MAYSON Cosmetics Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ich hatte nach fast einem Jahr Studio lashes einen "Wimpernunfall"wobei so gut wie nix mehr von meinen ohnehin wenigen und dünnen eigenen Wimpern übrig blieb.Ich hatte quasi eine "Wimpernglatze"Un... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zu aller erst....die wimpern sind mega....angebracht schauen sie natürlich aus......wenn man sich an die Beschreibung hält (Pflege)dann halten die ca 10 Tage. Angenehmes tragegefühl. Schnelles an... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jaren geleden werd ik ineens allergisch voor wimperextensions die geplaatst werden in een salon. Ik struggelde erna maanden met mascara, tot ik Mayson tegen kwam! De wimpers blijven 7/10 dagen zit... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Leider hat die Qualität nachgelassen. Ich musste zwei Packungen entsorgen, weil die Kleber nicht haften und zudem kleben die Wimpern morgens so unangenehm, dass man seine Augen nicht öffnen kann. Ich... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

661 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer blij met de wimpers

Ik ben zeer blij met de wimpers, ze maken mijn look echt af. Zelfs met lenzen zowel met in en uit doen van de lenzen top ervaring. Altijd leuke kortingcodes!!! Wel jammer als je al met kortingcodes besteld dat je dan niet elke keer nog een nieuwe tweezer erbij krijgt. Die zijn erg fijn! <3

14 agosto 2026
Valutata 4 stelle su 5

The lashes are easy to use

The lashes are easy to use. And stay for over a week. You just need it to press it in the morning so it stays longer. At the beginning it needs some practice to use the tool with it. But after a few times you can do it smoothly 😀

11 agosto 2026

Waardeloze tot geen communicatie

Artikelen besteld en betaald.
Vervolgens een mail krijgen dat er spullen in je winkelwagen op je wachten.
Geen orderbevestiging krijgen en als je dan gaat mailen of het wel goed gaat krijg je een robot die geen moer kan vinden, tenzij je een ordernummer hebt die ze nooit hebben gestuurd.
Een (mogelijke) medewerker vraagt precies hetzelfde als de robot en vervolgens hoor je niks meer.
Geen telnummer en geen adres op de site.
Ruikt naar 1 grote scamzooi.
Hier dus niet bestellen!

3 agosto 2026

Falsche Wimpern

Habe diese Wimpern vor einiger Zeit bestellt und auch bekommen. Leider habe ich vorher nicht die Bewertungen gelesen. Bin mit den Wimpern zum aufkleben überhaupt nicht zurecht gekommen. Naja kann passieren. Kleben überall nur nicht auf meinem Auge.
Habe sie zurück geschickt. Musste per Internet eine Abbuchung von 6€ tätigen, damit ich überhaupt den Rückgabeschein erhalte. Ok..hat soweit geklappt. Nur habe ich heute eine Mahnung erhalten, über die gesamten Betrag der nicht funktionierten Wimpern.
Jetzt bin ich verärgert, denn es wird auf den Videos alles so einfach dargestellt.

13 luglio 2026

deze wimpers zijn geweldig

deze wimpers zijn geweldig. ik liet eerst altijd mijn wimpers doen tot het heel duur werd. ik ben nooit heel goed geweest in zelf wimpers plaatsen maar de voorgelijmde wimpers zijn echt een aanrader binnen 5 minuten klaar !

9 agosto 2026
Valutata 2 stelle su 5

I bought the press on lashes

I bought the press on lashes. The application is easy once you succeed to pick the lashes carefully with the applicator. However 90% of the time, while picking the lashes with the applicator to apply it, the applicator slips and the lashes stick to the applicator. This is very annoying, because I can not simply pick the press on lashes with my fingers without getting them stuck to my fingers and the applicator doesn't help either.

7 agosto 2026

Wauw

Wauw echt een top product!
Gemakkelijk in gebruik en blijven 1week goed zitten en mooi

6 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Die Aufklebe Wimpern halten nicht…

Die Aufklebe Wimpern halten nicht wirklich und bei den Magnetic Lashes darf man keine empfindlichen Augen haben. Allergische Reaktion auf das Liquid, ich hatte am Tag danach geschwollene Augen.
Nach meiner Bitte auf Retour oder das ich diese Leistung nicht bezahle , da ich keinen Nutzen von dieser hatte , wurde ständig hin und her geschrieben anstatt mir wirklich zu helfen. Das Rücksenden inkl. 100 Tage Geld zurück Garantie wurde mir erschwert bzw. Wurde mir das nicht wirklich weitergeholfen. Ich kann es leider nicht weiterempfehlen und bin von dem Unternehmen sowie von den Produkten sehr enttäuscht!

18 maggio 2026

Fijn bedrijf

Het product zelf vind ik top! Snel aangebracht geen gedoe, ben echt binnen drie minuten klaar en heb er dagen plezier van. Ik had een beschadigd pakketje binnengekregen, dit hebben ze netjes beantwoord en opgelost. Fijne mensen, fijn product.

3 agosto 2026

Onbereikbare klantenservice en…

Onbereikbare klantenservice en waardeloze kortingscodes
Ik word continu bestookt met e-mails vol kortingen, maar zodra ik wil afrekenen werkt er werkelijk geen enkele kortingscode. Dit is pure misleiding om klanten naar de webshop te lokken.Wanneer je hier vervolgens een vraag over stelt, loop je tegen een muur op. Ik heb inmiddels al 4 keer gemaild met duidelijke vragen en aangegeven dat de codes niet werken. Je krijgt echter elke keer een geautomatiseerd computerantwoord terug dat totaal niet ingaat op de situatie. Er is geen fatsoenlijk menselijk contact mogelijk met dit bedrijf.Als Nederlands bedrijf (Debto Media B.V.) zou je mogen verwachten dat de klantenservice op orde is, maar dit is zwaar ondermaats. De wimpers kunnen nog zo leuk lijken, maar met deze robot-klantenservice raad ik iedereen af om hier te bestellen. Los dit fatsoenlijk op en reageer eens met een echt mens op mijn e-mails!

30 luglio 2026

Really good

Really good, easy , handy, clean and does.not destroy your own lashes. This Mayson are the only one Iashes I am using.

31 luglio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Ik was verbaasd

Ik was verbaasd, het bleef heel de week gewoon zitten met mijn vakantie. Met de zon en de zee. Ik vond het wel dat het plakkerig was in het begin. De wimpers boven en onder bleven af en toe aan elkaar plakken

8 luglio 2026

Come funziona Trustpilot

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più