MAYSON Cosmetics Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ich hatte nach fast einem Jahr Studio lashes einen "Wimpernunfall"wobei so gut wie nix mehr von meinen ohnehin wenigen und dünnen eigenen Wimpern übrig blieb.Ich hatte quasi eine "Wimpernglatze"Un... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zu aller erst....die wimpern sind mega....angebracht schauen sie natürlich aus......wenn man sich an die Beschreibung hält (Pflege)dann halten die ca 10 Tage. Angenehmes tragegefühl. Schnelles an... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jaren geleden werd ik ineens allergisch voor wimperextensions die geplaatst werden in een salon. Ik struggelde erna maanden met mascara, tot ik Mayson tegen kwam! De wimpers blijven 7/10 dagen zit... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Leider hat die Qualität nachgelassen. Ich musste zwei Packungen entsorgen, weil die Kleber nicht haften und zudem kleben die Wimpern morgens so unangenehm, dass man seine Augen nicht öffnen kann. Ich... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

661 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Kwaliteit van product en service slecht geworden!

Eerder was ik heel enthousiast over Mayson maar de kwaliteit van het product én de klantenservice is enorm achteruit gegaan. De wimpers plakten eerst 10 dagen, enorm tevreden! Ook met douchen en draaien in mijn slaap bleef het super goed zitten. Nu vallen ze na 2 dagen er al af, zitten scheef, op mijn wang na het slapen of op mijn kussen...

Wanneer je melding doet/ contact opneemt met de klantenservice krijg je binnen 2 seconden een AI gegenereerd antwoord, wanneer ze aangeven dat je vraag door wordt gestuurd naar een specialist krijg je nooit meer antwoord. Ik wacht nu al 3 weken... tussendoor weer contact opgenomen, krijg ik weer een AI antwoord met hetzelfde als 2 weken geleden.

Tja, wanneer iets een hype wordt zie je direct dat het van invloed is op de kwaliteit en service.

Erg jammer!

30 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Bis jetzt war ich immer zufrieden dann…

Bis jetzt war ich immer zufrieden dann habe ich falsche Wimpern in der richtigen Verpackung gehabt und es wird behauptet das es die richtigen sind, obwohl die komplett anders aussehen. Sind nicht bereit das ein zu sehen das die falsch verschickt worden sind. Kaufe da nichts mehr

28 luglio 2026

Super tevreden!

Al meer dan een jaar ben ik klant. Ik heb mijn wimpers altijd snel binnen. Ze blijven goed zitten, 7 dagen minimaal. Makkelijk aan te brengen.
1x contact gehad met de klantenservice over wanneer iets op voorraad was, kreeg ik ook snel een vriendelijke reactie op.

1 luglio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Voor de derde keer besteld en weer de…

Voor de derde keer besteld en weer de volgende dag al in huis. Ze blijven de ene keer 11 dagen zitten en de andere keer 3, beetje uitzoeken nog wat ik dan anders doe. Maar heerlijk om er net wakker meteen verzorgd uit te zien. Zeker nu in de zomer heb je niks anders nodig.

Fantastische wimpers

Fantastische wimpers. Ik heb voor de Cosylash gekozen en deze zijn prachtig. Makkelijk aan te brengen en blijven zeker 7 dagen of langer zitten. Echt een aanrader!!!

Wat een uitkomst!

Heerlijk, makkelijke wimpers. Ik heb altijd wimpers gehad die one by one erop werden gezet. Was altijd prachtig maar onwijs veel tijd en geld.
Deze wimpers blijven prachtig zitten, geen gedoe. Nu al 11 dagen genieten van ze, terwijl ik op vakantie ben! Zon, zee, strand... geen enkel probleem!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben gestopt met winper extenions…

Ik ben gestopt met winper extenions plaatsen in de salon. En ik ben overgestapt naar de press on lashes van Mayson. Oprecht een van de beste keuzes. Het scheelt veel qua geld en het oog ook veel mooier. Ze blijven bij mij een week zitten.

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin sehr zufrieden mit den…

Ich bin sehr zufrieden mit den produkten von MAYSON Cosmetics. Ich habe schon viele wimpern versucht, aber ich muss sagen die von MAYSON sind mit abstand die besten🥰🥰🥰

Valutata 5 stelle su 5

Ik begrijp alle negatieve reacties…

Ik begrijp alle negatieve reacties niet. Gebruik Mayson Press on Lash al een behoorlijke tijd meestal Fluffy 12 mm en nooit problemen. Blijven minstens 7 dagen zitten, nooit allergieen, kan er mee douchen en altijd binnen een dag of 3 geleverd middels post nl. Voorheen ook nog weleens de Magnetic Lashes gebruikt ook prima.
Dus voor mij alleen Mayson!!

Valutata 4 stelle su 5

Ik had meerdere keren al de press on…

Ik had meerdere keren al de press on lashes besteld bij Mayson, altijd tevreden geweest.
Helaas had ik de laatste 2x een setje press on die totaal niet plakte!
Contact opgenomen met Mayson, kreeg redelijk snel reactie terug en ik kreeg gratis een setje van hun weer opgestuurd!
Heel tevreden over de service!

Valutata 5 stelle su 5

I had always gotten my eyelashes done…

I had always gotten my eyelashes done at a salon every three weeks, which was expensive and took a lot of time. When I saw an Instagram ad with a great discount, I thought, “Why not give it a try?”

I was honestly amazed by how easy they were to apply. I’m definitely not someone who’s good at doing lashes, but I had the full set on in about 10 minutes. They looked beautiful and lasted about a week.

For me, the lashes were a little longer than I personally prefer, but the quality and ease of application really impressed me. My colleagues at the dental office loved how they looked and were so curious that I applied a set on two of them. They were absolutely thrilled with the results!

We ended up ordering three more sets, and now I’m the one doing everyone’s lashes at work. We’ll definitely be ordering more. If you’re looking for an easy, affordable alternative to salon lashes, I would definitely recommend giving these a try! Kind regards Cathy

18 luglio 2026

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice.
Na allergische reactie moest ik zelf een retourticket kopen. Vervolgens kreeg ik het pakket retour afzender. Berichten gedaan. Jammer zeiden ze moet je bij DHL zijn.
Nu toch betaald. Maar wees gewaarschuwd het is dus niet geld retour bij niet bevallen en bij allergische reactie dus ook niet.
En ook nog zeer neppers wimpers qua zicht. Beter goedkoper merk om te proberen.

10 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ben al tijden heen en weer aan het…

Ben al tijden heen en weer aan het mailen. Heb voor het eerst de 8mm grkocht maar deze wimpers vallen binnen no time af, ook is mijn rechteroog geirriteerd en zie je de lijmlaag zitten. Ik ben zeer ontevreden over deze wimpers. De andere wimpers die ik eerder besteld heb waren veel beter en daar had ik totaal geen problemen mee. Helaas wil Mayson dat ik de wimpers op eigen kosten terugstuur terwijl ik VIP zou zijn en geen verzendkosten hoef te betalen. Ik heb zelf foto's en een video op hun verzoek gestuurd en zij willen wel een doosje met 10mm sturen, eigenlijk doen ze er alles aan om niet terug te betalen! Ik was altijd tevreden, maar nu niet meer! Deze klant zijn ze kwijt

2 luglio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più