Venter forgæves endnu!
Pengene er trukket, men varerne ikke leveret. Svarer ikke på mine henvendelser. De var endda frække nok til at udsende en mail, hvori de bad mig bedømme varen og min oplevelse.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Pengene er trukket ingen varer er…
Pengene er trukket ingen varer er kommet endnu.
SVINDEL
Jeg bestilte en vare den 7 december og har endnu ikke modtaget den. Jeg har ikke fået svar på mine henvendelser om hvor varen er. Følger jeg ordren oplyses det, at den er leveret men jeg har intet modtaget .
Bestilte en oplader station til appel produkter, er aldrig modtaget og får ingen svar på mail.
Jeg faldt i med begge ben.
Snydefirma - skriver varen er leveret men man modtager intet og kan heller ej komme i kontakt med dem.
Bestilte den 15 dec.
Aldrig fået min vare siger den er leveret før Jul og pengene er trukket, hold jer langt væk.
Jeg bestilte min vare den 14. december . En recharger. - De skriver, at varen er leveret. - Varen er aldrig modtaget.
Jeg har forsøgt at kontakte firmaet på mail, men ikke fået svar.
Jeg bestilte en vare den 6 december og har endnu ikke modtaget den. Jeg har ikke fået svar på mine henvendelser om hvor varen er. Følger jeg ordren oplyses det, at den er leveret men jeg har intet modtaget .
Pengene er trukket ingen varer er kommet endnu.
SVINDEL
Never received the order. Got the same message that the goods have been delivered and when checked, the FedEx signature and delivery belong to a company elsewhere. Despite the fact that I never received anything, the money were withdrawn, and they do not respond to inquiries neither by email, nor by telephone. biggest scam Stay far away from them
This is a scam purchase from the 6 november,2022 and still have not received my purchase have wrote so many times and no one response. Remember live is a bomerang what goes up must come round what goes around come rigt around.
Svindel firma skriver varerne er leveret til trods for du aldrig modtager noget de hæver pengene hurtigt og svare ikke på henvendelser største scam firma der eksistere hold jer langt væk
Dårlig oplevelse. Man får at vide, at ens vare er leveret, men det er ikke rigtigt. Når man skriver til dem får man intet svar. Det er penge smidt ud af vinduet. Vil advare alle mod at handle derfra.
Hold fingerne fra dette fup firma de levere ikke varen. Og de reagere ikke på henvendelser. Ordre nr 1353.
Manglende levering trods besked om, at varen er leveret😡. Det er komplet umuligt at komme i kontakt med dem, og jeg er heller ikke lykkedes med at få dem til at betale mig tilbage😡. INGEN stjerner herfra.