Valutata 1 stelle su 5

We hebben een jaar geleden een Volvo XC40 gekocht. Er waren toen 3 dingen aan die zijn verholpen in de garantieperiode, maar goed dat we een half jaar extra garantie hebben genomen. Nu moeten de st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mercedes Eqc gekocht in vestiging Breda bij verkoper Mark pijnenborg, zeer kundige verkoper prettig in de omgang en vrijblijvende advies zonder dwang tot koop en is en blijft ook erg betrokken n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Bij Vaartland.nl zijn er gemiddeld 1000 gebruikte auto's op voorraad Kijk snel voor ons actuele aanbod op www.vaartland.nl.

4,1

1 stella

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Klantvriendelijk, servicegericht en deskundig

Interessante occasion gezien bij Vaartland en navraag gedaan bij Vincent. Klantvriendelijke verkoper, bleek zijn vrije dag. Hij zorgde ervoor dat de auto de volgende dag in Stolwijk beschikbaar was voor een proefrit. In de showroom zeer prettig en goed geholpen door Gerben. Na het weekend de auto opgehaald. Auto zag er tiptop uit, schoon en netjes. Dank ook aan Gerben voor de flexibiliteit met het naleveren van de papieren van de inruilauto! Kortom, een klantvriendelijke, servicegerichte en deskundige organisatie.

Valutata 5 stelle su 5

Bij binnenkomst gelijk een goed gevoel

Bij binnenkomst gelijk een goed gevoel. Geen rommelige volgepropte showroom en klantvriendelijk geholpen. Mijn nieuwe aanwinst is netjes rijklaar gemaakt. Er is zelfs nog een nieuwe distributieriem opgekomen. Kortom een aanrader als je een betrouwbaar adres zoekt voor een andere auto.

13 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Prima ontvangen op een maandagmorgen

Prima ontvangen op een maandagmorgen. Ondanks flinke belangstelling voor deze auto netjes voor mij gereserveerd. Probleemloze proefrit en binnen een uur wegrijden met m’n nieuwe auto. Goede prijs en duidelijke uitleg over garantie. Hier zou ik zo weer een auto kopen…

30 marzo 2026

Beste David,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling en het delen van je ervaring. Mooi om te lezen dat je op een prettige manier bent ontvangen en dat alles snel en soepel is verlopen.

Fijn dat de occasion netjes voor je gereserveerd kon worden en dat je na een probleemloze proefrit snel met je nieuwe auto op weg kon. Ook goed om te horen dat de uitleg over garantie duidelijk was, dat vinden we belangrijk.

Bedankt voor het delen van je ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl. We wensen je veel rijplezier met je tweedehands auto.

Auto in Den Haag gekocht

Na enige verwarring over de mogelijkheid om een proefrit op een andere vestiging dan Den Haag te kunnen doen hebben wij de knoop doorgehakt en zijn naar Den Haag gereden voor de proefrit. Aldaar prima ontvangen en kort daarna proef kunnen rijden. De verdere afhandeling over de financiële condities verliep naar wens zodat wij het koopcontract konden tekenen. Twee dagen later de auto opgehaald. Alles prima geregeld.
Ook de verkoper kwam erg betrouwbaar over. Nu benieuwd hoe de auto het doet.

2 aprile 2026

Beste gnossing,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat jullie, ondanks de eerdere verwarring, uiteindelijk goed zijn ontvangen in Den Haag en snel een proefrit konden maken.

Mooi dat ook de verdere afhandeling en het papierwerk naar wens zijn verlopen en dat jullie de aankoop van de occasion met een goed gevoel hebben kunnen afronden. Dat de verkoper betrouwbaar overkwam, vinden we belangrijk om te horen.

We wensen jullie veel rijplezier met jullie tweedehands auto en bedanken jullie voor het delen van jullie ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl.

Top autodealer

Goed en eerlijk geholpen zowel op de mail als op lokatie.de auto's zijn net iets lager geprijsd dan andere dealers.qwa papierwerk hebben ze het hier ook goed Voormekaar.

Zeer tevreden

11 aprile 2026

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling en het delen van je ervaring. Mooi om te lezen dat je zowel online als op locatie goed en eerlijk bent geholpen.

Fijn dat ook het papierwerk en de prijsstelling van onze occasions je goed zijn bevallen. Dat zijn belangrijke onderdelen bij de aankoop van een tweedehands auto.

Bedankt voor het delen van je ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl. We wensen je veel rijplezier.

