Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede receptenboeken. Praktische recepten met veelgebruikte ingrediënten. Niks ingewikkeld. Alles is uitstekend te vinden, zeker met de ingrediënten achterin het boek die de weg wijzen naar de recept... Leggi di più
Snelle reactie gekregen, omdat ik iets niet kon vinden. En wat een heerlijke recepten!!! Al verscheidene dingen gemaakt, waaronder kip met krieltjes en boursin....om je vingers bij af te likken. Heerl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb het boek vrijdag ontvangen en gelijk al best veel recepten uitgezocht. Ook was ik verbaasd bij sommige recepten dat die in de slowcooker kunnen. Nieuwsgierig als ik ben ga ik die ook proberen... Leggi di più
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Na lang aarzelen het boek besteld. Persoonlijk vind ik het namelijk belachelijk duur. Dat gezegd hebbende, het boek ziet er goed uit, heeft mooie foto's en zeer praktische recepten. Vanwege de prijs 4 sterren en geen 5.

Risposta di Mamsatwork
Wat een mooi boek. Wat ik pers. heel fijn vind buiten de vast overheerlijke recepten, is de duidelijke foto’s, en aanduiding van bereidingstijden, heel overzichtelijk geschreven duidelijk stap voor stap wat voor iemand zoals ik met een hersenbeschadiging echt geweldig is.

Risposta di Mamsatwork
Een leuk kookboek met lekkere recepten! Veel mogelijkheden om het eten lekker te maken!!

Risposta di Mamsatwork
Het is een mooi kookboek qua uiterlijk en met heerlijke gerechten erin. De titel is toepasselijk, simpel en smaakvol. We hebben al heerlijke gerechten uitgeprobeerd. De gerechten zijn super duidelijk uitgelegd. Kortom een geweldig kookboek

Risposta di Mamsatwork
Boek bijna twee weken binnen. Al een paar maaltijden gemaakt. Super lekker en simpel te maken. Echt een aanwinst voor in je keuken.

Risposta di Mamsatwork
Super leuk kookboek . Alles wordt heel uitgebreid en goed beschreven. Alle gerechten tot nu toe gemaakt smaken heerlijk?

Risposta di Mamsatwork
Blij met de E books. Kan nu naar hartelust me gang doen in de keuken. Ik kan je dit boek echt aanraden. Je kan zoveel uit je slowcooker halen.

Risposta di Mamsatwork
De recepten zijn duidelijk en smaken heerlijk. Ik heb de rode cirry gemaakt en de kip Alfredo. Deze waren heerlijk. Ook de bolonese was super. De boerenkool was ook erg lekker maar de volgende keer appeltje minder

Risposta di Mamsatwork
Alles wat ik tot nu toe gemaakt heb werd met veel smaak en enthousiasme ontvangen.
Wat kleine persoonlijke aanpassingen maar gewoon geweldig.

Risposta di Mamsatwork
Super leuk kook boek. Na de 5 gratis recepten geprobeerd te hebben meteen het boek gekocht. En geen spijt. De italiaanse tomatensoep mmm en pasta Alfredo vol van smaak. Easy peasy. Ik zeg kopen!!

Risposta di Mamsatwork
Sinds kort heb ik een slowcooker, ook op zoek gegaan naar kookboek hiervoor. Maar het was het allemaal net niet,totdat ik dit boek tegen kwam en de lovende reakties zag.
Het boek aangeschaft. Wat een topboek.
Makkelijke recepten, duidelijk omschreven. Alles verkrijgbaar in supermarkt. Al veel recepten gemaakt en alles goed gelukt.
De hachee vond ik tot nu toe het lekkerst. Ik maakte dit voorheen met pakjes van honig. Maar fit is veel lekkerder van smaak en malser.

Risposta di Mamsatwork
Het boek is duidelijk en eenvoudig te volgen.
Heb er rendang in gemaakt,heerlijk en wat ook fijn is,alles te koop in de supermarkt

Risposta di Mamsatwork
De recepten zijn simpel te maken met gewone producten, maar erg lekker.

Risposta di Mamsatwork
Het is een mooi duidelijk kookboek
Wat erin moet .de hoeveelheid klopt
Het is echt een aanrader

Risposta di Mamsatwork
De recepten zijn makkelijk en heerlijk zo blij dat ik alles gekocht heb zodra er weer een boek komt is hij zeker voor mij

Risposta di Mamsatwork
E-Book gekocht met prachtige recepten en inmiddels een paar geprobeerd, super! Eenvoudig vaak om te maken echt ideaal en lekker.

Risposta di Mamsatwork
Snelle en nette levering. Mooi boek. Duidelijke uitleg.
Lekkere recepten.

Risposta di Mamsatwork
Ik vind op de Mamsatwork community elke keer weer inspiratie om mijn slowcooker vaker en beter te gebruiken. Mamsatwork deelt er in verschillende vormen uitleg, informatie en recepten. Het is overzichtelijk opgesteld met handige templates en handouts. Ik vind het een gezellige omgeving met mede slowcookfans. Ik leer van de vragen en antwoorden van medeleden en kan er mijn eigen vragen mbt het slowcooken kwijt. Het is ook heel leuk en inspirerend om ervaringen en recepten van medeleden te lezen. De challenges stimuleren me om mijn slowcooker nog meer te gebruiken. Kortom ik blijf gezellig lid van deze community.

Risposta di Mamsatwork
Prachtig boek met heerlijke recepten de een wat meer onze smaak dan de andere goede beschrijving