub i den rigtige retning :)
Jeg besluttede mig for et forløb hos Miefitness, efter en længere periode, hvor jeg både var blevet lidt dårlig til at fastholde mine gode madvaner, samt var kørt lidt træt ift. træning og ofte fandt undskyldninger, for ikke at komme afsted til træning. Jeg kunne mærke, at jeg havde behov for et lige skub til igen at komme på rette vej - da jeg tidligere har været mere vedholdende ift. både kost og motion. Forløbet har uden tvivl været fantastisk og brugbart for mig, særligt den ugentlige check-in, har gjort meget for mig - herunder en følelse af, at skulle følge løbende op og "stå til regnskab", som jo reelt kun er overfor mig selv, men hvor det for mig har været væsentligt, at en anden (Mie) har været med på sidelinjen. Jeg havde kun behov for et lille vægttab, men ønskede mere toning og ændring af min krop, hvilket der er sket væsentlige ændringer for, på de 5 måneders forløb, som jeg har været i. Og her 1 måned efter afslutning af forløb, er min motivation fortsat den samme, jeg fastholder min træning og gode kostvaner og er generelt meget glad for forløbet i sin helhed - og jeg har langt mindre fokus på hvad vægten siger, men ser i højere grad på min krop som helhed og de resultater jeg har opnået/fortsat opnår. Jeg har ligeledes i forløbet flere gange fået både nye kost- og træningsplaner, så det har været fornyelse og forandring i processen :)

Risposta di Miefitness
Det var et dejligt forløb
Det var et dejligt forløb, elsker den rutine der kom som jeg savner så meget. Især chek-in om mandagen
Der var dejligt mad og træningsplaner..
lidt mere til hjemme træning måtte der gerne være.
Evt. Kunne der blive lavet en pakke til kun dem som vil hjemmetræne.
Jeg er ikke fan af fitness center så det var er must for mig at kunne gøre det hjemme.
Elsker den måde Mie har tilgang til det.
Appen der bliver brugt er super nem og træningsplanerne fantastiske med timer.
Kan kun sige tak ♥️

MieFitness
Jeg er meget ambivalent over at skulle skrive en anmeldelse.
Jeg har haft et stort vægttab, og styrketrænet på egen hånd, længe før jeg meldte mig til et forløb hos Mie. Jg meldte mig til et forløb i håbet om, at jeg kunne få ny viden, blive mere tonet og få inspiration til ny kost.
Det endte med det modsatte og gjorde det uoverskueligt, synes jeg.
Mie virker til at være rigtig sød når man taler med hende også er det rart at kunne tilgå en app, så man har det hele ved hånden og kan lave en indkøbsliste vha kostplanen i appen. Dog ærgerligt man ikke kunne se tidligere kost- og træningsprogrammer derinde.
Jeg fortalte jeg mistede min motivation undervejs og løsningen blev, at hun ville skrive til mig på faste dage ugentligt som motivation og støtte til jeg så kom afsted, det skete ikke. Jeg hørte ikke rigtig noget fra hende, medmindre jeg selv tog kontakt.
Jeg synes kostplanen var meget ensformig og meget af det var ikke i min smag. Nogle retter blev ændret, men til noget jeg allerede havde frabedt mig.
Min bindingsperiode var 3 måneder, og den 4. måned var valgfri. Kunne dog se hun reklamerede med en gratis måned på Instagram og den fik jeg, med følelsen af, at det var lidt modvilligt - og ikke noget jeg er sikker på, at jeg overhovedet fik.
1000 - 1099,- er mange penge månedligt, synes jeg, og især med det manglende udbytte jeg føler jeg fik.
Mie er dog super sød, uden nogen tvivl der. Jeg har tænkt meget over antallet af stjerner jeg skulle give, da jeg er generelt ret skuffet over hele forløbet.