Nette auto goed afgeleverd

Nette auto goed afgeleverd
Goed geholpen

4 aprile 2026

Beste M. Nautawagemaker,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling en je mooie woorden. Fijn om te horen dat de auto netjes is afgeleverd en dat je goed bent geholpen.

We wensen je veel rijplezier met je occasion en bedanken je voor het delen van je ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Mercedes Eqc gekocht in vestiging Breda…

Mercedes Eqc gekocht in vestiging Breda bij verkoper Mark pijnenborg, zeer kundige verkoper prettig in de omgang en vrijblijvende advies zonder dwang tot koop en is en blijft ook erg betrokken na de verkoop!
Auto gekocht met autotrust garantie! Ben ik blij mee want de auto was met laatste inspectie beurt toch niet zorgvuldig nagekeken.. (externe partij vaartland)
Banden waren slecht gebalanceerd en rem schijven krom..en bodemplaat gat(je) erin Dit alles is ook netjes opgelost door autotrust dus dikke 👍 voor deze service.

Lang verhaal kort samen te vatten zou volgende auto zo weer kopen bij Vaartland.

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen door Mark in onze vestiging in Breda. Zijn betrokkenheid en manier van adviseren sluiten goed aan bij hoe wij willen werken.

Goed dat je hebt gekozen voor een Autotrust garantie. Een occasion, zoals een tweedehands auto, blijft een stuk techniek en het is belangrijk dat eventuele punten netjes worden opgelost. Jammer dat er bij de laatste inspectie nog zaken naar voren kwamen, maar goed om te lezen dat dit via Autotrust alsnog correct is opgepakt en verholpen.

We waarderen je vertrouwen en vinden het mooi om te horen dat je een volgende auto opnieuw bij Vaartland zou overwegen. Bedankt voor het delen van je ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl.

We wensen je veel rijplezier met je Mercedes EQC.

Aanschaf Audi Q8 E-tron

Vandaag mijn 'nieuwe' Audi Q8 e-tron opgehaald bij Vaartland in Zwolle. De aankoop en aflevering verliepen net even anders dan 'normaal' wat desondanks de ‘pret’ niet heeft mogen drukken. Vaartland is een ontzettend druk autobedrijf, en met name op zaterdag brengt dat een enorme toestroom van mensen met zich mee. Wat mij in positieve zin is bijgebleven: zodra je een afspraak hebt gemaakt en men weet wie je bent en waarvoor je komt, nemen ze ook echt de tijd voor je. Je merkt dan even niets meer van de ‘hectiek’ om je heen en je voelt je op dat moment een gewaardeerde klant. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend prettig geholpen door Jacco Swillens. Recht doorzee en daarbij bovendien een eerlijk en nuchter advies. Toen ik vandaag de auto kwam ophalen, stond hij er strak gepoetst bij. Compleet met een enorme gele strik op de motorkap en een persoonlijk welkomstbordje ernaast. Dat maakt het ophalen van een nieuwe auto toch nog nét wat meer bijzonder. Jacco, bedankt voor het meedenken en de topservice. Absolute aanrader!

Beste MGDV,

Hartelijk dank voor je uitgebreide 5-sterren beoordeling en het delen van je ervaring. Mooi om te lezen dat, ondanks de drukte, juist het persoonlijke contact en de aandacht voor jou als klant zo positief zijn bijgebleven.

Fijn dat Jacco je vanaf het eerste moment recht doorzee heeft geholpen met eerlijk en nuchter advies. Dat is precies waar wij voor staan. Ook goed om te horen dat de aflevering van je Audi Q8 e-tron zo bijzonder is gemaakt. Het ophalen van een occasion hoort een speciaal moment te zijn, en mooi dat dit zo is ervaren.

We geven je complimenten graag door aan Jacco en ons team in Zwolle. Bedankt voor het delen van je ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl.

We wensen je veel rijplezier met je nieuwe tweedehands auto.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en meedenken met de klant

Onze auto was op het moment dat we bij Vaartland terecht kwamen gestolen. Ze hebben meegedacht met de aankoop van een auto bij hen, doordat we moesten wachten op ons geld van de verzekeraar. We hebben een klein deel kunnen aanbetalen waardoor de auto voor ons was gereserveerd. Bij uitkering van het geld konden we de rest van het bedrag van de auto betalen en konden we hem zo meenemen. In de tussentijd had Vaartland genoeg tijd om de auto rijklaar te maken. Goede service!

14 marzo 2026

Beste familie Van Boekel,

Hartelijk dank voor jullie 5-sterren beoordeling en het delen van jullie bijzondere ervaring. Wat vervelend om te horen dat jullie auto was gestolen, maar mooi dat we in die situatie met jullie hebben kunnen meedenken.

