Me & Eliza Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stort udvalgt, lækker hjemmeside, let at shoppe og så er deres service helt i top. De levere hurtigt, ombytter hurtigt og så svarer de virkelig hurtigt på mails. Dem kan du trygt handle hos

Valutata 5 stelle su 5

Fortrukne webshop at købe tøj. Nu har jeg handlet nogle gange og alle gange er tingene kommet hurtigt og der har ikke været nogle problemer. Deres hjemmeside er virkelig god at finde rundt på. Dere... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ville egentlig gerne give endnu flere stjerner. De har intet mindre end verdensklasse kundeservice. En pakke til mig var forsinket. Jeg opdagede det ikke selv, men Me & Eliza holdt øje og gav mig besk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

5-stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Klart mit foretrukne sted at shoppe tøj👌🏻🩷 Elsker deres Instagram, som giver virkelig god inspiration til tøj til hverdag og fest🌸. Hjemmeside er overskuelig og god servic... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Me & Eliza er et univers af de lækreste kollektioner fra modeverdenen, hvor du blandt andet finder et skønt udvalg af kjoler, bluser, bukser, sko, accessories og tasker, som vi har udvalgt fra de største brands fra ind og udland. Hos Me & Eliza håndplukker og udvælger vi et lækker udvalg til dig, så din garderobe bliver fyldt op med nye og unikke styles.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super god hjemmeside

Super god hjemmeside, det er ikke sidste gang jeg handler her. Hurtig levering

2 ottobre 2023

Hej,

Mange tak for din 5-⭐️ anmeldelse.

Dejligt at høre at du er tilfreds med vores hjemmeside og leveringstid. Vi glæder os til at se dig igen🌸

Rigtig god dag💕

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, hjælpsom kundeservice og hurtigt pengene retur.

29 agosto 2023

Hej Rikke

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores leveringstid, kundeservice og behandlingen af din retur💕

Du ønskes en fantastisk dag☀️

Valutata 5 stelle su 5

Altid hurtig levering og god service

Altid hurtig levering og god service. Og i butikken mødes man med et smil.

29 agosto 2023

Hej Anne

Mange tak for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er meget glade for, at høre at du er tilfreds med vores service i både butik og på webshoppen🛍

Hej Linda

Tak for din 5-⭐️ anmeldelse. Skønt at høre, at du både er tilfreds med vores leveringstid og udvalg af varer🌸

Du ønskes en god dag☀️

Lækre mærker

Lækre mærker, god kvalitet, hurtig levering

30 luglio 2023

Hej Mette

Tak for din 5-⭐️ anmeldelse. Skønt at høre at du er tilfreds med, at handle hos os🌸

Du ønskes en dejlig dag💕

Hej Maria

Tak for din 5-⭐️ anmeldelse.
Det er rigtig dejligt at høre, at du har været tilfreds med at handle hos os🌸

Du ønskes en god dag✨

Hej Linda

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringstiden og vores udvalg af tøj🛍️

Du ønskes en skøn dag🌸

5-stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟

5-stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Klart mit foretrukne sted at shoppe tøj👌🏻🩷 Elsker deres Instagram, som giver virkelig god inspiration til tøj til hverdag og fest🌸. Hjemmeside er overskuelig og god service på mail og Instagram🌟Lynhurtig levering 👌🏻 Deres butik i Støvring er virkelig også lækker 🩷
Ikke en finger at sætte på dette sted.
Klik dig ind på Meandeliza og du vender tilbage gang på gang på gang 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

2 agosto 2023

Hej Janne

TUSIND TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er meget glade for, at høre at vi er dit foretrukne sted at shoppe tøj.

Skønt at du finder god inspiration på vores Instagram og har været tilfreds med at handle hos os🌸

Du ønskes en rigtig dejlig dag💕

Valutata 5 stelle su 5

Kontaktede Me & Eliza for afsendelse samme dag, og modtog pakken dagen efter. Super service.

27 luglio 2023

Hej Christina

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og vores service💗

Du ønskes en dejlig dag☀️

Helt utrolig god service

Helt utrolig god service. Modtog min pakke dagen efter jeg bestilte. Blusen jeg havde bestilt havde en plet. (Ikke noget butikken var skyld i da blusen kom i original ubrudt emballage). Skrev til dem - der var hurtigt svar og flere løsningsforslag. Virkelig høj service. Har handlet her før og handler her helt sikker igen.

