Stort udvalgt, lækker hjemmeside, let at shoppe og så er deres service helt i top. De levere hurtigt, ombytter hurtigt og så svarer de virkelig hurtigt på mails. Dem kan du trygt handle hos
L'azienda ha risposto
Fortrukne webshop at købe tøj. Nu har jeg handlet nogle gange og alle gange er tingene kommet hurtigt og der har ikke været nogle problemer. Deres hjemmeside er virkelig god at finde rundt på. Dere... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ville egentlig gerne give endnu flere stjerner. De har intet mindre end verdensklasse kundeservice. En pakke til mig var forsinket. Jeg opdagede det ikke selv, men Me & Eliza holdt øje og gav mig besk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
5-stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Klart mit foretrukne sted at shoppe tøj👌🏻🩷 Elsker deres Instagram, som giver virkelig god inspiration til tøj til hverdag og fest🌸. Hjemmeside er overskuelig og god servic... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Me & Eliza er et univers af de lækreste kollektioner fra modeverdenen, hvor du blandt andet finder et skønt udvalg af kjoler, bluser, bukser, sko, accessories og tasker, som vi har udvalgt fra de største brands fra ind og udland. Hos Me & Eliza håndplukker og udvælger vi et lækker udvalg til dig, så din garderobe bliver fyldt op med nye og unikke styles.
Jernbanegade 8, 9530, Støvring, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg kender kun butikken som webshop og jeg har nu sendt retur to gange og det går simpelthen for langsomt, denne gang er min pakke modtaget den 26/1 og i dag den 31/1 har intet hørt.
Synes I har fine varer, men jeg vælger en anden butik fremover, det her er utrygt som kunde.

Risposta di Me & Eliza
Jeg ønsker egentlig at støtte de lokale små butikker, men kan ikke rigtig finde argumenterne for at gøre det, når kundeservicen ikke følger med. Jeg købte en trøje på udsalg. Da jeg 3 dage senere finder ud af, at den ikke lige var mig alligevel, gik jeg med den formodning om, at jeg lige skulle forbi og have pengene tilbage. Men nej "pengene gives ikke retur på udsalgsvarer samt varer købt på rabat". Tilgodebeviset er tilmed en alm. bon, som nemt både vil falme eller bare forsvinde. "En handel er en handel" og butikkerne bestemmer selv om de overhovedet ønsker at tage varer retur og hvordan. Men det har bare stor betydning for om kunderne kommer igen og igen. Jeg kommer ikke til at handle i butikken i Støvring igen og jeg vil forsøge at komme af med mit tilgodebevis. Øv hvor er jeg bare ikke fan af dårlig returret - så vil jeg hellere handle i de store kæder som har ordentlig returret og som har de samme varer.

Risposta di Me & Eliza
Lækker side med masser af inspiration og fint tøj. Hurtig levering og nemt at komme i kontakt, hvis man har ændringer til ordre eller lign.

Risposta di Me & Eliza
Hurtig ekspedition, hurtig svar når man skriver. Billeder af øreringe snyder lidt, har bestilt flere og de er meget mindre når man ser dem i virkeligheden. Der står mål ved billeder, men det snyder alligevel ret meget.

Risposta di Me & Eliza
Dejligt, at man kan afhente sin ordre dagen efter man bestiller den, gratis i jeres butik :-)

Risposta di Me & Eliza
Hurtig levering, nem retur, god service. Lækkert udvalg af tøj, sko, smykker osv,

Risposta di Me & Eliza
Tøjet svarede til beskrivelsen på hjemmesiden. Hurtig levering

Risposta di Me & Eliza
- produkter levede op til forventninger ift gode story på Instagram

Risposta di Me & Eliza
Jeg er ikke imponeret over servicen i butikken i Støvring. Fortravlet personale og ingen følelse af at blive imødekommet som kunde. Jeg fik, hvad jeg kom efter, men jeg fandt det selv, efter først at være blevet affejet med et tilgodebevis og en formaning om at varer købt online, ikke udbetales, hvilket jeg aldrig bad om. Jeg har bestilt en varer magen til, hos Molly&My

Risposta di Me & Eliza
Absolut elsker at handle her! De har et fantastisk udvalg og ualmindelig hurtig service. ✨💕

Risposta di Me & Eliza
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.