Stort udvalgt, lækker hjemmeside, let at shoppe og så er deres service helt i top. De levere hurtigt, ombytter hurtigt og så svarer de virkelig hurtigt på mails. Dem kan du trygt handle hos
Fortrukne webshop at købe tøj. Nu har jeg handlet nogle gange og alle gange er tingene kommet hurtigt og der har ikke været nogle problemer. Deres hjemmeside er virkelig god at finde rundt på. Dere... Leggi di più
Ville egentlig gerne give endnu flere stjerner. De har intet mindre end verdensklasse kundeservice. En pakke til mig var forsinket. Jeg opdagede det ikke selv, men Me & Eliza holdt øje og gav mig besk... Leggi di più
5-stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Klart mit foretrukne sted at shoppe tøj👌🏻🩷 Elsker deres Instagram, som giver virkelig god inspiration til tøj til hverdag og fest🌸. Hjemmeside er overskuelig og god servic... Leggi di più
Me & Eliza er et univers af de lækreste kollektioner fra modeverdenen, hvor du blandt andet finder et skønt udvalg af kjoler, bluser, bukser, sko, accessories og tasker, som vi har udvalgt fra de største brands fra ind og udland. Hos Me & Eliza håndplukker og udvælger vi et lækker udvalg til dig, så din garderobe bliver fyldt op med nye og unikke styles.
Jernbanegade 8, 9530, Støvring, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Virkelig godt.
Nem at kommunikere med.
Hurtig levering.
Perfekt og lovende produkt.
5/5 virkelig tilfreds og ville helt klart bestille herfra igen med god ro i maven:)
Mvh Yasmin

Risposta di Me & Eliza
God korrespondance med dem da jeg havde et spørgsmål. Det blev imødekommet 😊
Hurtig levering 👍

Risposta di Me & Eliza
De havde lige den vare jeg manglede, ovenikøbet til en rigtig god pris. Hurtig levering og pænt pakket ind.

Fantastisk kundeservice
Varerne leveres hurtigt og når der returneres varer så tilbageføres pengene samme dag de modtager varene retur. Havde købt en varer og opdagede et par dage senere at prisen nu var sat ned. Efter kontakt til kundeservice fik jeg lynhurtigt differencen udbetalt.

Fantastisk kundeservice.
Bestilte et par sko hvor snørebåndende desværre gik i stykker hurtigt - Jeg fik hurtigt svar fra kundeservice og under en uge efter har jeg modtaget et nyt par.
Absolut ikke sidste gang jeg handler hos Me & Eliza!

Risposta di Me & Eliza
God hjemmeside med gode beskrivelser.
Nem indkøb proces - lynhurtig levering.
Hurtig kundeservice med godt og brugbart svar på spørgsmål til vare.
Klart anbefaling herfra og ikke sidste gang jeg handler!

Risposta di Me & Eliza
God kundeservice via telefonen. Fik min bestilling i løbet af 2 dage :) Glad og tilfreds!

Risposta di Me & Eliza
Jeg modtog min vare rimelig hurtigt, den var blevet behandlet godt kunne jeg se, og så var den bestilte indpakning også rigtig flot.

Risposta di Me & Eliza
Jeg lavede en reklamation på en vinterjakke, få dage efter modtog jeg en ny. Super service og venligt personale

Risposta di Me & Eliza
Altid super kundeservice🌟 Hurtig levering og hurtig behandling ved returneringer 🌟 Kæmpe anbefaling 🌟🌟🌟🌟🌟

Altid hurtig levering - selv på Black friday hvor I nok havde ekstra travlt 👌🏼

Risposta di Me & Eliza
Hurtig levering og venlig henvendelse til kundeservice

Risposta di Me & Eliza
Bestilte en halskæde til min datter. Den var klar til afhentning, dagen efter på mit lokale udleveringssted.
Hurtig og effektiv. Fantastisk. Tak for super service

Risposta di Me & Eliza
Havde købt et par øreringe til mit barnebarn, men øreringene havde desværre en defekt, hvilket jeg meddelte Me & Eliza. Uden tøven meddelte de, at jeg ville modtage et nyt sæt øreringe - og inden for få dage modtog jeg dem. Tusind tak for god service - mit barnebarn blev rigtig glad.