Risposta di Miefitness
MieFitness er det rigtige valg ❤️
Mie er udover at være en super dejlig og empatisk kvinde, også virkelig dygtig til hendes arbejde.
Jeg har fra start følt, at Mie lyttede til mine ønsker og hun er virkelig god til at imødekomme ens personlige behov. Mie tager sig tid til sine klienter og man føler sig meget speciel og hørt. Det er umuligt ikke at forelske sig i Mie, og man får ikke lyst til at forlade hende.
Når tingene er svære, så ved du, at Mie aldrig giver op på dig, og hun står og hepper på dig, med det største smil og de kærligste opbaknings-ord, og så føles alt godt igen ❤️
Hvis du vil gøre det bedste for dig selv, så køb et forløb hos Mie, det vil du aldrig fortryde! Jeg kan kun give MieFitness mine bedste anbefalinger ❤️

Risposta di Miefitness
Mie er den der får dig sikkert i mål
Mie er en coach der er super meget tilsted med den der er hendes klient.
Hun brænder for sit fag og man kan mærke hun virkelig gerne vil hjælpe.
Jeg har været i forløb i 16 uger og følte jeg var i gode hænder, Mie mødte mig der hvor jeg var og gav ikke slip før jeg var i sikker havn

De bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mie er et utroligt behageligt og forstående menneske, som man ret hurtigt kommer til at holde af ❤️ selve konceptet, træningen og opskrifterne, levede fuldt ud op til forventningerne. Der blev fulgt op på forløbet ved tjek in hver søndag. Men det var ikke kun om søndagen, du var i tæt dialog med Mie, hvis du havde brug for lidt støtte og gode råd. Jeg giver MieFitness de bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kort sagt Verdens bedste coach
Kort sagt Verdens bedste coach!
Sidste år i december startede min kone og jeg i et forløb hos Mie, lidt skeptiske men det skulle have en chance med en online coach og vi vil sige at det er den bedste beslutning vi nogensinde har taget! Vi var aldrig kommet så langt uden Mies hjælp, uanset hvad det er så står hun altid klar til at hjælpe, er forstående og er klar til at give et spark hvis det er det man har brug for. Falder man i har Mie altid ens ryg og er så sindsyg god til at få en tilbage på rette spor uden sure miner! Mie er så støttende og er der bare ALTID. Prismæssigt kan alle være med, og de penge man normalt bruger på ens dårlige vaner kan nemt dække et forløb hos Mie, kostplaner og træningsplaner er gode, er der noget man ikke kan træne eller noget mad man ikke kan lide siger man til og Mie skifter med det samme!
Alt i alt en kæmpe investering i vores liv og vi havde aldrig klaret det uden Mies hjælp!
Så vi kan helt klart anbefale MieFitness og du vil aldrig fortyde det.
Så Mie tusind tak for DIG og alt din støtte ❤️

Jeg er i forløb ved Mie fitness
Jeg er i forløb ved Mie fitness
Startede i december og mangler lige et par uger endnu
Jeg er utrolig glad for mit forløb og de redskaber jeg har fået nu hvor jeg snart skal på egen hånd
Jeg har tabt 20kg og er så glad
Jeg har ikke kunnet træne da jeg lider af migræne næsten hver dag
Så jeg har klaret det på udelukkende kost og gå ture et par gange i ugen
Jeg har fået stor ros og støtte af Mie hele vejen i gennem
Kan klart anbefale et forløb hos Mie det er meget personligt og man får alt den hjælp man behøver for at nå i mål

Risposta di Miefitness
Fantastisk coach med kærlighed til…
Fantastisk coach med kærlighed til hendes klienter.
Da jeg gik i gang med dette forløb, tænkte jeg, mon jeg overhovedet kommer igennem, eller lærer noget jeg ikke ved i forvejen. Og nøj hvor er jeg blevet overrasket, og har lært så mange gode ting.
Når jeg har haft øv dage, uger eller lign., har Mie haft mig i hånden, og givet et kærligt skub fremad.
Mit forløb slutter om lidt, og jeg skal så meget forsætte med min livsstils ændring. 👏❤️

