MHC Mobility Recensioni 77

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb recentelijk een Hyundai i10 geleased via MHC Mobility. Er was sprake van goede dienstverlening tijdens het aanvraagproces. De medewerker van MHC mobility was vriendelijk en oplossingsgericht. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alles top! Wij waren voor onze onderneming in België op zeer korte termijn op zoek naar 2 wagens en zowel Chelsea als Mike van MHC Mobility Gent hebben van begin tot afhandeling eerlijk en zéér corr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij MHCCars onze Hyundai gekocht het was een juiste keuze, na lange tijd zoeken. Ik werd er vriendelijk aangesproken door Finn en Ruben. Zij waren niet de geijkte verkopers, maar met gedegen kenni... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Gastvrij - open en eerlijk dat zijn de trefwoorden die wij van toepassing vinden. Ongedwongen kijken en vergelijken, eerlijke prijzen en de koffie staat klaar. Enige puntje van kritiek is dat er b... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di leasing di auto
  2. Servizio di leasing
  3. Fornitore di ausili per la mobilità
  4. Rivenditore di auto usate

Scritti dall'azienda

Een auto leasen, zakelijk of privé? Of toch liever een occasion kopen? Zoekt u een leasemaatschappij met tientallen jaren ervaring in wagenparkbeheer? MHC Mobility staat voor u klaar, altijd. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos op weg kan, zodat u met elke rit uw wereld kunt vergroten.

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Duidelijk hoe het werkt

Duidelijk hoe het werkt, wat wel en niet mogelijk is en alle vragen konden keurig beantwoord worden. Vriendelijk geholpen, kortom, alles was goed voor elkaar.

3 febbraio 2023

Mijn 5 jaar ervaging met een leasing bij MHC Mobility

Beste mensen,
Mijn eerst ervaring met een auto-leasing bij MHC is fijn geweest.
Behalve de verwarming in auto die niet goed werkt. Altijd met plezier en zonder probleem met een Opel Karl gereden. De jaarlijkse onderhoudsbeurten zijn altijd goed georganiseerd en gegaan.

11 febbraio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Misleidende advertentie

Goede occasion, misleidende informatie. Leuke auto gekocht maar er zijn verkeerde beloftes over de opties gedaan. Mocht je hier een auto willen kopen - controleer heel goed wat er wel en niet opzit. Na de koop wordt je niet geholpen maar word je gewezen op het 'voorbehoud op drukfouten op advertentie'. Opletten dus!

5 gennaio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Eerlijke prijzen en een goede sfeer!

Ongedwongen kijken en vergelijken, eerlijke prijzen en de koffie staat klaar.
Enige puntje van kritiek is dat er bij de verkoop/ophalen van de aangeschafte auto niet even de details werden doorgenomen - hoe alles werkt tav instrumenten paneel / stuurbediening etc.
Wel vergoede de taart een week later een hoop :)!

15 ottobre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Occasion gekocht en taart thuisbezorgd

Na een proefrit in een Audi A1 sportback te hebben aangevraagd, werd ik op het bepaalde tijdstip vriendelijk ontvangen door een medewerker.
De auto stond gereed voor de proefrit. Terwijl ik de proefrit maakte is de inruilprijs van mijn Golf 4 van 2003 vastgesteld.
Onder genot van een kopje koffie werd al snel de koopovereenkomst getekend.
De auto is prima afgeleverd met 12 maanden garantie.
Bij gebruik blijkt dat de hoedenplank niet goed sluit, omdat er een onderdeeltje ontbreekt. Hierover neem ik nog wel even weer contact op met Groningen.
Dit zal wel goed komen.
Leuk gebaar dat afgelopen zaterdag een taart werd thuisbezorgd met een foto van de aankoop!
Prima service en klantvriendelijke medewerkers!

Dida Noordhof

22 agosto 2022
Valutata 3 stelle su 5

Mooie auto, mindere service

Ben blij met mijn aankoop. Iets minder met de service. Lakschade was niet (volledig) hersteld bij de aflevering, terwijl dit wel was afgesproken. De lakstift die toen werd toegezegd heb ik nog steeds niet ontvangen.

5 giugno 2022

Voor de eerste keer kennis gemaakt met MHC Mobility Belgium. Super

Voor de eerste keer kennis gemaakt met het bedrijf MHC Mobility Belgium. Na een zeer vlotte, deskundige en vriendelijk wijze van afhandeling van de lease werden wij op een vrijdag (een week voor de aflevering) verrast met de mededeling dat er een vergissing in de prijsbepaling was ontstaan waardoor de leaseprijs hoger uit kwam. Dit ondanks een gesloten overeenkomst, aanvaarde offerte en Algemene Voorwaarden. Slechts enkele dagen later (op maandag) kregen we een telefoontje van Ciel dat alles toch nog in orde was gekomen. De wijze waarop en de communicatie hieromtrent verliep zeer vlot en vriendelijk. Geen enkele wanklank. Aanstaande vrijdag mogen we de auto gaan ophalen. Met betrekking tot het tijdstip van ophalen deed men ook niet moeilijk. Alles in het belang van de klant. Super bedankt. Een verdiende 5 sterren.

5 aprile 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più