Fijn dat het gelukt is om de occasion voor jullie te reserveren met een aanbetaling en dat alles vervolgens soepel kon worden afgerond zodra de verzekering uitkeerde. Zo proberen we, waar mogelijk, samen tot een passende oplossing te komen.

Vaartland is eerlijk

Vaartland is eerlijk: het bedrijf heeft keurig de kleine kwaaltjes die een nieuwe auto soms heeft verholpen. Ik heb nu echt vertrouwen in de auto.
Ja het is vaak duurder, maar vertrouwen is goud waard.

Beste Mart,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling en het delen van je ervaring. Mooi om te lezen dat je het gevoel hebt dat Vaartland eerlijk is en dat de kleine punten aan de auto netjes zijn opgelost.

Een occasion blijft een stukje techniek en het is fijn om te horen dat dit goed is opgepakt en dat je nu met vertrouwen rijdt. Dat is uiteindelijk waar het om draait.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne ervaring voor herhaling vatbaar

Wij waren al een tijdje op zoek naar een betrouwbare elektrische auto. Bij ons in de buurt afgesproken bij een garage om een proefrit te maken in een AUDI Q4 E-TRON. Wat een heerlijke auto is dat!
Helaas had deze niet de opties die wij zochten. Op internet gezocht naar een exemplaar dat wel voldeed aan onze eisen en kwamen uit bij Vaartland in Breda.
Telefonisch een afspraak gemaakt. Er waren meerdere gegadigden, dus snel richting Breda gereden. Daar werd ik gastvrij ontvangen door Casper. Hij liet mij de auto zien. Precies wat wij zochten. Nette prijs voor onze auto teruggekregen. Totaal geen druk ervaren. Het was een prettig gesprek. De auto gaf een foutmelding m.b.t. de airco, maar die zou worden opgelost. Een week later kunnen wij de auto ophalen. Wordt vervolgd

Beste Bas en Heleen,

Bedankt voor jullie mooie review en het delen van jullie ervaringen met Vaartland.nl. Fijn om te lezen dat jullie zo gericht op zoek waren naar een elektrische occasion en uiteindelijk bij ons in Breda zijn uitgekomen.

Mooi dat jullie prettig zijn ontvangen door Casper en dat jullie de juiste Audi Q4 e-tron hebben gevonden, zonder druk en met een goed gevoel. Ook goed om te benoemen dat het punt met de airco wordt opgelost, zodat jullie straks zorgeloos kunnen rijden.

Alvast veel rijplezier gewenst met jullie tweedehands auto en we hopen dat de aflevering helemaal naar wens verloopt.

Top!

Top! Werden geholpen door Jesse , meteen al een fijn en prettig contact bij binnenkomst.
Alles verliep vervolgens erg soepel , al onze vragen beantwoord ,en was erg ruimhartig met de inruilwaarde van onze auto . Kwamen dan ook snel tot een deal !
Aanrader!

Beste Sebastiaan,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling en je enthousiaste review. Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door Jesse en dat alles rondom de aankoop van jullie occasion soepel is verlopen.

Mooi dat er snel een goede deal tot stand kwam en dat jullie tevreden zijn over de inruilwaarde. Dat maakt het verschil.

Veel rijplezier gewenst met jullie tweedehands auto en bedankt voor het delen van jullie ervaringen met Vaartland.nl.

Teleurstellend

Nu moeten de steekassen, aandrijfassen en rubbers vervangen worden.
We hebben de auto naar een Volvo dealer gebracht en deze zeggen dat de rubbers met 'slangklemmen' zijn vastgezet. Dit is niet origineel dus er is schade geweest en vervangen maar niet origineel gerepareerd dus waarschijnlijk door een z.g. Volvo kenner en daardoor dit is ontstaan!
Dus als je een auto koopt bij 't Vaartland laat die dan keuren om de teleurstellingen die wij met de Volvo XC40 hebben te voorkomen!!!

4 marzo 2026

Beste heer Van Drempt,

Bedankt voor uw aanvullende reactie. We begrijpen dat u aangeeft destijds een servicepakket te hebben gekozen.

Binnen de looptijd van het servicepakket biedt dit extra zekerheid en dekking op bepaalde onderdelen en situaties. Na afloop van deze periode vervalt deze aanvullende dekking en valt de situatie, zoals gebruikelijk, terug op het wettelijke kader van non-conformiteit.

