Na de vele leuke kaarten op de site gezien te hebben hebben wij ook voor mevr. Moos gekozen. Hoewel de termijn tot de geboorte niet meer heel lang zou duren zijn we heel erg goed en snel geholpen. Ste... Leggi di più
Voor zowel voor onze zoon als ons pas geboren dochtertje een geboortekaartje bij Mevrouw Moos besteld. Het contact verliep vlot en was helder. Persoonlijke wensen zijn toegepast in het ontwerp. Ook... Leggi di più
We zijn superblij met onze keuze! Mevr. Moos maakt zeer mooie kaartjes en je kan ze naar wens laten aanpassen. De communicatie verloopt vlot en je hoeft helemaal niet lang te wachten op nieuwe on... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Mevr Moos maakt originele geboortekaartjes die met veel liefde en zorg worden ontworpen. Originele geboortekaartjes waarmee je jullie grote nieuws vertellen
Terreplein 92, 4931DL, Geertruidenberg, Paesi Bassi
- 0648622741
- info@mevrouwmoos.com
- mevrouwmoos.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Echt een aanrader
Echt een aanrader! De kaartjes zijn helemaal naar onze wens. De communicatie verliep heel prettig, onze wensen voor het kaartje werden uitstekend begrepen.
Very nicely designed cards
Very nicely designed cards, rapid service, feels like a gift to receive the cards.
Leuk kaartje met goede prijs kwaliteit verhoudingen
We zijn erg tevreden over het kaartje dat we bij mevrouw Moos besteld hebben. Ze heeft leuke, moderne kaartjes om uit te kiezen en deze zijn vanuit deze basis te personaliseren (niet alleen de naam etc). De communicatie en het personaliseren van het kaartje ging erg soepel. Snelle levering, leuke attentie erbij en tevens mooie kwaliteit van de kaartjes/adresstickers, doopsuikerzakjes en -stickers. Goede prijs-kwaliteit verhouding en heel handig dat de adresstickers ook voorbedrukt meegeleverd worden (als je zelf tijdig een adressenbestand aanlevert). Een aanrader!
We zijn ontzettend blij met het ontwerp…
We zijn ontzettend blij met het ontwerp en de service van de Mevr. Moos! De communicatie gaat lekker snel. We hebben tussentijds een aantal aanpassingen gedaan die zonder problemen werden opgevolgd. De leuke reacties over het geboortekaartje stromen binnen :)
Mevr. Moos geboortekaarjte
Mevr. Moos biedt een prachtig totaal-pakket rondom het geboortekaartje aan. Bereikbaarheid en snelheid van reageren en organiseren zijn uitstekend. Alles is heel verzorgd en het kaartje was prachtig.
Wederom goed en met zorg verzorgt
Wederom goed en met zorg verzorgt, mooi ontwerp en top service
Drie keer op rij fantastisch!
Mooi, origineel, professioneel, snel en goed betaalbaar.
Een hele fijne samenwerking
Een hele fijne samenwerking! Mevrouw Moos heeft gezorgd voor snelle en fijne, vriendelijke communicatie. Ze denkt mee en heeft goed geluisterd naar onze wensen.
Het resultaat was dan ook helemaal naar onze smaak! We zijn heel erg blij met haar werk en alle zorg die ook nog eens uit handen zijn genomen. Bij mevr. Moos is alles tip top geregeld en in orde.
Fondant stempels
Bij mevr. Moos fondant stempels besteld die passen bij de geboortekaartjes van onze kinderen. Heel mooi resultaat voor zowel op cakejes als op koekjes. Ook erg snelle en goede service. Zijn er erg blij mee!
Prachtige kaartjes en een heel hoog…
Prachtige kaartjes en een heel hoog serviceniveau. Je wordt totaal ontlast door mevrouw Moos. Wij hebben zowel voor onze zoon als dochter gekozen voor een kaartje van mevrouw Moos.
Helemaal af en wat een top service!
WoW! Wat een toffe reacties van veel
Mensen en wat zijn wij blij met het volledige geboorte pakket... het kaartje, de wikkel, en de koekjesstempel!
Prachtig kaartje!
Wij zijn heel tevreden over het kaartje dat Mevrouw Moos ontworpen heeft! Onze verzoekjes werden snel en mooi verwerkt. Ze luistert goed naar de wensen van de klant, maar laat ook haar eigen inbreng zien. Wij zouden Mevrouw Moos zeker aanraden voor een ander!
Heel heldere communicatie en snelle…
Heel heldere communicatie en snelle service, we zijn van begin tot eind 100% tevreden.
Heel blij met het eindresultaat!
Heel blij met het eindresultaat! Er wordt goed meegedacht en flexibel omgegaan met wensen op maat. We hebben veel leuke reacties gehad op ons geboortekaartje. Zeker een aanrader!
Leuke samenwerking met mooi resultaat!
Snelle en correcte service, fijne samenwerking! We kregen verschillende voorstellen hoe onze voorkeuren uitgewerkt konden worden. We zijn erg blij met het resultaat.
meer dan goed!
Mevrouw Moos heeft ons hartstikke goed geholpen met een prachtig geboortekaartje en meer dan dat. Snelle en meer dan complete levering van kaartjes, enveloppen, etc. Nogmaals dankjewel! Een echte aanrader!
Voor de tweede keer heel blij met het…
Voor de tweede keer heel blij met het geboortekaartje dat mevr. Moos voor ons heeft ontworpen. Samen met de enveloppen en de adreswikkel levert ze echt een totaalpakket af. We raden haar van harte aan!
Supermooie kaartjes en fijn contact!
Heel fijn contact, supermooie kaartjes en snelle afhandeling. Top!
Aanrader!
Top service in een toch al drukke periode.
Wij hebben lang gezocht naar een zonnig kaartje met een strak design voor onze 2e zoon. Uiteindelijk kwamen we op de website van mevr. Moos een ontwerp tegen dat ons wel aanstond en dat we nog konden aanpassen aan onze specifieke wensen. Het proefpakket en het aangepaste ontwerpen hadden we binnen no-time binnen. Het uiteindelijke pakket met de kaartjes en alle toebehoren is op zichzelf al een leuk kraampakket om te krijgen. Het zijn erg mooie kaartjes geworden waar we veel positieve reacties op hebben gekregen!
PS. de etiketten-service is geweldig! Dat scheelt al snel een paar avonden schrijven.
Zéér goede en snelle service
Zéér goede en snelle service. Absoluut een aanrader.