Det er en rigtig fin butik, men er ikke vildt imponeret af personalet, følte faktisk jeg var til besvær, er ikke sikker på jeg handler der igen
Den hyggeligste skønne butik med en helt fantastisk nærværende betjening. Stort udvalg af mange spændende mærker på hylde og på bøjler. Overalt i butikken er der masser skønne stilleben til stor insp... Leggi di più
Lyn hurtig levering, lækker hjemmeside og lækkert udvalg. Min ordre er desværre blevet returneret fordi, sådan er det jo nogle gange når man får tøjet på, det ikke er LIGE i øjet. Spændt på at se... Leggi di più
Pinoc har et stort og spændende udvalg af interiør til boligen og moderigtig tøj til den modeglad type. Gå på jagt i kendte mærker som By Malene Birger, Hvisk, Maanesten, Anna Von Lipa, Nordal, C’est Bon, Spektrum og Present time. Her finder du et stort udvalg af kjoler, jakker, skjorter, vaser, glas, krystal glas, lysestager, lamper, potter, pyntegenstande, stort set alt hvad hjertet begærer inden for bolig og modeverden.Vi mener selv vi er dit personlige bolighus. Find din personlige favoritter og kendte klassiker hos Pinoc. Vi ligger i den smukkeste gade i det odenseanske byliv omgivet af blomsterbutikker og caféer.
Vestergade 82, 5000, Odense, Danimarca
- 70 21 37 77
- shop@pinocodense.dk
- pinocodense.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Det er en rigtig fin butik
Fremragende hele vejen
Købte et smykke der ikke ramte rigtigt herhjemme :D, men er blevet så imponeret over jeres levering, retur proces og information undervejs at jeg fluks har lagt en ny bestilling på et nyt smykke. Super oplevelse hele vejen igennem. Tak for en behagelig proces, handler helt sikkert her igen.
Hurtig og nemt
Hurtig levering. Desværre var varen ikke mig, men returnering gik nemt og ubesværet.
Den hyggeligste skønne butik med en…
Den hyggeligste skønne butik med en helt fantastisk nærværende betjening.
Stort udvalg af mange spændende mærker på hylde og på bøjler. Overalt i butikken er der masser skønne stilleben til stor inspiration.
Kan ikke få mine penge tilbage..
UMULIGT at komme i kontakt og få penge tilbage.
Jeg køber nogle bluser i butikken i Odense og vil gerne returnere dem online. Jeg har ringet mange gange uden held. Jeg får så svar via mail om, at jeg godt kan returnere det, jeg har købt i butikken.
Nu er det så en måned siden, at jeg kan se, de har modtaget pakken, og jeg har stadig ikke fået mine penge. Jeg har skrevet til dem flere gange, men de svarer ikke.
Kan virkelig ikke anbefale denne side!
En snygg jacka på rea o jag beställde…
En snygg jacka på rea o jag beställde till Sverige vilket innebar dyr frakt med det var det värt.
Jag är supernöjd 👍
Supergode produkter og meget fin…
Supergode produkter og meget fin service, da lynlåsen var i stykker. Fik hurtigt pengene tilbage og havde et nyt par bukser dagen efter.
Hurtig levering
Virkelige god hjemmeside
Virkelige god hjemmeside - mange gode tilbud og når man har brug for kundeservice - er den helt i top👌👌👌👌
Hurtig tilbagemelding
Hurtig til at melde tilbage at en bestilt vare ikke var på lager.
Super service.
Svær at få kontakt til.
Der manglede en vare i min levering - grunden til det kun bliver 4 stjerner er, at det var mission impossible at komme i kontakt med dem (tlf, mail, fb), men da det lykkedes var servicen helt i top. Og fik den fineste pakke efterleveret med den sidste vare🤗❤️
Man kan ikke komme igennem til…
Man kan ikke komme igennem til kundeservice. Går på telefonsvarer hver gang. Prøvede flere dage i streg på forskellige tidspunkter.
Når man sender mail kommer der ingen svar tilbage.
Super god og hurtig service
Jeg skulle bruge en vare hurtigt og oplevede at der blev fulgt op med et opkald.
God og hurtig service .