In uw geval is de garantieperiode inmiddels verlopen en ook de termijn waarin het wettelijke vermoeden van non-conformiteit geldt. Dat betekent dat er alleen nog sprake kan zijn van non-conformiteit wanneer aantoonbaar is dat een gebrek al bij aflevering aanwezig was en redelijkerwijs niet te verwachten was. Gezien de periode die verstreken is en het type werkzaamheden dat nu speelt, is dat in de praktijk niet aannemelijk.

We begrijpen dat dit voor u een teleurstellende uitkomst is. Tegelijk blijft een occasion, oftewel een tweedehands auto, een technisch product waarbij slijtage en onderhoud na verloop van tijd een rol spelen.

Valutata 4 stelle su 5

Goede service, duidelijke afspraken, altijd bereikbaar!

Ook flexbel toen ik de ophaal datum van mijn auto naar voren bracht

25 marzo 2026

Beste Heuvel,

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaringen met Vaartland.nl. Fijn om te horen dat je onze service, duidelijke afspraken en bereikbaarheid zo positief hebt ervaren.

Goed om te lezen dat we ook flexibel konden meedenken bij het vervroegen van de ophaaldatum van je occasion. Daar doen we het voor.

Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens.

Eerlijk en behulpzaam

De verkoper was ontzettend behulpzaam en vooral ook eerlijk. Fijn gesprek gehad en alles behalve een gevecht moeten leveren voor de prijs.
Zeer kundige mensen en vriendelijk.

19 marzo 2026

Beste JP,

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaringen met Vaartland.nl. Fijn om te lezen dat je het gesprek als eerlijk en prettig hebt ervaren en dat je goed bent geholpen door onze verkoper.

Mooi dat je zonder gedoe tot een goede deal bent gekomen. Daar streven we naar bij iedere occasion.

Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens.

Valutata 1 stelle su 5

Koopintentie genegeerd, onprofessionele behandeling, absoluut geen aanrader

Mijn ervaring bij Vaartland in Stolwijk is alles behalve positief geweest. Op 31 maart had ik hier een afspraak voor een bezichtiging van een Peugeot e-2008 omdat ik graag elektrisch wil gaan rijden. Wat een normaal aankoopproces had moeten zijn, is uitgelopen op een bijzonder negatieve ervaring. Bij aankomst werden mijn broer en ik niet vriendelijk ontvangen. We kregen enkel te horen van de verkoper die achter zijn bureau zat dat de auto op de tweede etage stond en mochten het verder zelf uitzoeken. Er werd geen enkele moeite gedaan om mee te lopen of uitleg te geven, terwijl het rustig was in de showroom en ik op afspraak kwam. Ik heb dit als zeer klantonvriendelijk en onprofessioneel ervaren.

Nadat wij de auto zelf hadden gevonden, heb ik duidelijk aangegeven geïnteresseerd te zijn en akkoord te zijn met het inruilvoorstel voor mijn huidige auto. Ook was de financiering via een externe partij al akkoord. Desondanks werd er geen proefrit aangeboden, wat ik onbegrijpelijk vind gezien mijn duidelijke koopintentie.

De houding van de verkoper liet daarnaast sterk te wensen over. De communicatie was onvriendelijk, dwingend en weinig transparant. Mijn auto werd vanaf afstand, zonder serieuze beoordeling, bestempeld als “oude bak”. Verder werd er zonder onderbouwing negatief gesproken over de financieringsmaatschappij waarmee ik al in gesprek was, terwijl er werd aangedrongen op een partij waar Vaartland zelf mee samenwerkt. Dit wekt de indruk dat commerciële belangen boven eerlijk advies worden gesteld.

Ook rondom de staat van de auto en de zogenaamde aflever- en garantiepakketten werden onwaarheden en tegenstrijdig gecommuniceerd. Er werd gesproken over rijklaar afleveren en nieuwe banden, terwijl wij zelf zagen dat de achterbanden versleten waren. Toen wij dit aangaven, werd dit teruggedraaid. Er werd op een vervelende en oneerlijke manier geprobeerd een duur pakket van meer dan €800 aan te smeren bovenop de verkoopprijs, zonder duidelijke meerwaarde of onderbouwing. Ik was samen met mijn broer, die zelf een autobedrijf heeft en dus weet waar hij op moet letten. Juist daarom viel het extra op hoe misleidend dit was. Je hebt altijd een wettelijke garantie bij de aankoop van een auto. Bij dat dure pakket wat ze je aansmeren zou je voor 3 maanden garantie krijgen terwijl belangrijke onderdelen zoals de accu of boordlader (essentieel) buiten deze zogenaamde garantie vielen, wat de waarde van het pakket nog verder in twijfel trekt. Als ik het dure pakket niet zou nemen dan tekende ik er volgens de verkoper voor dat ik afzie van alle garantie, inclusief de wettelijke garantie die je als koper altijd hebt. Als je dure pakketten wil aansmeren wees dan wel gewoon eerlijk en transparant.

