Mamsatwork Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Goede receptenboeken. Praktische recepten met veelgebruikte ingrediënten. Niks ingewikkeld. Alles is uitstekend te vinden, zeker met de ingrediënten achterin het boek die de weg wijzen naar de recept... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie gekregen, omdat ik iets niet kon vinden. En wat een heerlijke recepten!!! Al verscheidene dingen gemaakt, waaronder kip met krieltjes en boursin....om je vingers bij af te likken. Heerl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb het boek vrijdag ontvangen en gelijk al best veel recepten uitgezocht. Ook was ik verbaasd bij sommige recepten dat die in de slowcooker kunnen. Nieuwsgierig als ik ben ga ik die ook proberen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Blogger

Scritti dall'azienda

MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

292 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

131 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

zeer prijzig maar goed

Na lang aarzelen het boek besteld. Persoonlijk vind ik het namelijk belachelijk duur. Dat gezegd hebbende, het boek ziet er goed uit, heeft mooie foto's en zeer praktische recepten. Vanwege de prijs 4 sterren en geen 5.

8 dicembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Dankjewel voor je eerlijke review, dat waardeer ik enorm.

Ik kan me voorstellen dat het prijzig voelt: dit kookboek bevat 141 recepten, bijna het dubbele van wat je in een standaard kookboek vindt. De prijs is gebaseerd op de waarde van de eerdere e-books (samen € 40,-) plus de productiekosten voor het maken van een stevig hardcover boek.

Fijn dat het boek verder goed bevalt. Dankjewel dat je het een kans hebt gegeven! Groetjes, Joyce

Wat een mooi boek

Wat een mooi boek. Wat ik pers. heel fijn vind buiten de vast overheerlijke recepten, is de duidelijke foto’s, en aanduiding van bereidingstijden, heel overzichtelijk geschreven duidelijk stap voor stap wat voor iemand zoals ik met een hersenbeschadiging echt geweldig is.

5 dicembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Heel blij dat de duidelijke foto’s, tijden en stappen je helpen, dat maakt me echt blij. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Leuk kookboek

Een leuk kookboek met lekkere recepten! Veel mogelijkheden om het eten lekker te maken!!

1 dicembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat leuk om te horen! Fijn dat je zoveel lekkere mogelijkheden ontdekt om het eten nog smakelijker te maken. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Valutata 5 stelle su 5

Super kookboek met heerlijke gerechten

Het is een mooi kookboek qua uiterlijk en met heerlijke gerechten erin. De titel is toepasselijk, simpel en smaakvol. We hebben al heerlijke gerechten uitgeprobeerd. De gerechten zijn super duidelijk uitgelegd. Kortom een geweldig kookboek

22 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat een prachtige review, dankjewel! Zo leuk om te horen dat je het boek niet alleen mooi vindt om te zien, maar dat de recepten ook zo goed bevallen. Fijn dat de uitleg duidelijk is en jullie al genoten hebben van de gerechten. Echt heel blij mee! Groetjes, Joyce

Valutata 5 stelle su 5

Boek bijna twee weken binnen

Boek bijna twee weken binnen. Al een paar maaltijden gemaakt. Super lekker en simpel te maken. Echt een aanwinst voor in je keuken.

20 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat leuk om te horen! Superfijn dat je in zo’n korte tijd al meerdere gerechten hebt gemaakt en dat ze zo goed bevallen. Dankjewel voor je mooie review, echt heel fijn! Groetjes, Joyce

Super leuk kookboek

Super leuk kookboek . Alles wordt heel uitgebreid en goed beschreven. Alle gerechten tot nu toe gemaakt smaken heerlijk?

12 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat fijn om te lezen! Superleuk dat je het kookboek zo duidelijk en uitgebreid vindt, en nog leuker dat alles wat je tot nu toe hebt gemaakt heerlijk smaakt. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Blij met de E books

Blij met de E books. Kan nu naar hartelust me gang doen in de keuken. Ik kan je dit boek echt aanraden. Je kan zoveel uit je slowcooker halen.

18 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je zo blij bent met de e-books en nu helemaal los kunt gaan in de keuken. Er is zóveel mogelijk met de slowcooker, heerlijk dat je dat zo ontdekt. Dankjewel voor je mooie aanbeveling! Groetjes, Joyce

Super lekker en makkelijk

De recepten zijn duidelijk en smaken heerlijk. Ik heb de rode cirry gemaakt en de kip Alfredo. Deze waren heerlijk. Ook de bolonese was super. De boerenkool was ook erg lekker maar de volgende keer appeltje minder

19 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat leuk om te lezen! Fijn dat de recepten zo duidelijk zijn en dat alles zo goed in de smaak valt. Rode curry, kip Alfredo, bolognese… heerlijk allemaal! En super dat je bij de boerenkool precies weet wat je de volgende keer wilt aanpassen, helemaal jouw draai eraan geven. Dankjewel voor je uitgebreide review! Groetjes, Joyce

In een woord top.