Hvor skal jeg starte
Hvor skal jeg starte.
Kan kun anbefale Mie, da jeg valgte hende var det på begrund af jeg ikke har kendt hende andet end Robinson, havde ikke fulgt hende på Instagram eller andre sociale medier. Men da jeg skrev til Mie var det med min mave fornemmelse, og hold da op hvor har jeg ikke fortrudt.
Hun har virkelig ændret mit syn fra mad, og hun lægger meget ind i hvordan man selv har det. Fremfor at man skal spise det, for ellers taber man sig ikke. Nu startede jeg midt i januar, så har haft et halvt år, og ang mad så følger hun årstiderne, da det begyndte at blive sommer kommer der grill retter og sommer salater, og det var godt nok lækkert
Hun har også ændret mit syn på den skide badevægt. Har altid haft et svagt punkt for badevægte til nu hvor jeg faktisk er glad for at se hvor man står,
Jeg selv har tabt 29 kilo på nuværende tidspunkt hos hende, og uden hende har jeg ikke nået hertil.
Så igen kan KUN anbefale Mie

Risposta di Miefitness
Hjælpsom, kæmpe personlighed og et fantastisk menneske.!
Første gang jeg så Mie er ingen hemmelighed at det var i Robinson, og får dag et var jeg mega fan af hende og hendes mega fede personlighed. Så da jeg ville igang med træning efter en korsbånd skade, var jeg slet ikke i tvivl om at det var Mie der skulle hjælpe mig. Og jeg har aldrig fortrudt det i et sekundet, hun er den mest hjælpsomme, lyttende og forstående person, jeg noglesinde har mødt. Jeg ved godt det er hendes arbejde, men hun er så god til at sætte sig ind i mine behov og ønsker og stå altid klar med et kærlig puf bagi så man kan komme tilbage på sporet, for ja der kommer dårlig dage - så skal du i gang med at træne, så tøv ikke med at tag et forløb hos Mie, du vil aldrig fortryde den forvandling du kommer igennem, med gode træningsplaner og til dato det lækkert mad, som er ment og lave og kræver ikke at man skal stå i køkkenet en helt dag for at klargør det. Så kæmpe TAK for hjælpen Mie ♥️🙏🏻

For meget for for lidt
Jeg startede et forløb hos Mie sidst i december og sluttede det før tid sidst i marts.
Ved første telefoniske kontakt blev jeg bedt om at klikke mig igennem aftale-papirer med Mie i røret og da jeg vægrede mig ved, at der stod at der var 6 måneders binding, forsikrede hun mig om, at jeg kunne stoppe når jeg ville.
Var ikke tilfreds med forløbet, synes ikke der rigtig blev lyttet/husket hvad jeg havde sagt og skrevet og jeg endte med kun at bruge madplanen (lidt halvt) den første måned. Fik herefter mere ud af at bruge en gratis kalorierælleapp. Mht træning blev der heller ikke rigtig lyttet. Måtte feks sige og skrive 3 gange, at jeg ikke laver armbøjninger og de to gange der blev opdateret plan - ja, så var de på igen igen. Orkede ikke at rette ting til sidst og ville egentlig bare helst fortsætte selv. Meldte fra, men blev så alligevel trukket for en måned (fordi ‘hun ikke kunne nå at stoppe betalingen’) og faktisk en måned MERE som kun blev refunderet fordi jeg blev meget vred.
Samtidig blev det for provokerende at følge med på Instagram, som satte de 1000kr jeg betalte om måneden i relief. Jeg tænker Mie har en rigtig god forretning, med rigtig mange ‘klienter’. Forretningen handler mere om hende selv (set herfra) end om klienterne. 1000kr pr. måned er i hvert fald for mig alt alt for meget for en ugentlig video hvor Mie siger ‘hvor er det godt gået’.

Risposta di Miefitness
Mie er et fantastisk menneske og træner!
Mie er et fantastisk menneske, både som træner men også som person, hun lytter på sine klienters ønsker og drømme! Hun er tilgængelig 24/7, og gør alt for at du føler dig tilpas. Jeg havde dårlige dage, men Mie fik mig igennem på bedste vis, og det sætter jeg så stor pris på at hun gjorde 🙏🏼
Jeg har valgt at starte op igen med Mie efter sommerferien, og jeg glæder mig til at komme igang igen, for jeg ved at når jeg har Mie som min træner, så sparker vi r** sammen, for jeg kan og kunne ikke gøre det uden hendes hjælp på sidelinjen, så TAK MIE🙏🏼❤️