Al met al ben ik met een zeer vervelend gevoel vertrokken, terwijl ik met de intentie kwam om de auto te kopen. Door de manier waarop ik ben behandeld, heb ik besloten geen zaken meer te doen met Vaartland en raad ik het ook zeker niemand aan! De houding van de betreffende verkoper alsmede de dienstverlening is bij Vaartland ronduit schandalig te noemen. Zelfs in een fietsenwinkel wordt je nog beter geholpen!!!

31 marzo 2026

Beste Samantha,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Het is duidelijk dat je bezoek heel anders is verlopen dan je mocht verwachten, zeker omdat je met een serieuze koopintentie bij ons langskwam. Dat begrijpen we en dat is niet hoe wij met onze klanten willen omgaan.

Wat je beschrijft over de ontvangst, het gebrek aan begeleiding en de houding van de verkoper, past niet bij hoe een afspraak bij ons hoort te verlopen. Juist wanneer je op afspraak komt en interesse toont, hoort daar actieve begeleiding en duidelijke communicatie bij. Dat je dit anders hebt ervaren, nemen we serieus en bespreken we intern.

Ook de manier waarop er is omgegaan met je inruilauto en het uitblijven van een proefrit is niet zoals het hoort. Dit zijn belangrijke onderdelen van het aankoopproces waarbij zorgvuldigheid en respect voorop moeten staan.

Rondom de aflever- en servicepakketten willen we graag wat extra toelichting geven. Onze auto’s worden technisch gecontroleerd door APK-gecertificeerde monteurs, maar blijven complexe, gebruikte producten waarbij – afhankelijk van leeftijd, kilometerstand en gebruik – altijd een risico op slijtage of defecten aanwezig is. Daarom worden auto’s standaard geleverd in de staat waarin ze zich bevinden.

Een servicepakket is volledig optioneel en bedoeld om vooraf extra zekerheid te bieden. Denk hierbij aan duidelijke garantievoorwaarden, dekking bij onverwachte defecten, ondersteuning via aangesloten garages in heel Nederland en in veel gevallen ook vervangend vervoer. Bij pakketten vanaf 6 maanden is een auto daarnaast vaak tot 15.000 kilometer onderhoudsvrij, wat normaal gesproken al snel richting de €700 aan kosten kan gaan. Het doel hiervan is juist om achteraf discussie en onverwachte kosten te voorkomen.

Zonder servicepakket geldt het wettelijke recht op conformiteit. Dit betekent dat een auto moet voldoen aan wat je er redelijkerwijs van mag verwachten, maar dit is geen garantie vooraf en wordt altijd achteraf beoordeeld op basis van de situatie en eventueel technisch onderzoek. Het is dus niet mogelijk om dit “uit te sluiten”, en het hoort ook nooit zo gecommuniceerd te worden.

Dat je het gevoel hebt gekregen dat informatie tegenstrijdig was of dat er druk werd ervaren rondom een pakket, is niet de bedoeling en had duidelijker en transparanter gekund.

We vinden het oprecht jammer dat je met dit gevoel bent vertrokken, zeker omdat je aangeeft dat jullie er inhoudelijk én prijstechnisch uit hadden kunnen komen. Juist daarom is het extra teleurstellend dat het proces zo is verlopen.

Mocht je je ervaring nog verder willen toelichten, dan komen we graag met je in contact via klantenservice@vaartland.nl

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service, Top bedrijf!

Ben Geholpen door Mark uit Breda, zeer flexibel, meedenkend, ik heb daarnaast goede adviezen gekregen waar ik mee verder kon. Al met al, top bedrijf, snelle service en zeer betrouwbaar.

31 marzo 2026

Beste S. Vieira,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling en je mooie review. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Mark uit Breda en dat je zijn flexibiliteit en advies als waardevol hebt ervaren.

Mooi dat alles rondom de aankoop van je occasion snel en prettig is verlopen. Daar doen we het voor.

Veel rijplezier gewenst met je tweedehands auto en bedankt voor het delen van je ervaringen met Vaartland.nl.

Team Vaartland.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più