Alles wat ik tot nu toe gemaakt heb werd met veel smaak en enthousiasme ontvangen.
Wat kleine persoonlijke aanpassingen maar gewoon geweldig.

15 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat heerlijk om te lezen, Monique! 😊 Zo fijn dat alles wat je tot nu toe gemaakt hebt zo in de smaak valt. En die kleine persoonlijke aanpassingen maken het juist helemaal jouw gerecht, geweldig! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Joyce

Valutata 5 stelle su 5

Super leuk en makkelijk kook boek

Super leuk kook boek. Na de 5 gratis recepten geprobeerd te hebben meteen het boek gekocht. En geen spijt. De italiaanse tomatensoep mmm en pasta Alfredo vol van smaak. Easy peasy. Ik zeg kopen!!

15 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Super dat de gratis recepten al zo in de smaak vielen en dat je nu zo blij bent met het boek. Die Italiaanse tomatensoep en pasta Alfredo blijven heerlijk hè, fijn dat je ervan genoten hebt! Dankjewel voor je enthousiaste review. Groetjes, Joyce

Top boek voor slowcooker

Sinds kort heb ik een slowcooker, ook op zoek gegaan naar kookboek hiervoor. Maar het was het allemaal net niet,totdat ik dit boek tegen kwam en de lovende reakties zag.
Het boek aangeschaft. Wat een topboek.
Makkelijke recepten, duidelijk omschreven. Alles verkrijgbaar in supermarkt. Al veel recepten gemaakt en alles goed gelukt.
De hachee vond ik tot nu toe het lekkerst. Ik maakte dit voorheen met pakjes van honig. Maar fit is veel lekkerder van smaak en malser.

13 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat een prachtige review, dankjewel! 😊 Superfijn om te horen dat je juist in dit boek wél vond wat je zocht. Heerlijk dat de recepten goed lukken en dat je alles gewoon in de supermarkt kunt vinden. En die hachee… zo leuk dat je die nu zó lekker vindt zonder pakjes! Daar doe ik het voor. Dankjewel voor je enthousiasme! Groetjes, Joyce

Valutata 5 stelle su 5

Het boek is duidelijk en eenvoudig te…

Het boek is duidelijk en eenvoudig te volgen.
Heb er rendang in gemaakt,heerlijk en wat ook fijn is,alles te koop in de supermarkt

12 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Heerlijk dat de rendang zo goed gelukt is en dat je alles gewoon in de supermarkt kunt vinden. Dankjewel voor je leuke review, superblij mee! Groetjes, Joyce

Simpel en lekker

De recepten zijn simpel te maken met gewone producten, maar erg lekker.

7 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Dankjewel voor je leuke review Anita! Wat fijn om te horen dat de recepten goed te maken zijn en ook nog eens lekker! Geniet van het koken! Groetjes, Joyce

Het is een mooi duidelijk kookboek

Het is een mooi duidelijk kookboek
Wat erin moet .de hoeveelheid klopt
Het is echt een aanrader

7 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat leuk om te horen dat je het kookboek zo duidelijk vindt Corrie! Fijn dat de hoeveelheden goed kloppen en dat je het echt een aanrader vindt 🙏. Dankjewel voor je mooie review, geniet er lekker van! Groetjes, Joyce

Valutata 5 stelle su 5

De recepten zijn makkelijk en heerlijk…

De recepten zijn makkelijk en heerlijk zo blij dat ik alles gekocht heb zodra er weer een boek komt is hij zeker voor mij

5 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Bedankt voor je review! Wat super om te horen, fijn dat je zo geniet van de recepten! Groetjes, Joyce

Heerlijke recepten

E-Book gekocht met prachtige recepten en inmiddels een paar geprobeerd, super! Eenvoudig vaak om te maken echt ideaal en lekker.

4 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat leuk om te horen!😊 Fijn dat de recepten in het e-book zo goed bevallen en dat je er al een paar hebt uitgeprobeerd. Geniet er lekker van en veel kookplezier nog! Groetjes, Joyce

De Mamsatwork Community elkaar inspireren en informeren

Ik vind op de Mamsatwork community elke keer weer inspiratie om mijn slowcooker vaker en beter te gebruiken. Mamsatwork deelt er in verschillende vormen uitleg, informatie en recepten. Het is overzichtelijk opgesteld met handige templates en handouts. Ik vind het een gezellige omgeving met mede slowcookfans. Ik leer van de vragen en antwoorden van medeleden en kan er mijn eigen vragen mbt het slowcooken kwijt. Het is ook heel leuk en inspirerend om ervaringen en recepten van medeleden te lezen. De challenges stimuleren me om mijn slowcooker nog meer te gebruiken. Kortom ik blijf gezellig lid van deze community.

1 novembre 2025

Risposta di Mamsatwork

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de community 🙏, liefs, Joyce

Valutata 4 stelle su 5

Slowcooken

Prachtig boek met heerlijke recepten de een wat meer onze smaak dan de andere goede beschrijving

30 ottobre 2025

Risposta di Mamsatwork

Bedankt voor je mooi review, fijn dat je er blij mee bent! Groetjes, Joyce

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più