13 luglio 2023

Hej Litten

TUSIND TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den løsning vi fandt frem til, samt vores service💕

Vi glæder os til, at se dig igen✨

Du ønskes en fantastisk dag🌸

Valutata 1 stelle su 5

Pakke sendt retur

Jeg har sendt en pakke retur til denne web shop. De modtog den i mandags, men jeg har intet hørt på mail om returneringen, eller set skyggen af mine penge desværre. Har aldrig oplevet før at jeg ikke har fået en mail om at en webshop har modtaget varen retur! Og hvornår de udbetaler det skyldende beløb.

23 giugno 2023

Hej Carin,

Tak for din besked 😊

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din returnering af en vare hos os. Vi ønsker naturligvis aldrig at gøre vores kunder utrygge – tvært imod.

Jeg kan se i systemet, at vi ganske rigtigt modtog din returpakke mandag. Herefter blev den pakket op og videresendt til vores returafdeling. Det system vi bruger, gør det desværre ikke muligt at sende en besked, når pakken er modtaget, dog er det altid muligt at følge den via Track & Trace, som fortæller, om pakken er leveret. Vi sender først en besked via mail, når returneringen er færdigbehandlet. Jeg kan se, at refunderingen blev gennemført om fredagen, hvor pakken blev modtaget om mandagen, altså 4 dage senere. Du skulle meget gerne have fået besked herom efterfølgende. Jeg håber naturligvis, at du har modtaget denne.

Jeg beklager mange gange, at du har manglet information undervejs, det vil vi naturligvis tage til efterretning fremadrettet, da vi altid ønsker at yde den bedst mulige service. 😊

Jeg håber, at min forklaring er tilstrækkelig – ellers er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi meget gerne står til rådighed. Du er også meget velkommen til at sende os en mail eller en sms, så ringer vi dig gerne op.

Du ønskes en dejlig dag. 🌸

Anna // Me & Eliza

Fornem og lynhurtig service

Fornem og lynhurtig service! Samme dag som jeg bestilte blev pakken afsendt. Dagen efter kunne jeg afhente den i en pakkeshop. Det er virkelig lækkert! :-) Mine shorts var desuden pakket fint ind. Tak for det til Me & Eliza - ikke sidste gang, at jeg handler hos jer :-)

21 giugno 2023

Hej Maja

TUSIND TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og leveringstid🌸
Vi glæder os til, at se dig igen💕

24 timers levering kan noget 😍

Jeg bestilte min ordre i går morges omkring klokken 8, og nu her 24 timer efter er den ude til levering med GLS. Sindssygt dejligt med så hurtig levering, i sær når I har sale!😍

20 giugno 2023

Hej Ditte

TUSIND TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Skønt at høre, at du er tilfreds med vores leveringstid🌸

Hej Rita

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med leveringstiden🌸

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og gode priser

Gode priser - hurtig levering

Hej Sissel

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Dejligt at høre, at du både var tilfreds med vores priser og leveringstiden💗

Du ønskes en skøn dag💕

Det gik dejligt hurtigt

Det gik dejligt hurtigt
Super tilfreds med varen
Kan anbefales

Hej Merete

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med både leveringstiden og varen✨

Du ønskes en fantastisk dag💗

Alt fungerede perfekt

Hej Jytte

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Det er vi meget glade for at høre.

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk at handle her. Kan kun anbefale at handle her. Har haft en meget positiv oplevelse.

25 maggio 2023

Hej Mette

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med, at handle hos os🌸

Fine varer

Fine varer - hurtig levering - retur og bytte mulighed 😊

30 aprile 2023

Hej,

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med at handle hos os🤍

Du ønskes en fantastisk dag🌸

Valutata 5 stelle su 5

Wauw en super fantastisk…

Wauw en super fantastisk oplevelse🤗Ringede og spurgte indtil levering af en kjole jeg skal bruge til en konfirmation lørdag. Efter samtalen bestilte jeg på hjemmesiden og dagen efter fik jeg kjolen leveret🙏Kan kun anbefale Me&Eliza🌺

2 maggio 2023

Hej Bente

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og leveringstiden🌸

Du ønskes en dejlig dag💕

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più